90029
-
#11248 pls válaszoljatok a #11231 -
#11247 Ez alap kov. az iskolaban vagy mi ??? Mindig tanul valamit az ember. -
#11246 ezt megvizsgánám én is
pk hdd progikkal -
#11245 "Az ajándék pendrive érdekes. 1,58Gb szabad hely van rajta, formázás után is előugrik rajta egy Sapphire-os autorun ablak linkekkel (ez a hülye pendrive CD-meghajtóként is megismerkszik a gép felé flash disk mellett -azon van a reklámanyag-, és mikor bootol a gép akkor a CD-ről akar bootolni. Elég idegesítő, ha az autorun nincs letiltva windowsban akkor a reklám is mindíg felugrik csatlakoztatáskor. Alantas egy húzás a Sapphiretól! Nincs is ingyen a pendrive, mert minden használatkor reklámozza magát...) Mikor áthúztam rá egy 500Mb-os filet elkezdte írni mint a veszedelem 60Mb/s-el, félidőbe meg tök belassult. (nem a gép hibája, RAID0 tömbről húztam át, nem a winyó halt le, és a 4Gb RAM se fogyott el vagy ilyesmi, NTFS-ben formáztam meg, nem tudom miez, megismételtem a tesztet más fileval és ugyanez jött elő, átlagban olyan 10Mb/s-el írható)"
link -
#11244 oks akk az nem kell plusz 2-3 ezerért :) Annyibol má tok venni pendrivot
Köszike -
#11243 az hogy a Full-hoz több szoftver jár és 1 pendrive -
#11242 mi a külömbség a shappiere hd 4850 LITE és hd 4850 FULL között? -
EK1TEP #11241 LoL komolyan ezt nem tudta?
Am nincs mit :) -
#11240 Isten csaszar vagy -
EK1TEP #11239 Alt + Enter -
#11238 Az a legkevesebb semmi opcio ahol full sreen-re lehet allitani -
BIZ0906 #11237 tiltsd le a netet xD -
#11236 Assassin's Creed nem hajlando full sreen-en menni automatikusan tolti le azt a f@sz update-et £&$£*^%*$*^&%%$^&%$^& aaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
EK1TEP #11235 huh bazzeg nem mondod komolyan hogy a crysis-el csak mediumon mertél játszani???
8800GTS 320MB-os kártyám vitte vista alatt 1440x900 minden High 20-30FPS
Szal sztem próbálkozz a high-al nyugodtan!
Guru tesztje is ezt mutatja hogy elég jól viszi a crysis-t! -
#11234 Igen nekem is ez a hotfixes 8.6-os van fent, de semmi. Hiába erőltetem a TV detektálást, semmi. Csak a normál PC monitort akarja kezelni, mintha semmi nem lenne hozzácsatolva.
#11230-ra a 7600GT-hez képest a Dirt és a GRID valósággal száguld. A Vegast is felnyomtam max. beállításon meg se kottyan, akárcsak a Ghost Recon: AW-2 meg a COD4. Szóval patent. Vista alatt is próbáltam a dx10 miatt ott a Crysis mediumon ugyan de jól futott.
Eddig ennyi. A hőmérséklete ami aggaszt, de 76-82 fok között megvan. Ennyi. -
#11233 a kábelok jók jelentem scart s-video ment asztalin, tehát megállapítható amilyen gyorsan jött olyan gyorsan száll is el a HD3850... -
#11232 Betettem a linket a banner alá. Eddig azt írtam hogy előtte a 8.6 Catalystot installálni kell de úgy látszik ez tévedés. A fájl kb 47 MB. -
#11231 nálam se jó vmi a 8.5 ös driverrel tegnap még néztem TV filmet ma már nem tudtam...
húztam rendszert (format particion)felraktam 8.6 ost na most azzal meg pláne nem jó? :D ezt nem értem hacsak nem frissit vmit titokban vagy a TV kimenetem kaputtolt be +(sárga átalakító). -
EK1TEP #11230 Látom neked HD4850-ed van én ma rendeltem meg pénteken kapom meg.
Mit tapasztaltál hogy viszi a játékokat ha egyáltalán játszol?
Köszi! -
#11229 Remélem a 8.7-es driver már jobban kezeli a video-kimenetet, mert most az istenért sem akaródzik sikerülni kitenni a képet a TV-re, pedig a 7600GT-mmel könnyű volt és egyszerű. Itt nem megy, egyenlőre a driver számlájára írom...és várom az újat. Addig esetleg ötlet...??? -
Abu85 #11228 Minden hónap első napjaiban lesz kész az adott hónapra való driver, ezután még 15-25 nap a WHQL aláírás.
Ergo az adott hónapban 15-e és 25-e között bármikor jöhet az új kakaliszt. -
horoland #11227 Köszi mindenkinek, többen mondták, hogy nvidiáról Atira való átállás után érdemes újratenni a Win-t. Most ezt fogom kipróbálni! THX -
barmi #11226 A megoldás az hogy ki kell irtani Regcleaner-el az nvidiát! Talán az segít. -
#11225 Ja még annyit hogy én is egy nvidia után raktam be a 2600at és akadt minden, meg bugos volt. Winreinstall segített rajta:) -
#11224 Ha agp-s az a 2600pro akkor nemcsoda mert azon ddr2 memóriák vannak sajnos.
#11223: Valamikor júliusban ennyit lehet tudni. -
Bircsike #11223 Sziasztok, 8.7-es driverről esetleg tud már valaki valami hírt? Megjelenési dátum vagy hasonló. -
barmi #11222 Játékot még a régi kártyával telepítetted? pci express-es a kártya? Esetleg friss videokártya driver ha még nem próbáltad ezt a lehetőséget. Ha ez sem segít akkor marad a win reinstall... -
barmi #11221 Nekem volt 2600 xt 256 ddr4-es kártyám és a prostreet 1024x768 felbontáson ment gyönyörűen 32- 38 fps-el FULL grafikai beállításokkal (minden bekapcsolva és maximumon élsimítás, elmosódás árnyék textúrák stb.!) Nem hiszem hogy a 2600 pro változat annyival gyengébb lenne.Azt tudom hogy egy gyengébb kategória de ennyivel gyengébb lenne? Ja és pci express-es volt a 2600xt-m. Ott valami más gond lesz szeréntem. Lehet hogy a windózodat viselte meg ez a kártyacsere. Az előző kártyád driverét teljesen eltávolítottad (nálam unistall után regcleaner progival való ltejes driverlepucolás bevállt!) mielött beszerelted és telepítettd az új kártyát? -
#11220 ezt -
horoland #11219 Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen!!
A régi Geforce 6600 gt kártyámmal a Prostreet akadozva ugyan, de futott. De a kártyám elszállt. Tegnap lett beszerelve a zsír új Ati Radeon 2600 pro. Ezzel kipróbáltam először a Carbon, amely 800 fullon futott ( ez jobb teljesítmény, mint 6600 gt-vel). De a Prostreetben az opciókat állítgatom, amikor a felbontáshoz értem. Akármire raktam egy pillanatnyi kék halál üzenet, és magától újraindult a gép. Amikor meg a textúrát tettem feljebb ugyanez.
Egyszerűen nem értem. Nem bírja a kártyám, vagy a játék rossz, vagy csak régóta nem tettem újra az op. rendszert..???
Please help!!!!! -
barmi #11218 Sziasztok!
Haver vett a minap egy 3650 agp kártyát, a kérdésem az lenne hogy elég ha csak ezt a drivert telepítem hozzá: Catalyst 8.6 HOTFIX for AGP cards and WinXP 32-bit [33,3 MB] (if problems occur by using AGP cards) vagypedig kell a 8.6 agp driver és aztán rá kell még telepíteni ezt a hotfix ketyerét?
köszi a figyelmet és a válaszokat! -
#11217 srácok, milyen speckó hűtéses 4850-et ajánlotok? -
Solt #11216 Ha a haza megkívánja, akkor jövök! -
#11215 Jó lenne azért ha néha aktivizálnád magad a közösség érdekében (a dolgozó nép...)... ;))) -
Solt #11214 Gratulálok "rokon"! :)))
Maradok néma követője az eseményeknek... ;) -
#11213 Van benne valami, de kérdezd már meg hogy hány polygont rajzol ki egy magyar kártya:D -
#11212 19:08 Nitramk: ár/érték arányban az új ati kari biztosan jobb
19:18 tugyiti: ár érték arányba a magyar kártya legjobb
19:18 tugyiti: és qrva jókat lehet vele játszani -
#11211 [OFF] tag - jö 5let... -
#11210 én is a felületet szeretem itt
gyors
könnyen olvasható stb -
#11209 Hát ez így van, még a PH-n is sok az off hozzászólás, bár nekem az tetszik ott hogy lehet jelezni. Az SG-nek meg a felületét szeretem jobban:D Bevezethetnének itt is egy [OFF] taget :)