45063
-
Sn00thy #44943 iCloud-ban le is lehet nullázni -
polux #44942 Úgy tudom hogy az iCloud-ban ki lehet kapcsolni a követést. -
#44941 Hello mindenki! Egy olyan problemam akadt egy iPhone 6-ossal, hogy betört a kijelzője (gyanitom mar sokatokkal előfordult). Szeretnek letörölni rola mindent, viszont a telefonon nemtudom, mivel a telefon pontosan azon resze van betörve (ill. ott nem erzekel), ahol a billentyüzet lenne, es nemtudom beirni a kert jelszavat. Ezutan radugtam Laptopra, hogy az iTunes-bol probaljam törölni, viszont ott abba a problemaba ütközöm, hogy a telefonon bevan kapcsolva a telefon követes, amit kikellene rajta kapcsolni, oda pedig ismet jelszo kell, tehat zsakutca. Mentesem van a telefonrol, lehetseges valamilyen külső forrasbol ezeket megkerülni es csak siman letörölni rola mindent? Esetleg lenne valakinek barmilyen tanacsa? Előre is köszönöm! -
#44940 Vagy töltsd rendszeres időszakokban - hogy megismerje a rendszer a szokásaidat, vagy kapcsold ki a töltés optimalizációt:
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.07. 14:58:00 -
#44939 Mostanában gyakran előfordul, hogy felrakom este tölteni az iPhone XS Max-om, 40%-on mondjuk és reggelre 42%-on áll. Majd kihúzom és újra bedugom a töltőt már 55%, megint ki-be már 81%... nem értem ez miféle jelenség. Az akksival van baj, vagy valami szoftveres gebasz lehet? -
Dobronski #44938 Igen, sokkal. -
#44937 hangszóró is jobb? -
Dobronski #44936 na megjott az SE
tul sokat nem tudok rola mondani mert mar a megszokott kulso, belso. nagyon tetszik, kamera, kijelzo, hang minden nagy elore lepes a 2016os kepest
amit eszre vettem, hogy wifi, bluetooth jelek joval erosebbek -
Dobronski #44935 En is egy hasonlo meretu SE-re szamitottam de nem.. ennek ellenere megrendeltem mert a 3-4 eves SEm mar nagyon ramaty allapotban van :D szanaszet tortem mar az akksi meg csere utan is kaka :(
-
#44934 Nagyon jó ár/érték arányú készülék, de nekem ekkora továbbra sem kellene. Ha veszek új (másik) telót akkor inkább x vagy xs lesz, az a pár mm akkor már nem számít. Nagyon reménykedtem benne, hogy pici készülék lesz, tudom ez szinte pici most, de nekem az első gen se teljesen megfelel méretben. -
#44933 nekem bejön -
Dobronski #44932 kinek hogy tetszik az uj SE? -
#44931 -
vakrepulo #44930 talán itt találtam legközelebbi választ, de azért nem egyértelmű nekem:
https://www.ifixit.com/Answers/View/526814/iPhone+SE+GPS+module+or+hardware+pictures -
vakrepulo #44929 üdv
vettem egy iphone se-t féléve. egyértelmű volt, hogy már egyszer szét lett szedve, mert az előlapja fehér a hátlapja fekete. ez nem probléma, az sem hogy életem értelme 1 napos korában leejtette és pókhálós lett a képernyő,
Képernyőt rendeltem kínából, meg rendeltem egy wifi antennát is részint, mert azt gondolom lehetne erősebba wifi-je, másrészt nem működik a gps-e (biztosan hardver hiba).
Most a karanténben ráérek kicserélem a képernyőt,
VISZONT ÉS ITT A KÉRDÉS:
A gps-et mivel méri be ez a masina? A wifi antennával vagy mással? Nem tudtam kinetezni, minden a wifi antennára utal, de az gyanus nekem. Azért kérdés a kérdés, mert ha már úgy is szétszedem mehetnék benne mélyebbre, de csak akkor akarom teljesen szétberhelni, ha a wifi cseréjével javul a gps is, különben nem érdekel.
Köszi! -
#44928 köszi, megpróbáljuk! -
#44927 airplay-el kirakod ipad képet a pc-re, pc-n meg videóhívás a desktopot megosztova
https://www.airserver.com/PC -
#44926 Ipad kijelzőt meg lehet e osztani úgy, hogy egy windowsos laptopról indított videóhívásban látszódjon az ipad kijelzője?
Vagy van e olyan chat alkalmazás ios-re, ami lehetővé teszi, hogy amíg chatelünk megosszuk a képernyőt? És ingyenes verzióban... egy osztályteremnyi ember nézhesse? :)
ios -> windows találtam, de arra, hogy azt a képet osszam meg már nem találtam semmit.
ha csak ios ról való megosztás játszik, jó lenne cross platform cucc. -
#44925 Szerintem ha elég ideje élsz valahol akkor ez egy idő után már automatikusan jön.. annyira biztosan hogy tud most éppen alszanak vagy melóban vannak. -
#44924 csinálj egy háttérképet, amire ráírod az óra alá, hogy +/- 2 és akkor könnyen ki tudod számolni :) -
#44923 Óra app, világóra fülén ki tudod íratni akármennyi város pontos idejét, csak ahhoz meg kell nyitnod az appot persze. -
#44922 Hy. Ki lehet íratni 2 időt iOS-en? Más időzónában vagyok, lusta és fáradt vagyok számolni, belépni minden alkalommal, hogy mennyi otthon az idő. Androidos telefonokon olyan szépen kirakták a többiek az otthoni időt, irigykedem is miatta.
Köszi... -
DarmosSanya #44921 Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy ha a "Hangjegyzetekben" szerkesztek egy hangjegyzetet, és rányomok a mentésre, akkor utána van-e bármilyen módszer az eredeti hangjegyzet visszaállítására? iPhone 6S plus
A szerkesztés előtt nem kettőztem meg a h.jegyzetet, az eredetit szerkesztettem, és rosszul sikerült! Gondoltam egy kattintással vissza lehet állítani az eredetit, mint a képszerkesztésnél, de nem ....
Ha van megoldás, akkor kérlek segítsetek! (nincs róla biztonsági, vagy egyéb mentés, és még nem szinkronizált az iCloudba, friss volt a felvétel) Előre is köszönöm. -
Solt #44920 Júzer error... mégis függő, rosszul emlékezett életem értelme. -
kl24h #44919 Szivárognak az iPhone 12 részletei -
Solt #44918 Üdv Urak,
Pár éve vett a párom egy új, független 6S-t. Telenor kártya berak, öröm és boldogság... most a Telenortól átment a Telekom-hoz, megkapta az új kártyát, betette a telefonba és azt írja, hogy nem támogatott kártya. Átraktam az én régi T függő hetesembe és gond nélkül ment, tehát maga a sim kártya biztos jó.
A telefont az XXL GSM-től vette anno, bontatlan csomagolás volt, ráadásul ismerőstől... azon kívül, hogy mégis Telenor függő a telefon, mi lehet még a gond? Adatok törlésén túl vagyok... -
Dobronski #44917 koszonom :) -
#44916 Valamilyen extra tokot használsz? A 11pro-n azonnal előjött vagy ott is 1-2 nap eltelt? -
Hegyirabló #44915 Még egyáltalán nem kizárt, hogy ez lesz, ahogy írtam, mindenben csere lehetőségben benne vagyok még dátumilag. -
Solt #44914 Én biztos cseréltetném addig amíg rá nem jövök mi a hiba... :) -
Hegyirabló #44913 Egészen biztos, hogy igazad van, éppen ezért írtam egy szép levelet, hogy mivel a hiba tapasztalható, és nem találnak rá megoldást, kérnék egy árleszállítást, és adjanak vissza X tízezer forintot. Fogyasztóvédelmi törvény lehetőséget ad erre. Együtt tudok én élni ezzel a hibával, de akkor az annyi az ne annyi legyen, hanem X mínusz pár tízezer. S máris jobb lesz a lelki világom. :) -
Solt #44912 Ennél sokkal egyszerűbb dolgokat sem tudnak megoldani, hát még egy ilyen teljesen egyedi jelenséget...
Nálam egymás után 3db Thrustmaster T300 ment tönkre 1 hónapon belül, mire rájöttem, hogy akkor üti ki magát amikor kiszállok a cockpitből... valamilyen úton a statikus kisülés utat talált az elektronikájához és kinyírta. A szar konstrukció találkozott egy földeletlen cockpit-l és ez lett a végeredménye... csak a szerencsémnek köszönhettem, hogy rájöttem a hiba okára.
Nálad is valami banális szarság lesz a háttérben, de hogy erre semmilyen support nem fog neked megoldást találni, abban egészen biztos vagyok. -
Hegyirabló #44911 Kicseréltetném én, mert egyrészt még a három napban is benne vagyok, a tizennégy napos elállásban meg még bőven, csak nem látom értelmét cseréltetni, hogy egy negyedik telefonnal is ugyanez legyen. Az Applenek kellene ezt megoldania, akkor is, ha még életükben nem láttak ilyen hibát. -
Solt #44910 Azért egy mosógépet ne vegyünk egy kalap alá egy mobiltelefonnal... de így, hogy máshol is ezt produkálja, el is lehet engedni ezt a szálat. Cseréltesd ki, aztán kész... ha a csere darabnál is előjön, akkor elkezdhetsz aggódni, hogy allergiásak rád az iPhoneok... :) -
Hegyirabló #44909 Eszembe jutott nekem is ez, de próbáltam testvéreméknél és több hivatalos Apple üzletben is, az eredmény ugyanaz. Meg ugye erre azt tudom írni, hogy van húsz elektromos eszközöm a mosógéptől kezdve MacBookon át az okostévéig, ha gond lenne az elektromos hálózatommal, akkor miért csak az iPhoneok mennek tönkre, más miért nem? -
Solt #44908 Akárhol töltöd jelentkezik ez a hibajelenség, vagy csak egy bizonyos elektromos hálózaton, teszem azt otthon? -
Hegyirabló #44907 Szia!
Ezt írtam:
"tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba."?
Új, bontatlan 11 Pro = új, bontatlan, sosem használt töltőfej/kábel.
Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 20:50:56 -
#44906 töltő/kábel csere? -
Hegyirabló #44905 Sziasztok Fórumozók!
Van egy olyan hiba a telefonommal, amiről lassan kezdem elhinni, hogy egymilliárd iPhone tulajdonos közül csak nálam jelentkezik.
Volt egy Xs 64GB-om. Tizenöt hónap után lett vele egy olyan hiba, hogy ha rádugtam töltőre, akármennyi ideig volt rajta, nem emelkedett az akku százalék jelzése. Viszont ha újraindítottam, akkor ugrott egy értéket a százalék, értelemszerűen a töltés idejének megfelelő mértékben. Elvittem szervizbe, kicserélték egy új készülékre. Néhány nap múlva az új telefonon is jelentkezett ugyanez a hiba. Eladtam aprón hibás készülékként, jó nyomott áron, és tegnap vettem egy új, bontatlan 11 Pro-t, hivatalos viszonteladónál. Na és mi történt? Estére ezen is előjött a hiba.
Ma fél napot az Apple Supportal töltöttem telefonban. Nagyon rendesek voltak, megpróbáltunk minden lehetséges szoftveres megoldást, de a hiba mindig megmarad.
Sorolom:
- teljes törlés és biztonsági mentés visszaállítás
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül eredeti Apple ID-vel
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül új Apple ID-vel
- teljes törlés biztonsági mentés visszaállítás nélkül Apple ID bejelentkezés nélkül
Kapcsolatban vagyok az egyik hivatalos magyarországi márkaszervizzel is. Ők is nagyon rendesek, de akárcsak az Apple, fogalmuk sincs, hogy mitől lehet a hiba, arról még inkább nincs, hogyan lehetne javítani.
Nektek van valami ötletetek? Akár arra, hogy mi lehet ez, akár arra, hogy mit lehetne kezdeni vele?
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2020.01.09. 18:25:40 -
#44904 Ezt is be lehet állitani, mármint hogy ne akarjon minden fotot letölteni, csak előképeket.