3093
  • Evin
    Inkább 20-30perc, meg 1 főellenség.
    Holnap úgyis kiderül. (Remélhetőleg lesz időlimit blokkoló is készítve, a crack mintájára.)
  • Klemice
    ö ez tényleg csak 10 perc játékidő? mármint a demo, vagy valamit félreértettem
  • Evin
    Én már szerencsére játszhattam vele kicsit Xbox360-on, így az némileg csökkentetten nálam a várakozás feszültségét.
  • The Protector
    ha csütörtökön nem fogom EZT látni a monitoromon akkor valakit széttépek.
  • Evin
    ITT
  • The Protector
    hol az a számláló?
  • Evin
    A számláló szerint csütörtökön 8-tól tölthető a demó. Remélem, hogy így is lesz!
  • Evin
    Ez a nagy kérdés: Tényleg megbízható a forrás?
  • The Protector
    Anyááááááááááááááááááád.Ugye nem hülyülsz.lécci lécci lécci.honnan van az infó?
  • Davidus
    még a héten jön a demó
  • Newfronter
    Július 8 a megjelenési dátum a gamespot szerint Amerikában. Nekem ez a mérvadó.
  • Klemice
    pénteken kizárt dolog hogy kijönne a cucc mert akkor már lenne demo és ilyenek :\
  • saxicola
    Codename: Panzers - Cold War 2008. május 30.
    Dracula: Origin 2008. május 30.
    Race Driver: GRID 2008. május 30.
    SimCity Társadalmak Városok (SimCity Societies: Destination 2008. május 30.
    Devil May Cry 4 2008. június 06.
    Flatout: Ultimate Carnage 2008. június 06.
    LEGO Indiana Jones 2008. június 06.
    Mass Effect 2008. június 06.
    Lost Planet: Extreme Condition - Colonies Edition 2008. június 06.
    Trainz: The Complete Collection 2008. június 10.

A PCGURU Online-on még a június 6 van kint.
  • Klemice
    jól láttam hogy június 27-re csúszott a június 6-os dátum?
  • Bence94
    Extra tartalom a PC-s Devil May Cry 4-ben

A Capcom által fejlesztett Devil May Cry negyedik része konzolon már sikert aratott, hamarosan pedig a PC-re is megjelenik a Dante legújabb kalandjait bemutató epizód.

A nem túl jóra sikerül harmadik rész PC-s portja után a fejlesztők szeretnének a számítógépen játszóknak is egy nagyszerű játékot nyújtani, ezért a részletesebb, DirectX 10-et támogató grafika mellett két új játékmód is bekerül a nyáron megjelenő játékba. A Turbo Mod felgyorsítja sebességet, elősegítve ezzel adrenalin szintünk ugrásszerű növekedését. A másik ilyen újdonság a Legendary Dark Knight Mode, amely hihetetlen mennyiségű ellenfelet generál a pályára, jól megizzasztva számítógépünket. Úgy tűnik, végre egy igazán jó portot kapnak a PC-s játékosok.
    info. Gamekapocs

na ez jó hyr bár a dx 10-től nem lesz szebb.
  • newc22
    I saw it in Gamespot and ign it's the same date jun-2-08 in USA
    and gamespot says it will release in Jul-1-08 Europe :( ha ez igaz akkor szívás...... :(
  • newc22
    Sziasztok! Nem tegnap kellett volna megjelennie a játéknak legalábbis Európában? Amcsi megjelenés azt hiszem június 4..... tud valaki pontos megjelenési dátumot?
  • Shep
    Hát szerintem ezt nem jó helyre írtad, menj át a konzolos fórumba, pc-n ugyanis még nem jelent meg, így nem tudunk neked segíteni.
  • examinee
    6-os missziónal vagyok! elzártam a zsilipet és kijött egy kis híd.
    De aztán ode kéne kimenni? nemtom merre kell menni mert a visszafelé vezető ut az a templomba vezet. Help me!
  • kilcsir
    mikor jelenik meg pc-re?
  • joe1980
    Én azt szeretném ha tényleg megoldanák a Bill + egér irányitását mint ahogy a Lost planetnél is.Mert ezt kizárólag ezen szeretném kipróbálni.És ha ezen jobb akkor bill+egér lessz.
  • Bence94
    Bizony, bizony, hiába reméltük azt, hogy a Capcom által megjelölt február 8-a nem csak a konzolos verziókra, hanem a PC-sre is vonatkozik, a Devil May Cry 4-re nekünk még várnunk kell egy keveset. Sokan talán már elő is rendelték a játékot, és fogukat összeszorítva számolták vissza a napokat. Nos, mindannyian rosszul hittük, mivel a stúdió fórumán egy capcomos fejlesztő azt nyilatkozta, hogy a PC-s verzió portolása még javában folyik, éppen ezért ők soha nem állították azt, hogy a játék minden platformra egy időben fog megjelenni. Jelenleg a különböző konfigurációkra történő optimalizálás folyik, illetve azon dolgoznak, hogy a HDTV-k 1080i-s felbontásánál magasabb részletességen, és ne csak 60 képkocka/mp sebességgel, hanem akár ennél gyorsabban is futhasson a játék. A nyilatkozat hatására már több online bolt és magazin is átírta a megjelenési dátumot április 1-jére, ám egyenlőre úgy tűnik, ez is csak egy optimista becslés (netán áprilisi tréfa), mivel hivatalosan ez az időpont sem lett megerősítve. Akármennyire is bosszantó a késés, vigasztaljon titeket az a tudat, hogy így várhatóan egy jól sikerült átiratot fogunk a kezeink közé kapni, ha eljön a nagy nap. info: pc guru

remélem jól fogják optimalizálni.
  • Bence94
    én is nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz főleg pc-s verzió ilyenek gépigénye irányítás.
  • Norsz
    na lassan itt az idő hogy kidobják pcre remélem valami fasza játékmenete lessz főleg azt szeretem amikor jo sokan jönnek rám és akkor van mit gyolkolni remélem menni fog nekem gépen :):):):):):)
  • Norsz
    bocs csak elirtam véletlenül
  • Seth
    a DMC anime nem a 4. részből van. Amúgy tizenvalahány részes és nagyon jól indul és végül nagyon szar lesz :D
  • Norsz
    ahh értem
    nem tudtam mert én csak a 3-mal tudtam jáccani mert arra volt lehetőségem mivel be*art a ps2őm igy nem játszhattam a 1,2 vel
    de nekem a 3 nagyon bejött kiváncsi leszek hogy ez a nero a 4 hogy jön a képbe bár lehet hogy már bejött csak lemaradtam róla de szerintem nem mert a dmc4 honlapján nem emlitik na mind1 ha érdekel titeket dmc 4 anime akkor célozzátom meg a youtube-ot és irjátok be hogy dmc anime és kidobja jo szorakozást és kellemes karácsonyt és piában gazdag szilvesztert
  • joe1980
    Figyelj Seth!Én arra gondoltam hogy a WASD a mozgás,A jobb egérgomb a lockolás,és a bal a lövés.a space az ugrás .A 1 és a 2 a fegyverválasztás.Az E lenne a speciális támadás.a kard meg a middle button az egéren ,vagy billentyüzeten meg a F.Én erre gondoltam,de lehet igy se lenne jó nem toom.Ez csak egy ötlet volt.
  • joe1980
    Köszi szépen!
  • BEAST #16
    szereny velemenyem szerint :)
  • joe1980
    Mit jelent a mondatod végén hogy "szvsz"?tudom buta kérdés.
  • Seth
    Hát egér+bill-el nehezen tudnám elképzelni, Lost planet egy tps azért az egészen más. Billenytűzetes lesz és joy-os szvsz
  • joe1980
    Az tényleg jó ha ez megjelenik PC-re mert nagyon látványos játék az bitztos.Remélem meg tudják oldani egérre és billentyüzetre az irányitását.Mint ahogy a Lost planet-et is.De szerintem a 3 se volt olyan rossz.Az a lényeg hogy gamepaddal is lehessen tolni,mert akkor istencsászár lessz.
  • Seth
    a 3 úgy végződött, hogy az 1. rész jött utána, mivel előzmény :D
  • Norsz
    Huuu de fasza nem volt rossz az előző 3 része se de ez remélem viszi majd a pálmát bár a 3 ugy végződöt hogy nem lessz 4 de biztos valami faszát kitaláltak hát reméljük és valaki tudja hogy mi lessz a gépigénye mert kiváncsi lennék rá naon és sok szerencsét minden dmc kedvelőnek hogy mennyen pc-n
  • Bence94
    két új videó a gamestaron hát mit is mondjak nem rossz sőt de a grafika nem next gen remélem a mgjelenésig csiszolnak rajta mert nem annyira rossz de ez így nem "next gen".
  • Bence94
    helo van új video
  • Drephis
    lesz pécére? hú dejó :]
  • Aspyrin
    Most miért bántjátok? Tegnap olvasott pár sort a hardwireden és késztetést érzett a topiknyitásra :)
  • NEOreg3