525
-
#83 jah -
atiwrc #82 Ezt forditóval csináltad mi?
A legjobb a proci. 42GHz-es!!!! -
#81 Ez online lesz, szerintem nem lehet moddolni... -
#80 Tess itt a gépigény meg minden MAGYARUL
Az vagy a legalacsonyabb hardverkövetelmény több memóriája CPU-Pentium 42 GHz - vagy 512 MB több [gurahuitsukukado] - az üres kapacitás vagy [gurahuitsukukado] DirectX-9.0c több HDD-je melyik tölti be fenti VRAM128MB-OT - az vagy több levelezés OS-WindowsXP 1 GB * Server kiadás és 64 bit kiadás vagy, kommunikáció környezet operációs garancián kívül - a grafikai kártya ADSL 1.5 fölött Mbps nem töltött és ez alaplapra szerelt és annak a személynek az operációs garanciája, aki játszott, nem ment.Ráadásul, kielégített a fent említett hardverkövetelmény, ez nem valami melyik garanciák operáció.
-
#79 :O
Mindegy, csak lehessen moddolni-.- -
#78 Pénzt nem tudsz gyűjteni, csak presztízs pontot. Ez a PP. A CP meg a valódi pénzért vásárol pontod. Amúgy azt hiszem nem lesz bolti változat, viszont a végleges verzió ingyenes. -
atiwrc #77 hogy lehet benne pénz keresni?
(mert nemtok kocsit és alkatrészeket se venni 0 cp-ből)
a licence-nél az alsón tudtam menni a toyotával de a felette lévőnél nem tudok vmit kérdez és mindegy mire kattintok nem megy. -
#76 egyre jobban tetszik.kifinomultabb mint a crc:)az irányítás nagyon bejön.meg a graf is szép lett -
#75 jaja tényleg nagyon jó lett
nfs undorgrundokat simán veri grafban is,a többiről nem is beszélve
először mikor kitett a éjszakai tokiós pályára csak kerestem az állam :o -
#74 :O
max graffal iszonyú durva, motion blur itt sokkal jobban tetszik,mint nfs-be.
Fizika baromi jó, kameranézetek úgyszintén.
Nagyon tetszik!
Regelésnél figyeljetek,hogy jelszó minimum 8 karakter, többinek meg mennie kell -
#73 Ez még csak béta, de a menüben angol pár dolog. Bolti verzió angol lesz itt EU-ban. Amugy jó kis gém, bár a CRC után nem meglepő a fizika, meg az atmoszféra, meg ugy semmi sem különösebben. Összetettebb, több, szebb. -
#72 Efész jó gém. csak angol lenne... -
#71 Nah én megvárom még lesz új pc-m... diavetítés... :( -
#70 Jaja nem kezdi előről..
Viszont ma rögtön updatelte. ahogy elindítottam:)
Este meg folyamatosan megszakadt:S
Na megyek is játszani. -
#69 Egyébként, amikor megszakad, és újraindítod nem kezdi előről a letöltést. Nekem megszakadt vagy 10x, és mindig 12%-ot írt de nem azt kell nézni, hanem hogy hány mega van még hátra!! -
#68 legyen mondjuk ugyan az az ID-d mint a mi a játékban is a neved lesz... -
#67 @Totti: az összeset elolvastam, de egyikből se derült ki h mi a franc az az id. Úgyhogy ne játszd a fejed... -
az néha megszakad akkor ujrainditod,egy idö után le fog jönni... -
#65 nekem feltette,start gémelnék is,de nem fogadja el amit beregeltem(elvileg) :| -
#64 Na jó feladom..
30% elment majd megszakadt megint 12 % kezdte...ment egy ideig megszakadt.leszarom..Ha nem megy az ubdate akkor valószínüleg a játék se megy most. -
#63 nekem is azzal szarakodik :\
de mostmár végig kinlodom (vagy 2orája szarozok ezzel a 140megával) -
#62 Beírsz akármit.
De haggyad mivel játzsani most úgyse fogsz..Mert nekem az Updatenél kiírja hogy a szerver nem elérhető egy idő után:S -
#61 Nehéz visszaolvasni pár hszt ugye? #42... -
#60 SZiasztok. AZ id-t azt honnen tudom meg? a regisztrációnál azt kéri legelsőnek... De nem tudom h honnan szedjem. Választ előre is köszi. -
#59 hmm dejo állandoan megszakad a update.... -
#58 Tök mind1 mi irok a 3., 4. sor törlődik mindig ha okot nyomok, és nem lép tovább.. -
#57 Van valami alsó és felső limit a névnek, meg a jelszónak!! (8-16 karakter?!) -
#56 Hát én nemtudok regelni... bármi irok bárhova nemjó...
Kell szám, kis és nagy betű?
Első helyre a account néc
Másodkira a sima név
Harmadik a pass?
...
1szerűen semmit sem fogad el... -
#55 Tutorialnál úgy lehet elindulni, hogy a felugró ablakoknál N-t nyomkodsz. Utána egyszer megjavítod a kocsit(BACKSPACE), meg respawnolsz(R). Utána jön a kamera tutorial. Külső nézetben(F5-F8), belső nézet(F1-F4). -
#54 Nah töltöm..remélem jaó lesz:) -
#53 Remélem értek majd valamit a menüből...számomra a japán kínai -
#52 Működik:D Csak a nick nevem nem tetszett neki...
E-mail címet nem is kell beírni sehová sem. -
#51 Nem tudom, én úgy regeltem, hogy első két helyre nevet írtam (ugyanazt) atána jelszót, meg annak a megerősítését :) És működik :) -
#50 VAlahogy nem megy a regizés...
Ahogy leírták, hogy hogyan kell kitölteni a mezőket az sztem nem úgy van.
PLS valaki írja le mit hova kell írni! -
#49 tutorbe nekem se ment.practiceba nyomd -
#48 nincs,én is itt szopóztam egy kicsit de az a gáz hogy még a tutorialon se tudtam meginditani a gépet,ráadásul jó volna átállitani autómatára a sebesség váltót,meg a gémpad átállitás se lenne rossz... -
#47 Nagyon komoly tetszik,csak egy rohadt szót nem értek....mármint a játékból mert minden japó...nincs angol beállítási lehetőség? -
#46 Jó játék, megéri kipróbálni. Remélem hogy a végleges változat nem csak japán nyelven lesz elérhető. Aki tud valamit az ossza meg legyen szíves. :) -
#45 Akkor töltöm:) a grafika is jó? nekem már egy LFS szerű kinézet is megfelelne... -
#44 zsír már mentem pár kört.nagyon el van találva sztem