90029
  • AndrewCB
    Sziasztok!

Egy kis segítség kellene. Lehet egyszerű a dolog, de 2 órája próbálkozom és nem megy!

Szóval asztali gép, WinXP. HD4870-es. HDMI kábellel összekötve az LCD TV-vel. Windows Media Playerrel a kép átmegy a TVre (mással nem sikerült nekem), de a hang nem!
    Abben kellene nekem segítség, hogy és mit kell beállítani, hogy a hangot is átvigye/lejátsza a TV-n.

Előre is köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Valamelyik MOD szúr bele a játékélményedbe!
    A magyarítás nem tartalmaz mást, mint a menühöz és a küldetésekhez tartozó magyar szövegeket, betöltő képernyőket.
    Ahogy látom, neked nem az alap verzió van fenn a gépeden, hanem egy MOD-ra tetted fel a magyarítást... a magyarítás telepítőjében [emlékeim szerint] jeleztem is, hogy ezt nem szabad: ütközhetnek...
    Ez itt egy élő példa.

Ettől függetlenül, nem szabadna a piros árnyalatainak kékként megjelennie a monitorodon!
    Valaki lejjebb már utalt rá, én is megteszem:
    - a monitoroddal lehet gond [gamma, fényerő, szín koherencia]
    - a játékkal, még pedig a MODok miatt

Nézted más játékokkal is?
    Mert, ha azokban sem látszik a piros: monitort kellene cserélned, egy teszt erejéig, ha úgy sem jelennek meg piros színek:
    - Windows és ATI driver reinstall
    Ha utána sem:
    - HD4850 vissza a boltba!
  • BiG G
    pofás lett az egész banner, így most nagyon jól néz ki a topik.
  • tonyo9

ez egy pl egy mod..lehet ez a baj:(
  • tonyo9
  • tonyo9

tessék ilyen a kép:@
  • MaSzKa
    persze 10500ft tody56-ot keresd a ph-n
  • MaSzKa
    3870 vagy 4850?
  • Inquisitor
    Küldtem privátot.
  • duracellmumus
    próbáltam duálszlotos hűtőt de nekem nem jött be a dolog. gyári 4870 ről esett le... tök jól feküdt fől meg lement a mag 60 fok köré de a hangja még mindig közelebb áll egy hajszárítóhoz mint az elképzelésemhez .
  • Prince of Máté
    és nem adnád el?
  • duracellmumus
    valaki tud vizesblokkot 4850-re????
  • Inquisitor
    Mi a múltkor kaptunk olyat melóhelyemen, hogy "Sapphire Edition". Na most gyanus volt, hogy olyan nincs is, de legalább is a dobozára nincs ráírva. Egy Dual Slot volt benne. Bár nekem továbbra sincs bizalmam abban a kis hűtőben, pont a VRM hűtést nem látom rajta sehol.
    Aztán megrendelte egy fazon, és nem jött érte. Azóta a polcon áll, ha minden igaz. :D
  • BiG G
    úgy néz ki hiánycikk... mondjuk annyit nem ér a dualslotos hűtő sem, mert mindegyik rakéta-porszívó hangú nagyobb fordulaton. inkább vegyél egyslotosat, és valami értelmes hűtést rá.
  • Prince of Máté
    Na most lett elegem ebből a videókártya vásárlásból. 3 helyen voltam, persze telefonban mindenki azt mondta, hogy dual slotos, erre odamegyek és a szemem elé b*ssza azt a kék nyákos szart. Nem lehet sehol se kapni? :/
  • Inquisitor
    RV770LE works at 550MHz
    Úgy néz ki jönnek rövidesen (karácsonyi szezon elött) a butított HD48xx kártyák. 192 bites memóriavezérlővel és kisebbb órajelekkel. Konkurencia örülni fog.
  • Solten
    1.046V "idle". Ha nem jó, próbálkozz BIOS-frissítésel (own risk!)
  • Solten
    Egy egyszerű vágólapos beillesztés problémát okoz neki, szerinted majd a Fraps-ot tudja kezelni..
  • Solten
  • mikiking
    de én egy hete kb. emelgettem a feszültséget és lehet azóta melexik tul nagyon a kártyám,szóval nem tudom mennyi az alap fesz..most asszem 1,044 en megy
  • Barny
    csak hagyjad beken!!!!!!!!!amugy olyan 1,1V koruli aszem...de nembiztos...!!!!!....hagyjad mer igy is jo meg csak jobban melegedne...egyebkent biost kellenne atirni...nekem igy halt meg egy 2600XT...:D
    15 percig 1040MHZ_en:P
  • mikiking
    Egyébként mennyi az alapfeszültsége a Hd 4850- nek ?? és hol lehet állitani ? ati tray tools nélkül
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.fraps.com/ - FRAPS-szal készíthtesz játékok alatt is képeket/filmeket...
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarítás - a készítője vagyok - nem zavarhat bele: nincs benne semmiféle exe és script, csak a nyers magyar MOD - még tehát NEM IS AZ EREDETI SZÖVEGET ÍRJA ÁT...

A probléma a Te gépedben lehet: nekem még anno, a bugos 1.0-ssal sem jött elő ilyen hiba Radeon 9500 Pro mellett!!!
    Aztán a kijövő Patch-ekre készítettem, fejlesztettem tovább az újabb és újabb magyarítás verziót, és sosem tapasztaltam ilyen hibát...!
  • MaSzKa
    ajánlAtok

• BIZ0906
    AZ én karimon csak Vmod után tudom tovább húzni mint GPU: 780MHz és Mem: 880MHz mert ezek fölé sehogy sem tudok menni de már 765 és 865-nél is fekete kép és csak újra indítani tom :S Vki help?
  • tonyo9
    tanits mester
  • Solten
    Mert csak a vágólapra teszi.. paintba-beilleszt...

(nah elindult a windóz tanfolyam kezdőknek... )
  • tonyo9
    probáltam de nem sikerült nagytestvér.
  • Solten
    print screen bill. pl.... Továbbiakban: játékosok fóruma
  • tonyo9
    hogy lehet menteni ha menübe vagyok ..képet?
  • Solten
    Nem zárható ki. Mindenféle crack/mod elcseszheti a játékot.
  • tonyo9
    esetleg a magyaritás nem kavarhat be?
  • tonyo9
    aszittem van rá megoldás !!!!!!!?:D
  • Solten
    És akkor szerinted a kártya a hibás? Lehet game bug, driver-hiba (bár a release notes-ban nem említik..)
  • tonyo9
    igen
  • BiG G
    ottapont:) amúgy poénvolt, de nemesett le ugylátom, np :)
  • Solten
    Csak a far cry-nál?
  • tonyo9
    azt birom hogy mindenki érti a nagy ATI témát de az ilyen kis gyönge kérdésekre senki nem tud választ:(
  • tonyo9
    azt nem akarom elhinni hogy másnál nem volt ilyen a far cry-nál:@
    első ati kártyámnál is voltak ilyen gondok anno:@