1398
ClearBox JS 2.5
  • pyrohun #918
    no elvben kész ez is. mit rakjak még bele? :)
  • pyrohun #917
    és valóban: más type-ot adtam meg neki, de érdekes módon ff azt is lekezelte és ezt már nem is tudom honnan néztem. no mindegy. de ie alatt még van a bug, annak ehhez semmi köze :) mindegy, elvileg ha azt kijavítom akkor kész... :)
  • pyrohun #916
    na meglesem :)
  • passatgt
    i-tv.hu

ez a lejátszó megy mindenhol, meg el is tűnik ha kikapcsolod, szóval szerintem nálad van a gond:)
  • pyrohun #914
    ám legyen :D

amúgy a windows media támogatással nem tudom mit csináljak. Firefox alatt megyeget, IE alatt (ez a lol) megy, de ha bezárom az ablkaot, akkor ott marad a videó és játssza tovább, pedig js-sel remove-olom az object-et a kódból és mégis :D

opera alatt csak hang van (ehh), chrome meg meg sem moccan, szóval nem igazán nevezném használhatónak :)
  • passatgt
    világos, de defaulton jobb lenne 2-3 px-el feljebb
  • pyrohun #912
    konfigból lehet bárhova pakolni (még css-ben sem kell buherálni :)
  • modellmaker
    tökéletes. tényleg picit feljebb elférne, de ezt már most is lehet benne állítani. :)
  • passatgt
    szvsz picit feljebb raknám a gombot, de amúgy tökéletes így, hogy kívül van
  • pyrohun #909
    igen, kipróbáltam. Picit bugosan, de működne, viszont akkor meg nem megy valamiért a stretch-elés (ha nagyobb méretet adok meg, akkor arányosan nagyitja a videót), ami meg fontosabb, szóval kihagyom.

egyébként dizájn szempontjából úgy oldottam meg, hogy a nem-kép tartalomnál a bezár gomb így helyezkedik el:

Szerintem pofás így is, egyértelműbbé is teszi a bezárást. De persze a gomb helye szabadon változtatható.
  • passatgt
    ott is elvileg
  • pyrohun #907
    wmode flash-nél van nem? qt-nél is müxik??
  • pyrohun #906
    nem igazán vagyok az, ha megnézed a képeimnél... :)
  • passatgt
    Quicktime-os problémára z-index:0 és wmode="transparent" páros nem segít?

Ez megy operában és chrome-ban is.
    <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" autostart="true" showstatusbar="true" loop="true" src="http://www.i-tv.hu/stream/7596.asx" width="500" height="420">
  • modellmaker
    :))) igazi informatikus :D
  • pyrohun #903
    (ja és 5-9-ig aludtam ma reggel :)
  • pyrohun #902
    Helyzetjelentés:

- gomb-kitatakarás megoldva (nem-kép tartalmaknál a bezárás gombot picit kipozicionálom jobbra ill. felfelé.)
    - többnyelvűség működik
    - csomó bugfix megoldva

Elvben lehet, hogy estére ki tudom tenni publicba a teszt verziót :)
  • pyrohun #901
    köszönöm!
  • pyrohun #900
    Helyzetjelentés:

- QuickTime (MOV) működik, de mindenképpen kitakarja a bezárás gombot, szóval erre ki kell találnom valamit (esetleges ötletek jöhetnek!)
    - Windows Media (AVI, WMV) IE (8) és FireFox alatt működik. Opera és Chrome nem szereti, valószínű azok alatt nem is bírható működésre, de még kűzdök...

:)
  • sznus
    Gratulálok az eddigi munkádhoz is. Nagyon igényes! Csak így tovább... várjuk az új verziót! :)
  • modellmaker
  • pyrohun #897
    Igen, de csak akkor, ha én már nem találok benne bugokat + minden olyat beleírtam, amit akartam. Akkor kirakom publicba a bétát, ameddig az új weboldalt elkészítem hozzá.
  • modellmaker
    Nagyon állat lesz! Open beta teszt várható? :)
  • pyrohun #895
    No az elmúlt 3 napban ráfeküdtem a ClearBox 3 elkészítésére és már elég jól állok:

Ami jelenleg elkészült:

- Teljesen új paraméterezés. Sokkal logikusabb és sokkal több opciót tartogat.
    - Rengeteg új beállítási lehetőség!
    - Egy újfajta animáció!
    - Teljesen új mappa struktúra - lehetőség egyedi dizájnú CB létrehozására és pofonegyszerűen paraméterezhető, hogy a CB milyen dizájnnal induljon.
    - Most már nem csak kép / html oldal, hanem flash, youtube (külön), inner content (az oldal tartalmának egy része) megjelenítése.
    - Vegyes galériák (képek és egyéb tartalmak egy galériában)!
    - IE7 és 8 alatti "fehér pixelek" bugfix!

...és ami még hátra van:

- Quicktime és windows media formátumainak integrálása
    - Töbnyelvűség
    - Bugok javítása
    - Kód kicsinyítése
    - Ha még eszembe jut valami egyéb... :)

+

- CB3 weboldal elkészítése
  • pyrohun #894
    én tudom, de ezt nem irhatom meg minden partneremnek, aki licenszelte a CB-t :) Igazából fogalmam sincs, hogyan lehet ekkora fos egy böngésző :((
  • passatgt
    egyik megoldás, ha photoshopban megnyitod a jpg-t, és a #000 pixeleket lecseréled egy nagyon picivel világosabbra:)
  • pyrohun #892
    amúgy a probléma megszűnik, ha kikapcsoljuk az imgafade-et.
  • pyrohun #891
    mintha próbáltam volna, ráadásul hülyén is néz ki :( De most dolgozom a 3-as verzión, ami 2x ennyit fog tudni, majd abban megpróbálom kiküszöbölni, de szerintem azzal az időalapú algoritmussal lehet gond, amivel a kép fade-elődik. De azt meg nem nagyon lehet kiváltani.
  • passatgt
    esetleg ha beraksz mögé egy + fekete vagy valamilyen színű divet?
  • pyrohun #889
    Sajnos úgy tűnik az IE renderel rosszul, egyelőre nem tudok mit tenni :(
  • rinyavas
    Sziasztok ezzel a problémával már én is találkoztam, Hogy IE alatt pixelhibás a kép de a fox rendesen megjeleníti, esetleg valami orvosság nincs erre?
    Választ előre is köszönöm, üdv :)

• pyrohun #887
    elvben ha csinálsz egy scriptet, ami ezt tartalmazza:

CB_SimpleDesign='on';
    CB_Init();

S ezután hívod meg, akkor jó lesz. Oldal újratöltés nélkül.
    Ezután vissza tudod ugyanígy állítani.
  • modellmaker
    olyat lehet hogy:

van egy html oldal amit a cb-ban akarok megjeleníteni. ennél az egy ablaknál kellene csak, hogy a CB_SimpleDesign be legyen kapcsolva, az oldalon lévő galériákat nem akarom bántani.

Meg lehet ezt csinálni egyszerűen, vagy ennek az egynek legyen egy másik clearbox.js-e, és akkor abban állítsam be?
  • modellmaker
    nem számonkérés volt ez. :D csak érdeklődtem. Mint általában az egyéni fejlesztések, ez is szabadidőben készül, szal megértem, hogy nem tudod mikor lesz kész.
  • pyrohun #884
    Azért nem tudok pontos időpontot mondanom, mert a script 60%át át kell írnom. De várhatóan a kb. 3x ennyit tudó clearbox 3 lehet, hogy forráskódban még kisebb is lesz (vagy csak jelentéktelen módon nő a mérete), mint a clearbox 2.
  • modellmaker
  • pyrohun #882
    miért te sem tudod, hogy mikorra készül el :)
  • Ability
    De bő voltál baszod. :D Még jó, hogy legalább nekem elmondod a részleteket. :D
  • pyrohun #880
    őő, amikorra elkészül :)
  • modellmaker
    huhú. mikor? :)