1398
ClearBox JS 2.5
-
#758 A rel paramétert is megadtad a képeknél, ugye? :) -
#757 A clerbox úgy van megírva, hogy alapértelmezetten ezekben a mappákban vannak a különböző fájlok. szal ha a mappákat másoltad be akkor az jó. de vmi elérhetőséget adhatnál, mert így látatlanba nagyon nehéz. -
#756 Ööö na várjatok...
3 mappa van. css, js, pic.
Ezeket úgy, ahogy van bemásoltam a rootba.
Vagy csak a fájlokat kellene? -
#755 a "clearbox.css" és a "clearbox.js" fájlok a megfelelő helyen vannak? -
ballor #754 Az állományok a megfelelő helyre be vannak másolva?
CSS és a JS -
#753 Marhára nem értek ezekhez.
Beleraktam egy clear.html-be ezt:
<link href="css/clearbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<script src="js/clearbox.js" type="text/javascript" charset="iso-8859-2"></script>
De semmi.
Mi a rákot aszok el?
-
#752 szia, tudom!
egyelőre még a chrome beta, úgyhogy nem foglalkozom vele, mert lehet, hogy javítják. ha nem, akkor is tudom, hogy nagy valószínűséggel mitől van, úgyhogy ki fogom tudni javítani, ha nagyon kell. -
#751 Chromeban a html megjelenítésnél miután megjeleníti a clearboxot az alatta lévő oldal scrollja visszaugrik az oldal tetejére.
Bár még gondolom tök felesleges Chromeal foglalkozni, azért gondoltam beírom. :) -
#750 hát ha már vannak thumbnail-ek, akkor ugye ki kellett találni valamit :D -
#749 Ez a tnhref-es thumbnail megjelenítés hatalmas! :) -
#748 őő jó kérdés, elvileg az :) -
dav1d #747 most már valid is? -
szvini #746 wow, jövök már nyalni
Gondoltam megnézem mi a helyzet, és jó látni az újdonságokat :)
csak így tovább -
#745 kint van wiwen is a 2.54 :) -
#744 a ziwiw monnyonle :) -
#743 na megcsinálták, már ismét jó :D -
#742 :D epic fail :D -
#741 nekem cb nélkül sem jön be egy kép sem... -.- :) -
#740 iwiw fail, betölti a képet, csak nem jeleníti meg. :D a fehér háttér látszik, de ha nyomom hogy következő vagy előző, akkor betölti a kövi képet, átméretezi a cb ablakot, de a képet nem jeleníti meg. -
#739 A címgörgetést még csak most vettem észre. Nagyon jó ötlet! -
#738 ÁJ wuw jú!
Ez nagyon jó! -
#737 Csináltam egy DEMO tesztoldalt, ahol realtime lehet tesztelni a felhasználók által módosítható beállításokat!
http://www.clearbox.hu/index.php?c=demo -
#736 Flash wmode legyen transparent, vagy CB-ben konfigban CB_FlashHide legyen 'on'. -
cherno #735 Szia!
Most próbálgatom a Clearbox-ot, és szeretném használni is.
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Az oldalon, ahonnan indítanám a galériát van egy flash is, és a fekete clearbox-felület azt nem takarja el úgy, ahogy az oldal többi tartalmát. Sőt a flash, ha úgy jön ki, még magából a képből is kitakar.
Csak én állítok valamit rosszul be?
Előre köszönöm
Klári -
#734 passz :( -
#733 Szia!
Ahogy látom nincs feltöltve maga a script az oldalra... -
Kensey #732 Szisztok !
Első honlapomra szeretnék készíteni egy jó kis galériát clearboxal. Mindent az útmutatás szerint csináltam (2.53 ver.), de vmiért nem jön be a "clearboxos" kép, csak simán a nagy kép. A thumbnailt a képhez irfanviewel csinaltam, lehet hogy talan azzal van a gond, vagy mással ?
A kép linkje: http://diablosweb.atw.hu/indexj2.html
Előre is köszi a segítséget ! -
#731 Sziasztok!
Megjelent a 2.53 verzió is, pár hibát megint kijavítottam.
Ezen kívül kiraktam az oldalra a teljes dokumentációt!
Figyeljetek arra, hogy a script paraméterezése változott egy picit, erről bővebben az oldalon olvashattok.
Üdv! -
MafiaGamehu #730 sziasztok tudna valaki segíteni hogyan tudom rárakni ezt a remek scriptet joomlára? -
#729 #726 :) -
scourgeofgod #728 Megvan a megoldas. Amig a sajat gepemen teszteltem a slideshow start es a bezaras gomb hianyzott. Amint feldobtam a weboldalra, maris megjelentek. -
Cat 02 #727 Nekem is volt ilyen hülyeség, már nem vágom h oldottam meg, de az elérési úttal volt vmi. -
#726 szerintem egyébként a nem megjelenő 3 png kép nincs bemásolva a megfelelő helyre -
#725 nem akarok kötekedni, de nyilvánvalóan valami nincs jól beállítva, mert egyébként működne a dolog. esetleg egy domain nevet írhatnál, ahol a hiba jelentkezik... -
scourgeofgod #724 Koszi a gyors valaszt. Szerintem az eleresi ut jol van beallitva, mert az osszes kepet megjeleniti, kiveve a start slideshow es a bezar gombot a ablak tetejen. A tobbi lepteto gomb es a betoltes jelzo kep megjelenik rendesen. -
#723 CB_PicDir -t ird át a megfelelőre a clearbox.js-ben ÉS a clearbox.css-ben is ki kell javítani a képek elérési útját, ahol szükséges. -
scourgeofgod #722 Kozzetenned a megoldast, hogy hogy sikerult a Slideshow gombokat elohozni? Ugyanezzel a problemaval kuszkodok...
Elore is kösz. -
#721 kikerült élesbe a clearbox.hu-ra a 2.5, azaz már a 2.51-es verzió, lehet próbálgatni. -
#720 szia!
egyelőre nincs rá lehetőség, és valószínű, hogy nem is lesz. az iframe ilyen szintű felhsználása eléggé a háttérbe szorult, használj inkább php-t, amivel akár egy div-be is be tudod tölteni a kívánt tartalmat, esetleg ajax-ot... -
starbug #719 Szia!
Először is gratulálok a progihoz! Olyan dolgokat is tud, amikre nem is tartottam igényt, most viszont már mindenképpen ragaszkodnék hozzá:)
Most készítem az oldalam, de a képmegjelenítés során ismét rádöbbentem, hogy baj van az iframe-ekkel… Az oldalam hosszan görgethető és középen egy relatíve keskeny iframe van, amibe pl a bélyegképeket tartalmazó html-t is töltöm. Ahhoz, hogy működjön a clearbox, a betöltendő html head részébe kell illesztenem a két „telepítő” kódsort, de így a megjelenítés is csak az iframe keskeny méretében történik, és még görgetni is sokat kell, mert rendesen lecsúszik.
Hogyan lehet azt megoldani, hogy az iframe-ben lévő bélyegképeket a teljes oldal méretében jelenítse meg? A keretoldal head részébe illesztve lehet esetleg módosítani valahogyan, hogy az iframe-ből is ki tudja olvasni a hivatkozott képeket? Nagyon örülnék, ha volna rá lehetőség, és előre is köszönöm a segítséged!