1398
ClearBox JS 2.5
-
#918 no elvben kész ez is. mit rakjak még bele? :) -
#917 és valóban: más type-ot adtam meg neki, de érdekes módon ff azt is lekezelte és ezt már nem is tudom honnan néztem. no mindegy. de ie alatt még van a bug, annak ehhez semmi köze :) mindegy, elvileg ha azt kijavítom akkor kész... :) -
#916 na meglesem :) -
#915 i-tv.hu
ez a lejátszó megy mindenhol, meg el is tűnik ha kikapcsolod, szóval szerintem nálad van a gond:) -
#914 ám legyen :D
amúgy a windows media támogatással nem tudom mit csináljak. Firefox alatt megyeget, IE alatt (ez a lol) megy, de ha bezárom az ablkaot, akkor ott marad a videó és játssza tovább, pedig js-sel remove-olom az object-et a kódból és mégis :D
opera alatt csak hang van (ehh), chrome meg meg sem moccan, szóval nem igazán nevezném használhatónak :) -
#913 világos, de defaulton jobb lenne 2-3 px-el feljebb -
#912 konfigból lehet bárhova pakolni (még css-ben sem kell buherálni :) -
#911 tökéletes. tényleg picit feljebb elférne, de ezt már most is lehet benne állítani. :) -
#910 szvsz picit feljebb raknám a gombot, de amúgy tökéletes így, hogy kívül van -
#909 igen, kipróbáltam. Picit bugosan, de működne, viszont akkor meg nem megy valamiért a stretch-elés (ha nagyobb méretet adok meg, akkor arányosan nagyitja a videót), ami meg fontosabb, szóval kihagyom.
egyébként dizájn szempontjából úgy oldottam meg, hogy a nem-kép tartalomnál a bezár gomb így helyezkedik el:
Szerintem pofás így is, egyértelműbbé is teszi a bezárást. De persze a gomb helye szabadon változtatható. -
#908 ott is elvileg -
#907 wmode flash-nél van nem? qt-nél is müxik??
-
#906 nem igazán vagyok az, ha megnézed a képeimnél... :) -
#905 Quicktime-os problémára z-index:0 és wmode="transparent" páros nem segít?
Ez megy operában és chrome-ban is.
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" name="mediaplayer1" autostart="true" showstatusbar="true" loop="true" src="http://www.i-tv.hu/stream/7596.asx" width="500" height="420"> -
#904 :))) igazi informatikus :D -
#903 (ja és 5-9-ig aludtam ma reggel :) -
#902 Helyzetjelentés:
- gomb-kitatakarás megoldva (nem-kép tartalmaknál a bezárás gombot picit kipozicionálom jobbra ill. felfelé.)
- többnyelvűség működik
- csomó bugfix megoldva
Elvben lehet, hogy estére ki tudom tenni publicba a teszt verziót :) -
#901 köszönöm! -
#900 Helyzetjelentés:
- QuickTime (MOV) működik, de mindenképpen kitakarja a bezárás gombot, szóval erre ki kell találnom valamit (esetleges ötletek jöhetnek!)
- Windows Media (AVI, WMV) IE (8) és FireFox alatt működik. Opera és Chrome nem szereti, valószínű azok alatt nem is bírható működésre, de még kűzdök...
:) -
#899 Gratulálok az eddigi munkádhoz is. Nagyon igényes! Csak így tovább... várjuk az új verziót! :) -
#898 -
#897 Igen, de csak akkor, ha én már nem találok benne bugokat + minden olyat beleírtam, amit akartam. Akkor kirakom publicba a bétát, ameddig az új weboldalt elkészítem hozzá. -
#896 Nagyon állat lesz! Open beta teszt várható? :) -
#895 No az elmúlt 3 napban ráfeküdtem a ClearBox 3 elkészítésére és már elég jól állok:
Ami jelenleg elkészült:
- Teljesen új paraméterezés. Sokkal logikusabb és sokkal több opciót tartogat.
- Rengeteg új beállítási lehetőség!
- Egy újfajta animáció!
- Teljesen új mappa struktúra - lehetőség egyedi dizájnú CB létrehozására és pofonegyszerűen paraméterezhető, hogy a CB milyen dizájnnal induljon.
- Most már nem csak kép / html oldal, hanem flash, youtube (külön), inner content (az oldal tartalmának egy része) megjelenítése.
- Vegyes galériák (képek és egyéb tartalmak egy galériában)!
- IE7 és 8 alatti "fehér pixelek" bugfix!
...és ami még hátra van:
- Quicktime és windows media formátumainak integrálása
- Töbnyelvűség
- Bugok javítása
- Kód kicsinyítése
- Ha még eszembe jut valami egyéb... :)
+
- CB3 weboldal elkészítése -
#894 én tudom, de ezt nem irhatom meg minden partneremnek, aki licenszelte a CB-t :) Igazából fogalmam sincs, hogyan lehet ekkora fos egy böngésző :(( -
#893 egyik megoldás, ha photoshopban megnyitod a jpg-t, és a #000 pixeleket lecseréled egy nagyon picivel világosabbra:) -
#892 amúgy a probléma megszűnik, ha kikapcsoljuk az imgafade-et. -
#891 mintha próbáltam volna, ráadásul hülyén is néz ki :( De most dolgozom a 3-as verzión, ami 2x ennyit fog tudni, majd abban megpróbálom kiküszöbölni, de szerintem azzal az időalapú algoritmussal lehet gond, amivel a kép fade-elődik. De azt meg nem nagyon lehet kiváltani. -
#890 esetleg ha beraksz mögé egy + fekete vagy valamilyen színű divet? -
#889 Sajnos úgy tűnik az IE renderel rosszul, egyelőre nem tudok mit tenni :( -
rinyavas #888 Sziasztok ezzel a problémával már én is találkoztam, Hogy IE alatt pixelhibás a kép de a fox rendesen megjeleníti, esetleg valami orvosság nincs erre?
Választ előre is köszönöm, üdv :)
-
#887 elvben ha csinálsz egy scriptet, ami ezt tartalmazza:
CB_SimpleDesign='on';
CB_Init();
S ezután hívod meg, akkor jó lesz. Oldal újratöltés nélkül.
Ezután vissza tudod ugyanígy állítani. -
#886 olyat lehet hogy:
van egy html oldal amit a cb-ban akarok megjeleníteni. ennél az egy ablaknál kellene csak, hogy a CB_SimpleDesign be legyen kapcsolva, az oldalon lévő galériákat nem akarom bántani.
Meg lehet ezt csinálni egyszerűen, vagy ennek az egynek legyen egy másik clearbox.js-e, és akkor abban állítsam be? -
#885 nem számonkérés volt ez. :D csak érdeklődtem. Mint általában az egyéni fejlesztések, ez is szabadidőben készül, szal megértem, hogy nem tudod mikor lesz kész. -
#884 Azért nem tudok pontos időpontot mondanom, mert a script 60%át át kell írnom. De várhatóan a kb. 3x ennyit tudó clearbox 3 lehet, hogy forráskódban még kisebb is lesz (vagy csak jelentéktelen módon nő a mérete), mint a clearbox 2. -
#883 -
#882 miért te sem tudod, hogy mikorra készül el :) -
#881 De bő voltál baszod. :D Még jó, hogy legalább nekem elmondod a részleteket. :D -
#880 őő, amikorra elkészül :) -
#879 huhú. mikor? :)