90029
-
#11008 En mar irtam es bevalaltam 1-et. -
#11007 szavazzuk meg a csökkentést a [email protected] írni panasszal én is oda írtam és lásg zoli47 kilőve.Bár solti sorry,de téged nem írtalak bebe,gondolom végignézték de akkor is te nem tehetsz róla... -
#11006 Az a 4 het egy kicsit hosszu es meltanytalan Solten-el szemben. -
#11005 a legszarabb,b a bann is jobb...
információk
A büntetőpontok lejárnak, ha nem gyűjtesz be újabb büntetőpontot:
- Egy büntetőpont 1 hét alatt jár le
- Egynél több büntetőpont 2 hét alatt jár le
Büntetőpontokkal járó mellékes büntetések
1 büntetőpont:
- figyelmeztetés, nem jár mellékes büntetéssel
2 büntetőpont:
- 1 percenként lehet hozzászólni
3 büntetőpont:
- 3 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logót
- nem használhat vip funkciókat
- téma nyitás letiltva
- nem látogatható a gumiszoba és a saját fórumok
4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- téma nyitás letiltva
5 büntetőpont:
- 1 hét kitiltás a fórumból -
Nandusz #11004 Semmivel, ettől még ugyanúgy lehet itt HG.
Egyébként egyet kell, hogy értsek Soltival, hisz ha nincs virsli (akit már korábban kellett volna ignorálni innét véglegesen, hisz többször, többekkel szemben tanúsította alkalmatlanságát a normális fórumozásra), akkor nem lép életbe a Pheel általi 4. pont, ami nem kicsit vitatott sztem.
Virsli miatt egyébként már engem is banoltak, mivel a moderi topikban épp shadoweyest próbáltam "védeni" virslivel szemben, persze pheel ott is banolt, mert: 'folyamatos flémelés a moderatori topikban'
Ez is no comment amúgy, eddig nem is tettem szóvá, de most úgy érzem nem hagyhattam ki. -
#11003 4 büntetőpont:
- 5 percenként lehet hozzászólni
- nem használhat nick logot
- téma nyitás letiltva -
#11002 Hulye kerdes vagy fel napig valaszolni sem tudsz .
Mennyunk es segitsunk Solten-ek legalabb egy parat vegyenek el. Ez
egy kicsit tulzas. -
#11001 Mivel jar ez a 4 ?? -
#11000 Cső :) Rendes fickók vagytok egytől-egyig, de felejtsük el az egészet a p*csába.
Pheel bácsi indoklása:
1: nem lehetünk itt mindig
Igen azt vesszük észre hogy sosem vagytok itt.
2: kérted, hogy segítsünk, segítettünk
Majd 2 nap telt el, a kedves modik hagyták eldurvulni a helyzetet. 23-kor írtuk az első postot, Pheel bácsi másnap 14:00 körül bejelentkezett, és sz@rt az egészre. A flame tovább folyt. Kérdem: mi értelme a moderátori topiknak?
3: pofátlanság abba a kézbe harapni, amelyik simogat
No comment. Ha ez simogatás ami itt moderálás cimszó alatt megy kösz nem. Simogassátok inkább továbbra is magatokat.
4: nem voltál ártatlan a flameben, mégsem kaptál pontot. Nem volt elég, be kellett írnod az idézett részt.
2. pont alatti érvelés. Köszönjük hogy 20 ember "rinyálása" kellett ahhoz hogy érdemben történjen valami. -
#10999 1-et én is... -
#10998 De miert ?? Ennyi erovel meg jo paran kaphattunk volna. -
barmi #10997 Kapott négy feketepontot.... ennyi van vele. -
#10996 Mar mint a STALKER. -
#10995 Akkor 1 bevalalok helyette . -
#10994 Na mi van Solten-el ?? -
barmi #10993 Ezek szerént. -
#10992 Itt van nalam -
barmi #10991 Dehogynem, jó az is! :) S.t.a.l.k.e.r. nincsen esetleg abban a turkálóban véletlenül? Az sem egy mai darab mint ahogy a Gears of War sem de kiváncsi lennék rá hogy fut cf-en :)
Assassin's Creed demot meg nem találtam Létezik egyáltalán demo belőle?? -
#10990 Nem jo a GEARS OF WAR ??? Assassin's Creed-et megrendeltem de csak a jovoheten lesz belolle valami. -
#10989 Mi van ???? Solten kapott 4-et ??? -
barmi #10988 A demoban is van dx10.1 ugye? -
barmi #10987 Hoppácska... egyszerre 4 elakadásjelzőt kaptál? -
#10986 az annyira nem populáris, és már régebbi játék is kicsivel... az assasin's creed demója is megteszi nem? azt neten megtalálod -
#10985 Sziasztok
Hat van egy rossz hirem .. nincs Assassin's Creed
De van helyette GEARS OF WAR . vagy azt mar meg se csinaljam ??? -
#10984 Ok, srácok, köszönöm a támogatást, megtisztelő, komolyan :) Otthon leszek, írok a modiknak levelet. Egy próbát megér. -
barmi #10983 -
#10982 Hajrá igazi Magyarok! :D -
#10981 akkormiért nem jelentkezel támogatunk.
Ne kínozz már minket,ha jönn a virslee.
Hajrá Magyarok.
Virslee TAKARODJ!!! -
#10980 Mar megszavaztunk tegnap ... menjel csak szolni !!!!!! -
#10979 Moderátorok.. Kell ide egy házigazda. -
#10978 hát nem mi tehetünk róla hogy idejött a -je.De nem sokára már nem fog itten zaklatni minket... -
zoolee #10977 Ésin elmentem 3 napra, és ~400 új hsz.F@sza
-
Bircsike #10976 Sziasztok, kicsit off leszek, de asszem ez itt most úgyse fog feltűnni. Elmentem 1 hétre nyaralni, semmi gép csak pihenés és ivás a haverokkal, visszajövök fellépek sg-re, belépek ide és ezt látom. Igazából kíváncsi lennék hol kezdődött az egész dolog, de így azthiszem én áttérek más fórumokra mert itt semmi jót nem tudok olvasni a HD 48xx sorozat fejleményeiről. Ha van egy gyerek aki így viselkedik akkor rögtön ki kell dobni és akkor nem kell 3 oldalon keresztül a vitákat olvasni. -
zoolee #10975 -
#10974 Csoportos udules ... ugy is kell. -
zoolee #10973 OK.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De akkor majd ők is mennek a banamákra mint virslee:D -
#10972 Vigyazz mert megint elkezdi . -
zoolee #10971 Isten ments, csak ott vannak ilyen jóképességű cig.nyok^^ -
#10970 Nincs gond,intézés alatt van a fleemere. -
#10969 Csak nem ismered ???