Romantikus Erőszak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Romantikus Erõszak - Keménymag lemezelõzetes koncert
www.1899.hu
Romantikus Erõszak - Kemény mag Lemezelõzetes koncert
www.1899.hu
A buli érdekessége, hogy az összes új dal elhangzik majd, különleges vendégként pedig színpadra lép a bandával a P. Mobil motorja, a CD-n is közremûködõ Schuster Lóránt, így nem kizárt, hogy az "Örökmozgótól" is felcsendül majd néhány dal. Az estét a Patrióta zenekar nyitja.
Belépõ: 1600 Ft (elõvételben), 2000 Ft (a koncert napján a helyszínen)
Jegyelõvételi helyek Budapesten: Fehérlófia, Turánia, Turul márkabolt, Szkíta kézmûvesboltok (Pest, Buda), Trafford kávézó-pálinkázó.
Mivel sok kérés érkezett hozzánk ezzel kapcsolatban a nem budapestieknek lesz lehetõsége az elõvételes 1600 Ft-os áron jegyet félretetetni a koncert napján este 9-ig, ha küldenek egy e-mailt a [email protected] villámposta címre, amelyben szerepel a nevük, a városuk neve és a kért jegyek száma. Ezeket az esti pénztárban lehet átvenni és fizetni.
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
Kész! nagyon faja volt.. Én kint voltam 2 napig.. Vasárnap nem sikeredett pedig a Hungarickát is meg akartam hallgatni..
Majd legközelebb!
Downhill!!
Egy dolgot viszont sajnálok!😄 Hogy a Fegyverbe cimû számban legalább egyszer jó lenne ha Balázs is nyomná végig!
Több hibát (😄 persze ha ezt lehet annak nevezni) nem találtam! Nagyon tetszett már megint!
Downhill!!
Klassz volt tényleg,én személy szerint nagyon jól éreztem magam (most is)<#wink>#wink>
Köszönjük Balázséknak a fergeteges hangulatot.<#worship>#worship>
A barátság oka nem lehet véletlen, sem az egymásra utaltság. Még kevésbé az azonos világnézeti beállítottság vagy politikai célkitűzés. A barátság oka egyedül a barátság maga. Wass Albert
22kor kezdtek, és fél 1 körül lett vége a koncertnek, szóval idõben is nagyon jók voltak. 😊 Aztán meg persze volt rockdisco, tele Kárpátiával (amit egyébként még a REnél is jobban szeretek 😊), és hát... huhh.. csak áradozni tudnék itt oldalakon keresztül. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
VENDÉG: 4-ES BLOKK
KÜLÖNLEGES VENDÉGEK: ALKAY CSABA (ARCHÍVUM), MENTES NORBERT (HUNGARICA, MOBY DICK), GÕBL GÁBOR (MOBY DICK), G. KIRKOVITS ISTVÁN (EX-PANNON RÁDIÓ).
Jegyelõvétel: Fehérlófia, Turul márkabolt, Turánia pólóbolt, Szkíta kézmûvesboltok
A Romantikus Erõszak tizenötödik születésnapjára új albumot jelentet meg március elején. A CD-hez egy koncert DVD is jár majd, amelyet egy éve rögzítettek a Wigwamban. Az új lemezen szereplõ dalok a magyar szabadságharcok témakörét járják körül a kuruc kortól 1848/49-en át 1956-ig.
CD elõrendelés (utánvéttel, a megjelenés napjáni postázással 2500 Ft+pkg): [email protected]
Jobban eltudtam volna ma képzelni õket itt, mint a nemzeti rock lagzilajcsiját.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Elöbb vagy utóbb csak leesik az amit írtál<#eljen>#eljen>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ma sétálgattam a nyugatinál! És találkoztam Botonddal!! Gratuláltam neki!😄 És megerõsitette hogy következõ koncert Wigwamban lesz!
Downhill!!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Háááát igen sajnos ez igy van hogy valakinek mindig baj a koncert helyszíne,ha most nem Pesten lenne biztos én is ezt írnám,szóval megértelek<#rolleyes>#rolleyes>
http://www.romantikuseroszak.hu/
<#taps>#taps>
Dirty Dog Pub – Pécel, Pesti út 42 – 169E busz Faiskola utcai megállója - Örs vezér terérõl indul.
Jegyár: helyszínen 1200 Ft, elõvételben 1000 Ft.
Minden dunaszerdehylen megsérültnek jobbulást!!!
a szlovákok úgy viselkedtek, ahogy az a szlovákoktól elvárható.... sajnos ez tény (antinaivitás..)...
Remélem azért lesz majd még koncert a Felvidéken.
"Körtefától soha ne várjunk almát"
Mondjuk ki is használják a szlovákok. Oda kéne menni és orba baszni ezt a Slotát és az egész szarházi bandáját!
Azért remélem nem hurcolják meg Balázsékat nagyon.. Majd ird meg Balázs mi volt!! És kitartás!
Downhill!!
Átvizsgálták buszukat, csomagjaikat, majd a rendõrségre vezették a Romantikus Erõszak zenekar tagjait a felvidéki Komáromban, péntek délelõtt 11 óra után. A tót rendõrök levetkõztették a zenekar két tetovált tagját, Sziva Balázst és Talabér Pétert, kamerázták az ábrákat, és hosszasan kérdezõsködtek a motívumok felõl. A tótok úgy látszik, fogást keresnek mindenképpen a zenekaron, hogy elmarasztalhassák õket. Jelen pillanatban a zenekar gitárosát, Talabér Pétert hallgatják ki.
A HunHír.Hu pénteken számolt be róla, hogy betiltották, így elmarad a szombati felvidéki Hungarica és Romantikus Erõszak koncert. A tót hazátlanok lefordíttatták a zenekarok szövegeit, és egy Hungarica-számba kötöttek bele. Államellenes izgatásra hivatkozva bontatták fel a szerzõdést azonnali hatállyal. A múlt, nemesség, történelem nélküli kecskehajkurászók utódai még egy dal miatt is hörögnek, hiszen nem tudják megemészteni, hogy senkik a Kárpát-medencében.
A tót titkosszolgálat befenyegette a koncertszervezõt, aki így nem vállalhatta az együttesek felléptetését. A Romantikus Erõszak úgy döntött, hogy ha nem is lesz koncert, de becsületbõl elmennek a Dunaszerdahely AC - Slovan Pozsony bajnoki rangadó meccsre és Turul-avatóra is.
Megállítva a gúnyhatáron
Vélelmezhetõen együttmûködött a tót és a magyar titkosszolgálat, hiszen még a betiltott koncert szervezõjét, Gõbl Gábort, a Moby Dick egykori fõnökét is feltartóztatták a valójában nem létezõ, de mégis nagyon valós gúnyhatáron. A tót fogdmegek fényképek alapján próbálták azonosítani a Felvidékre utazókat, így akadt hálójukba Gõbl is.
Noha a Romantikus Erõszak, illetve a Hungarica együttes tagjai nem vittek magukkal hangszereket, mégis nemkívánatos személyek a Felvidéken, ahol a tetõpontjára hágott a hivatalos magyargyûlölet. A zenekar tagjait biztosan ott fogják addig a rendõrségen, amíg a nagyudvarnoki kulturális események és a várva várt meccs le nem zajlik, mert információink szerint a tót hazátlanok attól tartanak, hogy az együttes magyarországi szimpatizánsai mellett a felvidéki magyarok is határozottan kifejezik nemtetszésüket.
A nagyudvarnoki kultúrházban a Hungarica és a Romantikus Erõszak zenekarok biztosítják majd az emelkedett hangulatot, a koncertek mottója: "A haza mindenekelõtt!".
Én személy szerint Nagyon jól éreztem magam,de ahogy láttam,nem csak én<#circling>#circling>
Avalon Rock Klub(XV.Késmárk u.32.)
Fellépõk:M.A. Skins,Turán?És persze a ROMANTIKUS ERÕSZAK<#nezze>#nezze>
Downhill!!
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
Elõre is köszi
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Úgyhogy ner támadj, kedves modellmaker, mert tisztában vagyok azzal amit írtál.
Auschwitz, Dachau, Buchenwald
Erre emlékeztetnek minden nap
A Holokauszt lett a legfejlettebb iparág
Biztos jövedelmet nyújtott 60 éven át
Kistarcsa, Recsk és a Gulágok
Mért nem rázzák meg a világot
Itt van még rá egy-két példa
Ezt elfelejtik sulykolni az agyba:
Dávid király gázosította el a sumérokat
Miattuk senkiben sincsen ma már bûntudat
Az indiánokat sem kerülhette el a vég
Rezervátumokban élnek a prérin szerte-szét
Afrikában táborba zárták a búrokat
A jenkik deportálták a japánokat
Saját népét gyilkolta a bolsevik rendszer
A koncepciós per elmaradt, mert az egész párt kóser
Mi miért nem rajzolunk képregényt a tatárjárásrol? Miért nem rajzolunk a török idõkrõl?
Ááá, bolond ez a világ.
Annyi köze van a Romerhez ennek a finn zenekarnak, mint a Slayernek Zámbó Jimmyhez.
Már a 60-as években is voltak rockezenekarok, akik használtak népi hangszereket, pedig akkor még Balázs meg sem született.
Amúgy ez a finn zenekar amit mûvel, nekem is tetszik. <#taps>#taps>
Ezen a héten ujra csalódtam magyarországban! Ami tegnap volt... Lefasisztázzák a magyarokat? Hát wazze, ez a nem gynege!
Downhill!!
Õk "majdnem" rokonok. Finn metál banda, sztem nagyon igényesen zenélnek.
http://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o&feature=related
Sötétből világra zendül. Sírok nyílnak, íjhúr pendül. Az elnyomottak igazsága, Eleink harca nem vész kárba!
Látom megelöztek már,hogy mondjam hogy Március 14-én BULI<#taps>#taps>
Remélem megyünk<#circling>#circling>
Nemzeti ünnepünk elõestéjén, 2008 MÁRCIUS 14-ÉN ROMANTIKUS ERÕSZAK koncert lesz Budapesten, a Wigwam Rock Klubban (XI., Fehérvári út 202), „A Hazát semmiért” DualDisc megjelenésének alkalmából. Az öttagú csapat Tumbász Márton hegedûssel és Nagy Balázs tekerõlantossal kiegészülve 22.30-kor csap a húrok közé. Az est vendégzenekara a Független Adó tagjainak új bandája, a 4-ES BLOKK lesz, akik saját dalaik mellett egykori csapatuk számai közül állították össze mûsorukat. Az estérõl hang és képfelvétel készül, ami a soron következõ RomEr album bónusz DVD-jének anyagát szolgáltatja majd! A koncertek után MagyaRock zene szól hajnalig!
Jegyelõvétel (1200 Ft-os áron): Fehérlófia könyvesbolt (Bp., VIII., József krt 44., bejárat a József u. felõl), Turul márkabolt (Bp., XI., Móricz Zs. körtér 16., a 6-os villamos végállomásánál).