1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • garam93
    Én is!Tedd fel a képeket!!!
  • DJ Skyline
    szerintem igényeljük a képeket! :) legalábbis én biztos!
  • Gollo
    Hi!
    Arra én olyab régota vvágyok egy füstőlős gözösre!Van egy kis terepasztalom(2méter*1méter 5centi)!De most éppen szét van bontva van egy pár épületem!Meg 3 Dizelmozdonyom meg 5-10 vagonom(magyar)!Ha akarjátok teszek fel képeket megmutathatom a modellállományom...
  • garam93
    De a marklin nagyon drága!!!De te neked füstölős gőzösöd van??!!
  • leho94
    nekem egy db. van!!és amikor elindul akkor nagyon füstöl amikor gyorsan megy akkor mégjobban
  • leho94
    marklin a legjobb!
  • garam93
    Jó ötlet!Pl.:Roco Gysev Szergej,vagy a Mehano ICE 3-as.Nem rossz, sőt kifejezetten jó, de én maradok a Piko ICE 3-asnál, ugyanis az ugyanilyen szinten van (szerintem), és még nem is olyan drága!!!
  • leho94
    húzzuk má fel emberek valami jó pozícióra a topicot!!!!!!!olyan keveset szólunk hozzá!!!pedig van kapásból 25 új vonat amit az ősszel adtak ki!!!!!!!!gyerünk
  • leho94
    én nem tok
  • leho94
    aha
  • garam93
    Jah.Tudod berakunk egy pár képet modellekről azt töl jó lesz!!!
  • leho94
    Banner-re gondolsz??
  • garam93
    Ha vki tud olyat csinálni h berakni egy képet ide föl(remélem értitek), akkor az szóljon és adok egy-kettőt.
  • garam93
    Az ára kicsit borsos, de nem a legdrágább:13-14.000Ft.
  • leho94
    #27:garam 93
    sry hogy nem nyomtam a válasz gombot
  • leho94
    király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • DJ Skyline
    szép, és gondolom "olcsó" is! :S
  • garam93
    Itt egy nagyon jó kis Faller emeletes ház:
  • garam93
    Hali!Ha vki tudna mondani nekem olyan boltot, ahol lehet venni modellmozdonyba való fogaskereket, akkor azt megköszönném, mert nem tudok haladni a mozdonnyal.
  • leho94
    ok.kösz.énis vidéki vok.majd megnézem(garam93)
  • garam93
    Itt az egyik készülő modellem képe van.
    (ha vki nem ismerné fel ez egym44-es mozdony)
  • garam93
    Sztem a legolcsóbban vagy a www.vasutandmodell.hu oldalon a börzében vagy pedig a Budapesti Erzsébet körúti HO-KI modell bt-ben.A pontos címet nem tudom, ha vki el mondja az nem baj.Csak annyit tudok h a nyugatitól(mivel én vidéki vok ezért folyton vonattal mek fel)a 4-es 6-os villamossal a Király utcai megállónál kell leszállni.
  • leho94
    honnan tudok szerezni olcsó h0-ás személyvagonokat,és m41-es dízelmozdonyt?
  • garam93
    ...Németországban.
  • Jagi
    Az miért baj? Az élmény a fontos nem? Szét szednék egy Pico mozdonyt, és megnézném, hol gyártják...
  • gaspy
    Nekem elég sok marklinem van gyerekkoromban sokat játszottam vele:)
  • Checkerboy
    Off:Én meg most vonatot akarok rabolni xD :D
    On: Egyébént el tudom képzelni , h jó időtöltés lehet egy ilyen.
  • DJ Skyline
    kacc kacc!
  • PeeTeR
    en meg B52 -esre ;D
  • garam93
    Én egy ICE 3-asra vágyom régóta.Meg egy M62-esre.Csak sajnos túl drága dolgok ezek.
  • DJ Skyline
    nekem van 4db H0-ás MÁV-os vonatom...1db M41 dízel mozdony, és 3 db személykocsi! régen kaptam már, de úgy tudom nem volt olcsó már akkor sem! :S
    vaterán vannak jó dolgok, csak legyen pénze az embernek! régebben akartam egy ilyen Német ICE szerelvényt, de hát mennyibe kerül már! :S
  • asysoft
    Nekem is H0-s villanyvasutam, jókat szórakoztam vele anno. Mindig is szerettem volna egy terepasztalt, de ez sem az anyagiak, sem a helyhiány miatt nem jött létre. Most meg minden brutálisan drága:( Nembaj, majd egyszer, talán:)
  • 0ppika
    http://vasutmodellezes.lap.hu

http://paksinuti.fw.hu
  • Barney Tech
    Jah csak gondlom az valamilyen kinai szar lehet -.-,nem pedig Roco vagy Pico.
  • Barney Tech
    Hát azért megért egy topicot.
  • Pheel
    http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=modell&hol=topic
  • Pheaper
    én még 7 évesen kaptam egy mozdony szettet vilamosos izét :D mai napig megvan :P vigyázok rá :D
  • garam93
    Nem tud vki egy olcsó, használt vagy legalább olcsó m62-es modellmozdonyt HO-ás méretben?Csak érdeklődés képpen.
  • garam93
    Én is ugyanígy irogatom ki a katalógusokból h mi fog kelleni.De helyaz nálunk is kéne, de sajna nincs.
  • DJ Skyline
    látványos, részletes, az ember manapság már nagyon elengedheti a fantáziáját, mert nagyon sok kütyü, épület, mozdony, vagon, stb van...de sajnos drága hobby! :|
    nem is tudom, több mint 10 éve épül egy terepasztal, de most idő, és hely hiány miatt áll a "project"...mikor kicsi voltam mindíg lapozgattam a Faller meg egyébb vasútmodelles katalógust, és írtam ki, hogy mi fog kelleni, de egyenlőre semmi nem valósult meg belőle! :D