Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most hova lett ez a carlos gyerek?😊DDD<#wave>#wave>
igaz😊)))
a warezben reggel óta nem válaszolt senki..
Nem kéne talán szétwarezolni a topikot
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<#confused>#confused>
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
akkor az egész játékot, az alapot tegyem be a daemon toolsba??
mini image-et felejtsd el, az csak akkor kell, ha játszani akarsz törés (crack) helyett.
Þór vígi þessi rúnar
Én 64-es win 7-el vagyok és nem volt probléma a frissitésekkel, kiegekkel.
Þór vígi þessi rúnar
tehát..szedjek le mindent..rakjam be a daemon toolsba az alap mini image fájlt?? ezután telepítsem az EADM-et.ne indítsam el az alapjátékot hanem a világ körül mini imaget rakjam be a daemon toolsba és próbáljam telepíteni a játékot??
A sims3 az összes kiegészítõjével mûködik egy 32 bites 1 gigás Xp-s asztali számítógépen.Az alap az razor verzió,a Világ körül pedig reloaded. Ezt a játékot akarnám áttenni egy 64 bites 5 gigás Win7-es vadi új laptopra.Az alapjáték fel is települ gyorsan,kódokat sem kér,és mûködik is,viszont a Világ körül-t nem engedi telepíteni. Kiírja,hogy a telepítés elõtt az alapot frissíteni kell. Ha a frissítésre kattintok,azt írja ki,hogy hiba a frissítés közben,a játék nem telepíthetõ.Ha arra kattintok,hogy nem frissítek,akkor meg azt írja,hogy biztos,hogy törölni akarom a játékot?..Az indítópanelen az automatikus frissítést kikapcsoltam.De azt írja,hogy a játékom naprakész.Tehát nem is tudnék ott frissíteni.Van aki 64 bites gépen játszik?? Segítsetek légyszi...
nincs mentett cuccom..még nem is játszottam vele..teljesen szûz gép..
ird ide
egyébként mint mondtam mjad rage segít
neki win7-e van
egyébként mint mondtam mjad rage segít
neki win7-e van
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Már kettes vagyok, mert meggyúrtam az ellenséget és már barát.
Köszi az infót.
Köszi az infót.
Þór vígi þessi rúnar
jön magától
megismersz pár embert a városban, és egyszer csak kapsz egy vagy két csillagot
megismersz pár embert a városban, és egyszer csak kapsz egy vagy két csillagot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nos, amit javaslok.
Szedj le MINDENT! A mentett cuccokat is (backupold, késõbb még kellhet).
Összes Sims-et, összes kieget, összes EADM-et!
Eztán razor911-et mountold a daemon-ban. Telepitsd az alapot, legyen neted, tedd fel az EADM-et is. Ha kész, akkor NE inditsd el, ne csinálj semmit.
Ezután mountold a Reloaded kieget és telepítsd.
Aztán mesélj mi történik.
Szedj le MINDENT! A mentett cuccokat is (backupold, késõbb még kellhet).
Összes Sims-et, összes kieget, összes EADM-et!
Eztán razor911-et mountold a daemon-ban. Telepitsd az alapot, legyen neted, tedd fel az EADM-et is. Ha kész, akkor NE inditsd el, ne csinálj semmit.
Ezután mountold a Reloaded kieget és telepítsd.
Aztán mesélj mi történik.
Þór vígi þessi rúnar
mit értesz azon hogy kézzel frissítsek??
egyébként meg azt írja a játékom napra kész..
valamit nekem is linkelt tegnap ironman..de azt meg mikor felraktuk azt írta ki,hogy a telepítõ észlelte,hogy a sims3 nincs feltelepítve..tehát valamiért nem látja..
Közben eszembe jutott, hogy lehet, hogy nem az a baj, hanem tényleg van, amikor nem tud valamiért magától frissíteni. Sajnos nem tudom, végül is hogy sikerült, a fiam szokott nekem segíteni, de õ most nincs itthon. De az elõzõ hsz-ben írtakat érdemes kipróbálni.
Próbáld ki. Mit veszíthetsz?
Amúgy kézzel se lehet frissíteni? Úgy rémlik, volt nekem is ilyen, és Ironman ezt írta nekem:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page
Ezeket letölt,frissit,éss már kész is.A világkörülinél a 2-es végzõdésüt kell leszedni,a többinél az 1-es végzõdésüt!
Le kell szedni az EADM-et.
Nem tudom, neked segít-e, de veszíteni nem veszíthetsz vele.
Amúgy kézzel se lehet frissíteni? Úgy rémlik, volt nekem is ilyen, és Ironman ezt írta nekem:
http://forum.thesims3.com/jforum/posts/list/175477.page
Ezeket letölt,frissit,éss már kész is.A világkörülinél a 2-es végzõdésüt kell leszedni,a többinél az 1-es végzõdésüt!
Le kell szedni az EADM-et.
Nem tudom, neked segít-e, de veszíteni nem veszíthetsz vele.
de ha az alapjáték az..márpedig az,mert elindul..akkor a kiegészítõk miért ne lennének azok??
egyébként ha a világ körült kihagyom,az ambitionst fel tudom telepíteni?? mert még arra gondoltam,hogy megpróbálom..hogy azt nem teszem fel..
tehát a patchelés az frissítést jelent magyarul??
de hát a mini image azért kell hogy elinduljon a játék nem?? magához a telepítéshez nem kell..
hát ez az..csak éppen nekem nem frissíti.kiírja a telepítés elõtt,hogy frissít..aztán meg azt hogy nem tud frissíteni ezért a telepítést sem tudja megcsinálni..
Az pech. Akkor lehet, hogy ezért nem mennek fel a kiegek sem. A végén itt ülsz a szép új géped elõtt, és csak alapsimset tudsz játszani? <#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav>
Tudtátok, hogy most már egyesével is lehet állítani az élethosszat? És ha mindegyiket felnyomom maxra, valami irtó magas szám jön ki a végén. (Mondjuk engem kevésbé érdekel, mert ki van kapcsolva az öregedés.) Alighanem ezzel a Városszépítõvel jött ez a lehetõség.
amikor elindul a kieg telepítõ irja, hogy frissíti a simset (ez a patchelés).
Þór vígi þessi rúnar
na ez a másik..a mini image-k sem kompatibilisek a 64 bittel..legalábbis a daemon tools nem ír ki semmit..de hiába csatlakoztatom a képfájlt..viszont az alcohol 120 kiírja,hogy nem kompatibilis egyik mini image sem.((
nekem is razor van.és 64 bites a laptop.nem hinném hogy a laptoppal van gond..vadi új..inkább arra gyanakszom,hogy nem kompatibilis valami a 64 bites rendszerrel..
tisztázzuk..mi is az a patchelés??
Köszi.
Közben belefutottam egy 1 csillagos sztárba!
És tudjátok ki az? Az egyetlen csaj akit próbáltam megfektetni de sehogy sem sikerült, ezért elkezdtem csesztetni és örök ellenség státuszban van. Jó lesz visszahozni baráti szintre...fõleg, hogy magányos farkas karival játszom. 😊
Közben belefutottam egy 1 csillagos sztárba!
És tudjátok ki az? Az egyetlen csaj akit próbáltam megfektetni de sehogy sem sikerült, ezért elkezdtem csesztetni és örök ellenség státuszban van. Jó lesz visszahozni baráti szintre...fõleg, hogy magányos farkas karival játszom. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Amit én tudok segíteni neked:
razor verziót feltettem (win 7, 64 bit) semmit se csináltam vele, el sem inditottam, nem is krekkeltem, felment a eadm is nettel, ahogy irva vagyon.
Ezután feltettem a High end loft-ot (nincs meg a world adventures kieg), majd az álomállásokat gond nélkül. Tehát nálam nem volt gond, nyammogott egy kicsit a patch-eléssel de utánna települtek maguktól.
Az utolsót (nálam az outdoor living stuff) crackeltem és játszom.
razor verziót feltettem (win 7, 64 bit) semmit se csináltam vele, el sem inditottam, nem is krekkeltem, felment a eadm is nettel, ahogy irva vagyon.
Ezután feltettem a High end loft-ot (nincs meg a world adventures kieg), majd az álomállásokat gond nélkül. Tehát nálam nem volt gond, nyammogott egy kicsit a patch-eléssel de utánna települtek maguktól.
Az utolsót (nálam az outdoor living stuff) crackeltem és játszom.
Þór vígi þessi rúnar
én be szoktam nézni oda is, de ott se vagyok okosabb 😞(
Cool amúgy szokta nézni azt is, csak lehet, hogy laptoppal õ se tud mit kezdeni.
Cool amúgy szokta nézni azt is, csak lehet, hogy laptoppal õ se tud mit kezdeni.
jöhetne kem001..õ biztos tud segíteni..
Warez topikban meg heteket várhatok mire valaki elolvassa mi a gondom.((
De..Megpróbáltuk. Az alap mûködik a laptopon rendesen.Gyanítom,hogy a 64 bit miatt lesz gond.Az a patch amit ironman linkelt be tegnap,az sem mûködik.Nem érzékeli,hogy a játék fel van telepítve.
Hát én sajnos biztos, hogy ne. Nem próbáltátok meg leszedni az alapot, és újra feltenni, hátha valami nem jól települt fel?
Nekem meg senki nem tud segíteni?😞((((<#rinya>#rinya>