175
Zombis játék XBOX 360ra
-
#175 -
#174 oks, köszi! -
#173 Többféle befejezés van,attól függően,hogy mi marad ki,illetve hogy megcsinálsz mindent.
Ha kimarad vmi,akkor annyiból van vége,hogy nincs több case,de el tudsz menni a helikopterhez,mikor jön.
Itt vannak,hogy milyen végek vannak és hogy mit kell hozzájuk
http://faqs.ign.com/articles/726/726214p1.html
Itt meg egy guide mindenhez:
http://faqs.ign.com/objects/748/748396.html
Próbálj meg minden case-t megcsinálni és a legjobb endingre hajtani,mert az éri csak meg szerintem.Hagyd a mellékküldetéseket,mert időt visz,csak akkor csinálj melléket,ha nagyon sok időd van,de akkor is mindig figyeld az órát. -
#172 Hogyha valamelyik case kimarad akkor végig se lehet játszani? illetve ha be lehet fejezni akkor csak a legjobb befejezés után nyílik meg az overtime illetve az infinity mode? -
#171 komolyan agybajt tud okozni, nem először kezdtem már újra. ez a rohanás idegesít benne nagyon, hogy egyszerűen semmire nincs idő, mindig szaladni kell a főszál miatt. -
#170 Azért ne add fel,idegesítő tud lenni a gém,de megéri végigvinni és megnézni a végét:)Mármint ha a rendes végét kapod meg,nem vmelyik alternatív befejezést.
Lesz még pár idegtépő rész:) -
#169 igen, sajna ez lesz az. piros volt a küldetéskiírás háttere mire odaértem. basszus.
köszi a segítséget! -
#168 Megvan,utánanéztem valszeg kevés időd maradt.
Dead Rising Isabella Boss
Itt írja a srác,hogy ha kevés időd maradt arra,hogy legyőzd és legyőzöd,akkor olyat ír ki,mintha kifutottál volna az időből és lezárult a case.
If you save your game to where you don't have enough time to beat her, your only choice may be to restart the game.
Nem túl biztató:(
Ezek szerint sokat vártál,mire elmentél hozzá és akkor meg már késő:( -
#167 Pedig ha lemegy az összes hp-ja,akkor ha jól emlékszem leesik a motorról és jön az átvezető?Mit írt ki? -
#166 Srácok elakadtam. El kéne intézni Isabellát aki egy chopperel kerget. Kinyírtam, erre buktam az egészet. Mit kell csinálni itt? -
Zozo76 #165 En nem oltem meg oket, hanem egyszeruen nem hasznaltam a parkot, legalabbis amikor csak lehetett kikerultem. ;) -
#164 Nah ne is mond, nekem most másodjára kellett ezt a kínai faszit másvilágra küldeni és nem elég hogy a sniper elől fedezékről fedezékre kell rohannom, még a nyamvadt telefon is minden másodpercben csörög :/ Végül aztán sikerült Hokey labdával arcon csapni párszor :D Ami még szopatás volt azok a fegyencek, aztán rájöttem hogyha beállok egy fa mögé, nem tudják kikerülni azt XD Így aztán a beragadt sofőröket pár tárral szépen kilehet végezni (bár valahol olvastam hogy másik este visszatérnek, remélem tévesek.) -
Zozo76 #163 Tenyleg idegesito a rengeteg toltes. De foleg a telefon az ami kikeszit. Sokszor mar osszetortem volna legszivesebben. Nezzetek meg a keszulo WII verziorol a videokat a youtube-n, koze nincs annak a zombitomegnek ami az XBOXon van. -
#162 Hidd el, a játék során annyiszor fog csörögni az a rohadt teló, hogy örülni fogsz neki hogy csak felirat van. Töltés dolog: ha ez az ára annak, hogy ilyen sok zombit tudjon akadás nélkül egyszerre megjeleníteni, ám legyen :D -
#161 Titeket nem idegesít hogy ingameben nincs szinkron ? Ergo csak szövegben adja az utasításokat az adott karakter ? Szerintem kurva sokat levon a hangulatból. Na meg ez a Postal feeling: lépek 5 métert fél perc tötlés. Ezeket leszámítva mondjuk bejövős a dolog :D -
#160 Nincs mit -
#159 Köszi szépen örök hálám! -
#158 Valószínüleg jó helyen lehetsz, de a küldi, csak a megadott időpontban lesz elérhető, szóval várnod kell egy picit
Ha elakadnál ajánlom a végigjátszást, képekkel illusztrálva!
ezt -
#157 Sziasztok!
Megakadtam a játékban és bizom benne, hogy ti tudnátok segíteni. Ott akadtam meg amikor a Isabelát a motoról lelövöm és jön a videó. Meg nézem a videót és kiírja oldalra hogy (A promise is Isabela) ekkor mutat 1 helyet a North Plazában oda megyek de sehol semmi lehet, hogy rossz helyre megyek pls. segítsetek! Előre is köszi! -
#156 Utánanéztem, a játék legelején (tehát miután először mész lépsz be a Paradise Plasa-ba a zombik betörése után) még nincs a boltban Cletus! Tehát gyenge karakterrel ilyenkor érdemes benézni bár shotgunért, meg sniperért. -
#155 A fegyverboltos asszem a 2. napon aoutomatikusan eltünik. -
#154 Értem, köszi. Akkor majd kiderül, remélem már nem kerül elő :) -
#153 Jó kérdés,én csak a vége felé mentem be a fegyóboltba,akkor már nem volt ott,így könnyű dolgom volt.Nem tom őt alapból mikor kellene megölni,de nekem elég volt a gém,most végeztem a teljes story-val,3 nap plusz utána pár extra nap a rendes befejezésig. -
#152 Az normális, hogy újrakezdés után egy, az előző játék során elintézett psycho eltűnik? Történt ugyanis, hogy kicsináltam Cletust a Huntin' Shack-ben, majd lekéstem az egyik küldit. Aztán elhatároztam, hogy újrakezdem. A "Backup for Brad" küldi előtt, gondoltam kipucolom a fegyverboltot, hogy könnyebben menjen a küldi, de Cletus nem volt ott. A fegyverek viszont igen szóval jól jártam. Vagy Cletus csak később jelenik meg? -
#151 Hát kezdem azzal,hogy most nem rég kezdtem másodjára,mert először kihagytam egy fő küldetést és kezdhettem újra.Aztán rémlett,hogy a bohócot nem öltem még meg(másodjára)és mutatta is azt a küldetést,megöltem,át a másik küldihez,ott meg szerencsém volt,mert a csákó beragadt egy boltba és míg a feka lőtte én megsoroztam a bohóctól elkobzott zsebláncfűrésszel közelről:)
Így már másik videót mutatott és szerencsére tovább ment.
Az azt követő is érdekes volt,el egy szupermarketbe,ahol persze ott volt a tulaj,de őt is sikerült úgy lőnöm,hogy ő nem ért el,én viszont igen:P
Miután kifogytam a pisztolyból,ráugrottam és megbarkácsoltam a kis fűrésszel.Itt se volt sok időm,de el lett mentve,szal most már lesz egy pont ahonnan kezdhetem.Egy idő után belejön az ember,hogy mit hogy utána már jó.Csak én is először anno akkor kezdtem,mikor meg lett a boxom és elsőre úgy hogy még a kezelést is tanultam,nehéz nagyon.
De amúgy állat ez a gém és várom a második részt!
-
Zozo76 #150 Hogy sikerult? Mi volt a megoldas? -
#149 Na el se hiszem hogy sikerült megcsinálnom.
És nem buktam el az egészet.GG:D -
#148 Üdv mindenkinek!
Valaki segítene,hogy mit kell csinálni,amikor az az arc elrabolja a professzort,felköti alatta meg a zombik hemzsegnek??Mert ha kinyírom az összes zombit az se jó,ha a csávót nyírom ki,akkor is jön a szokásos,hogy az összes case expired.
Értem én hogy nehéz játékot akartak,csak ez nem nehéz,hanem direkt arra megy rá hogy a játékost minél jobban felidegesítse,valamint oké hogy mindent lehet,meg rád van bízva hogy miket csinálsz meg stb,holott baromira nem.Nem értem mi a franc baja van most,simán időn belül vagyok.
Vagy ha ez ilyen előírás,hogy 100x csesszem el a storyt és mindig kezdjem újra hogy 1000-res levelen legyen a karakterem,akkor ezt kéretik nagy betűkkel a borítóra nyomtatni,hogy véletlenül se próbálja meg a buta játékos minél kevesebb halállal végigcsinálni.
Amúgy tetszik a játék,de szívesen pofán vágnám akinek megszületett a fejében ez a fajta story mód:)
-
Jissi #147 1. Vissza kell vinned őket a security room-ba.
2. Első végigjátszásra első éjszaka hagyd a fegyenceket, csak menekülj.
Ha nagyon nagy küzdőszellemed van, akkor szerezz egy pisztolyt, csald őket neki egy fának, lődd le a géppuskás fickót, szedd le hátulról a géppuskáját és lődd le a többit. Sok szerencsét, kelleni fog...
SPOILER:
Éjszakánként mindig meg fognak jelenni, később ha már lesz rendes lőfegyvered/láncfűrészed akkor könnyebb lesz.
Akármikor újrakezded a játékot, megtartod az addig megszerzett statisztikáidat, így erősebb és kitartóbb leszel. Ez sokat segít majd hogy kibírd a gázolásaikat.
Az óranézegetésnél a küldetésekhez vezető nyilakat állíthatod be, azaz hogy melyikhez vezessen. Vannak opcionális és kötelező küldetések, ez utóbbit ha nem teljesíted, akkor game over és mivel egy mentőhely van, ezért többnyire automatikus újrakezdése az egész játéknak... Háromszor is gondold meg emiatt hol/mikor mentesz, nehogy megoldhatatlanul messze legyél egy kötelező határidős küldetéstől. -
detoxic #146 Sziasztok.Elkezdtük a játékot,de sok dolgot nem igazán értünk...-már az elején,fasza mi?
1.Hova kell vinni a megmentett embereket?
2.Mit kell csinálni a terepjárós barmokkal,akik az udvaron lövöldöznek?
A segítséget előre is köszi,nagyon tetszik a játék,csak nem nagyon értjük még....
Ja,és amikor megnézzük az órát,valami küldetést lehet választani?Mert ha valamelyiket bejelöljük,kijön a nyil amit követni kell... -
Th0m #145 hát akkor sajnos muszáj ujrakezdened..:( -
Zozo76 #144 Az a baj hogy annyi idom sincs hogy fingjak egyet. Mindenkeppen jon az animacio. :( -
Th0m #143 visszakell menni beszélni Isabellával. és utána futás a helikopterhez :) de remélem már megoldottad:-) -
Zozo76 #142 Jol elakadtam a jatekban.
A 4. nap reggelen megyek nagyban fel az iranyito-terembe hogy onnan pontban delben kimenjek a tetore, de csak az az anim jon be hogy ED egy masik haz tetejerol kukkerol engem, de nem lat, majd par masodperc mulva neki esik hatulrol egy zombi, azt' game over neki is meg a jateknak is. Ha elobb megyek ki a tetore, ha kesobb akarok mint del, akkor is ez van. Ami a bosszanto hogy elotte kb 20 percel mentettem. Az 576 alapjan EDnek latnia kene es akkor felszallna a helikopterrel. De hiaba allok ki a helikopter leszallora, o az animba akkor sem lat engem. -
mrpeck #141 köszi -
#140 Termelődnek. -
mrpeck #139 Helló.
Most kezdem neki a game-nek.
Az lenne a kérdésem, hogy a zombika a játék végéig elfogynak teljesen, vagy a folyamatosan újratermelődnek? -
#138 Hy all!
hol található v hogy lehet felvenni a generátort a overtime mode ban?
thx -
Scofield #137 -
amdrula #136 Hour of victory xD
Dead Rising, The Darkness, Bioshock... egyik sem horror, de érdemes megnézni őket.