5473
Felhasználói programot keresek.
-
#72 Offline Explorer, HTTrack, WGet, WebCopier, Webzip, BackStreet Browser, Web Site Extractor, WebCloner,...
Keress rá az Offline browser keresőkifejezésre
-
#71 Sziasztok.Olyan programot keresek mint a Webstripper.Tud valaki mondani valami hasonló progit? -
vaczak #70 kösz szépen. megnézem. -
#69 -
blackgamer #68 köszi szépen a tippet, bevált! -
#67 az is jó progi (én pl rögzítésre azt használom) viszont szűrésre, vágásra a soundforge vagy a cooledit pro progi nagyon jó(ill adobe audition most már) -
#66 A két legegyszerübb csevegőprogram a honosító műhely magyarosításában. -
#65 A legegyszerűbb üzenetküldés a net send. Minden xp tartalmazza. Keress rá és nézd meg a helpjét. A tűzfalat ne felejtsd el beállítani.
Parancssorba írd be : NET SEND és kiírja a z azonali üzenetküldés módját. ( NET SEND /? ) talán így. -
#64 Ojan progit keresek ami figyeli és részletesen elemzi az épen futó programokat. Mint az everest, csak programokat figyel. -
#63 WinAviVideoConverter -
blackgamer #62 progit keresek ami avi-ból dvd-t készít
próbáltam avi2dvd-t, divxtodvd-t, de a képarány mindegyiknél torz
valami működő, bevált eljárás érdekelne -
#61 Hmm... nekem oylasmi van hogy WaveLab... ez is ilyen felvevő.. pl bátyám elektrozongorájáról ezzel vett fel és ez is uazt csinálja...:S -
#60 próbáld meg a soundforge progit..... -
#59 A forumkeresőbe beirod(fent), hogy "gitár", és kiad pár topicot, mert szerintem ott lesznek olyanok, akik jobban tudják erre a választ!
Én nemtok neked másképp segiteni! -
#58 ha jól tom SoundMax v mien...
de nekem a zenetanárom azt modnta h progi kéne hozzá mer akart adni.. cs elfelejtettem CDt vinni azt ő meg azóta elköltözött...:D
De ez hangkártzya probléma lehet..? De valami programot megpróbálnék hozzá... -
#57 Egy hangkártya? -
#56 Üdw
Remélem jó helyen járok egy oylan programra lenne szükségem ami segítségével tudnék gitáromal felvenni zenét...
Mert van egy Marshall erőírőm azt ha a line out kimeneten rákötöm a gépemre.. ha csak sima angrögzítőkel veszem fel elkezdi normálisan venni és elhalkul.. és teljesen szar a minőség.. és ezért gondoltam hogy ehez hátha egy speciális program kéne.. nem tudna valaki ehhez ajánlani valamien progit..? mert szeretném felvenni, de nem webcammal...
Előre is köszi -
vaczak #55 a kicsi és egyszeru chatprogramot keresek, amivel közvetlenül két gép között lehet csetelni a neten keresztül, mindenféle regisztráció nélkül. (tehát nem fullextrás icq és társira gondolok) -
ha sikerült szólj.... -
#53 Már gondoltam arra beviszem suliba és pár gépen felnyomom vele a rendszergazdai jelszót -
#52 jaja...az jópofa...egyébként szerintem nagyon jó kis program válogatás -
#51 Csak nem emlékeztem hogy láttam volna ilyen programot. Egyébként a kedvencem belőle az azonnal inditható pici windows 98 -
#50 benne van a ghost is amit te ajánlottál csak régebbi verzió....+ jópár ilyen program...
disc clone tools néven keresd.... -
csabiks #49 pl? bizonyos weblapok tiltása? vagy mire gondolsz:)? -
#48 De a hiren's boot cd-vel nemtudod wisszaállítani a particiót egy előző mentésre. Tudtommal csupán olyan programok vannak benne amivel javítani tudod a merevlemezes cuccokat (elfelejtett windows jelszó, particiók létrehozása, törlése stb.) -
#47 Ingyenes "internet kávézó" felügyeleti szoftver érdekelne! Ha valaki tud szóljon! Köszi -
#46 a norton ghost a 9-es verzió óta vetekszik egy rakász [email protected]ől még megbízhatóan müködik a 8.3-as(ami minden gépen tökéletesen müxik)
fishBNS!
ajánlom a hiren's boot cd beszerzését amin megbízható és nagyon jó programok gyűjteménye található a file kezelőtől a vírusírtóig....ami nem mellékes, ráadásul működnek is!!!
bővebb info itt:hiren's boot -
csoola #45 firefox van, köszi megekresem a progikat! -
#44 thx, -
F1re #43 spam szuro ami faxa Spyware terminator ingyenes es sokszor frissul
fel ugro ablakok ellen meg a Kerio ami 1 naon faxa tuzfal es nekem legalabis rendesen blokolja a felugro ablakokat de amugy alapbol tegyel fel IE helyet Firefoxot -
#42 Norton Ghost. Jelenleg 10es verziónál tart.
Info róla itt -
#41 Hi!
Egy olyan progit keresek,ami visszaallitja a windowst a feltett progikkal 1utt az install utani allapotba! Szal olyat ,mint a sistem restore,csak jobb! =] Valaki,valami otlet? -
#40 Tudom az enyém is de nekem olyan kellene hogy minden nap kapcsolja be mondjuk delután 2 kor és kapcsolja ki 8 kor. A kikapcsolást megoldom egy progival de a bios csak egy adott napra tudom beállítani. -
Doma #39 Elég sok bios tudja már. -
#38 Olyan programot keresnék ami be tudja kapcsolni a gépet. Gondolom ilyen nem létezik de azert megkérdeztem -
#37 az őjabb IE-k már kiszűrik, én spec crazy browsert használok, az is 95%-ban szűri őket, bár van néhány új elég makacs fajta. -
csoola #36 meg kellene vmi h a felugro ablakokat blokkolja (nemtom h ez-e a spamszürö:P), a lényeg h kellene mert nagyon idegesit félek h kárt teszek magamban:D -
csoola #35 nekem vmi jo spamszüröre van szükségem, sürgösen! köszi -
#34 Thx,Thx,Thx...
Tudtam én, hogy ti tudjátok.... -
#33 Gimp