1398
ClearBox JS 2.5
  • Malakai
    A rel paramétert is megadtad a képeknél, ugye? :)
  • modellmaker
    A clerbox úgy van megírva, hogy alapértelmezetten ezekben a mappákban vannak a különböző fájlok. szal ha a mappákat másoltad be akkor az jó. de vmi elérhetőséget adhatnál, mert így látatlanba nagyon nehéz.
  • JAG1
    Ööö na várjatok...
    3 mappa van. css, js, pic.
    Ezeket úgy, ahogy van bemásoltam a rootba.
    Vagy csak a fájlokat kellene?
  • modellmaker
    a "clearbox.css" és a "clearbox.js" fájlok a megfelelő helyen vannak?
  • ballor
    Az állományok a megfelelő helyre be vannak másolva?
    CSS és a JS
  • JAG1
    Marhára nem értek ezekhez.
    Beleraktam egy clear.html-be ezt:

<link href="css/clearbox.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <script src="js/clearbox.js" type="text/javascript" charset="iso-8859-2"></script>

De semmi.

Mi a rákot aszok el?
  • PyRex
    szia, tudom!
    egyelőre még a chrome beta, úgyhogy nem foglalkozom vele, mert lehet, hogy javítják. ha nem, akkor is tudom, hogy nagy valószínűséggel mitől van, úgyhogy ki fogom tudni javítani, ha nagyon kell.
  • Malakai
    Chromeban a html megjelenítésnél miután megjeleníti a clearboxot az alatta lévő oldal scrollja visszaugrik az oldal tetejére.
    Bár még gondolom tök felesleges Chromeal foglalkozni, azért gondoltam beírom. :)
  • PyRex
    hát ha már vannak thumbnail-ek, akkor ugye ki kellett találni valamit :D
  • modellmaker
    Ez a tnhref-es thumbnail megjelenítés hatalmas! :)
  • PyRex
    őő jó kérdés, elvileg az :)
  • dav1d
    most már valid is?
  • szvini
    wow, jövök már nyalni
    Gondoltam megnézem mi a helyzet, és jó látni az újdonságokat :)
    csak így tovább
  • PyRex
    kint van wiwen is a 2.54 :)
  • BiG G
    a ziwiw monnyonle :)
  • PyRex
    na megcsinálták, már ismét jó :D
  • modellmaker
    :D epic fail :D
  • PyRex
    nekem cb nélkül sem jön be egy kép sem... -.- :)
  • modellmaker
    iwiw fail, betölti a képet, csak nem jeleníti meg. :D a fehér háttér látszik, de ha nyomom hogy következő vagy előző, akkor betölti a kövi képet, átméretezi a cb ablakot, de a képet nem jeleníti meg.
  • modellmaker
    A címgörgetést még csak most vettem észre. Nagyon jó ötlet!
  • modellmaker
    ÁJ wuw jú!

Ez nagyon jó!
  • PyRex
    Csináltam egy DEMO tesztoldalt, ahol realtime lehet tesztelni a felhasználók által módosítható beállításokat!

http://www.clearbox.hu/index.php?c=demo
  • Ability
    Flash wmode legyen transparent, vagy CB-ben konfigban CB_FlashHide legyen 'on'.
  • cherno
    Szia!
    Most próbálgatom a Clearbox-ot, és szeretném használni is.
    Egy kis segítségre lenne szükségem:
    Az oldalon, ahonnan indítanám a galériát van egy flash is, és a fekete clearbox-felület azt nem takarja el úgy, ahogy az oldal többi tartalmát. Sőt a flash, ha úgy jön ki, még magából a képből is kitakar.
    Csak én állítok valamit rosszul be?
    Előre köszönöm
    Klári
  • PyRex
    passz :(
  • PyRex
    Szia!

Ahogy látom nincs feltöltve maga a script az oldalra...
  • Kensey
    Szisztok !
    Első honlapomra szeretnék készíteni egy jó kis galériát clearboxal. Mindent az útmutatás szerint csináltam (2.53 ver.), de vmiért nem jön be a "clearboxos" kép, csak simán a nagy kép. A thumbnailt a képhez irfanviewel csinaltam, lehet hogy talan azzal van a gond, vagy mással ?

A kép linkje: http://diablosweb.atw.hu/indexj2.html

Előre is köszi a segítséget !
  • PyRex
    Sziasztok!

Megjelent a 2.53 verzió is, pár hibát megint kijavítottam.
    Ezen kívül kiraktam az oldalra a teljes dokumentációt!
    Figyeljetek arra, hogy a script paraméterezése változott egy picit, erről bővebben az oldalon olvashattok.

Üdv!
  • MafiaGamehu
    sziasztok tudna valaki segíteni hogyan tudom rárakni ezt a remek scriptet joomlára?
  • PyRex
    #726 :)
  • scourgeofgod
    Megvan a megoldas. Amig a sajat gepemen teszteltem a slideshow start es a bezaras gomb hianyzott. Amint feldobtam a weboldalra, maris megjelentek.
  • Cat 02 #727
    Nekem is volt ilyen hülyeség, már nem vágom h oldottam meg, de az elérési úttal volt vmi.
  • PyRex
    szerintem egyébként a nem megjelenő 3 png kép nincs bemásolva a megfelelő helyre
  • PyRex
    nem akarok kötekedni, de nyilvánvalóan valami nincs jól beállítva, mert egyébként működne a dolog. esetleg egy domain nevet írhatnál, ahol a hiba jelentkezik...
  • scourgeofgod
    Koszi a gyors valaszt. Szerintem az eleresi ut jol van beallitva, mert az osszes kepet megjeleniti, kiveve a start slideshow es a bezar gombot a ablak tetejen. A tobbi lepteto gomb es a betoltes jelzo kep megjelenik rendesen.
  • PyRex
    CB_PicDir -t ird át a megfelelőre a clearbox.js-ben ÉS a clearbox.css-ben is ki kell javítani a képek elérési útját, ahol szükséges.
  • scourgeofgod
    Kozzetenned a megoldast, hogy hogy sikerult a Slideshow gombokat elohozni? Ugyanezzel a problemaval kuszkodok...
    Elore is kösz.
  • PyRex
    kikerült élesbe a clearbox.hu-ra a 2.5, azaz már a 2.51-es verzió, lehet próbálgatni.
  • PyRex
    szia!
    egyelőre nincs rá lehetőség, és valószínű, hogy nem is lesz. az iframe ilyen szintű felhsználása eléggé a háttérbe szorult, használj inkább php-t, amivel akár egy div-be is be tudod tölteni a kívánt tartalmat, esetleg ajax-ot...
  • starbug
    Szia!
    Először is gratulálok a progihoz! Olyan dolgokat is tud, amikre nem is tartottam igényt, most viszont már mindenképpen ragaszkodnék hozzá:)
    Most készítem az oldalam, de a képmegjelenítés során ismét rádöbbentem, hogy baj van az iframe-ekkel… Az oldalam hosszan görgethető és középen egy relatíve keskeny iframe van, amibe pl a bélyegképeket tartalmazó html-t is töltöm. Ahhoz, hogy működjön a clearbox, a betöltendő html head részébe kell illesztenem a két „telepítő” kódsort, de így a megjelenítés is csak az iframe keskeny méretében történik, és még görgetni is sokat kell, mert rendesen lecsúszik.
    Hogyan lehet azt megoldani, hogy az iframe-ben lévő bélyegképeket a teljes oldal méretében jelenítse meg? A keretoldal head részébe illesztve lehet esetleg módosítani valahogyan, hogy az iframe-ből is ki tudja olvasni a hivatkozott képeket? Nagyon örülnék, ha volna rá lehetőség, és előre is köszönöm a segítséged!