525
  • CoD23
    jah
  • atiwrc
    Ezt forditóval csináltad mi?

A legjobb a proci. 42GHz-es!!!!
  • rmate1988hun
    Ez online lesz, szerintem nem lehet moddolni...
  • CoD23
    Tess itt a gépigény meg minden MAGYARUL

Az vagy a legalacsonyabb hardverkövetelmény több memóriája CPU-Pentium 42 GHz - vagy 512 MB több [gurahuitsukukado] - az üres kapacitás vagy [gurahuitsukukado] DirectX-9.0c több HDD-je melyik tölti be fenti VRAM128MB-OT - az vagy több levelezés OS-WindowsXP 1 GB * Server kiadás és 64 bit kiadás vagy, kommunikáció környezet operációs garancián kívül - a grafikai kártya ADSL 1.5 fölött Mbps nem töltött és ez alaplapra szerelt és annak a személynek az operációs garanciája, aki játszott, nem ment.Ráadásul, kielégített a fent említett hardverkövetelmény, ez nem valami melyik garanciák operáció.
  • passatgt
    :O

Mindegy, csak lehessen moddolni-.-
  • rmate1988hun
    Pénzt nem tudsz gyűjteni, csak presztízs pontot. Ez a PP. A CP meg a valódi pénzért vásárol pontod. Amúgy azt hiszem nem lesz bolti változat, viszont a végleges verzió ingyenes.
  • atiwrc
    hogy lehet benne pénz keresni?
    (mert nemtok kocsit és alkatrészeket se venni 0 cp-ből)

a licence-nél az alsón tudtam menni a toyotával de a felette lévőnél nem tudok vmit kérdez és mindegy mire kattintok nem megy.
  • kemszi2
    egyre jobban tetszik.kifinomultabb mint a crc:)az irányítás nagyon bejön.meg a graf is szép lett
  • báttyó02
    jaja tényleg nagyon jó lett
    nfs undorgrundokat simán veri grafban is,a többiről nem is beszélve
    először mikor kitett a éjszakai tokiós pályára csak kerestem az állam :o
  • passatgt
    :O

max graffal iszonyú durva, motion blur itt sokkal jobban tetszik,mint nfs-be.
    Fizika baromi jó, kameranézetek úgyszintén.
    Nagyon tetszik!

Regelésnél figyeljetek,hogy jelszó minimum 8 karakter, többinek meg mennie kell
  • Istencsászár
    Ez még csak béta, de a menüben angol pár dolog. Bolti verzió angol lesz itt EU-ban. Amugy jó kis gém, bár a CRC után nem meglepő a fizika, meg az atmoszféra, meg ugy semmi sem különösebben. Összetettebb, több, szebb.
  • Penge88
    Efész jó gém. csak angol lenne...
  • SZilaJMaGGoT
    Nah én megvárom még lesz új pc-m... diavetítés... :(
  • AntiHero
    Jaja nem kezdi előről..
    Viszont ma rögtön updatelte. ahogy elindítottam:)
    Este meg folyamatosan megszakadt:S
    Na megyek is játszani.
  • rmate1988hun
    Egyébként, amikor megszakad, és újraindítod nem kezdi előről a letöltést. Nekem megszakadt vagy 10x, és mindig 12%-ot írt de nem azt kell nézni, hanem hogy hány mega van még hátra!!
  • Tatyla
    legyen mondjuk ugyan az az ID-d mint a mi a játékban is a neved lesz...
  • Penge88
    @Totti: az összeset elolvastam, de egyikből se derült ki h mi a franc az az id. Úgyhogy ne játszd a fejed...
  • Tatyla

az néha megszakad akkor ujrainditod,egy idö után le fog jönni...
  • báttyó02
    nekem feltette,start gémelnék is,de nem fogadja el amit beregeltem(elvileg) :|
  • AntiHero
    Na jó feladom..
    30% elment majd megszakadt megint 12 % kezdte...ment egy ideig megszakadt.leszarom..Ha nem megy az ubdate akkor valószínüleg a játék se megy most.
  • báttyó02
    nekem is azzal szarakodik :\
    de mostmár végig kinlodom (vagy 2orája szarozok ezzel a 140megával)
  • AntiHero
    Beírsz akármit.
    De haggyad mivel játzsani most úgyse fogsz..Mert nekem az Updatenél kiírja hogy a szerver nem elérhető egy idő után:S
  • Istencsászár
    Nehéz visszaolvasni pár hszt ugye? #42...
  • Penge88
    SZiasztok. AZ id-t azt honnen tudom meg? a regisztrációnál azt kéri legelsőnek... De nem tudom h honnan szedjem. Választ előre is köszi.
  • báttyó02
    hmm dejo állandoan megszakad a update....
  • Istencsászár
    Tök mind1 mi irok a 3., 4. sor törlődik mindig ha okot nyomok, és nem lép tovább..
  • rmate1988hun
    Van valami alsó és felső limit a névnek, meg a jelszónak!! (8-16 karakter?!)
  • Istencsászár
    Hát én nemtudok regelni... bármi irok bárhova nemjó...

Kell szám, kis és nagy betű?

Első helyre a account néc
    Másodkira a sima név
    Harmadik a pass?
    ...

1szerűen semmit sem fogad el...
  • rmate1988hun
    Tutorialnál úgy lehet elindulni, hogy a felugró ablakoknál N-t nyomkodsz. Utána egyszer megjavítod a kocsit(BACKSPACE), meg respawnolsz(R). Utána jön a kamera tutorial. Külső nézetben(F5-F8), belső nézet(F1-F4).
  • AntiHero
    Nah töltöm..remélem jaó lesz:)
  • DaemoonHunter
    Remélem értek majd valamit a menüből...számomra a japán kínai
  • DaemoonHunter
    Működik:D Csak a nick nevem nem tetszett neki...
    E-mail címet nem is kell beírni sehová sem.
  • rmate1988hun
    Nem tudom, én úgy regeltem, hogy első két helyre nevet írtam (ugyanazt) atána jelszót, meg annak a megerősítését :) És működik :)
  • DaemoonHunter
    VAlahogy nem megy a regizés...
    Ahogy leírták, hogy hogyan kell kitölteni a mezőket az sztem nem úgy van.
    PLS valaki írja le mit hova kell írni!
  • kemszi2
    tutorbe nekem se ment.practiceba nyomd
  • Tatyla
    nincs,én is itt szopóztam egy kicsit de az a gáz hogy még a tutorialon se tudtam meginditani a gépet,ráadásul jó volna átállitani autómatára a sebesség váltót,meg a gémpad átállitás se lenne rossz...
  • Peck
    Nagyon komoly tetszik,csak egy rohadt szót nem értek....mármint a játékból mert minden japó...nincs angol beállítási lehetőség?
  • rmate1988hun
    Jó játék, megéri kipróbálni. Remélem hogy a végleges változat nem csak japán nyelven lesz elérhető. Aki tud valamit az ossza meg legyen szíves. :)
  • DaemoonHunter
    Akkor töltöm:) a grafika is jó? nekem már egy LFS szerű kinézet is megfelelne...
  • kemszi2
    zsír már mentem pár kört.nagyon el van találva sztem