1362

A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
  • garam93
    És a jobb minőségű képek:

• garam93
    Kicsit rossz minőségű képek, de remélem a lényeg látszik.
  • garam93
    Hadd pörögjön a topic, berakok egy pár képet(nem túl jó minőségűek) a most antikolt csörgőmről.

• garam93
    Hát attól függ, hogy:-pl. a csörgő milyen állapotban van?Jó fut?stb.A vagonokról is ugyanez kéne.Adok egy linket, ide tegyél dfel minden modellről egy képet, és írd oda, hogy monjuk, egy kocsit(ha jó állapotban van) talán 1500Ft-ot el is kérhetsz.De ahogy gondolod.Egy új kocsi, olyan 2800-3000Ft-ba kerül.A csörgő 17000Ft körül van, ha jó állapotban van, egy 10-11000Ft-ot is kérhetsz.A többi dolgot nem nagyon látom, hogy mi, de az álapottól függően egy reális árat képezz.A link.
  • forza milan
    Hú na holis kezdjem...:)Hi all...Megszeretnék válni a régebbi kisebb vasutmodell gyüjteményemtől...de én ehhez eléggé hülye vagyok...és nemtudom hogy mennyit ér ezaz egész...Nem reklámozásból,csak szeretnélek titeet erről megkérezni,hogy kb. ezt milyen árban lehetne megadni egy vasútmodellezési oldalra...:)Erről az egész cuccról a fotót a galériámban a "Vasutascucc" album alatt találjátok..ELőre is köszi...;:):)...vanmég róluk kép...de egyelőre kezdésnek ennyit raktam fel...2 pullman teljesen hibátlan állapotú,a 2 újabb...Egy Sncf meg egy Öbb...a többi Mávos 3 színben van...általába a modellek hibája : a csatlakoztatók töröttek...van egy működő M41es modellem...egyetlen hibája ittis az egyik csatlakoztató...Szóval csak azért kérdezem,mert ti értetek hozzá,és én nemtudom "mi az árfolyam" ezeknél a cuccoknál...nah mégegyszer előre is kössz all!Bye addig is!:)
  • garam93
    Majd akkor rakhatok be kisebbeket.De már nincs több kép.Egyenlőre.:-))))
  • Web mester
    Muszály ien nagy képeket beraknod?
  • garam93
    Nem tudom, hogy eddig ezek közül volt-e már vmelyik, de nincs minden modellemről kép:

Asszem több kép nincs.Ha lesz, majd rakok még fel...
  • Gollo
    hát akkor rakjad csak fel a többit de naon gyorsan tedd csak fel mielőtt bepipulok XD
  • garam93
    ki mondta h ez az összes?:D
  • leho94
    jaja...néha kölcsönadhatnád..XDXD
  • Schwarz
    jó kis készleted van már :)
  • garam93
    Ez a tartályszerelvényem.
  • garam93

• garam93

• garam93
    Tudom.Én is 6000Ft/db áron vettem őket.Nagy mákom volt.A boltban meg 9200Ft fölött van egy db ára.
  • garam93

• leho94
    én is kerestem..de mindenhol csak vadonat újak vannak:( azok meg piszok drágák
  • garam93

• garam93
    Most vettem őket múlt hét szerdán, használtan.
    #262:Nem, nem eladóak.Nehéz keresés utáni eredmények!
  • leho94
    egyik sem eladó?????:D
  • Szuszidi
    Nem rossz! A MÁV kocsik fantasztikusak!!
  • garam93
    Ez mind saját, a hóke még saját készítésű is.Van egy bobóm is, most csinálom, de még nincs teljesen kész.Ha kell még akkor arról is, de tehetek be a többi modellemről is képet.
  • garam93
    Akkor:

• Szuszidi
    Várjuk a képeket!
  • garam93
    Már van netem.Akkor nemsokára már télleg lesznek képek.De jók a saját modelljeimről is?
  • leho94
    kár..akkor mi jövünk
  • garam93
    Mostanában valszeg mégse lesz kép, mert nincs netem.Elromlott!!!
  • garam93
    Nemsokára, csak le kell szednem a netről, meg a magam háza táján is körülnézek majd ez ügyben.
  • Schwarz
    hagy jöjjenek csak azok a képek... !
  • Szuszidi
    Hát mivel TT ben útazom! Azért TT!
  • garam93
    Hát ez nagyon jó, csak kár h mind TT-s.Majd rakok fel képeket H0-ásról.
  • garam93
    Hát ez nagyon jó, csak kár h mind TT-s.Majd rakok fel képeket H0-ásról is.
  • leho94
    ok..csak mondom hátha valaki csinált volna bele jó kis mozdonyokat , vagonokat meg mindent
  • Szuszidi
    Sajnos nincs meg!
  • leho94
    OFF
    valaki játszik közületek a Train Simulatorral???

ON
  • Szuszidi
    TILLIG 2007.

• Szuszidi
    TILLIG 2007.

• Szuszidi
    1972 Zeuke

• Szuszidi
    1972 Zeuke!