Romantikus Erõszak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Na az tutti lenne.. Nokia 3100-am van.

Downhill!!

gordon 24
De ez csak adat kábelel mehet fel ugye? Sajos nincs olyanom..

Downhill!!

modellmaker
elvileg el tudom csak elõtte csinálok belõle vmi értelmes formátumot, mert wav-ban másfél mega :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
szar volt az ogg
van wav
ez már tuti elvileg

sry hogy így egymás alá, közben msn is van :D

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

gordon 24
Ez nagyon jóóó.. Hogy tudom felrakni a telómreóa? Csak adat ábelel mi? Nem tudod hang fileként sms-ben elküldeni?

Downhill!!

modellmaker
A Fegyverbe! c. szám vége felé van egy kis instrumental rész, amibõl csináltam egy csengõhangot. .wav formátum, ha valakinek nem kezeli a telója, akkor csinálok belõle olyat, ami biztosan jó, persze csak ha van rá igény.

Innen lehet letölteni.

gordon 24
Ezek is komoly szövegek! De a legjobb a Fegyverbe!!

Sajnos BP-közelében legözelebb verõcén lesz Rommantikus erõszak arra tutti mek.. Ma viszont OI-Kor a Geronimoba!!! Ugyhogy nemsoká indulni kell!

Downhill!!

modellmaker

Zárva a Mennyország

Légy üdvözölve nálunk,
A szép új világban
Az álszentek, a gonoszság
És a vagyon otthonában

Valahol az agyakban
Már dolgoznak a mérgek
És a készenléti rendõrség
Magadtól véd téged

Ez a valóság
Zárva a Mennyország

Légy üdvözölve nálunk,
A szép új világban
A rettegés, a kapzsiság
És a széthúzás korában

Ahol az ördög mohó lett
És tornyokat emelt
New York csak azt kapta,
Amit megérdemelt

Ez a valóság
Zárva a Mennyország

modellmaker

Hazafi

Véres kard jár körbe
Talpon a nemzet
Nagy munka vár ránk
Már tisztul a kép
Városok falvak
együtt lélegeznek
A hazáért minden, a hazát semmiért

Hajlongó szolga
ül ott a trónon
Hízik a gazdag
és szenved a nép

Meddig tûrjük még,
hogy lopjon, raboljon
A hazáért minden, a hazát semmiért

Nem gyõzhet rajtunk
a pénz hatalma
Nincs szükség arra,
aki most fél
Lépni kell testvér
ütött az óra
A hazáért mindent, a hazát semmiért

Nahát senki nem volt Egerben????????????

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitûzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

Sziasztok!!!!!!!!
Várom az élménybeszámolot az egri koncertrõl gondolom hogy szupi volt de azért kiváncsian várom hogy írjon aki volt.

A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitûzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert

Ezt nem is tudtam teljesen lefoglalt az egri buli,amire szintén nem megyek.<#shakehead>dekár errõl is lemaradok.<#sir>

gordon 24
Ma Romantikus erõszak, kárpátia Ujhartyánban.. Kéne menni , de nagyon késön tudtam meg... Szóval nem megyek.. A Franc.

Downhill!!

Sziasztok!!!!!!!!
Ne felejtsétek el hogy most szombaton Egerben koncert,én sajnos nem megyek,<#nemtudom>pedig nagyon szeretnék de mindegy,remélem aki megy az majd tart egy élménybeszámolót itt.

Örülök hogy tetszett.
Nekem mondjuk errõl a Hungarica albumról vegyesek az érzeleim,mint pozítiv mint negatív értelemben.
De mindent összevetve azért tetszik kiváncsi leszek hogy majd a koncert milyen lesz.

Amúgy nekem is a kedvenc számom az Átverés mellett.
Amikor még csak részletek voltak elérhetõk nagyon kíváncsi voltam az egész számra. Nem csalódtam.

Balázs csak így tovább!
Remélem a Bakancsok és Tarfejek is fejlõdik még :)

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

Szívesen

Videóklipp :O
Kösz hogy szóltál :)

Aki még nem látta annak ajánlanám a Hungarica Ide születtem videóklipjét.
A Hungarica honlapján megtudjátok nézni,szerintem nagyon szinvonalas klip lett.<#worship>
Nekem nagyon tetszik,szeretem ezt a számot

2007.Május 19-én (Szombat) Eger Szépasszony-völgy,szabadtéri színpad
Fellépõk:Egészséges Fejbõr,Titkolt Ellenállás,Magozott Cseresznye,
OI-KOR,Romantikus Erõszak
Kapunyitás:16 óra

Huhhh,nem kommentálnám a dolgot.<#szomoru2>
Mert az nem lenne szép,<#ravasz1>persze mint mindenkinek nekem is lenne egy pár ötletem hogy mit tennék ezekkel az emberekkel.

gordon 24
Huuu wazze.. Lennne elképzelésem mit kéne ezekkel csinálni!!!

Ó magyarország ha te is érzed amit én jó lenne már végre ha felébrednél!!!

Fegyverbe, Fegyverbe, Fegyverbe, Fegyverbe!!!

Downhill!!

football without ultras is nothing

gordon 24
A hír tv-s témat nem. De élöbe igen.. Mi is ott voltunk:D. Nem volt rossz. A Koncert meg isteni.

Downhill!!

modellmaker
pont errõl volt szó ma a HírTV Lapzárta címû mûsorában. nagyon jó volt, rég nevettem már ennyit tv elõtt :D nem láttad véletlenül?

gordon 24
Nagyon nagy volt a szigeten a konvócert!
Képzeljétek a Jobbik májális felé vezetõ uton kik állitottak sátrat na kik? A szabad madarak! Szét is verték az egészet!!!

Utolsó Szám a fegyverbe volt! Balázs csak annyit mondot :
Oké akkor ezt is elõadjuk de akkor legyen is valami, ne csak énekeljük...Erre szétverték haza fele menet a szabad madár standot!!! Tetszett.

Downhill!!

Szerintem is nagyon jól sikerült.

BAKANCSOK és TARFEJEK - OROSZ TÉL

Az orosz tél mindent elér fent egy csillag furcsán szikrázik

lassan eltakar mindent a dér megjött a hideg mindenki fázik

a havas mezön szél vágtat jeges hóval betömi a szánkat

a távolban üvölt egy farkas de vadászok jönnek ,ö is elhalgat

refr: orosz tél eljön az orosz tél

zene:88-csoport
szöveg:88-csoport

Balázs egyik bandájának feldolgozása, szerintem jól sikerült, itt meghallgathatjátok :)

gordon 24
Mi ez a pangás????

Downhill!!

HUNGARICA:IDE SZÜLETTEM

ezüstös gyöngy
lombon a harmat
kibontva szirmát
minden virág
nekem köszön
hova is mennék
ideköt minden
akármi jön
kivárom itt
vihar se mozdít
helyébõl sziklát
semmilyen szél
nem vihet innen
nem ûzhet el
se szó se fegyver
nem ûzhet el

ideköt minden
nem vihet innen
idegen földre semmilyen szél
nem ûzhet el
se szó se fegyver
SZÍVET CSERÉL AKI HAZÁT CSERÉL

harang szavától
távoli helyre
miért kísérne útlevél
bölcsõm és sírom is
itt volt és itt lesz
ide születtem
akármi jön
kivárom itt
vihar se mozdít
helyébõl sziklát
semmilyen szél
nem vihet innen
nem ûzhet el
se szó se fegyver
nem ûzhet el

Az egyik kedvenc számom

Koncert: Április 30. Hajógyári sziget 16 óra fellép még:Szkítia
Este folytatodik a buli,Budakalászon a "Hej"-ben fellép még:OI-KOR
Tavaly is nagyon jó volt, ez idén sem lesz gondolom másképp.<#taps>

gordon 24
Õseinknek véres kardja mutasd nekünk az utat,
Honfoglaló magyaroknak utódai hullanak.
Harcosaid kiûzték földünkrõl az idegent,
Dicsõ néped visszahív, újra zengi a neved.

Refrén:
Ó, Magyarország, miért nem süt már rád a Nap?
Ó, Magyarország, miért vagy boldogtalan?
Ó, Magyarország, ha te is érzed, amit én,
Jó lenne már végre, ha felébrednél!
FEGYVERBE! FEGYVERBE! FEGYVERBE!............

Történelmünk kezdetétõl nagyok voltunk, s híresek,
Kalandozó hadjáratunktól Európa rettegett.
S nézd meg, hogy mivé lettünk, mit hoztak a századok?
Bosszúra csak bosszú, s hatalomra a lázadók.

Refrén: Ó, Magyarország, miért nem süt már rád a Nap?
Ó, Magyarország, miért vagy boldogtalan?
Ó, Magyarország, ha te is érzed, amit én,
Jó lenne már végre, ha felébrednél!
FEGYVERBE!FEGYVERBE!FEGYVERBE!.................

Downhill!!

gordon 24
Én nem hiszem. Nem szeretem annyira a labdás sportokat. Inkább Techinikai sport fan vok!

Downhill!!

Hege eto
IX. kerületi zöldeket kérdem, jöttök a SYMA-ba MK döntõre(nõi kézi)?

Sötétbõl világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

Köszönöm! Ott leszek!
Elõtte még egy EF koncerten leszek, Április 30ikán nyíregy utáni meccsen is vendég lesz K-L koncerten szóval :)

Patrik (fradista91) elõre szólok, hogy június 22. Egészséges Fejbõr koncert Kaposváron.

Nekem a lenygelekkel semi bajom...

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Hege eto
Jó lesz az lengyelnek is :)))))))))

Sötétbõl világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!

gordon 24
DD:: Ezzel én is egyet értek!! Lehet menni vonatozni németbe!!!

Downhill!!

Hege eto
Szörnyû dolog történt velem ma. kuncze egyik mondatával maradéktalanul egyetértek.
Kisalföld:

"A szabad demokratáknak meghatározó szerepük volt mindabban, amit Magyarország az elmúlt 17 évben elért, az szdsz nélkül más lenne ez az ország"

Bravó te gyökér, mi is így gondoljuk, akkor itt az idõ elrepülni.

gordon 24
Miez a pangás?

Downhill!!

gordon 24
Jaja nagyon jó volt!! Mind 3 zenekar! Titkolt annyira nem a szívem csücske de Romer és OI-kOr hát az nagyon komoly volt!!!

Downhill!!

Nagyon nagyon szuper volt a tegnapi koncert.
Én nagyon jól éreztem magam,de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.<#taps>

Hege eto
http://www.youtube.com/watch?v=oGs9DkHJoZ8

Hoki meccs Erdélyben a steaua bucurest ellen.

gordon 24
Megnyilt a tér!!!!!!!! Holnap nem biztos de szerdán mek ki!!! Jöjjetek minnél többen.. Gy...akarodj!

Downhill!!

gordon 24
Jaja. Én korán haza jöttem. Sajnos semmi értelme nem volt. Alig violtunk. A Fidesz rendezvényre elmentem, ott sokan voltak, de aztán mindenki haza ment. A vaárosba összesen ha 500-60 ember maradt akkor sokat mondok, igy nincs értelme.. Szóval egybe vok ja.

Downhill!!

Hege eto
Mindenki egyben van? :)

felkerült a magyarsziget.hu-ra az eddig lefikszált koncertek dátuma!

gordon 24
Igy van!! Mindenki vigyázzon magára!!! A Hazáért mindent, a hazát semmiért!!!

Downhill!!

Hege eto
Kellemes idõtöltést minden fórumozónak, és vigyázzatok Magatokra!