525
  • Szabi1991
    ;)

én még a frissitést töltőm :S
  • kemszi2
    csak ne nagyon híreszteld inkább...
  • Peck
    *kül el dolgozgatok apróságokon ha ez fejlesztésnek minősül :) most ép egy kis PP hacken dolgozok,csak a fájl rendszertkéne megtalálni....
  • Peck
    hogy értve? :) Jó lenne LEVEL-R fejlesztőnek lenni ^^
  • kemszi2
    nekem nincs kormányom...feladta a szolgálatot....
  • Istencsászár
    Mer ugy gagyi:)
  • SZilaJMaGGoT
    Mért ne lehetne?? Én pl lusta vagyok telepíteni a cumót és billel nyomom... Simán irányítható... CRC-t télleg csak kormánnyal tudtam de ez kicsit árkádabb... De azért élvezhető... :)
  • Szabi1991
    ok ;)
  • Istencsászár
    Ez komoly kérdés? ezt nemis lehet mással játszani...
  • Szabi1991
    ugy háromnegyed óra , és telepitem :)

jah és probálta vki kormánnyal ?
  • ALIENwoods
    Fejlesztő vagy?
  • ngcsnet
    van szerverünk, (HU)PUG, jelszó pug

illetve jelenleg az slmtesten
  • Raho
    Gyülekezzünk!!!
  • kemszi2
    ti hol szoktatok játszatni?mert szivesebben nyomnám ellenetek mint a sok külföldi ellen....
  • Peck
    Akkor kérnék egy admint hogy rakja be ^^ #102-es hsz.ben lévő bannert! Köszi!
  • rmate1988hun
    Nekem az egyik fejlesztő mondta, hogy nagyon lassú a fejlődés, ha csak versenyzel. Erre van a CP amivel bármit vehetsz, nem csak kocsit (Gondolom ezzel ellensúlyozzák, hogy a játék ingyenes). De majd kiderül pontosan hogy gondolták...
  • SZilaJMaGGoT
    Nyugi nem vagyok hülye... Pont arról beszélek, h sztem a license autók meg egyéb különleges tartalmak fognak pénzbe kerülni... Ez nem rontja el senki élményét, mert ha jól gondolom, és ha nem voltak hülyék, azokhoz is pp-nől kell majd alkatrészt venni, de magát az autót, meg mondjuk új pályákat esetleg pénzből... így lenne logikus... Sztem még mindig jobb mint a havi díj az mmo-knál meg még külön megvenni húúú...
  • rmate1988hun
    A PP amit versennyel szedsz össze, a CP meg amit bankkártyával... De cserébe ingyenes lesz a full game. (Bár én inkább megvenném, mert ez a CP lehet hogy tönkreteszi a játékélményt, előtérbe helyezve a pénzeseket, elrontva más szórakozását... )
  • ngcsnet
    joag, jöhet
  • SZilaJMaGGoT
    Pedig a versenyzés a játék lényege... :D Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a cp a licenses kocsikhoz és tartozékaikhoz fog kelleni, mivel a trueno is csak tutorial módan van meg ilyenek, de leeht képes leszek emiatt a game miatt bankkártyát csináltatni... XD
  • passatgt
    joak
  • Peck
    Banner?
  • Istencsászár
    THX, máris jobb:)
  • Peck
    nm,ha valaki tud könnyű PP szerzést szóljon mert kezd idegemre menni ez a sok verseny a semmiért... _:(
  • passatgt
    na így már ok, köszi
  • passatgt
    mármint a mérete nem ugyan za mint ami a képen van,meg amit letöltöttem
  • Peck
    bocs rosszat töltöttem,most töltsd le....
  • Peck
    a mérettel ne foglalkozzatok mert a játék úgyis átállítja majd....
  • passatgt
    sőt még a mérete is ugyan az
  • passatgt
    ha jól látom az angol nyelvi fájl-ba 1 darab angol szó nincs
  • Peck
    jah by: Semir alias Peck :)
  • Peck
    LEVEL-R angollá tétele (ezért VIP-et kérek >) )

1.Fogod letöltöd ezt a fájlt:Angol language fájl
    2.Berakod a fájlt ide C:/program files/Invictus games/Level-R/locale
    3.átmásolod ugyanide crc.jp-ként is. (tehát most van 2 ugyanolyan fájlod csak az eggyik en másik jp kiterjesztésű
    4.FONTOS: csinálsz egy .conf nevű fájlt és beleírod hogy crc.en (kb így nézzen ki: (bocs de nem VIP nek ennyit tok feltenni csak...sry) é.s élvezd a gamet :D
  • SZilaJMaGGoT
    Áh simán moddolható a local file szal lelehet fordítani csak kinek van türelme meg ideje?? :D
  • SZilaJMaGGoT
    Bár nekem most kurva mind1 mer új pc kell... :(
  • passatgt
    könnyen van rá esély
  • SZilaJMaGGoT
    LoL gondolom lefordítottad valami szöveges faszsággal a locale tartalmát... LOL crc.jp... XD Szinte ugyanaz a mappa struktúra mint crc-nél...
  • SZilaJMaGGoT
    Pontosan... Mer ha nem akkor vetítős keciek vagy... XD
  • Istencsászár
    akkor kérlek oszd meg a tudást velünk is:)
  • Peck
    jah,sehonnan nem lehet letölteni az angol verziót előre mondom,nicns patch semmi,én magam jöttem rá ,higy lehet át konfigolni,és nem magában a játékban....
  • Peck
    Megvan az angol verzió,sokan vannak neten is...de nagyon el van cseszve...rohadt nehéz cuccokat szerezni,egy versenyből (7körös) ha első vagy tudsz összeszedni max 300-400PP-t egy szárny 22000PP egy kipufogó 26000PP kaszni első lökös,hátsó 36000PP...xal ezen javíthatnának....