1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#82 hát szori de az nem banner
mind 1 ha kell küldj privátot -
#81 Igazából csak egy panorámakép, ahogy a modi fogalmazott, de én állítottam össze!Ha nagyon nem jó, akkor majd lehet egy másik. -
#80 Nem kell köszi, már van, csak még nem rakták ki! -
#79 csináljak normális BANNER t? -
#78 Na, mostmár csak arra kell várnunk h berakják.Remélem tetszeni fog.És sztetek nem baj ha netről szedett meg általam fotózott képeket raktam bele? -
#77 Köszönöm, akkor elkezdem a kép összeállítását. -
#76 nem vagyok modi úgyhogy #75
-
#75 azt a moderátor tudja bemenni! ha kész a kép, akkor ebben a topikban tudod megkérni őket, hogy tegyék be ide! belinkeled URL ként a képet, és a topikot is, és megcsinálják -
#74 Schwarz!Nem tudsz berakni képet a topic elejére?Úgy mint pl. a haulinnál az a fekete.Nem tudsz olyat, mert ide is összeállítanék egy képet, amit ki lehetne tenni. -
#73 Bocsesz, arra nem vagyok ismerős! -
#72 jó lesz még az a tank a terepre... -
#71 Hello mindenki!
Segítség kellene nekem. Nemrég gondolkodtam azon, h én is szeretnék a vasútmodellekkel foglalkozni. az érdekelne engem, hogy Kisvárdán (vagy környékén) lehet e kapni vasútmodelleket? Én már mident végigjártam, és nincxs, csak II. világháborús tank:S
Légyszi aki tud valamit, az írjon KÖszi:D -
#70 Értem, szóval nem a legjobb.De azért azzal is jól el lehet lenni.Szerintem:) -
#69 nekünk sem szekrényből nyílik le! csak felvan hegesztve a falra, és lelehet nyitni! :D hát nem sok, mint lejjebb írtam, 3db MÁV-os személyvagon, és egy M41 dízelmozdony! meg még ilyen noname mozdonyok, és vagonok valahol elásva! szóval így nagy felhozatal nincs nekem, faternak vannak megint csak elásva valahol vagonjai, mozdonyai! :) -
#68 Sajnos nincs olyan szekrény ahonnan lehetne olyat csinálni nálunk.Pedig milyen jó lenne....És neked milyen vonataid vannak? -
#67 csináljatok lenyithatós asztalt! nekünk is olyan van, és ha fel van hajtva, akkor kb 30-40 cm-t foglal el széltében! :) -
#66 Ja, az a minikamera az jó ötlet.Már láttam olyat, h a vezérlő kocsiban volt webkamera, és az figyelt nagyba.:)De én még az asztalra betoldanék egy pár Faller Car Systemes megoldással rendelkező járművet, mert egy kiállításon láttam, és nagyon barón nézett ki. -
#65 ezzel én is így vagyok, perpill 42m2 van, szóval... :)
ötlet az van bőven, bár nem fújom kívülről a mozdonyok típusait, láttam már néhány asztalt és vannak elképzeléseim, de hát ugye minden attól függ, hogy menni helyet tud az ember kicsikarni az asztalnak :)
vezérlésre, irányításra viszont konkrét elképzeléseim vannak :) saját vezérlőrendszer, számítógépes irányítás, automatizált "járatok" mellett lehetne saját szerelvényekkel manuális irányítással közlekedni... minikamera a mozdonyba.. ehhh.... stbstbstbstb :))) -
#64 Sajnos még nincs asztalom, mert helyhiányban szenvedek.De ötleteim vannak és nagyon szeretnék már egyet!:(:(:( -
#63 Hát nem,de az asztalodról rakhatsz be képet -
#62 Jah, van egy MÁV Taurus, egy MÁV szili, egy MÁV és egy GySEV Csörgő,egy br 110-es, egy br 01-es, egy E69-es(asszem), meg egy átalakított nagyon régi kéttengelyes kismozdony.Mást így nem tudok fejből, de nagy vágyam egy szergej és egy nohab, csak nagyon drágák.Ja ésmég egy m62-es és egy m44-es mozdonyt is próbálok házilag gyártani ,de még csak az m44-esről tettem képet.Vagonból is nagyon sok van.Azt is felsoroljam?:D:)) -
#61 Nagyon szép,van több mozdonyod is? -
#60 Írjatok már vmit!Egy képet vagy vmi ötletet.Lécci!!!!!! -
#59 Kössz mindenkinek!!!LOL -
#58 Na ez is egy szép magyar mondat lett :( -
#57 Nekem is nagyon tetszik és a Teknő és a Szili is -
#56 A kapaszkodók és egyéb kiálló dolgok már megsínylették h beragasztottam őket, de nem baj, majd újra lesznek rakva,persze újak.:) -
#55 szép!! -
#54 Nekem nagyon tetszik és az a lényeg!!!De azért berakok még egy képet egy mozdonyomról: -
#53 Szerintem jobban hasonlítana egy téglára ,mint bármi másra.:) -
#52 Mondom h nem TESCO-s volt!!!!PIKO!!!TESCO gazdaságos modellt ha megfognád miután sínre rakod, megütne az áram.:) -
#51 Mennyünk Tesco gazdaságos modellt venni :) -
#50 Köszi, 14 rugó volt.TESCO-ba lehetett még egyszer régen venni, de eredeti PIKO!!!:D:D -
#49 baromi jó, mennyibe került?
majd én is előhalászom azt a 4 MÁV-os vonatom, és lefotózom! :) -
#48 Itt egy kép a piko taurusomról:
-
#47 Sajna télleg nem az, és nagyon sajnálom.De azért örülök, ha vki ír bele. -
#46 Na ez se egy felkapott topik :( -
#45 ÓÓÓ vasútmodellezés nagyon szeretem ,csak ne lenne ilyen drága :P Ezért építek vírtuálisan modellpályát. Igaz van nekem egy Mehano kezdőszettem és egy br 52 gőzös egy timföld szállító három az előző korszakból származó személyvagon egy bórszállító és egy zárt ömlesztett árú szállító kocsim. -
#44 Na, nem rakod fel a képeket???:D -
#43 igen tom hogy drága!de egy próbát megér