525
-
#203 Ok
Mind1 akkor várok csak már játszanék :D -
#202 de, vársz :) -
#201 Leszedtem a játékot gondoltam adok neki egy esélyt.De mielőtt elindulni frissíteni akarja.Hát jól van mondom akkor nyomja csak az update-t a baj csak az,hogy 140megát akar leszedni és max 10-20kb/s szedi a frissítéseket :( Ez így egy örökké valóság lesz :( Nincs vmi megoldás? -
Szabi1991 #200 most értem haza :D
pár perc és megyek (játszani).. -
LeePí17 #199 én mennék ha beengedne..de gaméztok :C -
#198 én most 10-20 éves fotókat scannelek :\ bocsi :( -
#197 Csináltam servert ketten vagyunk, gyertek.
versus--prophesus--SG.hu pass:sg -
Szabi1991 #196 -
Benedicht #195 Szoros verseny volt ahogy latom. :P -
#194 -
gg
-
LeePí17 #192 jó gém volt..
kaptam olyan csókot a verdádtól h elszálltam xD -
#191 nemsokára én is csatlakozom -
Szabi1991 #190 én igen, ha akarsz első lenni :P -
LeePí17 #189 ráértek? -
#188 "Ha lépést akarsz tartani, akkor vagy k*rvasokat játszol, vagy fizetsz a jobb alkatrészekért! "
tehát sokat játszott az illető, nem olyan nehéz összehozni azt a 90000 pp-t, nekem 15000 korül van, és 30 futamot mentem, mondjuk abból 23-at győztem, és csak 3 napja játszok, tehát könnyen megszerezhető a quadro is -
Szabi1991 #187 akkor qva sok fejlesztő játszik :D -
#186 az csak az egyik fejlesztő Invictustól -
Szabi1991 #185 -
Szabi1991 #184 és akkor aki fultuningos qvadroval megy ? -
#183 Addonok nem lesznek hozzá mivel online gém, és ingyenes lesz mint ahogy a 181-ik hsz-ben is elhangzott... -
#182 pfuh, na ez jol esett -
#181 Igen, ez OPEN-BETA... De nekem az egyik fejlesztő mondta, hogy FULL INGYEN lesz a teljes verzió! Viszon a fejlesztők se hülyék, ezért van megoldva a PP olyan "bénán" (értsd. keveset kapsz). Ha lépést akarsz tartani, akkor vagy k*rvasokat játszol, vagy fizetsz a jobb alkatrészekért! (Különben meg manapság nem ritka, hogy egy online játék ingyenes... Mi ebben olyan hihetetlen?!) -
Szabi1991 #180 És itt meik ? :)
-
#179 Suna csinált servert gyertek.
versus--prophesus vagy mi...SG.hu pass:sg -
#178 Skacok,ez nem teljes,mert BÉTA!Gondolom nem hülyék a fejlesztők és ingyen odaadják a teljes játékot! LOL! KI lenne ilyen hülye manapság :D
Szerintem ugyanaz lessz mint a Live For Speed ,lessz egy demo pár autóval pár pályával netes üzemmodban,akinek meg tetszik vegye meg a FULL Verziót neten kap egy kulcsot feloldja a játékot és neten mehet fullal,gondolom ehhze is gáyrtanak majd single player hacket full verzióra mint ahogy LFSnél is történt....xal az én belátásom ez... :) -
#177 én is ezért kérdeztem -.- -
#176 nincs, valakinek kéne, mert modik nem hajlandóak törölgetni a mindenféle cheat cuccokat, egyébként honnan veszi mindenki hogy ingyenes game?? ez egy obt, miért lenne teljes? -
Szabi1991 #175 szerintetek a teljes játékot lehet majd folytatni ezzel a "mentéssel" ?
mert elméletileg szerveren tárolja a mentéseket :) -
Szabi1991 #174 amúgy ha tényleg ingyenes játék lesz , akkor remélem lehet majd add-on okat gyártani hozzá :)
( 1 dolog van ami nem tetszik a játékban , szegény japán fickó keze egy kör alatt 20 x eltörik :S ) -
Szabi1991 #173 én itt is elég béna vagyok :S
7 kör alatt kapok 1 kört :(
de a legviccesebb hogy egyenesbe is lehagynak, mikor padlógázzal megyünk :SS
-
Szabi1991 #172 500 üzi.. -
LeePí17 #171 netszakadás..
msn sem megy :\
nyja..reggel fojtköv -
#170 fagytam, majd reggel folyt köv :| -
#169 phoebus-versus-race only
sg.hu a szervercím és sg a pass -
#168 mindenki gammázik majd, aki jön -.- -
LeePí17 #167 maj reggel megcsinálom..most lassan mek gammázom m3mphissel. -
#166 Igen, hogy váltakozzanak a képkockák. De akkor már úgy lenne jó, ha mondjuk mindegyiken azonos helyen lenne a logo. -
LeePí17 #165 házigazdánk vane? -
LeePí17 #164 gif be?
mármint 1más után rakni?