90029
-
readswift #16957 Talán még az Mpeg2 Audiot ... más dolgok hangját, pl. játék, MP3, akármi NEM fogja kivinni, mivel egy butított Realtek 6xx-es HD Audio digitális része van csak beledrótozva." hülyeség, a hdmi 1.3, 7db akár 24bit 192khz PCM sávot visz ki, talán DSD-t is. -
#16956 jol nez ki -
#16955 pixmanian 16 a 3850 a 256 meg az 512-es is -
steweee #16954 ok.akkor már csökkent azóta is (egyhónapja vettem) ja és bocs, elnéztem, ha 3850, akkor tényleg kevés érte. agp-s ben a legolcsóbb volt 26.000, pci osra pontosan nem elméxem, de úgy 22.000 körül -
#16953 2600XT PCIe pedig 10k -
#16952 De ez 3850 nem 3650 :D -
steweee #16951 annyi az
sőt, ha pci-os akkor még drága is
én most vettem és 2600 xt és 3650 között hezitáltam. de nekem AGP-s !!! kellett, ami pár ezressel drágább a pci-osoknál mert kevés van már belőle kifutó szériák
17000-ért vettem végül hd 2600 xt-t, ezt 15.900-ért láttam legolcsóbban. de neten találtam 12.000-is pci-ost -
#16950 Csak arra akartam ösztökélni Maszekot, hogy egyszer életében dobjon már végre linket is, ha már így dobálódzik az árakkal... ;) -
#16949 ph-s cimbikkel nincs gond, ha kapok róla rendes garit és vadiúj :) ha használt akkor se rossz ár mondjuk -
#16948 Vagy használt, vagy a ph-s cimbijei... -
#16947 wow... de biztos van benne valami átkúrás, nincs azaz isten, hogy ennyire bestbuy legyen... vagy a hűtés ratyi, vagy ddr2, vagy mindkettő... -
#16946 SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD 3850 512 MB 16eFt
best buy -
#16945 most keltem jobb lábbal, ezért lehet :DDD -
#16944 Nah, végre elégedett vagy, dicsérsz valamit, ezt kőbe kell vésni... ;) :D -
#16943 komolyan mondom, ez a legtiptopabb hardver fórum kerek-e-sg-n :D -
#16942 Ühüm. Az enyém pl. -
Inquisitor #16941 A Wiki szerint volt belőle A és B jelzésű verzió és valamelyik a kettő közül csak videót bírja. Amúgy a HDMI-nek nem csak az a lényege, hogy kiviszi a hangot és képet, de csak egy kábel kell hozzá, hanem az, hogy más megoldásoknál elcsúszhat a kettő, míg a HDMI-nél elvileg szinkronizálva megy át. -
Inquisitor #16940 Ennyire nem vagyok benne, mert max. szeretnék HDMI-s monitort vagy tévét.
De elöbb megnéztem és Media Player Classic beállításaiban is megtaláltam a hangkimenetet, ami nálam analóg, Realtek digitál és ATI HD Audio digitális lehet. Gondolom minden értelmes lejátszóban állítható. -
#16939 Elvileg nem az lenne az értelme a szabványnak, hogy kép és audiót is átvisz? Kül. HDVI lenne a neve, nem? -
#16938 Ha esteleg tudnál linkelni olyat, ami jó, vagy ha tudsz oldalt, ahol telálok olyat, ami jó is, az jó lenne! -
#16937 Egy sima mezei házimozi erősítő, aminek van optikai bemenete. Az átviszi az összes típusú hangot, nem? -
Torda5 #16936 -
Inquisitor #16935 Az lehet az ok. Eredeti átalakító + HDMI/HDMI kábel kell. Hogy bonyolítsam a HDMI-ből van olyan ami nem visz hangot ... -
Inquisitor #16934 Ööö, árnyékolt meg aranyozott DIGITÁLIS kábel? Az olyan mint az aranyozott végű optikai ...? :D -
#16933 "Erősítő és optikai kábel?"
Pl... -
#16932 Aha! Értem. Ez nagy kár! :( Pedig úgy örűltem, hogy a sorozatokat is szépen áttolom azt kész! :(
Akkor mit javasolsz? Erősítő és optikai kábel? -
#16931 Übercsúcs. -
#16930 Ha 5.1 átmegy már tökéletes, bár jelenleg a 2.0-nak is örülnék! :)
Lehet az a gond, hogy vettem egy aranyozott überleárnyékolt DVI-HDMI kábelt? És nem a gyári átalakítót használom? -
Inquisitor #16929 Ha jól tévedek a megszünt NVidia Nforce APU hangchip óta egyetlen kommerszebb hanglető sem tudja az analóg hangot kitólni digitálisként. -
Inquisitor #16928 A HD kártyák HDMI kimenet CSAK digitális hangot visz ki, azokból is bizonyos típúsokat, pl. WMA-t, DTS-t, Dolby Digital AC3-at, mivel ezeket használják DVD vagy BD/HDDVD lemezeken. Talán még az Mpeg2 Audiot ... más dolgok hangját, pl. játék, MP3, akármi NEM fogja kivinni, mivel egy butított Realtek 6xx-es HD Audio digitális része van csak beledrótozva. -
#16927 Az oké, de erről f*ngom sincs vagyis konkrétan hogy nem-e csak HD hangot visz át a 4870... Faca, a tv-d manualjaban nem találok se koax se optikai audio bemenetet... -
Inquisitor #16926 Pontosítsunk, a HD2/3 sorozatot 5.1-nek hírdették, aztán realben tudott 2.0-át, a HD4-et 7.1-nek hírdetik aztán az tud 5.1-et. Ha csak nem feltétlenül spéci DRM-es, sokcsatornás Windows Media Audiot akarsz rajta kitólni.
Ahhoz, hogy ez működjön az UVD-be épített hangkártyának nyilván kell a drivere. PowerDVD-nél a lejátszóban lehet állítgatni min menjen ki a hang, ha más lejátszóban ez macerás lenne, akkor átállítod a Windows hangbeállításainál arra a kimenetet, bár az nyilván macerásabb.
Ja és nem mellékesen a hangátvitelhez nyilván a kártyához járó HDMI átalakító kell, mert "sima" DVI/HDMI átalakítókon nem megy ki a hang. -
#16925 Gigabyte P35-DS4
Sony KDL-32U2000
Én úgy gondolkozom, hogy ugye a HDMI kép és hangátvitelre jó. Radeon 4870esnél hírdetik, hogy a DVI-HDMI -n keresztül 7.1-es hang is átmegy...
-
Inquisitor #16924 Hát, feltételezve, hogy értelmesen telepítve van az ATI HD Audio drivered, be kéne állítani lejátszóban, hogy melyik hangkártyán nyomja ki a hangot ... Na most annak meg égvilágon semmi köze a lejátszóhoz, hogy kimegy e a kép, ott a kijelzők beállításánál lehet valami gebasz. -
#16923 FarCry reinstall + 1.32 Patch + magyarítás = jó megoldás
FarCry reinstall + 1.32 Patch + bármilyen béna MOD =
nem helyes megoldás -
#16922 Dehogynem. Textúra-hiba. -
tonyo9 #16921
nem tom ez mire utalhat ha csak nem a hibára?:O -
#16920 Hello. Inkább az alaplapi kimenetről vezesd a hangot a tv-be. Az alaplapod és az LCD típúsát írd le plz. -
barmi #16919 Faca lett az új banner! -
#16918 ;) Tomsteel munkája (minimálisat "belejavítottam"), szerintem is qrvadögös :D