1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
Sith #162 Hello
egyn agyon láma kérdés
egy barátom elég régóta szekál hogy szerezek neki egy programot amivel PC-ről vezérelheti a terepasztalát...
hmm létezik ilyen?
(párhuzamos portra még talán én is tudnék valami egyszerüt hekálni az neki nem jó)
-
johnny1030 #161 Sziasztok!
Ha valaki tud ausztriába, határközelébe (Soprontól nézve) olyan vasútmodell boltot, ahol árulnak "N"-es cuccokat, kérem írjátok meg a címét. köszi -
#160 Ja ok, már beugrott. -
#159 #152 -
#158 És azt hol vetted? -
#157 Aha... -
#156 De ze a szergej egy sima classic szergejből lett átalakítva? -
#155 B.U.É.K. -
#154 B.Ú.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#153 Kössz. -
#152 Azthiszem,láng börze..:) -
#151 Lécci adj vmi tippet melyik v milyen börzében vetted??? -
#150 Hát jah. Nagyon eltértünk a témától úgyhogy térjünk vissza. -
#149 sztem annyira mind1!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#148 Húúú,mekora hülyeség az. Nikelodenon (asszem így írják) ment. -
#147 lényegtelen, a kengurus mesét Rockonak írják, én is arra utaltam! :)
mind1 -
#146 Sztm a neve az nem a modellvasút márkára útal,hanem egy rajzfilmre.
A modellvasút márkát nem Rockonak írják hanem Roco-nak. -
#145 jó a logód!:D de Rocko, nem Rocco! -
#144 aa!kenem -
#143 Szili az Vasut&Modell,Szergej börzés,GySEV és ÖBB-s cuccokat megkaptam anyámék vették.. -
#142 amugy nagyon szépek!!!Honnan vetted őket???? -
#141 Igen Roco -
#140 A Szergej és a Szili átalakítottak,egyébként nemannyira vészes.. -
#139 nekem is ilyen ágyas sínem van!Ugye a síned az ROCO? -
#138 szépek, gondolom áruk is van! :| -
#137 Mégegy:
-
#136 Nagyon jók! -
#135 Itt vettem 6000 FT -ért aztán a tisztitó az aljára meg 2500 FT. Egy másik bolban meg látam a vagont 2500 FT -ért. És még az a durva hogy útána sikerült beletörni a csavarj az aljába, de szerencsére megoldotam. -
#134 Ez nagyon szuper!!!GRAT!!!!!!! -
#133 Sziasztok!
Gondoltam teszek fel képeket,a modelleimről..
-
#132 Hát igen, a Modell&Hobby elég drága bolt.De jó modelleket árulnak(pl.:quabla,roco,maerklin(asszem),stb.). -
#131 hát az oldal nemrossz, csak 2m RJ12-es csatlakozóval szerelt kábel 1590 forint? ehh, 300-ból kijön -
#130 A www.shop.modell.hu-n lehet a modell&hobby boltból vásárolni online-on, sok sikert ha ezt még nem láttad.Mást nem tudok! -
#129 Most veszem észre hogy a banneren az első képen van egy Roco Clean vagon és nekem is van olyanom. Nem nagyon vagyok vele megbarátozva mert a vagon 6000 FT körül volt és a tisztitoja tökre koszododik és a tisztito 2500. (modell.hu)
Ha tudtok valami jobb árat mondani az jó lenne -
#128 igen,az elég drága...... -
#127 Én is szeretnék egy m62-es mozdonyt, de sajnos nekem az túl drága.Vagonok már vannak, csak mozdony kéne.De talán majd jövő karácsonyra kérek egyet, ha addig nem jön össze a pénz... -
#126 mármint az a cég van ott ahol dolgozik!jo is lenne ha saját cége lenne -
#125 Bécsbe van egy,mer apám kamionos és ott van a cége!és ott vettem meg életem első mozdonyát!!! -
johnny1030 #124 Sziasztok!
Ha valaki tud ausztriába, határközelébe (Soprontól nézve) olyan vasútmodell boltot, ahol árulnak "N"-es cuccokat, kérem írjátok meg a címét. köszi. -
#123 hülye vok már!vagonnal,nem vagyonnal