Romantikus Erőszak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
A Panzer (Panzerfaust) kb. fél 10-10-kor, a Hungarica ezután fél 11-11-kor kezd majd. A Wigwam mellett 30 percenként jár éjszakai busz a Móricz felé, ami átmegy Pestre és az Astoriánál is megáll, ahol át lehet szállni a 909-esre.

Üdv.
Balázs
gordon 24
A Budafoki uton jár egy villi. Asszem 49-es. Ez elvileg elmegy a Moricz Zsigmond körtérig. De nem tudom pontosan mert épül a 4-es metro és el van vágva azthiszemem az utja emiatt. Tehát valahogy ki kell jutni a Moriczra. Ha ez megvan akkor ugye ott már ott van a 4-6-os Vili. Vagy az ami átmegy a Szabadság hidon. De ugye az is levan zárva ugyhogy szerintem egyik sem megy teljes vonalon. Igy aztán nem igazán tudom.

Downhill!!

oké köszi, akkor mégegy probléma.. bkv-val hogyan lehet onnan a legegyszerûbben eljutni a 909-es vonalára? 😊 deáktér-astoria-baross utca

football without ultras is nothing

gordon 24
100% hogy az Elõ zenekarra vonatkozik. De azért célszerü addigra oda menni. Hungarica 23-nél elöbb ugysem kezd. (persze jó lenne ha Balázs megirnád!)

Downhill!!

egyébként nem vágom, a 10 órás kezdés a hungaricára értendõ, vagy az elõzenekarra?

gordon 24
Hát nem tudom ez holnap döl el csak. Én ott fogom megvenni ha megyek.
Remélem ott is kapható lesz. De az az igazság, hogyha 22-én lesz Romer amit minjárt kiderittek akkor inkább arra mek..

Downhill!!

na, meg is vettem a jegyeket.
jössz te is?

okt 22én meg romer meg titkolt ingyenbuli pesten, nemde?

modellmaker
Hopp!

Nov. 23. RomEr koncert Debrecenben is! Végre nem kell messzire menni!! (Y)Y(Y)

Rá egy hétre Kárpátia. <#finom>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

köszi! sztem mi is megyünk asszonypajtással

gordon 24
Nem 22 hanem 12. A részletek:

2007. október 12-én a Wigwamban mutatja, be "Nem keresek új hazát" címû lemezét a HUNGARICA. A vendég zenekar a Panzer (ex-Panzerfaust) lesz.
Különleges vendégek: Nagy Feró (Beatrice) és Gõbl Gábor (Moby Dick)

Jegyelõvétel (1200 Ft-os áron): Fehérlófia Könyvesbolt, Hammer zenebarlang, Headbanger, Turul Márkabolt (XI., ker Móricz Zs. körtér 16.), Szkíta Kézmûvesbolt (V.,ker Semmelweis u. 1-3.)

Downhill!!

mennyi a beugró?

gordon 24
Na az fasza! Én 22-én (asszem) megyek a Wigvamba ott lesz Hungarica. Legalábbis szeretnék. Kiderül hogy tudok-e de ha igen akkor ott leszek.

Downhill!!

Hege eto
Igen, nagyon jó volt, sõt elõtte a Hungarica is.

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

gordon 24
Na az király! És jó volt? (gondolom) Oda ugyse mentem volna el. Azért innen 120km..

Downhill!!

Hege eto
Gyõrben volt. Tegnap.<#vigyor2><#taps><#wave>

Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

gordon 24
Hol lesz koncert?

Downhill!!

Hege eto
Holnap nem kell vezetnem Rom.Er. koncertre. Ezt is megértem.Azt hiszem fogyasztok némi sört a zenekar egészségére<#pias><#fogmosas><#taps>

Hege eto
2 lehetõség van:
1,Ezek csak akkor lázadnak majd, ha a kölyke elõl elveszik a kaját.
2, Ha tv megmagyarázza, hogy Neked az a jó ha télen mezítláb megy a kölyköd suliba, elhiszik.

Nem tudom mi van de valami szörnyû dolog elõszelét érzem..............

modellmaker
Nem jó, csak már megunták..

"Oszd meg és uralkodj!" - bejött.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Rohadékok ezek a buzi rendörök. Tavaly is mit csináltak velünk wazze. És a nép még mindig otthon ül és vája hogy honap legyen. Én idén is kijárogatok, de nem sok értelme. Olyan kevesen vagyunk hogy azt nem is hiszem el. Ezek szerint a népnek jó ez ami van.

Downhill!!

Most szombaton KONCERT a Magyarok Házában!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már nagyon várom,biztos fergeteges buli lesz<#taps>
Legyen már szombat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

Szervusz!

22én ha minden jól alakul egy Fradi "meccs" (=székház elõtti szurkolás) után én is benézek (szerintem nem egyedül 😊) a koncertre <#smile>

Hajrá Balázs, Hajrá Magyarok!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gordon 24
Erre ModellMaker üzenete a legjobb válasz! Hála istenek egyre többen hallgatják ismerik ezeket a zenéket. És egyre többen foglalkoznak azzal hogy mi is magyarország! Persze még mindig nem elegen de ez már más történet.

Downhill!!

Igen,sajnos ez igy van ahogy írod ebbõl a mûfajból nem lehet megélni.
Ezzel szerintem a legnagyobb százaléka ezeknek a zenekaroknak így van.
Dolgoznak napi 8-10-12 órát.
Viszont nagyon jó látni és tapasztalni hogy ennek ellenére ezek a zenekarok vannak és szívûket-lelküket beleadják minden koncertjükbe.

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

modellmaker
OFF

Most voltam egyetemi gólyatáborban. Egyik legkedvesebb élményem mindenképpen az marad, hogy akivel beszéltem (több száz ember) mindenki ismeri és szereti a Romantikus Erõszakot, a Kárpátiát, stb. 😉 Annyira jó volt hallani, hogy milyen sokan vagyunk!!

/OFF

Ebbõl a mûfajból valóban nem lehet megélni, de nem hiszem, hogy ez kéne, hogy a mi, vagy bármilyen nemzeti rock együttes célja legyen. Én is dolgozom napi 8 órában mint bárki más és a szabadidõmben foglalkozom a zenekaraimmal. A letöltésekkel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy valóban van aki azért szedi le a CD-ket a világhálóról, mert nem volna rá pénze (pl. még diák, stb.) és ez minket egyáltalán nem zavar, mert a lényeg az, hogy egyre szélesebb körben terjedjenek a csapat által képviselt gondolatok. Viszont aki teheti valóban vegye meg az eredeti CD-ket, mert az ebbõl befolyó összegeket tudjuk a bandával kapcsolatos költségekre fordítani.
Üdv.
Balázs
gordon 24
Rendben, megértem. De léci legközelebb ne. Ha valakinek kell a link meg tudod adni priviben is. Inkább úgy!

Downhill!!

Szóltam én. Kértem a hsz. törlését.

Úgy voltam vele, hogy tudod sokaknak meg nincs pénze rá, ha hiszed ha nem. Több ismerõsöm is szedett le zenét, majd késõbb egy jó párból megvették az eredetit, ennyi. Mindenki maga dönti el. Én pedig megörültem amikor megtaláltam mert a 100%magyarcd-m már kimúlt.

FlyHigh
Farkas Zotya(Ektomorf) azért megcsinálta. Megunta hogy a sok birodalmi romboló eszi a húsát, megmondta hogy itt nem lehet semmit sem normális módon csinálni, azt lelépett. Azért azt meg lehet nézni hogy hol tartanak, nem bóvli thrash amit nyomnak. Garázsbol -> világhír, ez a nem mind1, pedig nem egy megalkuvó zenéjük van.

Thrash \'Till Death

gordon 24
Sajnos ebbõl látszik hogy magyarország egy speciális hely. Minden szempontból vannak bajok itt. Tudod az a rossz ebbe, hogy nagyon sokan letöltik ezért szerintem minden együttest több millió forinttal lopnak meg. Gondoljon bele mindenki. Egy klipp elkészitése 2-3-4 millio forint amit valaki kifizet annak reményében hogy az eladott lemezekbõl vissza jön.
Ha nem jön melyik sponzor kiadó fg ujra kifezetni ennyit? Semmelyik 2-3 ilyen kudarc és azt mondják hogy elég. Aztán egy ujabb zenekar megy a süllyesztõbe. És az egész min múlik? Azon hogy megveszed vagy nem.
Nekem is van sok illegális zeném többek között Rommantikus Erõszak is, de van tölük 3 cd-m amiket megvettem és ha tehetem megveszem majd a többit is. Igaz nekem nincs is értelme megvennem mert itthon ritkán hallgatok zenét a kocsiba meg Mp3-zok. De ettõl függetlenül megvettem és meg is fogom a jövõben is.

Downhill!!

FlyHigh
Ez mondjuk igaz, rengeteg tehetséges zenész/énekes él Magyarországon. Mégis kb mindegyiknek a tengõdés marad párezerböl, sok országban ez elképzelhetetlen, zene mellett még más munka? Áhhh

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Többiek ide jönnek magyarkodni, te meg netcigánykodni.😄
Asszed lopounk a testvéreinktöl?😞

Thrash \'Till Death

gordon 24
Ezt nem kéne ide betenni!

Egy két hsz-el lejebb irt a Zenekar énekese hsz-t. Biztos nagyon boldog lesz ha meglátja ezt ez az egyik.

A másik pedig az, hogy ezek a cd-k kb 2000ft köül vannak amikbõl él a Rommantikus Erõszak. Ha letöltöd nem kapnak pénzt aztán legközelebb nem csinálnak albumot stb. Szóval vedd meg.

Ezt a hsz-t meg jó lenne ha valki törölné. Nem szólok a modiknak mert nem akarlak megszívatnia warezz miatt, de kérlek legközelebb ne rakd ezt be ide. oké?

Downhill!!

Hege eto
Köszönjük! Most ennyi adatott Verõcén, majd legközelebb😊)))))

gordon 24
Szia Balázs!!

Igy már minden világos! Köszönjük hogy válaszoltál, és azt is hogy irtál ide. Remélem sokszor megteszed még ezt.

22-én ott leszek!

Üdv.

Downhill!!

Sziasztok!

Az utóbbi idõben felvetõdött néhány dolog, amikre ezúton megpróbálok válaszolni.
A Magyar Sziget-es koncert azért kezdõdött a késõbb, mert a minket szállító mikróbusz defektet kapott, így egy órával késõbb tudtunk csak elindulni a megbeszéltnél.
Botond azért nem tudott fellépni velünk, mert éppen Moldvában volt egy alapítvány jóvoltából, ahol a magyar dudazenét ismertette meg az ottani fiatalokkal, akik érdeklõdnek a népzenei hagyomány iránt. (Hajdanán a moldvai csángók között is elterjedt volt ez a hangszer, de ma már csak néhány idõs ember játszik rajta.) A nagy távolság miatt nem lehetettt összeegyeztetni, hogy mindkét rendezvényen ott legyen, de az erdélyi EMI táborban már csatlakozott hozzánk.
Az új, Független Adó-val közös CD-n szereplõ Magyarország címû dal nem azonos a Ballagó Idõ Ó Magyarország címû nótájával. Ezt még 1984-ben csinálta a Független Adó. A Ballagó Idõ számot mi 1994-ben dolgoztuk fel elõször, aztán 2002-ben, a pesti utcai harcok után illesztettük hozzá a refrénhez a "Fegyverbe!" szót...

Üdv mindenkinek
Balázs

U.i.: Szeptember 22-én lemezbemutató a Magyarok Házában!!!
FlyHigh
Magozott Cseresznye - Ballagó idõk
Egészséges Fejbõr - Magyarország
Romantikus Erõszak - Ó, Magyarország
Követelek még öt verziót! Ez már rendes remixverseny, tudnak élni.😄😄

Thrash \'Till Death

Brankley
Elég volt!, Piros, fehér, zöld, és a Magyarország a legjobb száma!! 😛 de tényleg jó az összes.

Légy jó, légy hű Magyar!

Ez igy van nagyon nagyon jó az album.<#taps>
Legfõképpen a harmadik szám tetszik amit Herczeg Flóra énekel (Székelyek imája)
De persze az egész album nagyon jó.<#wink>

Brankley
Független Adó nagy album lett!!!
Amúgy SZIGET nagy volt! 😛 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

modellmaker
aha az én voltam. csak vmi miatt .amr-ben (ami jó lenne nektek) nem tom elküldeni.... nem tom miért nem. wapszervert meg nem tok csinálni. :|

gordon 24
Hát tudod😄 Voltam a szigeten 8-15ig. Aztán meg balcsin ahogy vége let a szigetnek huztam balcsira. Ezért nem voltam gép közelben.

Ki igért? ModellMaker? Õ nekem is de sajnos nem tudtuk összehozni. Sajnos õ mp3-ba csinálta meg. Ezt meg nem minden telefon kezeli.

Downhill!!

Hege eto
Hun jártál?😊))) Meg csengõhangot is ígért nekem valaki sms-ben....😊))

<#wave><#integet2>

gordon 24
Na végre visszatértem a nyaralásból!! Üdv mindenkinek!

Downhill!!

http://www.youtube.com/watch?v=deWlEy44Hgk&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=HzcwckVjEfI&mode=related&search=
Hege eto