525
-
Szabi1991 #123 ;)
én még a frissitést töltőm :S -
#122 csak ne nagyon híreszteld inkább... -
#121 *kül el dolgozgatok apróságokon ha ez fejlesztésnek minősül :) most ép egy kis PP hacken dolgozok,csak a fájl rendszertkéne megtalálni.... -
#120 hogy értve? :) Jó lenne LEVEL-R fejlesztőnek lenni ^^ -
#119 nekem nincs kormányom...feladta a szolgálatot.... -
#118 Mer ugy gagyi:) -
#117 Mért ne lehetne?? Én pl lusta vagyok telepíteni a cumót és billel nyomom... Simán irányítható... CRC-t télleg csak kormánnyal tudtam de ez kicsit árkádabb... De azért élvezhető... :) -
Szabi1991 #116 ok ;) -
#115 Ez komoly kérdés? ezt nemis lehet mással játszani... -
Szabi1991 #114 ugy háromnegyed óra , és telepitem :)
jah és probálta vki kormánnyal ? -
#113 Fejlesztő vagy? -
#112 van szerverünk, (HU)PUG, jelszó pug
illetve jelenleg az slmtesten -
#111 Gyülekezzünk!!! -
#110 ti hol szoktatok játszatni?mert szivesebben nyomnám ellenetek mint a sok külföldi ellen.... -
#109 Akkor kérnék egy admint hogy rakja be ^^ #102-es hsz.ben lévő bannert! Köszi! -
#108 Nekem az egyik fejlesztő mondta, hogy nagyon lassú a fejlődés, ha csak versenyzel. Erre van a CP amivel bármit vehetsz, nem csak kocsit (Gondolom ezzel ellensúlyozzák, hogy a játék ingyenes). De majd kiderül pontosan hogy gondolták... -
#107 Nyugi nem vagyok hülye... Pont arról beszélek, h sztem a license autók meg egyéb különleges tartalmak fognak pénzbe kerülni... Ez nem rontja el senki élményét, mert ha jól gondolom, és ha nem voltak hülyék, azokhoz is pp-nől kell majd alkatrészt venni, de magát az autót, meg mondjuk új pályákat esetleg pénzből... így lenne logikus... Sztem még mindig jobb mint a havi díj az mmo-knál meg még külön megvenni húúú... -
#106 A PP amit versennyel szedsz össze, a CP meg amit bankkártyával... De cserébe ingyenes lesz a full game. (Bár én inkább megvenném, mert ez a CP lehet hogy tönkreteszi a játékélményt, előtérbe helyezve a pénzeseket, elrontva más szórakozását... ) -
#105 joag, jöhet -
#104 Pedig a versenyzés a játék lényege... :D Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a cp a licenses kocsikhoz és tartozékaikhoz fog kelleni, mivel a trueno is csak tutorial módan van meg ilyenek, de leeht képes leszek emiatt a game miatt bankkártyát csináltatni... XD -
#103 joak -
#102 Banner? -
#101 THX, máris jobb:) -
#100 nm,ha valaki tud könnyű PP szerzést szóljon mert kezd idegemre menni ez a sok verseny a semmiért... _:( -
#99 na így már ok, köszi -
#98 mármint a mérete nem ugyan za mint ami a képen van,meg amit letöltöttem -
#97 bocs rosszat töltöttem,most töltsd le.... -
#96 a mérettel ne foglalkozzatok mert a játék úgyis átállítja majd.... -
#95 sőt még a mérete is ugyan az -
#94 ha jól látom az angol nyelvi fájl-ba 1 darab angol szó nincs -
#93 jah by: Semir alias Peck :) -
#92 LEVEL-R angollá tétele (ezért VIP-et kérek >) )
1.Fogod letöltöd ezt a fájlt:Angol language fájl
2.Berakod a fájlt ide C:/program files/Invictus games/Level-R/locale
3.átmásolod ugyanide crc.jp-ként is. (tehát most van 2 ugyanolyan fájlod csak az eggyik en másik jp kiterjesztésű
4.FONTOS: csinálsz egy .conf nevű fájlt és beleírod hogy crc.en (kb így nézzen ki: (bocs de nem VIP nek ennyit tok feltenni csak...sry) é.s élvezd a gamet :D -
#91 Áh simán moddolható a local file szal lelehet fordítani csak kinek van türelme meg ideje?? :D -
#90 Bár nekem most kurva mind1 mer új pc kell... :( -
#89 könnyen van rá esély -
#88 LoL gondolom lefordítottad valami szöveges faszsággal a locale tartalmát... LOL crc.jp... XD Szinte ugyanaz a mappa struktúra mint crc-nél... -
#87 Pontosan... Mer ha nem akkor vetítős keciek vagy... XD -
#86 akkor kérlek oszd meg a tudást velünk is:) -
#85 jah,sehonnan nem lehet letölteni az angol verziót előre mondom,nicns patch semmi,én magam jöttem rá ,higy lehet át konfigolni,és nem magában a játékban.... -
#84 Megvan az angol verzió,sokan vannak neten is...de nagyon el van cseszve...rohadt nehéz cuccokat szerezni,egy versenyből (7körös) ha első vagy tudsz összeszedni max 300-400PP-t egy szárny 22000PP egy kipufogó 26000PP kaszni első lökös,hátsó 36000PP...xal ezen javíthatnának....