525
-
syscoHUN #243 Jo lenne a gamma,csak ne lenne egy-ket idegesito hiba.
Nezetvaltaskor -foleg a kulso es belso kozott- miert csinal ugy mintha kihalna az egesz progi (nagy fekete kepernyo).
Neha ezt a szokasat meg verseny kozben is csinalja.
Melyik szerveren lesz talalka? -
#242 na végre meg van az E:) -
#241 320mb
[URL=http://slmtest.ingyen.org/news.php]beizzítási "faq"[/URL]
amúgy, ha kell, elkezdhetek írni egy FAQ-t a játékmenetről -
#240 Szólhattatok volna hogy itt vagytok , este én is megvizsgálom ezt a gamét vmi FAQ-ot nem dobtok össze?
Mekkora a cliens?
-
#239 Mostmár én is -
#238 én c racerre gyűjtök -.- -
LeePí17 #237 fakkivan^^ -
#236 Jaja ezt én is is észleltem, vettem 1es chip-et meg az 1-es gumi garniturát és semmi változás nem történt. -
#235 ezt a játékot nem lehet 10 óra alatt kijátszani, félreérthetted -
#234 hmm...még is tévedtem.késöbb hozzá adta.már csak 3800xp kell az E-hez -
#233 Te miről beszélsz?? -
#232 kár...
ááá tököm ki van nem jönnek a pontok...végignyomom a futamot és nem ad pontot.a skála azt írja még hogy beginner vagyok....és még pp-pontokat sem ad... -
#231 Msot telepitem meg csak! :( -
#230 nem akar vki játszani most? -
#229 nyilván nem lesz ingyenes egy olyan game, amit 10 óra alatt ki lehet játszani -
LeePí17 #228 tettem 1es chip tuningot..de SEMMI változás..
de láttam má akinek Buggyja volt..vagy audija..azé ahoz gamézni kell :C -
#227 rendi vagyol -
#226 nem, csak bevártalak a pp-k miatt. -
#225 Jól mentél a versenybe mögötted mentem "pengeboriszhun" néven a végén kicsúsztál ? -
#224 itt
beizzítási infók
-
#223 Anynit irtok rola,hogy kenytelen leszel letolteni es reggelni?
hol is tudom ezt pontosna megtenni? -
Szabi1991 #222 már nem :DD
de ha gondolod visszamehetek játszani :) -
#221 Alapozó tréning folyik éppen -
LeePí17 #220 játszik vki? -
#219 Ez a Cracer marha jó, license tesztnél lehet nyerni
csak azt sérelmezem, hogy alap színnek miért nem lehetett zöldet választani, 3000pp-ért kellett vennem
egyébként, miért van egy csomó pályán 1 másodperc alatti WR? nagyon remélem nem terjednek el mindenféle szar csalások...
a CP vásárlás meg tényleg neten keresztül lesz, paypal valszeg, és olyasmiket lehet majd venni, mint PP multiplier
-
#218 ez kopirájt srác!!!.... -
#217 Na mentem pár kört elég jó game :) Level FI szinten vok szóval az eggyetlen magyar szerverre még nem tudok belépni mert az Level-R ha jól láttam :( -
#216 Ne meg is van seikerült belépni tutorialon is átestem..
Csinál vki szervert? Vagy jőn vki gamelni? Biztos béna leszek de vhol el kell kezdeni. -
Benedicht #215 Az ID-ben csak kisbetu lehet. Ha jol emlekszem. -
Szabi1991 #214 bár az is lehet hogy magyar lesz a játék :D -
Szabi1991 #213 van angolositás :)
link
ezt másold be a játék mappájába.. -
#212 Képet lehagytam:
-
#211 Na kész az update.El is indítottam és amikor be kellene írni a felhasználód (ID) meg a jelszót akkor nem enged be.Jól beírtam de mégse :(
5let?
Pedig elötte reggeltem a honlapon mondjuk már az se volt könnyű :D japán honlapon reggelni de rájöttem mi micsoda. -
LeePí17 #210 az update ijen szar -.- -
#209 Nekem 8megás a netem és még is...
Ráadásul megnéztem nem a netem szarakszik mert meg van a sávszél is még is most is 13kb/s szedi az update-t.De maga a játék tegnap jőtt 400-500kb/s-el -
Szabi1991 #208 lol nekem 130 al jött (1 megás nettel..) -
Vitéz Roland #207 Nekem ezekszerint egész gyorsan leszedte, mert még a játékot is csak most szedtem le, és már mentem is néhány kört. Próbáltam magyarítani is, de angol lett. De jó nekem így angolul is. "DR.PCDoki" a nick-em. Nagyon jó game. -
#206 Még mindig tölti fene ezeket a japánokat :D -
#205 na én is beszálnék most vhova -
Szabi1991 #204 uhh de ideges vagyok !!!!!
8 an megyünk , első vagyok , bevár a rohadt nyolcadik , és a célegyenes előtt kilök a hetedeik körben..