1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
#282 És a jobb minőségű képek:
-
#281 Kicsit rossz minőségű képek, de remélem a lényeg látszik. -
#280 Hadd pörögjön a topic, berakok egy pár képet(nem túl jó minőségűek) a most antikolt csörgőmről.
-
#279 Hát attól függ, hogy:-pl. a csörgő milyen állapotban van?Jó fut?stb.A vagonokról is ugyanez kéne.Adok egy linket, ide tegyél dfel minden modellről egy képet, és írd oda, hogy monjuk, egy kocsit(ha jó állapotban van) talán 1500Ft-ot el is kérhetsz.De ahogy gondolod.Egy új kocsi, olyan 2800-3000Ft-ba kerül.A csörgő 17000Ft körül van, ha jó állapotban van, egy 10-11000Ft-ot is kérhetsz.A többi dolgot nem nagyon látom, hogy mi, de az álapottól függően egy reális árat képezz.A link. -
#278 Hú na holis kezdjem...:)Hi all...Megszeretnék válni a régebbi kisebb vasutmodell gyüjteményemtől...de én ehhez eléggé hülye vagyok...és nemtudom hogy mennyit ér ezaz egész...Nem reklámozásból,csak szeretnélek titeet erről megkérezni,hogy kb. ezt milyen árban lehetne megadni egy vasútmodellezési oldalra...:)Erről az egész cuccról a fotót a galériámban a "Vasutascucc" album alatt találjátok..ELőre is köszi...;:):)...vanmég róluk kép...de egyelőre kezdésnek ennyit raktam fel...2 pullman teljesen hibátlan állapotú,a 2 újabb...Egy Sncf meg egy Öbb...a többi Mávos 3 színben van...általába a modellek hibája : a csatlakoztatók töröttek...van egy működő M41es modellem...egyetlen hibája ittis az egyik csatlakoztató...Szóval csak azért kérdezem,mert ti értetek hozzá,és én nemtudom "mi az árfolyam" ezeknél a cuccoknál...nah mégegyszer előre is kössz all!Bye addig is!:) -
#277 Majd akkor rakhatok be kisebbeket.De már nincs több kép.Egyenlőre.:-)))) -
#276 Muszály ien nagy képeket beraknod? -
#275 Nem tudom, hogy eddig ezek közül volt-e már vmelyik, de nincs minden modellemről kép:
Asszem több kép nincs.Ha lesz, majd rakok még fel... -
#274 hát akkor rakjad csak fel a többit de naon gyorsan tedd csak fel mielőtt bepipulok XD -
#273 ki mondta h ez az összes?:D -
#272 jaja...néha kölcsönadhatnád..XDXD -
#271 jó kis készleted van már :) -
#270 Ez a tartályszerelvényem. -
-
-
#267 Tudom.Én is 6000Ft/db áron vettem őket.Nagy mákom volt.A boltban meg 9200Ft fölött van egy db ára. -
-
#265 én is kerestem..de mindenhol csak vadonat újak vannak:( azok meg piszok drágák -
-
#263 Most vettem őket múlt hét szerdán, használtan.
#262:Nem, nem eladóak.Nehéz keresés utáni eredmények! -
#262 egyik sem eladó?????:D -
#261 Nem rossz! A MÁV kocsik fantasztikusak!! -
#260 Ez mind saját, a hóke még saját készítésű is.Van egy bobóm is, most csinálom, de még nincs teljesen kész.Ha kell még akkor arról is, de tehetek be a többi modellemről is képet. -
#259 Akkor:
-
#258 Várjuk a képeket! -
#257 Már van netem.Akkor nemsokára már télleg lesznek képek.De jók a saját modelljeimről is? -
#256 kár..akkor mi jövünk -
#255 Mostanában valszeg mégse lesz kép, mert nincs netem.Elromlott!!!
-
#254 Nemsokára, csak le kell szednem a netről, meg a magam háza táján is körülnézek majd ez ügyben. -
#253 hagy jöjjenek csak azok a képek... ! -
#252 Hát mivel TT ben útazom! Azért TT! -
#251 Hát ez nagyon jó, csak kár h mind TT-s.Majd rakok fel képeket H0-ásról. -
#250 Hát ez nagyon jó, csak kár h mind TT-s.Majd rakok fel képeket H0-ásról is. -
#249 ok..csak mondom hátha valaki csinált volna bele jó kis mozdonyokat , vagonokat meg mindent -
#248 Sajnos nincs meg! -
#247 OFF
valaki játszik közületek a Train Simulatorral???
ON -
#246 TILLIG 2007.
-
#245 TILLIG 2007.
-
#244 1972 Zeuke
-
#243 1972 Zeuke!