90029
-
#10927 nice wery nice!!!!!!!!!
de eltértünk a szokásostól mert ilyenkor nekünk is be szokott csúszni 1-2 elakadás jelző!!!
A modi rájött hogy alapba tök normálsak vagyunk nem beszélünk csúnyán csak ő hozza ki belőlünk az állatot.
Solten-t Házigazdának!!!!!!!!!!! -
#10926 háh bannolva lett a kis flémer -
#10925 hagyad már te magad,mivan kiközösítettek az "nv buzi" farmról?
Még ők se bírják a fleemer fejed.
-------------------------------------------
Update: Sajna kicsi fleemer barátunk virslee eltávozott.
Solten te meg ma írjál a [email protected] hogy házigazda legyél mert ha megint 1 hét után elszabadul tudjad intézni a fejét.
Nah mentem alukálni jó éjszakát. -
palm pilot #10924 solten flémer épp a bannolás szélén áll, méghogy házigazda... Ez az év vicce. -
#10923 fleemer.co.uk -
#10922 oks,thx.Tiéd az "Az Év Tesztere sg-n "cím.Solten meg megbújik a háttérben.
Házigazdát akarunk!!!!
Solten,Solten,Solten... -
palm pilot #10921 szanalmas.hu -
#10920 Szerintem eleg lesz mara. Holnap beprobalkozok a a 690/???? a memoria nem tudom mennyit bir. Felhajtom valahol a Assassin's Creed-et szoval a delutan folyaman lathatok tesztet rola ha Solten-nek lesz ideje tablazatot csinalni. Csinalok videjot is ha kell. -
#10919 Mission Impossible 4-et fogják forgatni náluk... -
#10918 Az kevés neki.De egy ien talán megteszi,ha nem akkor ez a nyerő. -
palm pilot #10917 Most ismét bebizonyítottad hogy te, meg a fajtádbeliek keltik itt a flémet. Ezért a hsz-edért is simán repülhetnél. -
palm pilot #10916 Örüljetek ha nem repültök a moderálási elvek folyamatos megsértéséért, nemhogy házigazda legyen bármelyikőtökből... -
#10915 kezdesz unalmas lenni, csak a hülye szöveged nyomod, miközben te kelted tegnap óta a flémet. bármilyen mélyen is nyalnál be a moderátoroknak, innen záros határidőn belül repülsz. lesújt rád a banhammer, ha pedig ez sem elég, akkor felkeresünk otthonodban és bemutatjuk a csodálatos anal intruder 2000-ret. -
#10914 Teljesen mind1, hogy Solten, én vagy akárki más lenne innen a HG, te mindenképpen repülni fogsz ebből a topikból. -
#10913 Persze hogy jobb lesz de csodat ne varj. Eppen ezert legyel egy kis turelemmel es vard meg a 45nm-es Phenom CPU-kat. Lehet ahoz mar mobo is kell. -
#10912 Szerintem inkabb varjon meg egy kicsit ( 45nm ) Bar a 6400+ nem draga csak sokat eszik es szinte huzhatatlan leggel. -
palm pilot #10911 Talán a mocskos szád miatt.
Flémerből nem lesz itt házigazda, az az sg halála lenne. -
#10910 de jobb lesz egyáltalán azzal? -
#10909 Alapon 3.2 es talan ki tudsz belolle preselni 3.4-t. De az a 3.2 is eleg annak az 1 HD4850-nek. -
#10908 yah csak írni a kéne a [email protected] asszem. -
#10907 semmenyivel mert a 6400+ nem fog 3,6-on menni.Sőt 90nm. Phenonomt vegyél. -
#10906 Ok ...Solten-nek -
#10905 Nyugi előbb te...
Miért is?
Amúgy szavazzuk már meg solten házigazdának
azt kiírtja
ezt a trójait innen. -
#10904 most egy 4000+os x2 cpu val használom a 4850 et asszem 2,8 on megy(egy kalap szar... az egész gép sztem így..). namost hogy ha veszek egy 6400+osat ami alapból vmi 3,4 en megy és azt meghúzom mondjuk 3,6ra, azzal mennyivel lenne jobb a gép? mennyivel hajtaná ki jobban a 4850et? fps ben mondjuk a crysisban? csakmert highon így mondhatni, hogy szaggat... mi lenne very highon.. -
palm pilot #10903 Repülni fogsz. -
#10902 -
#10901 Hát ez nem igaz...
A qva életbe nincs egy norm. módi aki rendbe rakná ezt az elmebeteg állatot.Ez azért már abszurd.
Virslee,elvitetlek rendzavarásért,becsületsértésé,te klinikai eset vagy. -
#10900 te miről beszélsz?? olvas vissza nem tom ki flamel-már 2 napja fölöslegesen ha nem tetszik fogodmagad és nem ísz ebbe a topicba nyugi nem fogsz hiányozni senkinek... -
#10899 Hihetetlen ... ugyan az mint tegnap este. -
Nandusz #10898 Egyedül én vagyok képes leállni ennyi sötéttel vitatkozni, a többiek inkább rájuk hagyják.
Tehát skizofrén is vagy virsli fater...ez egy új oldalad (ill.:oldalatok ) -
palm pilot #10897 -
#10896 jaj te kis ügyes...
-
palm pilot #10895 Tényleg jó lenne ha már megszabadulnánk tőled. Nem kell ide az állandó flémelésed. -
palm pilot #10894 biztos mi vagyunk a lámák
Ha te mondod... ^^
Egyedül én vagyok képes leállni ennyi sötéttel vitatkozni, a többiek inkább rájuk hagyják. -
#10893 Valaki megszabadíthatná már a szenvedéseitől... -
palm pilot #10892 Kérd mewg a flémer haverjaidat! Ezt is csak itt az sg-n tudják megtenni bűntetlenül. Soltika a ph-n már nem mer így teli pofával flémelni, vajon miért? ~~ -
BIZ0906 #10891 Érdekes hogy mindíg akkor van a vita mikor téged itt látlak de biztos mi vagyunk a lámák. -
#10890 Elnezest de megkerhetnelek arra hogy csinalj magadnak valami topikot es ha valaki eppen ugy erzi hogy veled akar vitatkozni , vagy a ordenare dolgaidra kivancsi csak benez oda es kielheti perverz szokasait. Mert itt senki nem kivancsi erre. Eddig igen elnezok voltunk -
palm pilot #10889 Bocs, de nekem is. -
#10888 Mondom a csuszka 700-ig van addig vitte problema nelkul. Hagyom igy egy darabig ( az aranykozeput )