525
  • ALIENwoods
    380? nekem csak 230 max 260 volt

itt biza árulás van...
  • Pepsi Twist
    kössz mostmár menni fog :D THX
  • Balintrial
    Regisztráció
    [url=http://slmtest.ingyen.org/page.php?11]Játékindítás[/url)
  • Pepsi Twist
    Hi!!!

Valaki magyarázza el plz hogy honnan tom leszedni a gammát meg elindítani mert olvasgattam macerás elindítani meg néztem japén oldalakat de 1 szót sem tuttam kivenni belőle!!! előre is ksözi
  • csm
    köszi, megvan minden, mostmár csak az autóm ratyi, a pénz meg lassan gyűlik:( a sprinter kéne, de nemtom mikor lesz meg...
  • Benedicht
    Ha nincs locale konyvtarad, akkor csinalj. Egy elozo hozzaszolasomban pedig leirtam, hogy hol van a hatizsak. ;)
  • csm
    nekem nincs ilyen locale mappa, akkor hogy angolosítsam?
    és milyen hátizsák, azt hol kell megtalálni?
  • passatgt
  • csm
    sziasztok. leszedtem a játékot, uptdatelte magát, sokáig tartott, de most megy. viszont nemtudok emmitse beállítani, mert nemlátszik a menü, illetve a gombok látszanak, de a funkciójuk nem. miért lehet ez? előre is köszi
  • Balintrial
    wáá ez a frissítés kiakaszt.380 mb-t tölt kb 40 KB/sec-al.ez egy örökkévalóság lesz.mind1, remélem azért megéri várni.
  • Attiska
    Bucser,

Magyarország a világ közepe, nem? ;D
  • Attiska
    ALIENwoods,

Aha, értem. Bár, mondjuk az utolsó NFS, amivel játszottam, az a Porsche 2000 volt, az utána lévő részek nagyon nem köttek be.
  • Bucser
    pontosítsunk: Neked van szar pinged a japánokhoz. Ők vannak otthon és te csatlakozol japán serverhez...
  • Attiska
    Hát igen, ennek a játéknak is az a baja, mint pl. az NFS-nek: nagyon sok a köcsög. Ráadásul erre még jönnek a hülye japánok szar pingjei, és így néha már tényleg élvezhetetlen.
  • ALIENwoods
    oldalam slmtest.ingyen.org népszerűsítése érdekében: :P

"Vajon mi is lehet közel ~230 megányi frissítésben?

Nem más, mint 2 új autó

Kawana K-660:

Lion Executive Sedan:

3 új Route:

Tokyo/Broadways #2
    Circuit/ Route #3
    Circuit/ Route #6

2 továbbfejlesztett alap típus:

Corus S3:

Quadro SF-6

Továbbá a Shopba bekerült a Toyota AE86 Sprinter Trueno

És reményt kaptunk, hogy következni fog egy

Honda Civic SiR-II

és egy Mazda RX-7

"
  • ALIENwoods
    egyenlőre csak RX-7-s van Madák közül :P,

Na igen ez még kérdéses, hogy a megszállott Level-R játékosoknak vajon lesz-e türlemük fejlődni ProjectTorque-ben is. Bár érdekekesség képpen én biztos leszedem az is, elvégre mégis csak az lesz majd angol nyelvű. Level-R meg marad a béna japóknak akik csak ütközni meg bénázni tudnak xD

Egyébkétn a mostani update pakknak van 1-2 kisebb hibája, ráadásul ez az irányítanak helyettem nem tetszik túlzottan. Mondjuk elszórakozgattam vele, hogy csak a gázt nyomtam meg a féket :D és úgy mentem végig a fél Circuit pályán :D
  • ALIENwoods
    ez olyan mint amit NFS-ben visual meg perfomance néven van

teljesítmény tuning az upgragel van
    optikai meg partsal
  • kemszi2
    a hang nekem is szar egy idő után,bárm ost az a legkisebb gondom:(
  • Attiska
    Másnál is bugyborékolós a hang? Eléggé rossz így játszani. Jó régi SB Live-om van, de sehol máshol nincs ilyen probkémám.

Az alkatrészeknél azok a *Balance nevezetű cuccok mik (hiába választok egyet ki, a csíkokon nem látom, hogy javulna az autó)? Nem világos, hogy miért szedték külön az alkatrészeket meg a ápgrédeket.
  • kemszi2
    2hónapja van fent kb.(sp2 xp)
    azért csodálkozom mert frissítés előtt még nem csinált ilyet
  • Sanzistift
    Winfos mennyire régi?
    Sokat jelent....
  • kemszi2
    frisítettem én is a játékot...fasz ki van,5perc után mindig újra indul a gép.van vkinek vmi ötelete?
  • dikab
    Sziasztok!

Nagyon jó ez a Level-R móka, főleg így "sok" autóval. (és nem terepjáró, meg buggy). Láttátok, hogy Mazda RX8, Meg Honda Civic van letakargatva az autóknál? Végre sikerült licencelni. Azért ez egy nagy dolog.
    Viszont van egy dolog amit nem értek. Itt van a Level-R a japcsiknak készített On-Line móka. Szerintem van több ezer, vagy több 10 ezer játékos, de nem csak onnan. Beszéltem már Olasz sráccal is. Erre jön a hír a project-torque-ról. Okés csak találgatunk, de ha ez lessz az európai cím, sőt lessz egy teljesen másik szerver, akkor nem értem. Van egy jól bevált, sikeres játék, amivel csak azért nem játszanak egyszerre iszonyat sokan, mert az egész japán nyelvű, ha angolul is lenne info+ angol lenne a menüm, akkor szerintem lenne 5x ennyi játékos. Arról nem is beszélve, hogy mennyi reklámfelület van a játékban. Sebaj, a fizika és a játékélmény mindenért kárpótol!
  • rmate1988hun
    Ki lehet kapcsolni! A hátizskában lévő **** kártyát válaszd!

Angol nyelvűvé pedig úgy teheted, ha a "Level-R\locale" mappába létrehozol egy ".conf" nevű fájlt, és beleírod hogy "en".

Amúgy végre balanszírozták az árakat! Sokkal olcsóbb lett minden.
  • Sanzistift
    Köszi, megpróbálom.
    Ennek ellenére a régebbi verzió jobban bejött, és nem csak azért, mert legalább angol volt.
    Azt hiszem elkövettem egy olyan hibát is, hogy mit sem sejtve megvettem a kis hátsókerekes roadstert, és nagyon bánom, hogy nem a Corus S3-at választottam.
    Ha jól sejtem, ebben a kocsiban már benne van a PP-m mást nem tudok vele kezdeni. :(

Amúgy elég idegesítő, hogy a jobb alsó sarokban feltűnt a kormány, meg a pedálok.
    Nagyon jól tudom, hogy pl az úton most kicsit jobbra kellene húzni, nincs szükségem arra, hogy mutogassa is.
    Nem lehet ezt a szart kikapcsolni valahogyan?

Van valahol angol nyelv?
  • Attiska
    De egy csomó szobábab szürkés, nem is lehet rákattintani.

Mi ez a CP és PP pont? A PP aza versenyekkel növekszik, de a CP?
  • rmate1988hun
    Rá kell klikkelni a bal alsó sarokban lévő READY ikonra (ami egy kéz).
    Aztán megvárod, amíg a "szobafelelős" (legelső ember) elindítja a versenyt.
  • Attiska
    Már rájöttem, csak a tutorial elejém még nem lehet váltani nézetet.

A verseny hogy indul el? Mindenkinél az a kis piros kulcs ikon van, é már vagy 10 perce vagyok egy szobában.
  • Benedicht
    Bemesz szobaba, balrol az 5. gombra rakattintasz. Ott bejon egy ablak. Lesz ott 4 kartya. Addig kell ugyeskedned, amig egy 4csillagos kartya nem lesz legfelul.
  • Sanzistift
    Nem nagyon volt időm mostanában...
    Felmentem, megnéztem, elszomorodtam. :(

Milyen négycsillagos kártyáról van szó?
  • dikab
    Bazz! Nyugodtan öljetek meg! Köszi
  • passatgt
    olvass lejjebb
  • dikab
    Eddig vot az egyik kedvenc játékom. Felhúzott nagyon...
  • dikab
    Nektek is ezt csinálja? Ez igy szörnyen idegesítő.
  • dikab
    iért lassit és kanyarodik automatice? minden help0-án van...
  • bjoee
    F1
  • Attiska
    Sziasztok,

Elkezdtem a Tutorialt. A belső nézetet hogy lehet előhozni?
  • rmate1988hun
    Köszi szépen működik!
  • Benedicht
    Gondoltam, mivel japanoknak keszul a jatek valami a fontokkal van. Rakerestem google-n. Valamelyik oldalon MS-es japan fontokrol volt szo, amit lelehet tolteni az ms oldalarol. Letoltottem, nem ment. Kicsomagoltama telepitot. Csak egy font file-t talaltam benne. Siman rakerestem a nevere, kicsit olvasgattam, lapozgattam, es valahol irtak, hogy van ttc kiterjesztes is. Rakerestem, es csodak csodajara a 8. talalat egy orosz oldal volt, amin lelehetett tolteni. Bemasoltam a Level-R\Fonts konyvtarba, es megy... :P
    Szoval itt kell letolteni az msgothic.ttc-t.
  • rmate1988hun
    Jó, de nálam nincs egy szál felirat se! Nincs meg a locale\crc.jp fájl se de nem is tölti le hozzá! Se angol, se japán felirat nincs
    Ez csak nálam ilyen?