90029
  • pulti
    pls válaszoljatok a #11231
  • gurubefree
    Ez alap kov. az iskolaban vagy mi ??? Mindig tanul valamit az ember.
  • MaSzKa
    ezt megvizsgánám én is

pk hdd progikkal
  • Solten
    "Az ajándék pendrive érdekes. 1,58Gb szabad hely van rajta, formázás után is előugrik rajta egy Sapphire-os autorun ablak linkekkel (ez a hülye pendrive CD-meghajtóként is megismerkszik a gép felé flash disk mellett -azon van a reklámanyag-, és mikor bootol a gép akkor a CD-ről akar bootolni. Elég idegesítő, ha az autorun nincs letiltva windowsban akkor a reklám is mindíg felugrik csatlakoztatáskor. Alantas egy húzás a Sapphiretól! Nincs is ingyen a pendrive, mert minden használatkor reklámozza magát...) Mikor áthúztam rá egy 500Mb-os filet elkezdte írni mint a veszedelem 60Mb/s-el, félidőbe meg tök belassult. (nem a gép hibája, RAID0 tömbről húztam át, nem a winyó halt le, és a 4Gb RAM se fogyott el vagy ilyesmi, NTFS-ben formáztam meg, nem tudom miez, megismételtem a tesztet más fileval és ugyanez jött elő, átlagban olyan 10Mb/s-el írható)"

link
  • kifli
    oks akk az nem kell plusz 2-3 ezerért :) Annyibol má tok venni pendrivot
    Köszike
  • MaSzKa
    az hogy a Full-hoz több szoftver jár és 1 pendrive
  • kifli
    mi a külömbség a shappiere hd 4850 LITE és hd 4850 FULL között?
  • EK1TEP
    LoL komolyan ezt nem tudta?
    Am nincs mit :)
  • gurubefree
    Isten csaszar vagy
  • EK1TEP
    Alt + Enter
  • gurubefree
    Az a legkevesebb semmi opcio ahol full sreen-re lehet allitani
  • BIZ0906
    tiltsd le a netet xD
  • gurubefree
    Assassin's Creed nem hajlando full sreen-en menni automatikusan tolti le azt a f@sz update-et £&$£*^%*$*^&%%$^&%$^& aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • EK1TEP
    huh bazzeg nem mondod komolyan hogy a crysis-el csak mediumon mertél játszani???
    8800GTS 320MB-os kártyám vitte vista alatt 1440x900 minden High 20-30FPS
    Szal sztem próbálkozz a high-al nyugodtan!
    Guru tesztje is ezt mutatja hogy elég jól viszi a crysis-t!
  • SgtChris
    Igen nekem is ez a hotfixes 8.6-os van fent, de semmi. Hiába erőltetem a TV detektálást, semmi. Csak a normál PC monitort akarja kezelni, mintha semmi nem lenne hozzácsatolva.
    #11230-ra a 7600GT-hez képest a Dirt és a GRID valósággal száguld. A Vegast is felnyomtam max. beállításon meg se kottyan, akárcsak a Ghost Recon: AW-2 meg a COD4. Szóval patent. Vista alatt is próbáltam a dx10 miatt ott a Crysis mediumon ugyan de jól futott.
    Eddig ennyi. A hőmérséklete ami aggaszt, de 76-82 fok között megvan. Ennyi.
  • pulti
    a kábelok jók jelentem scart s-video ment asztalin, tehát megállapítható amilyen gyorsan jött olyan gyorsan száll is el a HD3850...
  • Solten
    Betettem a linket a banner alá. Eddig azt írtam hogy előtte a 8.6 Catalystot installálni kell de úgy látszik ez tévedés. A fájl kb 47 MB.
  • pulti
    nálam se jó vmi a 8.5 ös driverrel tegnap még néztem TV filmet ma már nem tudtam...
    húztam rendszert (format particion)felraktam 8.6 ost na most azzal meg pláne nem jó? :D ezt nem értem hacsak nem frissit vmit titokban vagy a TV kimenetem kaputtolt be +(sárga átalakító).
  • EK1TEP
    Látom neked HD4850-ed van én ma rendeltem meg pénteken kapom meg.
    Mit tapasztaltál hogy viszi a játékokat ha egyáltalán játszol?
    Köszi!
  • SgtChris
    Remélem a 8.7-es driver már jobban kezeli a video-kimenetet, mert most az istenért sem akaródzik sikerülni kitenni a képet a TV-re, pedig a 7600GT-mmel könnyű volt és egyszerű. Itt nem megy, egyenlőre a driver számlájára írom...és várom az újat. Addig esetleg ötlet...???
  • Abu85
    Minden hónap első napjaiban lesz kész az adott hónapra való driver, ezután még 15-25 nap a WHQL aláírás.
    Ergo az adott hónapban 15-e és 25-e között bármikor jöhet az új kakaliszt.
  • horoland
    Köszi mindenkinek, többen mondták, hogy nvidiáról Atira való átállás után érdemes újratenni a Win-t. Most ezt fogom kipróbálni! THX
  • barmi
    A megoldás az hogy ki kell irtani Regcleaner-el az nvidiát! Talán az segít.
  • [HUN]FaTaL
    Ja még annyit hogy én is egy nvidia után raktam be a 2600at és akadt minden, meg bugos volt. Winreinstall segített rajta:)
  • [HUN]FaTaL
    Ha agp-s az a 2600pro akkor nemcsoda mert azon ddr2 memóriák vannak sajnos.

#11223: Valamikor júliusban ennyit lehet tudni.
  • Bircsike
    Sziasztok, 8.7-es driverről esetleg tud már valaki valami hírt? Megjelenési dátum vagy hasonló.
  • barmi
    Játékot még a régi kártyával telepítetted? pci express-es a kártya? Esetleg friss videokártya driver ha még nem próbáltad ezt a lehetőséget. Ha ez sem segít akkor marad a win reinstall...
  • barmi
    Nekem volt 2600 xt 256 ddr4-es kártyám és a prostreet 1024x768 felbontáson ment gyönyörűen 32- 38 fps-el FULL grafikai beállításokkal (minden bekapcsolva és maximumon élsimítás, elmosódás árnyék textúrák stb.!) Nem hiszem hogy a 2600 pro változat annyival gyengébb lenne.Azt tudom hogy egy gyengébb kategória de ennyivel gyengébb lenne? Ja és pci express-es volt a 2600xt-m. Ott valami más gond lesz szeréntem. Lehet hogy a windózodat viselte meg ez a kártyacsere. Az előző kártyád driverét teljesen eltávolítottad (nálam unistall után regcleaner progival való ltejes driverlepucolás bevállt!) mielött beszerelted és telepítettd az új kártyát?
  • gurubefree
    ezt
  • horoland
    Sziasztok!

Légyszi valaki segítsen!!
    A régi Geforce 6600 gt kártyámmal a Prostreet akadozva ugyan, de futott. De a kártyám elszállt. Tegnap lett beszerelve a zsír új Ati Radeon 2600 pro. Ezzel kipróbáltam először a Carbon, amely 800 fullon futott ( ez jobb teljesítmény, mint 6600 gt-vel). De a Prostreetben az opciókat állítgatom, amikor a felbontáshoz értem. Akármire raktam egy pillanatnyi kék halál üzenet, és magától újraindult a gép. Amikor meg a textúrát tettem feljebb ugyanez.
    Egyszerűen nem értem. Nem bírja a kártyám, vagy a játék rossz, vagy csak régóta nem tettem újra az op. rendszert..???
    Please help!!!!!
  • barmi
    Sziasztok!

Haver vett a minap egy 3650 agp kártyát, a kérdésem az lenne hogy elég ha csak ezt a drivert telepítem hozzá: Catalyst 8.6 HOTFIX for AGP cards and WinXP 32-bit [33,3 MB] (if problems occur by using AGP cards) vagypedig kell a 8.6 agp driver és aztán rá kell még telepíteni ezt a hotfix ketyerét?

köszi a figyelmet és a válaszokat!
  • BiG G
    srácok, milyen speckó hűtéses 4850-et ajánlotok?
  • Solt
    Ha a haza megkívánja, akkor jövök!
  • Solten
    Jó lenne azért ha néha aktivizálnád magad a közösség érdekében (a dolgozó nép...)... ;)))
  • Solt
    Gratulálok "rokon"! :)))

Maradok néma követője az eseményeknek... ;)
  • [HUN]FaTaL
    Van benne valami, de kérdezd már meg hogy hány polygont rajzol ki egy magyar kártya:D
  • MaSzKa
    19:08 Nitramk: ár/érték arányban az új ati kari biztosan jobb
    19:18 tugyiti: ár érték arányba a magyar kártya legjobb
    19:18 tugyiti: és qrva jókat lehet vele játszani
  • Solten
    [OFF] tag - jö 5let...
  • MaSzKa
    én is a felületet szeretem itt

gyors
    könnyen olvasható stb
  • [HUN]FaTaL
    Hát ez így van, még a PH-n is sok az off hozzászólás, bár nekem az tetszik ott hogy lehet jelezni. Az SG-nek meg a felületét szeretem jobban:D Bevezethetnének itt is egy [OFF] taget :)