7029
-
donatus13 #1409 Ahogy tudom csak még amatőr vok:)
DE haladok ahogy tudom fejlödök.
CSak ezt a termelés 14 óra meg stb kicsit nemértem még de majd rájövök a nyitjára:D -
#1408 oks, meglesz -
#1407 többször leírtuk lejjebb hogy délnyugatra jöjjön mindenki. regisztrálj gyorsan egy újat, hátha szerencséd lesz. -
#1406 szerintem igen:)
legalábbis felőlem, persze nem én leszek a vezető:) -
#1405 okés te vagy akkor a vezető.
Ma akarod megcsinálni?
Semmiképsen sem... elösször a bányákat csináld. 750nyerset kapunk, ha elcseszükl ilyenre akkor sose fogunk fejlődni. 1-2 termelne oránként csak...majd ha 2-es bányáitok lesznek akkor már mehet de addig ne
nem kell csődbe vinni magunkat azért, hogy meglegyen azonal a klán. Senkise fog ma még klánnal szorakozni hidjétek el... korán van az még.
készüljetek -
donatus13 #1404 OKés nekem mindegy de csatlakozni azt tudok nem? -
#1403 ha észak-nyugati vagy akkor nem nagyon vállalhatod el... -
donatus13 #1402 akkor nem segíthetek nektek meg ilyenek?:O -
#1401 de miért nem délnyugati:(? -
donatus13 #1400 travian azonósitom dodzylla
észak nyugati régios vok rómanal
Amugy meg mondjátok hol épitem követséget akkor elvállalhatom. -
#1399 32 perc emberek!!! -
#1398 1:23 van hátra:P -
Sanzistift #1397 Sanzistift, és a városom Alexandria lesz.
Szövetségben, testvérklánban egyezhetünk. :))
Római leszek, a klánom VérPanda lesz, rövidítve VP.
Aki akar, itt harcolhat az igazáért.
Belépő nincs, kötelező támi sem.
Bármilyen nép jöhet.
A leveleket illik sűrűn olvasni, valszeg egy távoli vidékre fogok indítani, távol mindentől.
És a Klán, berobban a távoli homályból tetterősen, tarol, akit tud, akit meg nem, azzal nagy csaták lesznek.... :)))) -
#1396 a srác ki is mondta a lényeget: mindenkinek az elsők között fog a piac felépülni, és az egy órai nyersanyagbevételét elküldi a klánalapítónak.
ennyi. aki nem küldi, nem is lehet majd klántag. itt viszont zárjuk le a tervezgetést, nehogy Murphy bácsi beleszóljon :)
az viszont tényleg jó lenne ha mki leírná milyen néven indul, tudnánk ki az ellenség és ki a barát körülöttünk :) Én Don Peyote néven fogom tolni.
A klánnév javaslatom pedig [SG] lenne :) -
#1395 fú hát akkor klántársak vagyunk speeden -
#1394 én JárásiBatman néven vok regelve, mint speeden
követség elején sajnos lassan fog épülni, mert elvileg naponta max 1 órai termelést szabad csak küldeni:/ -
#1393 Ha jól számolom, 11-re mindenképp kész lenne a 3-as követség, akkor ki lennének küldve az első meghívók, és sztem beleférne mindenkinek, hogy küldjön 150-et minden nyersből, hogy meglegyen a 4es, majd az 5-ös követségre, akkor sztem beférne innen mindenki, ez elég lenne első napra.
Shikamaru néven leszek minden bizonnyal :p ja, és persze tudnia kéne mindenkinek, kik azok sz SG-sek akik körülötte vannak, szal lehetőleg írja le mindenki ide a travian azonosítóját. Nah, jóccakát :p -
#1392 bár én valszeg germán leszek, de nem hiszem, hogy ez nagy hátrány. A top klánok vezetői nagyrészt germánok, ahogy elnézem -
PunkZoli #1391 [SG] , csá -
#1390 Nekem az |SG| variáció jön be =) De ez alapítás után úgyis meg lehet változtatni ahogy nézem, csináltam speed-en egy klánt gyakorlásnak :D
Nem olyan nehéz dolog ez, én szívesen elvállalnám, úgyis szeretek vezetgetni :p
Arra gondoltam, hogy lehetne majd csinálni egy fórumot itt a saját fórumokba a klánnak, amit csak mi néhányan tudunk olvasni. Ez azért lenne jó, mert ugye 1 hónapos reg kell itt SG-n ahhoz hogy bárki is megnézze, így ez a belső kör kitárgyalhatna bármit anélkül, hogy a többi, később felvett klántag tudomást szerezhetne róla, így nem szivárog ki olyan infó, ami már több klán vesztét is okozta, az árulók miatt. De ez a jövő zenéje még talán =) -
#1389 DNY -
PunkZoli #1388 nem szivesen olvasok vissza ennyi kommentet, ezért megkérdem inkább:)
merre települjek az új szerveren?:)
előre is köszi -
#1387 Jó lett a banner,bár szerintem "csak" a leglényegesebb link maradt le :-p
www.travian.hu -
#1386 egyébként mi sem 6-kor kezdünk, 9-kor fogunk. -
#1385 darkman az admin ;) -
#1384 Név variáciok:
SG
*SG*
SG^^
^^SG^^
--SG--
Vagy akármi ilyen lehet, de ezt ugyis lehet variálni.
Mi speed-en második nap csináltuk a klánt hát még időben oltunk. Itt majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgoka aztán ugy csináljuk a klánt.
Kéne egy válalkozót találni aki épitgeti a követséget. Persze a klántagok mint befektetők finanszirozzák az infrastrukturális beruházásokat.
A befektetők keresnek olyan (bepalizható) emberkéket akik belépnek a klánba és ezáltal megoszlanak a költségek. Az épitkezésen sporolhatunk, ha feketemunkásokat alkalmazunk, de vigyázni kell mert a munkaügyi ellenőr vagy az "a-pekkk" ha ellenőrzést tart akkor máris jön a bírság...
szóval csak ésszel ám ;)
Ha multinacionális vállalatok végeznék a beruházásokat akkor ezalatt akár a határfőldeken is folyhatnának az épitkezések. Sőt ha a befektetés elött korszerűsítenénk, fejlesztenénk a városházát akkor a gyorsabb ügyintézés leröviditené a beruházás kibontakozásának idejét is. :)
Szóval az lenne a jó, ha esetleg egy római vállalná el. Elötte persze dobjon pár szintet a báynáin, és a főépületen is. Aztán majd azért küldözgetünk neki nyerset, hogy tudja fejleszteni. Meg akik belépnek azoktól is kéregetünk rá mindig. De ne menyen ez senki fejlődésének a rovására se... de a római anyira nem fontos más is csinálhatja, csak a római közben tudna kint is épitkezni...
Kellene egy vezető! Tapasztalt játékos kellene. Meg aztán kell majd ilyen meg olyan vezető meg tanácsadó meg stb. De ez majd kialakul meg igazábol ezt nem lehet senkinek se odadobni hogy csináld mert egyfajta nyüg, meg hát idő...
Bár szerintem akik most igy jopáran itt vagyunk sg-sek azok az alapítók és rendelkezzen mindenki jogokkal szerintem. Akik meg utána csatlakoznak azok meg tagok, de nem mintha ez sokat számitana...
-
#1383 de nincs kedvem felkelni 6kor:/, ki találta ki ezt a fasságot? -
F1re #1382 szim-plan ESGÉ -
#1381 rövidítés lesz ugye az SG, mit gondoltok, teljes név legyen SuperGamerz vagy ilyesmi, vagy csak szimplán SG - SG? -
#1380 Na, már várom a nagy startot =)
Beszéljük meg ki lesz az, aki rögtön 3-asra húzza a követséget, és megalapítja az SG klánt. -
#1379 nagyon jó lesz:D -
#1378 már csak egyet kell aludni és játszhatunk :D
holnap 9-kor nagybelépés! :D -
#1377 Ne felejtsétek el, holnap 9 órakor mindenki belép (vagy korábban aktivál ^^
Banner mehet sztem ez is..kis angoltudás kell hozzá -
#1376 a pesti óra linkje: http://www.pontosido.hu/ts/time1s.cgi
a linkek szerintem faszák :) -
#1375 kincstárat most is lehet csinálni, és gyakorloteret is...
tudtommal pedig csak fel kell húzni 100-as szintre és már nyertél is. nem kell utána védeni. 5 szintenként jönnek a natarok táamdni nagy erőkkel. 95. szint után pedig minden szintnél jönnek.
okés akkor az ótár kiveszem.
Nem tudtam hogy mindenkinél a maga gépének az idejét mutatja...
akkor linkelje be valaki a pesti ora linkjét és beteszem azt.
Többi link jólessz? -
#1374 úú az szép...
pont az "egységben az erő" elvet tartottam szem előtt amikor a germánokat választottam. nagyon nem jók védekezésből, de ha sokan vannk... gyakorlatilag akárkit visszavernek :) -
Cat 02 #1373 szószó elég ronda az óra :) -
#1372 szerintem a pesti óra szerint kéne menni...
és link kéne a banner alá -
Cat 02 #1371 egész nyáron vittem egy haver faluját , vége fele elkezdtem sereget is csinálni erre valami fasz betámad
-
Cat 02 #1370 "Az elkővetkező pár hónapban fog bekerülni a játékba, és ezzel egy idejüleg kerül be egy új nép "Natar"-ok akiket a gép fog irányitani és nagyon erősek lesznek.
A világcsodával még bevezetnek egy két plusz dolgot is kincstár, gyakorlótér stb.
A világcsodának az a célja, hogy valaki felépitse azt lvl100-ig, ehhez kellenek a natarok és a kincstár, ugyanis a natarok örzika világcsodához tartozo részeket és el kell tölük lopni, de ez nem lesz olyan könnyű Razz Miután egy játékos megépiti lvl100-ra a világcsodát utána meg kell védenie egy bizonyos ideig, és ha sikeresen megvédte akkor ő nyert, és a serverújraindul de ez nem mostanában lesz hanem 1 sőt lehet 2 év is Smile "
hmmm