1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#42 Én is!Tedd fel a képeket!!! -
#41 szerintem igényeljük a képeket! :) legalábbis én biztos! -
#40 Hi!
Arra én olyab régota vvágyok egy füstőlős gözösre!Van egy kis terepasztalom(2méter*1méter 5centi)!De most éppen szét van bontva van egy pár épületem!Meg 3 Dizelmozdonyom meg 5-10 vagonom(magyar)!Ha akarjátok teszek fel képeket megmutathatom a modellállományom... -
#39 De a marklin nagyon drága!!!De te neked füstölős gőzösöd van??!! -
#38 nekem egy db. van!!és amikor elindul akkor nagyon füstöl amikor gyorsan megy akkor mégjobban -
#37 marklin a legjobb! -
#36 Jó ötlet!Pl.:Roco Gysev Szergej,vagy a Mehano ICE 3-as.Nem rossz, sőt kifejezetten jó, de én maradok a Piko ICE 3-asnál, ugyanis az ugyanilyen szinten van (szerintem), és még nem is olyan drága!!! -
#35 húzzuk má fel emberek valami jó pozícióra a topicot!!!!!!!olyan keveset szólunk hozzá!!!pedig van kapásból 25 új vonat amit az ősszel adtak ki!!!!!!!!gyerünk -
#34 én nem tok -
#33 aha -
#32 Jah.Tudod berakunk egy pár képet modellekről azt töl jó lesz!!! -
#31 Banner-re gondolsz?? -
#30 Ha vki tud olyat csinálni h berakni egy képet ide föl(remélem értitek), akkor az szóljon és adok egy-kettőt. -
#29 Az ára kicsit borsos, de nem a legdrágább:13-14.000Ft. -
#28 #27:garam 93
sry hogy nem nyomtam a válasz gombot -
#27 király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#26 szép, és gondolom "olcsó" is! :S -
#25 Itt egy nagyon jó kis Faller emeletes ház: -
#24 Hali!Ha vki tudna mondani nekem olyan boltot, ahol lehet venni modellmozdonyba való fogaskereket, akkor azt megköszönném, mert nem tudok haladni a mozdonnyal. -
#23 ok.kösz.énis vidéki vok.majd megnézem(garam93) -
#22 Itt az egyik készülő modellem képe van.
(ha vki nem ismerné fel ez egym44-es mozdony) -
#21 Sztem a legolcsóbban vagy a www.vasutandmodell.hu oldalon a börzében vagy pedig a Budapesti Erzsébet körúti HO-KI modell bt-ben.A pontos címet nem tudom, ha vki el mondja az nem baj.Csak annyit tudok h a nyugatitól(mivel én vidéki vok ezért folyton vonattal mek fel)a 4-es 6-os villamossal a Király utcai megállónál kell leszállni. -
#20 honnan tudok szerezni olcsó h0-ás személyvagonokat,és m41-es dízelmozdonyt? -
#19 ...Németországban. -
#18 Az miért baj? Az élmény a fontos nem? Szét szednék egy Pico mozdonyt, és megnézném, hol gyártják... -
gaspy #17 Nekem elég sok marklinem van gyerekkoromban sokat játszottam vele:) -
#16 Off:Én meg most vonatot akarok rabolni xD :D
On: Egyébént el tudom képzelni , h jó időtöltés lehet egy ilyen. -
#15 kacc kacc! -
#14 en meg B52 -esre ;D -
#13 Én egy ICE 3-asra vágyom régóta.Meg egy M62-esre.Csak sajnos túl drága dolgok ezek. -
#12 nekem van 4db H0-ás MÁV-os vonatom...1db M41 dízel mozdony, és 3 db személykocsi! régen kaptam már, de úgy tudom nem volt olcsó már akkor sem! :S
vaterán vannak jó dolgok, csak legyen pénze az embernek! régebben akartam egy ilyen Német ICE szerelvényt, de hát mennyibe kerül már! :S -
#11 Nekem is H0-s villanyvasutam, jókat szórakoztam vele anno. Mindig is szerettem volna egy terepasztalt, de ez sem az anyagiak, sem a helyhiány miatt nem jött létre. Most meg minden brutálisan drága:( Nembaj, majd egyszer, talán:) -
#10 http://vasutmodellezes.lap.hu
http://paksinuti.fw.hu -
#9 Jah csak gondlom az valamilyen kinai szar lehet -.-,nem pedig Roco vagy Pico. -
#8 Hát azért megért egy topicot. -
#7 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=modell&hol=topic -
#6 én még 7 évesen kaptam egy mozdony szettet vilamosos izét :D mai napig megvan :P vigyázok rá :D -
#5 Nem tud vki egy olcsó, használt vagy legalább olcsó m62-es modellmozdonyt HO-ás méretben?Csak érdeklődés képpen. -
#4 Én is ugyanígy irogatom ki a katalógusokból h mi fog kelleni.De helyaz nálunk is kéne, de sajna nincs. -
#3 látványos, részletes, az ember manapság már nagyon elengedheti a fantáziáját, mert nagyon sok kütyü, épület, mozdony, vagon, stb van...de sajnos drága hobby! :|
nem is tudom, több mint 10 éve épül egy terepasztal, de most idő, és hely hiány miatt áll a "project"...mikor kicsi voltam mindíg lapozgattam a Faller meg egyébb vasútmodelles katalógust, és írtam ki, hogy mi fog kelleni, de egyenlőre semmi nem valósult meg belőle! :D