Level-R

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha már megtudtad csinálni angolra, akkor nemlehetne megcsinálni magyarra is ? 😊)

😉

én még a frissitést töltõm :S

kemszi2
csak ne nagyon híreszteld inkább...
Peck
*kül el dolgozgatok apróságokon ha ez fejlesztésnek minõsül 😊 most ép egy kis PP hacken dolgozok,csak a fájl rendszertkéne megtalálni....

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
hogy értve? 😊 Jó lenne LEVEL-R fejlesztõnek lenni ^^

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

kemszi2
nekem nincs kormányom...feladta a szolgálatot....
Istencsászár
Mer ugy gagyi😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SZilaJMaGGoT
Mért ne lehetne?? Én pl lusta vagyok telepíteni a cumót és billel nyomom... Simán irányítható... CRC-t télleg csak kormánnyal tudtam de ez kicsit árkádabb... De azért élvezhetõ... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ok 😉

Istencsászár
Ez komoly kérdés? ezt nemis lehet mással játszani...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ugy háromnegyed óra , és telepitem 😊

jah és probálta vki kormánnyal ?

ALIENwoods
Fejlesztõ vagy?

ngcsnet
van szerverünk, (HU)PUG, jelszó pug

illetve jelenleg az slmtesten

Raho
Gyülekezzünk!!!

VW Jetta II 1,8T

kemszi2
ti hol szoktatok játszatni?mert szivesebben nyomnám ellenetek mint a sok külföldi ellen....
Peck
Akkor kérnék egy admint hogy rakja be ^^ #102-es hsz.ben lévõ bannert! Köszi!

rmate1988hun
Nekem az egyik fejlesztõ mondta, hogy nagyon lassú a fejlõdés, ha csak versenyzel. Erre van a CP amivel bármit vehetsz, nem csak kocsit (Gondolom ezzel ellensúlyozzák, hogy a játék ingyenes). De majd kiderül pontosan hogy gondolták...

A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

SZilaJMaGGoT
Nyugi nem vagyok hülye... Pont arról beszélek, h sztem a license autók meg egyéb különleges tartalmak fognak pénzbe kerülni... Ez nem rontja el senki élményét, mert ha jól gondolom, és ha nem voltak hülyék, azokhoz is pp-nõl kell majd alkatrészt venni, de magát az autót, meg mondjuk új pályákat esetleg pénzbõl... így lenne logikus... Sztem még mindig jobb mint a havi díj az mmo-knál meg még külön megvenni húúú...

rmate1988hun
A PP amit versennyel szedsz össze, a CP meg amit bankkártyával... De cserébe ingyenes lesz a full game. (Bár én inkább megvenném, mert ez a CP lehet hogy tönkreteszi a játékélményt, elõtérbe helyezve a pénzeseket, elrontva más szórakozását... <#szomoru1>)

A kormány évértékelője sms-ben: \"Kedves Állampolgár! A kormány munkája továbbra is szar. Üdvözlettel: Gy.F.\"

ngcsnet
joag, jöhet

SZilaJMaGGoT
Pedig a versenyzés a játék lényege... 😄 Egyébként van egy olyan érzésem, hogy a cp a licenses kocsikhoz és tartozékaikhoz fog kelleni, mivel a trueno is csak tutorial módan van meg ilyenek, de leeht képes leszek emiatt a game miatt bankkártyát csináltatni... XD

passatgt
joak

Peck
Banner?

Istencsászár
THX, máris jobb😊<#worship>

Peck
nm,ha valaki tud könnyû PP szerzést szóljon mert kezd idegemre menni ez a sok verseny a semmiért... _😞

passatgt
na így már ok, köszi

passatgt
mármint a mérete nem ugyan za mint ami a képen van,meg amit letöltöttem

Peck
bocs rosszat töltöttem,most töltsd le....

Peck
a mérettel ne foglalkozzatok mert a játék úgyis átállítja majd....

passatgt
sõt még a mérete is ugyan az

passatgt
ha jól látom az angol nyelvi fájl-ba 1 darab angol szó nincs

Peck
jah by: Semir alias Peck 😊

Peck
LEVEL-R angollá tétele (ezért VIP-et kérek >😉 )

1.Fogod letöltöd ezt a fájlt:Angol language fájl
2.Berakod a fájlt ide C:/program files/Invictus games/Level-R/locale
3.átmásolod ugyanide crc.jp-ként is. (tehát most van 2 ugyanolyan fájlod csak az eggyik en másik jp kiterjesztésû
4.FONTOS: csinálsz egy .conf nevû fájlt és beleírod hogy crc.en (kb így nézzen ki: (bocs de nem VIP nek ennyit tok feltenni csak...sry) é.s élvezd a gamet 😄

SZilaJMaGGoT
Áh simán moddolható a local file szal lelehet fordítani csak kinek van türelme meg ideje?? 😄

SZilaJMaGGoT
Bár nekem most kurva mind1 mer új pc kell... 😞

passatgt
könnyen van rá esély

SZilaJMaGGoT
LoL gondolom lefordítottad valami szöveges faszsággal a locale tartalmát... LOL crc.jp... XD Szinte ugyanaz a mappa struktúra mint crc-nél...

SZilaJMaGGoT
Pontosan... Mer ha nem akkor vetítõs keciek vagy... XD

Istencsászár
akkor kérlek oszd meg a tudást velünk is😊

Peck
jah,sehonnan nem lehet letölteni az angol verziót elõre mondom,nicns patch semmi,én magam jöttem rá ,higy lehet át konfigolni,és nem magában a játékban....

Peck
Megvan az angol verzió,sokan vannak neten is...de nagyon el van cseszve...rohadt nehéz cuccokat szerezni,egy versenybõl (7körös) ha elsõ vagy tudsz összeszedni max 300-400PP-t egy szárny 22000PP egy kipufogó 26000PP kaszni elsõ lökös,hátsó 36000PP...xal ezen javíthatnának....

CoD23
jah<#buck><#pias><#banplz><#lama><#taps><#wilting><#nyes>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Ezt forditóval csináltad mi?<#vigyor>

A legjobb a proci. 42GHz-es!!!!<#nyes><#vigyor><#vigyor>

rmate1988hun
Ez online lesz, szerintem nem lehet moddolni...<#szomoru1>

CoD23
Tess itt a gépigény meg minden MAGYARUL

Az vagy a legalacsonyabb hardverkövetelmény több memóriája CPU-Pentium 42 GHz - vagy 512 MB több - az üres kapacitás vagy DirectX-9.0c több HDD-je melyik tölti be fenti VRAM128MB-OT - az vagy több levelezés OS-WindowsXP 1 GB * Server kiadás és 64 bit kiadás vagy, kommunikáció környezet operációs garancián kívül - a grafikai kártya ADSL 1.5 fölött Mbps nem töltött és ez alaplapra szerelt és annak a személynek az operációs garanciája, aki játszott, nem ment.Ráadásul, kielégített a fent említett hardverkövetelmény, ez nem valami melyik garanciák operáció.
<#integet2>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

passatgt
😮

Mindegy, csak lehessen moddolni-.-

rmate1988hun
Pénzt nem tudsz gyûjteni, csak presztízs pontot. <#buck> Ez a PP. A CP meg a valódi pénzért vásárol pontod. Amúgy azt hiszem nem lesz bolti változat, viszont a végleges verzió ingyenes. <#zavart1>

hogy lehet benne pénz keresni?
(mert nemtok kocsit és alkatrészeket se venni 0 cp-bõl)

a licence-nél az alsón tudtam menni a toyotával de a felette lévõnél nem tudok vmit kérdez és mindegy mire kattintok nem megy.

kemszi2
egyre jobban tetszik.kifinomultabb mint a crc😊az irányítás nagyon bejön.meg a graf is szép lett
báttyó02
jaja tényleg nagyon jó lett
nfs undorgrundokat simán veri grafban is,a többirõl nem is beszélve
elõször mikor kitett a éjszakai tokiós pályára csak kerestem az állam :o

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -