90029
  • Solten
    Na igen Grebber, oralszexnél se mindegy hogy a pénisz melyik végénél vagy... Hőfok kitérdekel. Palacsintasütőt rá Komolyra fordítva a szót: ezt erősen jó szellőzésű kuckóba kell tenni és no problem szvsz. Végszükség esetén rádob az ember egy szuperhalk Scythe-t/Noctuát.
  • Solten
    Színtévesztő vagy/betojt a monitorod
  • tonyo9
    de télleg, miért kék szinü a piros a far cry ban?
  • grebber
    LOL akkor az na :D De attól a fém fos még nem fogja lehűteni!
  • Solten
    Gainward?? Öhm, nálam az a Gigabyte jön be amiről már tettem be képet...
  • Solten
    Igen, pcx jön fel mint a talajvíz, tőlük is rendeltem már.
  • Solten
    Max nem gyártják, attól még lehet készleten itt a balkánon, ne lámáskodj ;)
  • grebber
    Gainward HD 4850 passzív Nemsokára lesz GS teszt is.Kiváncsi vagyok hűt-e valamit az a fos fémdarab rajta!
  • zolee145
    Megrendeltem egy HD3870-et, és elküldték azt amit a honlapjukon a képen láttam, sőt, maga a kártya kibontva is pont olyan. És pont annyiért. és akkorra amikorra mondták, vagyis amikorra kértem. És benne volt a játék is, meg minden cucc.:) Igaz nem az ipon, hanem a pcx.:)
  • kifli
    heh sima sapphire hd 4850-et küldtek szal toxicot megrendeltem iponról hétfőn lehet menni érte...
    ennyit nagykerről -.-"
  • BiG G
    DEHÁT NEM ÉRTED, ODA ÍRTÁK :D amúgy nyilván hülyeség, minek rakják ki az oldalukra ha nem kapni, ha meg kapni akkor minek irják ki hogy nem kapni. buták ezek a zafírék :(
  • Solten
    Ez már akkor sold out volt mikor bőven kaptak még belőle az iponról rendelők... ;)
  • BiG G
    idézek: SOLD OUT
  • BIZ0906
    A második már ránézésre frankónak tűnik :)
  • Prince of Máté
    Melyik a jobb hűtés akkor -.- Tudtommal a heatpipos.
  • mikiking
    mért te szerinted nem ugyanaz ?
  • Prince of Máté
    Hagyjuk a témát
    Melyik a jobb változat? ez vagy ez?
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez az amit nem értenek meg a fiatalok. Én folyamatos 30 FPS-ről papolok nekik - ahogy ugye a Film 24/25/30 se ingadozik -, de nem értik...
  • BiG G
    FOLYAMATOS (ezen van a hangsúly) 30 fps-el nincsen gond. csak ugye általában ez ingadozik, és le-leeshet 15 fps-re is, ami már gond. akkor jó ha átlagban van 40 fps kb, akkor a minimum se kevesebb mondjuk mint 25-30 fps. persze ez erősen gép és játékfüggő.
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, még mindig hatása a topikokban dívó "30 FPS nem jó, csak 100" szlogen hatása alatt vagytok...
    Mondom: csak az elmétek látja a különbséget - igen, tudom mit írok -, valójában nincs különbség, hacsak azt nézzük, amit a számok mondanak.
  • BIZ0906
    70fps után igen is lassabbnak tűnik a 30fps aki nem veszi észre annak valami baja van. Egyszerűen 30fps után a 70fps folyamatosabb képet ad mint a 30fps ennyi!
  • BiG G
    megnyugtatlak, egy kávé után már kevésbé vagyok agresszív
  • tonyo9
    szevasztok , az mitöl van a far cry-ban hogy a piros meg narancssárga szinek lilában jelennek meg ,eddig csak ati kártyán volt ilyen.
  • Prince of Máté
    Nem kell többszáz fps, de 40-50 jó ha van.
    Próbáld ki egyszer, hogy bármelyik játékban, akár a Crysisban is, hogy felnézel az égre -> lesz kb 50 fps-ed és ott mozgatod az egeret -> tiszta folyamatos a kép. Utána nézz le a pályára, ahol kb 25-30 fpst látsz majd... Ha ezt nem veszi észre a könyvtáros szemed akkor sajnállak
  • Solten
    Hát ez nagy probléma ránk nézve...
  • IMYke2.0.0.0
    Meg is válaszoltad magadnak a kérdést... Csak hiszed, hogy kevés, de nem érzékeled.
    Nézz meg sorban egymás után egy 23,997-24-25-30 FPS-es filmet!
    Nézz meg egy 25 FPS-sel futó játékot [max beállítások mellett, nem MP-ben], és ugyanazt nézd meg 50 felett: semmi különbség.
    Csak Te hiszed - netes agymosás a köbön -, hogy 1000+ FPS kell egy játékhoz...
  • Prince of Máté
    Akkor bizonyára az én szememmel van a baj, hogy stabil 75 fps után, kevésnek tűnik a 30
  • solo
    Gratulálok AMD..-.-
    Már megint ez a hűtés :(
  • solo
    q9450 3,6-4 gigán.
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, Te sem ismered a filmek/és a képszám arányát...
    Ajánlom figyelmedbe: dvdx.hu
    Tanulj, s csak aztán higyj egyes játékok topikjaiban folyó dilettáns vitáknak!

davidka jól látja a helyzet.
  • BiG G
    mindig azzal kelek...:)
  • davidka003
    Single-be tényleg elég a 30FPS.
    Multiba csak azért kell több, mert a játékok el vannak baszva és ha több FPS-ed van akkor gyorsabban lősz, nem hallatszanak a lépteid, stb...
  • Prince of Máté
    Tudtam, hogy belefutunk ebbe a vitába. Menj át egy gamer topikba, és hivatkozz arra, hogy 25-30 fps mindenre elég Csak annyit mondok, hogy a film és a játék között semmi hasonlóság nincs ilyen szempontból.
  • Solten
    Úgy látom bal lábbal keltél Gergő... ;)
  • Prince of Máté
    Ha minden jól megy még ma, legkésőbb hétfőn beszerzek egy 2Slotos 3870-et.
    Ugye a HD széria már támogatja a gyorsított HD lejátszást. Mikor itt volt nálam egy Single slotos 3870, kipróbáltam vele a HD-t, és ugyanakkora volt a procihasználat, mint a jelenlegi kártyámmal. A driverben kell valamit állítani esetleg? Vagy lehet, hogy nem a legjobb filmmel teszteltem :)
  • Solten
    vótmá
  • IMYke2.0.0.0
    25-30 FPS felett már senki sem veszi észre a különbséget!

[Felejtse el mindenki azt, hogy "nekem a szemem észreveszi", "én látom a különbséget", "nekem jó a szemem" meg hasonló baromságokat!
    Ez ugyanis azt jelentené, hogy az adott személy egy 24-30 FPS-es filmet is állóképként látna!!!]
  • Prince of Máté
    és mivan, ha a Crysishez veszi?:)
    Egyébként nem minden játéknál érte el az 50 fps-t!
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer Crysis nem mérvadó - az egy halom optimalizálatlan fosch...
    [aláírásomat ajánlom figyelembe!]
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor sincs baj: Radeon HD Series - nézd csak meg a tesztek felbontását, a tesztelt játéklistát, konfigot és az FPS értékeket...