525
  • attilaswf
    thx!!!
  • Benedicht
    Kilehet kapcsolni, a negycsillagos kartyat kell betenni a hatizsakba.
  • rmate1988hun
    Hát kocsik elvesztek, de összes PP-t visszaadták.
    Viszont az autóm magától(!) fékez a kanyarban. Ugye ez csak vicc?! Ki lehet kapcsolni?
  • attilaswf
    hali!

vki segitsen hogy hogy lehet kikapcsolni a vezetöi segitségeket! eddig jo volt de most hogy frisitették szar lett.
  • rmate1988hun
    Ááá! Hogy frissítették ezt? Nem látom a feliratokat
    És mi van a régi mentéssel? Ugye nem veszik el?
  • ALIENwoods
    Ennyi kiadóval szépen kaszálhatnak :)

Közben Leve-R-t frissítek 2 új autó + pár új route és kitudja még mi lesz benne.
  • dikab
    Ja, és szuerintem a LEVEL-R egy hihetetlen fantasztikus cím, MARADJON AZ!
  • dikab
    Ez tényleg vad. Főleg, hogy júliustól lessz bétateszt. Mi már nyomjuk mióta... Na mindegy, a lényeg, hogy legyen egy nagy durranás és az Invictus szedje meg magát, mert nagyon megérdemlik. A fizikai motor szerintem tökéletes, a graf pedig csúcs. Nagyon hálásak lehetünk, hogy ingyenes játékot készítenek, és mielött bárki bármit is mond, gondoljatok bele mennyi munkát ölnek bele a fejlesztésbe, aztán pedig hogy mennyi pénzből.
  • rmate1988hun
    Ez egyértelműen az a játék amit mi Level-R-ként ismerünk.
    Szerintem az Aeria Games fogja üzemeltetni a játékszervereket Amerikában (vagy Eupópában), mint a Gamepot Japánban.
    De hogy egy szó se esik a fejlesztőkről...
  • rmate1988hun
    Hivatalos oldal
  • Benedicht
    Nem'tom. De szerintem rakhattak volna ki szebb kepeket is. Foleg egy bejelentesnel.
  • Szabi1991
    eredeti cikk
  • kemszi2
    az 1 dolog.de hogy az invictusról egy szó sem esik...vagy nekik is van más nevük?:)
  • Szabi1991
    rengeteg néven eladták/ják ugyanazt a játékot :)
  • rmate1988hun
    Mindenesetre akinek van rege az alábbi oldalhoz az akár szólhatna nekik erről a fórumról meg a játékról! Jól jönne a népszerűsítés úgy tűnik nem sokan ismerik!
  • rmate1988hun
    Project Torque ?!
    Ezt a linket találtam ma a GameKapcson! Vagy a képeket linkelték rosszul, vagy nem tudom de ez nem a Level-R ?! Esetleg ez lenne az európai verzió ?!
  • arty
    van. dlink routeremben gaming modot kellett engedni akkor elindult párszor. azota nem, de időnként másnak sem megy ... probálgasd :)
  • blokkk
    Letöltöttem frissítette az ILU, majd leszedett valami Game Guardot, kerregett és semmi, restart...semmi... Ötletetek? Vagy hasonló probléma?
  • Bucser
    Ez elvileg egy beta fázisban lévő MMO játék (Massively Multiplayer Online).

Tudtommal csak bizonyos szintig tudsz jelenleg tuningolni benne mást nem tudok olvass visszább akicsit a topicban.
  • SD456
    Hy all!

Most töltöm lefelé ezt a játékot és mivel a hivatalos honlaporól ingyen lehet leszedni megszeretném kérdezni, hogy ez egy ingyenesen letölthető és játszható játék vagy csak pénzzel játszható? Ja és mégvalami! Lehet benne tuningolni?

Előre is kösszönöm!!!
  • Lui76
    Mikor lesz bétából teljes lehet tudni?
  • Vitéz Roland
    Hja egyébként DR.PCDoki a nick-em...
  • Vitéz Roland
    Én is ott tartok, de nem engedi a D licens-et. Szerintem is azért van ez, mert a beta-ban nincs ilyen szint.
  • rmate1988hun
    Szerintem a betaban nincs ilyen szint. Nem tartok még ott, csak abból gondolom hogy a legtáposabb japó is csak E-V-ös.
  • bjoee
    E-V szintröl D-I -re hogy lehet lépni ?Melyik lisence kártya kell?
  • rmate1988hun
    Hát SG szerver nem volt, de jót játszottunk. Csak kevesen voltunk :(
    Na majd legközelebb...
  • Varenga
    mág baszkódok vele egy kicsit, aztán ha nem megy akkor ennyi volt :)
  • arty
    most megint nem megy nekem se :D asszem lassan hagyom a francba inkabb ... (nekem router gondom volt, azért nem ment)
  • Varenga
    Hali mindenkinek!

Regeltem, lerántottam a progit, frissült is de nem enged loginolni. Ilyenkor mi a perec van? Mindent a leírások alapján csináltam.
  • dikab
    Sziasztok!

Ma este 9-től csinálok szervert. Aki akar jöjjön! Szerver név : SG.
  • arty
    jah, csak a netes résszel van gond, de ugye a level-r ugy indul h netre fel ... :D

614+ -on legujabb, 2006 eleji fw van - azota ehez már nem jön ki uj :( mondjuk most perfekt, szal nem is nagyon lenne miért ...
  • arty
    nektek van gaming mode a routeren? be van kapcsolva?

itt:

nekem dlink614+ routeren CSAK akkor mennek az invictus játékok a CRC ota, ha a gaming mode enabledben van.
  • dikab
    Nekem is az van és normálisan megy.
  • Vitéz Roland
    Nekem is D-Link routerem van (DI-604, friss firmware, max néhány hónapja frissítettem rajta, azóta nem tom, van-e új firmware), de nekem semmi gondom nem volt vele. Minden jól működött mindenféle állítgatás nélkül.
  • Istencsászár
    naja... ez a baja ennek ez egész "sorozatnak" a CRC óta belsőleg semmit sem javult az egész, ugyan azok a betegségek, hibák hiányosságok benne maradtak amik voltak... jó-jó űber a fizika meg minden, de foglalkozzanak már vele, hiába csinálnak még szebb modelleket, pályákat, több effektet, látványt ha ugyan azokkal a hibákkal mégsem tökéletes az egész... 1szóval a fejlesztők nem akarnak vele foglalkozni kellően, nekem ez az érzésem van ezekkel a gémekkel kapcsolatban.
  • arty
    ah, bakker, előjött a CRC netes betegsége ittis :(

dlink routeren kell allitani GAMING MODE-t, akkor jön a login képernyő ... amugy meg hibaüz nélkül meghal a program :)
  • ALIENwoods
    iNFO
  • kiasobi
    Hali!
    Ha kell én angolra le tom fordítani a reg lapot, bár ezt sztem még nagyon sokan mások meg tudják tenni, szal annak mondtam aki nem tudja :)
  • Benedicht
    Sajnos ebben mar nem tudok segiteni. En kocavezeto vagyok(bill.)... :)
  • arty
    "minimális"

aláirásodban levő gépen simán, maxon :)