45063
10255461851509447102.jpg
  • berczely
    Valoszinu az lesz a hiba oka, hogy 64-rol jottem 16ra es a fotokat akarja minden aron vissza allitani. En megelegednek egy tok ures keszulekkel - kepek teren - de ugy latom most se elore, se hatra. Van 50GB felhom is.
    13.3-as szoftver egy iPhone 6s 16GB keszulekrol van amugy szo.
    Tok jo lenne, ha ez a sok kep ami amugy sem fontos eltunne a keszulekrol, esetleg a felhoben vagy akar/es a macen megmaradna, de a telora nem kellenek. Tiszta lappal inditanek.
    Megoldas lehet, ha csinalok egy backup-ot ugy, hogy kikapcsolom a foto backup opcito? Minden mast menthet.
  • Rage47
    Amit nem használsz azt offloadolja a telefon. Ki lehet kapcsolni ezt a funkciót.
    https://iphonekozosseg.hu/2017/06/07/ios-11-magatol-fogja-torolni-nem-hasznalt-appokat/
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.01.08. 16:06:55
  • Rage47
    Milyen telefon? Milyen szoftver? Újraindítás volt? Hard reset volt? Mióta nem jó, jailbreakelted esetleg és utána lett rossz?
  • Dobronski
    Hali!

Nektek is torolgeti a telefon az appokat? Gyakorlatilag az app-jaim felet letorolte az elmult par honapban. Igaz nem nagyon hasznaltam oket, de eleg kellemetlen volt mobilnetrol letolteni a taxi appokat.
  • berczely
    Sziasztok!

Következő a problémám:
    Nem tudok törölni semmit a Photos-bol és képet sem ment a kamera. Mi a fene?!
  • kl24h
    Megkerülné a szolgáltatókat az Apple
  • Verseghy
    Köszönöm a tanácsokat!
  • Rage47
    telekom is hivatalos szervizbe küldi
    keress rá google-ben, hogy melyek a hivatalos apple szervizek itthon
    pl istyle, carecenter, icentre, stb.
  • Tikal #44895
    iSamurai az nem hivatalos szerviz, oda nem vinném, T-hez menj szerintem.
  • Verseghy
    Úgy lesz. Akkor nem csak én gondolom úgy, hogy ki kellett volna bírnia.
    Szerintetek a Telekomnál vásárolt iPhone-t oda érdemes visszavinni, vagy pl iSamurai is megoldja, ha garanciás probléma lenne?
  • Tikal #44893
    Vigyétek be akkor szervizbe mindenképpen. Ki kellett volna bírnia, elvileg csak arra kell figyelni, hogy mikor kijössz a vizből ne dugd rögtön töltőre, hagyni kell kiszáradni.
  • Verseghy
    Sziasztok!
    Barátnőm iPhone XS-e megjárta a medencét, mivel 1 méterig és fél óráig elvileg kibírja a vizet. Mind2 kritériumra figyelt (sőt inkább víz felett volt, mint alatt), de a kijelzője tönkrement. Hagytunk száradni egy estét, reggelre valószínűleg lemerült. Amikor töltőre dugjunk halljuk a hangjelzést, valamit előző nap még ki is csörgött (mostmár a PIN miatt nem, de a töltéshang megvan).
    Szerintetek garanciás a dolog (még nincs egy éves)?
    Vagy mire lehet számítani?
  • Probatbicol
    Akkor passz, nekem mind a két helyen engedi és úgy is marad, viszont amikor a beállításokban módosítottam akkor rögtön jött is az e-mail hogy az Apple ID információkat frissítettem.
  • kutyakiki81
    Próbáltam azt is, ott az a néve van, ami kellene
  • Probatbicol
    Gondolom az icloudból szinkronizálja vissza. Menj a Beállításokba, legfelül ott is ott lesz ez a név, (alatta hogy apple id, icloud stb.). Azt válaszd ki és azon belül írd át a nevet.
  • kutyakiki81
    Amikor a kontaktokra megyek, kapok egy nevet felül
    Nálam ez teljesen más mint az Apple ID nevem, és valamiért idegesit
    Ott a lehetőség a szerkesztésre, de hiába irom át, azonnal visszavált a céges névre

Valaki tudja hogyan lehetne megváltoztatni?
  • kl24h
    Jövőre jön az iPhone 9
  • Solt
    Közben kinyomoztam... csak a vezeték nélkül tölthetőn van kívül a visszajelző, a vezetékkel tölthető verziókon belül van a visszajelzés mind az 1-s, mind a 2-s esetében. Az, hogy a vezetékkel tölthető verzióból melyik 1-s vagy 2-s, gyakorlatilag csak a széria szám alapján lehet megmondani.
  • MerlinW
    1-esen belül van, 2-esen kívül. A kettő között csak annyi a különbség hogy a 2-es vezeték nélkül is tölthető. Ha nincs rá szükséged, felesleges plusz árat fizetni. Maga a füles ugyanaz.
  • Solt
    Üdv Urak,

Bár nem iphone, de hátha tudtok segíteni... A vezetékes Airpods 2 tokján van kívül töltés visszajelző led, vagy az csak a vezeték nélküli változaton van? Az Airpods 1 vs 2-t kívülről csak cikkszám alapján lehet megkülönböztetni?
  • zoliii
    iPhone 4S telonal, hogy lehet a DNS résznél több oldal cimet megadni?
  • passatgt
    Ha megvan az SHSH hozzá, akkor tudod csak, különben sajnos nem írja alá Apple. Ipad 2-t lehet csak visszaraktam eredetire valami pereskedés miatt.
  • zoliii
    Sziasztok!

Van egy iPhone 4S telóm, iOS 9.3.5-el.
    Hogyan tudom visszafrissiteni 5.1.1-re?
    iTunes, 3utools progival is próbáltam.
    A segítséget előre is köszönöm
  • kl24h
    Radikális változásokat hoz az iPhone 12
  • kl24h
    Jó lenne, ha így nézne ki, nekem jobban tetszik kivágás nélkül.
    Újabb hírek: Jövőre jön az iPhone SE2
  • MerlinW
    Nope.

• kl24h
    Kiszivárgott a jövő évi iPhone
  • MerlinW
    Nem.
  • kutyakiki81
    Sziasztok

Szerintetek árthat az ipad-nek, ha 11Pro-hoz kapott gyorstöltövel töltöm?
  • passatgt
    ráadásul az x-ben is az volt már
  • Tikal #44873
    én nem emlékszem ilyenre, megmutatnád hol mondták hogy világelső?
  • Kongy
    Hát nem nyűgözött le egyik új iPhone sem. Azért rendes sorszámozott frissítésnél többet vártam.. bár ha visszaemlékeztek az iPhone 7 is kb ugyanaz volt, mint a 6. Anno meg ég és föld különbség volt mondjuk az iPhone 4 és 5 között, de az 5 és 6 között is... Most meg... még csak annyira sem vették a fáradtságot, hogy a notch-ot eltüntessék, és mondjuk legyen egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó. A kijelző is megkaphaná már az iPad Pro-éval megegyező képfrissítési módot, az elég nagyot ütne. No de majd az iPhone 11S.. vagy 12.. talán. XS Max-ról tuti nem váltok 11-re.
  • szucsy89
    eléggé langyi firssítés lett, a night modeot meg a wide anglet amikor világelsőként promózták sírva röhögtem

kamera ami valszeg sokkal jobb lett, várjuk a teszteket
  • passatgt
    a 18 óra normál használatban kb 2-3 nap
  • MerlinW
    Részemről iPhone még nem köll (XS Max-em van és semmi olyat nem nyújt az új, ami érdekelne), Watch még mindig csak "18 órán" át ketyeg, ami nálam no-go, iPad meg nem kapta meg a pro dizájnt így marad a régi (5th gen-em van, ami elég nekem).
  • passatgt
    nagy, nehéz, csúnya
  • Micsu
    szokásos jobb kamera, teljesítményen kívül semmi extra, csak kapott még egy jóval gusztustalanabb designt mint ami az xnek volt
  • rastaman
    Nagy a csend. Senki nem nézte a keynote-ot?

iPhone 11 Pro mellett érvek, vagy ellenérvek miért ne?
  • MerlinW
    Már látom előre: $1500 + $1000 a töltő hozzá.
  • Rage47
    instant get