90029
-
#16877 Na igen Grebber, oralszexnél se mindegy hogy a pénisz melyik végénél vagy... Hőfok kitérdekel. Palacsintasütőt rá Komolyra fordítva a szót: ezt erősen jó szellőzésű kuckóba kell tenni és no problem szvsz. Végszükség esetén rádob az ember egy szuperhalk Scythe-t/Noctuát. -
#16876 Színtévesztő vagy/betojt a monitorod -
tonyo9 #16875 de télleg, miért kék szinü a piros a far cry ban? -
#16874 LOL akkor az na :D De attól a fém fos még nem fogja lehűteni! -
#16873 Gainward?? Öhm, nálam az a Gigabyte jön be amiről már tettem be képet... -
#16872 Igen, pcx jön fel mint a talajvíz, tőlük is rendeltem már. -
#16871 Max nem gyártják, attól még lehet készleten itt a balkánon, ne lámáskodj ;) -
#16870 Gainward HD 4850 passzív Nemsokára lesz GS teszt is.Kiváncsi vagyok hűt-e valamit az a fos fémdarab rajta! -
#16869 Megrendeltem egy HD3870-et, és elküldték azt amit a honlapjukon a képen láttam, sőt, maga a kártya kibontva is pont olyan. És pont annyiért. és akkorra amikorra mondták, vagyis amikorra kértem. És benne volt a játék is, meg minden cucc.:) Igaz nem az ipon, hanem a pcx.:) -
#16868 heh sima sapphire hd 4850-et küldtek szal toxicot megrendeltem iponról hétfőn lehet menni érte...
ennyit nagykerről -.-" -
#16867 DEHÁT NEM ÉRTED, ODA ÍRTÁK :D amúgy nyilván hülyeség, minek rakják ki az oldalukra ha nem kapni, ha meg kapni akkor minek irják ki hogy nem kapni. buták ezek a zafírék :( -
#16866 Ez már akkor sold out volt mikor bőven kaptak még belőle az iponról rendelők... ;) -
#16865 idézek: SOLD OUT -
BIZ0906 #16864 A második már ránézésre frankónak tűnik :) -
#16863 Melyik a jobb hűtés akkor -.- Tudtommal a heatpipos. -
mikiking #16862 mért te szerinted nem ugyanaz ? -
#16861 Hagyjuk a témát
Melyik a jobb változat? ez vagy ez? -
#16860 Hát ez az amit nem értenek meg a fiatalok. Én folyamatos 30 FPS-ről papolok nekik - ahogy ugye a Film 24/25/30 se ingadozik -, de nem értik... -
#16859 FOLYAMATOS (ezen van a hangsúly) 30 fps-el nincsen gond. csak ugye általában ez ingadozik, és le-leeshet 15 fps-re is, ami már gond. akkor jó ha átlagban van 40 fps kb, akkor a minimum se kevesebb mondjuk mint 25-30 fps. persze ez erősen gép és játékfüggő. -
#16858 Látom, még mindig hatása a topikokban dívó "30 FPS nem jó, csak 100" szlogen hatása alatt vagytok...
Mondom: csak az elmétek látja a különbséget - igen, tudom mit írok -, valójában nincs különbség, hacsak azt nézzük, amit a számok mondanak. -
BIZ0906 #16857 70fps után igen is lassabbnak tűnik a 30fps aki nem veszi észre annak valami baja van. Egyszerűen 30fps után a 70fps folyamatosabb képet ad mint a 30fps ennyi! -
#16856 megnyugtatlak, egy kávé után már kevésbé vagyok agresszív -
tonyo9 #16855 szevasztok , az mitöl van a far cry-ban hogy a piros meg narancssárga szinek lilában jelennek meg ,eddig csak ati kártyán volt ilyen. -
#16854 Nem kell többszáz fps, de 40-50 jó ha van.
Próbáld ki egyszer, hogy bármelyik játékban, akár a Crysisban is, hogy felnézel az égre -> lesz kb 50 fps-ed és ott mozgatod az egeret -> tiszta folyamatos a kép. Utána nézz le a pályára, ahol kb 25-30 fpst látsz majd... Ha ezt nem veszi észre a könyvtáros szemed akkor sajnállak -
#16853 Hát ez nagy probléma ránk nézve... -
#16852 Meg is válaszoltad magadnak a kérdést... Csak hiszed, hogy kevés, de nem érzékeled.
Nézz meg sorban egymás után egy 23,997-24-25-30 FPS-es filmet!
Nézz meg egy 25 FPS-sel futó játékot [max beállítások mellett, nem MP-ben], és ugyanazt nézd meg 50 felett: semmi különbség.
Csak Te hiszed - netes agymosás a köbön -, hogy 1000+ FPS kell egy játékhoz... -
#16851 Akkor bizonyára az én szememmel van a baj, hogy stabil 75 fps után, kevésnek tűnik a 30 -
#16850 Gratulálok AMD..-.-
Már megint ez a hűtés :( -
#16849 q9450 3,6-4 gigán. -
#16848 Látom, Te sem ismered a filmek/és a képszám arányát...
Ajánlom figyelmedbe: dvdx.hu
Tanulj, s csak aztán higyj egyes játékok topikjaiban folyó dilettáns vitáknak!
davidka jól látja a helyzet. -
#16847 mindig azzal kelek...:) -
#16846 Single-be tényleg elég a 30FPS.
Multiba csak azért kell több, mert a játékok el vannak baszva és ha több FPS-ed van akkor gyorsabban lősz, nem hallatszanak a lépteid, stb... -
#16845 Tudtam, hogy belefutunk ebbe a vitába. Menj át egy gamer topikba, és hivatkozz arra, hogy 25-30 fps mindenre elég Csak annyit mondok, hogy a film és a játék között semmi hasonlóság nincs ilyen szempontból. -
#16844 Úgy látom bal lábbal keltél Gergő... ;) -
#16843 Ha minden jól megy még ma, legkésőbb hétfőn beszerzek egy 2Slotos 3870-et.
Ugye a HD széria már támogatja a gyorsított HD lejátszást. Mikor itt volt nálam egy Single slotos 3870, kipróbáltam vele a HD-t, és ugyanakkora volt a procihasználat, mint a jelenlegi kártyámmal. A driverben kell valamit állítani esetleg? Vagy lehet, hogy nem a legjobb filmmel teszteltem :) -
#16842 vótmá -
#16841 25-30 FPS felett már senki sem veszi észre a különbséget!
[Felejtse el mindenki azt, hogy "nekem a szemem észreveszi", "én látom a különbséget", "nekem jó a szemem" meg hasonló baromságokat!
Ez ugyanis azt jelentené, hogy az adott személy egy 24-30 FPS-es filmet is állóképként látna!!!] -
#16840 és mivan, ha a Crysishez veszi?:)
Egyébként nem minden játéknál érte el az 50 fps-t! -
#16839 Még egyszer Crysis nem mérvadó - az egy halom optimalizálatlan fosch...
[aláírásomat ajánlom figyelembe!] -
#16838 Akkor sincs baj: Radeon HD Series - nézd csak meg a tesztek felbontását, a tesztelt játéklistát, konfigot és az FPS értékeket...