90029
-
#16917 Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Lehet egyszerű a dolog, de 2 órája próbálkozom és nem megy!
Szóval asztali gép, WinXP. HD4870-es. HDMI kábellel összekötve az LCD TV-vel. Windows Media Playerrel a kép átmegy a TVre (mással nem sikerült nekem), de a hang nem!
Abben kellene nekem segítség, hogy és mit kell beállítani, hogy a hangot is átvigye/lejátsza a TV-n.
Előre is köszi! -
#16916 Valamelyik MOD szúr bele a játékélményedbe!
A magyarítás nem tartalmaz mást, mint a menühöz és a küldetésekhez tartozó magyar szövegeket, betöltő képernyőket.
Ahogy látom, neked nem az alap verzió van fenn a gépeden, hanem egy MOD-ra tetted fel a magyarítást... a magyarítás telepítőjében [emlékeim szerint] jeleztem is, hogy ezt nem szabad: ütközhetnek...
Ez itt egy élő példa.
Ettől függetlenül, nem szabadna a piros árnyalatainak kékként megjelennie a monitorodon!
Valaki lejjebb már utalt rá, én is megteszem:
- a monitoroddal lehet gond [gamma, fényerő, szín koherencia]
- a játékkal, még pedig a MODok miatt
Nézted más játékokkal is?
Mert, ha azokban sem látszik a piros: monitort kellene cserélned, egy teszt erejéig, ha úgy sem jelennek meg piros színek:
- Windows és ATI driver reinstall
Ha utána sem:
- HD4850 vissza a boltba! -
#16915 pofás lett az egész banner, így most nagyon jól néz ki a topik. -
tonyo9 #16914
ez egy pl egy mod..lehet ez a baj:( -
tonyo9 #16913 -
tonyo9 #16912
tessék ilyen a kép:@ -
#16911 persze 10500ft tody56-ot keresd a ph-n -
#16910 3870 vagy 4850? -
Inquisitor #16909 Küldtem privátot. -
#16908 próbáltam duálszlotos hűtőt de nekem nem jött be a dolog. gyári 4870 ről esett le... tök jól feküdt fől meg lement a mag 60 fok köré de a hangja még mindig közelebb áll egy hajszárítóhoz mint az elképzelésemhez . -
#16907 és nem adnád el? -
#16906 valaki tud vizesblokkot 4850-re????
-
Inquisitor #16905 Mi a múltkor kaptunk olyat melóhelyemen, hogy "Sapphire Edition". Na most gyanus volt, hogy olyan nincs is, de legalább is a dobozára nincs ráírva. Egy Dual Slot volt benne. Bár nekem továbbra sincs bizalmam abban a kis hűtőben, pont a VRM hűtést nem látom rajta sehol.
Aztán megrendelte egy fazon, és nem jött érte. Azóta a polcon áll, ha minden igaz. :D -
#16904 úgy néz ki hiánycikk... mondjuk annyit nem ér a dualslotos hűtő sem, mert mindegyik rakéta-porszívó hangú nagyobb fordulaton. inkább vegyél egyslotosat, és valami értelmes hűtést rá. -
#16903 Na most lett elegem ebből a videókártya vásárlásból. 3 helyen voltam, persze telefonban mindenki azt mondta, hogy dual slotos, erre odamegyek és a szemem elé b*ssza azt a kék nyákos szart. Nem lehet sehol se kapni? :/ -
Inquisitor #16902 RV770LE works at 550MHz
Úgy néz ki jönnek rövidesen (karácsonyi szezon elött) a butított HD48xx kártyák. 192 bites memóriavezérlővel és kisebbb órajelekkel. Konkurencia örülni fog. -
#16901 1.046V "idle". Ha nem jó, próbálkozz BIOS-frissítésel (own risk!) -
#16900 Egy egyszerű vágólapos beillesztés problémát okoz neki, szerinted majd a Fraps-ot tudja kezelni.. -
#16899 -
mikiking #16898 de én egy hete kb. emelgettem a feszültséget és lehet azóta melexik tul nagyon a kártyám,szóval nem tudom mennyi az alap fesz..most asszem 1,044 en megy -
#16897 csak hagyjad beken!!!!!!!!!amugy olyan 1,1V koruli aszem...de nembiztos...!!!!!....hagyjad mer igy is jo meg csak jobban melegedne...egyebkent biost kellenne atirni...nekem igy halt meg egy 2600XT...:D
15 percig 1040MHZ_en:P -
mikiking #16896 Egyébként mennyi az alapfeszültsége a Hd 4850- nek ?? és hol lehet állitani ? ati tray tools nélkül -
#16895 http://www.fraps.com/ - FRAPS-szal készíthtesz játékok alatt is képeket/filmeket... -
#16894 Magyarítás - a készítője vagyok - nem zavarhat bele: nincs benne semmiféle exe és script, csak a nyers magyar MOD - még tehát NEM IS AZ EREDETI SZÖVEGET ÍRJA ÁT...
A probléma a Te gépedben lehet: nekem még anno, a bugos 1.0-ssal sem jött elő ilyen hiba Radeon 9500 Pro mellett!!!
Aztán a kijövő Patch-ekre készítettem, fejlesztettem tovább az újabb és újabb magyarítás verziót, és sosem tapasztaltam ilyen hibát...! -
#16893 ajánlAtok
-
BIZ0906 #16892 AZ én karimon csak Vmod után tudom tovább húzni mint GPU: 780MHz és Mem: 880MHz mert ezek fölé sehogy sem tudok menni de már 765 és 865-nél is fekete kép és csak újra indítani tom :S Vki help? -
tonyo9 #16891 tanits mester -
#16890 Mert csak a vágólapra teszi.. paintba-beilleszt...
(nah elindult a windóz tanfolyam kezdőknek... ) -
tonyo9 #16889 probáltam de nem sikerült nagytestvér. -
#16888 print screen bill. pl.... Továbbiakban: játékosok fóruma -
tonyo9 #16887 hogy lehet menteni ha menübe vagyok ..képet? -
#16886 Nem zárható ki. Mindenféle crack/mod elcseszheti a játékot. -
tonyo9 #16885 esetleg a magyaritás nem kavarhat be? -
tonyo9 #16884 aszittem van rá megoldás !!!!!!!?:D -
#16883 És akkor szerinted a kártya a hibás? Lehet game bug, driver-hiba (bár a release notes-ban nem említik..) -
tonyo9 #16882 igen -
#16881 ottapont:) amúgy poénvolt, de nemesett le ugylátom, np :) -
#16880 Csak a far cry-nál? -
tonyo9 #16879 azt birom hogy mindenki érti a nagy ATI témát de az ilyen kis gyönge kérdésekre senki nem tud választ:( -
tonyo9 #16878 azt nem akarom elhinni hogy másnál nem volt ilyen a far cry-nál:@
első ati kártyámnál is voltak ilyen gondok anno:@