iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"minek" kérdésre megy egy a válasz: mert nekem arra lenne szükségem. Nem a felőben szeretném tudni a dolgaimat (képek, videók, jegyzetek, stb) hanem a gépemen, csak ennyi.
iCould részben megoldás azért. Köszi
PC-s mentésekkel nem foglalkozom :D minek
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2020.11.18. 09:34:42
Mai nap rendeltem meg az iPhone 12 Minit, ami pénteken érkzek meg hozzám..
iPhone 4S-es cserélem le, eddig bírta ? (akkor vettem mikor megjelent).
Viszont nagyon el vagyok maradva a iOS és egyéb apple logisztikákkal.
Szeretnék segítséget kérni, aki kicsit tudna mentorálni a beálításokkal illetve a telefon és PC közötti adatmentéssel, ami nem iTunes. Illetve majd aki szeret ezzel foglalkozni és van türelme elmagyarázni dolgokat és majd segítene visszaszoki a jelenbe azt szívesen fogadnám.
Mielött megjön az új szeretnék lementeni minden fontos dolgot a lehető legegyszerübben. (kontaktok, stb)
Milyen módszerek vannak most erre? (ha van rá mód akkor az itunes-t nem szeretném használni)
Ha valaki tudna segíteni felzárkozni hálás lennék!
Köszönöm!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.11.13. 16:11:11
[merlinw.org]
rendeltetek most vmi telót?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
64 azért felejtős mert a mostani se egy 64es és kb 15gb hely van rajta, mivel nem 1-2 évre veszem ezért kelleni fog a nagyobb. Annó a 16os se-t vettem, mondván bőven jó lesz (akkor alig volt 8gb a 3gs-en), aztán icloud sem tudott már segíteni rajtam...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.14. 18:44:19
[merlinw.org]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
iPhone 12 Mini 64 GB – 299 990 Ft
iPhone 12 Mini 128 GB – 321 990 Ft
iPhone 12 Mini 256 GB – 365 990 Ft
iPhone 12 64 GB – 349 990 Ft
iPhone 12 128 GB – 371 990 Ft
iPhone 12 256 GB – 415 990 Ft
iPhone 12 Pro 128 GB – 439 990 Ft
iPhone 12 Pro 256 GB – 483 990 Ft
iPhone 12 Pro 512 GB – 571 990 Ft
iPhone 12 Pro Max 128 GB – 479 990 Ft
iPhone 12 Pro Max 256 GB – 523 990 Ft
iPhone 12 Pro Max 512 GB – 611 990 Ft
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.14. 14:07:47
[merlinw.org]
esetleg ha elküldöd magadnak emailben a jelszót, kijelölöd, másolod és a jelszó mezőbe beillszted? :D
icloud.com-on ha megjelölöd, hogy ellopták, akkor lesz lehetőség remote törölni
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2020.08.30. 11:04:30

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.07. 14:58:00
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
tul sokat nem tudok rola mondani mert mar a megszokott kulso, belso. nagyon tetszik, kamera, kijelzo, hang minden nagy elore lepes a 2016os kepest
amit eszre vettem, hogy wifi, bluetooth jelek joval erosebbek
https://www.ifixit.com/Answers/View/526814/iPhone+SE+GPS+module+or+hardware+pictures
vettem egy iphone se-t féléve. egyértelmű volt, hogy már egyszer szét lett szedve, mert az előlapja fehér a hátlapja fekete. ez nem probléma, az sem hogy életem értelme 1 napos korában leejtette és pókhálós lett a képernyő,
Képernyőt rendeltem kínából, meg rendeltem egy wifi antennát is részint, mert azt gondolom lehetne erősebba wifi-je, másrészt nem működik a gps-e (biztosan hardver hiba).
Most a karanténben ráérek kicserélem a képernyőt,
VISZONT ÉS ITT A KÉRDÉS:
A gps-et mivel méri be ez a masina? A wifi antennával vagy mással? Nem tudtam kinetezni, minden a wifi antennára utal, de az gyanus nekem. Azért kérdés a kérdés, mert ha már úgy is szétszedem mehetnék benne mélyebbre, de csak akkor akarom teljesen szétberhelni, ha a wifi cseréjével javul a gps is, különben nem érdekel.
Köszi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
https://www.airserver.com/PC
Vagy van e olyan chat alkalmazás ios-re, ami lehetővé teszi, hogy amíg chatelünk megosszuk a képernyőt? És ingyenes verzióban... egy osztályteremnyi ember nézhesse? :)
ios -> windows találtam, de arra, hogy azt a képet osszam meg már nem találtam semmit.
ha csak ios ról való megosztás játszik, jó lenne cross platform cucc.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Köszi...
A szerkesztés előtt nem kettőztem meg a h.jegyzetet, az eredetit szerkesztettem, és rosszul sikerült! Gondoltam egy kattintással vissza lehet állítani az eredetit, mint a képszerkesztésnél, de nem ....
Ha van megoldás, akkor kérlek segítsetek! (nincs róla biztonsági, vagy egyéb mentés, és még nem szinkronizált az iCloudba, friss volt a felvétel) Előre is köszönöm.
www.smart-bus.hu
Pár éve vett a párom egy új, független 6S-t. Telenor kártya berak, öröm és boldogság... most a Telenortól átment a Telekom-hoz, megkapta az új kártyát, betette a telefonba és azt írja, hogy nem támogatott kártya. Átraktam az én régi T függő hetesembe és gond nélkül ment, tehát maga a sim kártya biztos jó.
A telefont az XXL GSM-től vette anno, bontatlan csomagolás volt, ráadásul ismerőstől... azon kívül, hogy mégis Telenor függő a telefon, mi lehet még a gond? Adatok törlésén túl vagyok...
www.smart-bus.hu
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan