175
Zombis játék XBOX 360ra
-
hasobstacle #135 Helló!
Légyszives mondjatok már jó!horror játékot 360-ra!
Köszönöm! -
#134 ok mégegyszer kösz
-
#133 Kell leresni valami helyet, ahol le tudsz feküdni. Pl ilyen a biztonsági szoba is, ahonnan indusz és ahova a túlélőket viszed. Neten vannak térképek, ahol jelölve vannak az ilyen helyek. -
#132 Hogyan lehet menteni mert jó sokáig eljutottnk és nem tudjuk hogy kell? -
#131 kösz -
#130 Ha halálkor arra rámész, akkor elmenti a pontszámodat vagy midet, aztán kezdheted az elejéről ha midnen igaz. -
#129 ha a dead risingbe rámegyünk hogy save and quite akkor ott folytatódik ahol tartunk vagy ott kezdi ahol a játék utoljára autosave-lt? -
moralosan #128 jaj de sznob itt valaki... -
Zozo76 #127 -
Gabe18 #126 A pc-s topik legtöbb hozzászólását elnézve nem is érdemelnek mást...
-
#125 Ez sajnos tényleg valószínű. Gondolom az egeret sem csinálják meg. Nekem ez inkább olyan "nesze bazmeg" portnak tűnik. Konzolon nagyon hangulatos, de hát ugye a 360 az olyan, amilyen. -
Zozo76 #124 Tuti megint a szokasos port lesz. Nagy gepigeny es bug hegyek... :)
Akarki akarmit mond szerintem ez konzolon az igazi... ;) -
#123 Ez jó. A 360om úgy is egy szarrakás, legalább PCn majd élvezni is lehet a 3 ledtől való félelm nélkül. -
#122 na ezaz , amiért én már az elején be is fejeztem... -
#121 Na végre mi is örülhetünk pc-sek mert capmcom bejelentette lesz PC-re is a game! Azt is hogy ebben az évben! -
#120 Jó játék. Kéne belőle valami olyasmi, hogy a GTA kombinálva ezzel. Városok, zombisak meg emberesek, túlélők, kamionnal menni a zombikon, meg lángszóróval gyújtogatni őket. Az lenne ám az igazi. -
#119 Végtelen zombiirtás...ezaz ami igazán inspirál -
#118 Nekem mostanában nem igazán van kedvem játszani. Az vele a bajom, hogy elég nehéz és überatomszar a mentés. Legalább valami quicksave lenne. Borzalmas, hogy játszok vagy 1 órája, egyszercsak meghalok, azt b@szhatom az egészet. -
Zozo76 #117 Ma delutan legyakok par rohadt zombit, az hetszentseg! :D -
fradi #116 NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE... -
#115 Nem, soha nem. Bár a PC meg nem lehetetlen, de sezritem kizárt. Ha PS2re meg XBOXra jönne, akkor kb PS1es fílingje lenne a grafot tekintve a sok zombi miatt, szóval ezek meg végképp kizárva. Ez a 360 játéka, akárcsak a Tekken a PSé. -
fradi #114 Hali!
Akkor nem jön ki pc-re meg ps 2-re sem?Vagy sima xbox-ra?
És ha nem, soha sem -
#113 Mindenképpen próbáld ki, ha teheted. Nekem egyik kedvenc gémem. Nagyon ütős. Nagyon fasza hangulata van. -
dmxforever #112 Okok!Kössz szépen! :( :S Akkor mindegy!Majd vmelyik havernál kipróbálom.Feltéve ha lenne XBOX360-juk... :) -
#111 Már megtárgyaltuk, hogy nem. De örülj is neki, mert valszeg a gatyád is rámenne, olyan gép kéne neki. -
dmxforever #110 Sziasztok!Gépre nem jön ki véletlenül vmikor?!Mert én nagyon szeretném legalább kipróbálni! -
#109 Carlito-t én is így picsáztam ki. :) Legyengítettem a hokiütővel, meg Brad is lőtte, aztán mikor már nagyon gyenge volt, katana-val befejeztem a művet. -
satya26 #108 A bohocot ugy a legkönnyebb megölni, amikor lufit fuj akkor a lufit kell szétlöni. Csak távolról löjjed.
-
Jungle #107 Carlitonál ha rögtön felmész mozgólépcsőn ott balra körbe oldalt van egy sportbolt ahol érdemes felvenni a hokiütőt (nekem kettő is kellett) utána beállsz egy oszlop mögé és úgy lövöd szét a hülye fejét, hogy nem tud rádlőni :D -
#106 Hmm...akkor marad a kard 3 kalapács 2, meg két juice. aztán nekiesek :D -
Jissi #105 A legó helyére legegyszerűbb ha felveszel mondjuk egy napszemüveget valamelyik optikus boltban. A bohócot szerintem vágóeszközzel vagy sledgehammerrel lehet a legegyszerűbben elintézni. -
#104 Szaisztok.
Egyszer felvettem a fejemre egy "legót". Azt hol tudom levenni?
A bohócot hogy lehet a legkönnyebben megölni? -
#103 Igen, párszor már meg is néztem. Picit durva. Nem szeretem az ilyen gyerekes dolgokat. Az oké, hogy kinyírnak egy csajt vagy csúnyán kibeleznek valakit, de amikor tudni, hogy van gyereke, akkor már nem jó. Birom a véres dolgokat, meg szeretem is, de ezt nem. -
#102 Jó tippek, köszi!
Most jöttem rá, hogyha nem indítjuk el a játékot rögtön, akkor bejön egy video - nőci kocsit vezet, mellette kislány, stb...
Ti ezt tudtátok? -
Jissi #101 Akkor egy pár tanács:
- ha újrakezditek a játékot, akkor az eddigi statisztikákat megőrzi, így könnyebb lesz második/harmadik nekifutásra, érdemes 1-2 nap után tehát előről kezdeni. Így a savepointok száma is elég lesz.
- a parkban a fegyenceket eleinte lőfegyverrel lehet a legkönnyebben megölni, pl. az Al Fresca szökőkútjában lévő géppisztollyal. Be kell állni egy fa mögé, neki szoktak rohanni és beragadnak. Akkor a lövészt ki kell szedni, elvenni az ágyúját, a többi utána gyerekjáték. Az autójukat ha nem robbantod fel, akkor minden este hétkor újra megjelennek, sajnos ez bug benne.
- legjobb fegyver a bohóc láncfűrésze. Ha nálad van az Engineering, Entertainment és a Criminal Biography könyv, akkor 27-szeresére nő az élettartalmuk, az kb. 3,000 zombi megölésére elég. Ha eltörik, akkor újra felveszed a hullámvasútnál és kész. A könyvek Bachman és Sirbookalot boltokban vannak.
- Barnaby-nél valóban Carlitot kell kinyírni, a prof elvan a kötélen. Carlitot közelharcfegyverekkel lehet a legkönnyebben elintézni, láncfűrész vagy katana.
- a szektásokhoz csak úgy lehet bejutni ha elrabolnak, de kardot találsz a késboltban a supermarket mellett a North Plazaban, illetve az Entrance plazaban a régiségboltban az emeleten - jó kis balták is vannak.
-
#100 Azt én máshogy csináltam. Ez az amikor fel van lókatva az öreg a zombi felett és te a fekete rendőrrel (mármint ha az) gyilkoljtok azt a mexikói vagy milyen terroristát? Mert akkor karpásból rehoan fel és gyilkold te is a csávót. Nekem a vágáre 1re lement az életem, ezért berohantam egy ékszerboltba, ahol nem talál el. Megvártam, míg szépen levitte a társan az életét 0-ra, de aztán láttam, hogy megölni már nem tudja, ezért fogtam egy maroknyi ékszert és jó 5 méterről hozzávágtam. És gondolnátok, hogy belehalt? -
#99 Énis. :)
Kutya jó ez a játék, bár most elakadtam ott, ahol az öreg Barnaby fel van lógatva, Carlito meg fent lövöldözik Brad-el. Lent kiirtom a zombikat, felmegyek, hogy segítseg Brad-nek, de egy idő után mindig jön a múvi, hogy Carlito leugrik, és a játék és kiírja, hogy Barnaby meghalt, stb..., game over.
Direkt nem nézem meg a leírást hozzá, megpróbálom, hogy lent maradok az öregnél. -
#98 Te is? -
#97 Amúgy a játékhoz kapott kézikönyvben fel vannak tüntetve a mentési helyek. Meg ha játék közben megnézed a térképet, akkor ott is jelöli. Ettől függetlenül egyenlőre úgy érzem, hogy lehetne több save point is. -
#96 Tegnap én is megvettem, iszonyat jó játék. Szerintem az első végigjátszáskor (a 72 órás módban) még felesleges a túlélők mentésén fáradozni. Sok időt elvesz. Persze akit könnyű - pl. az elején a tetőn az öreg fickó+a csaj - azt be lehet vállalni.
Egykezes súlyzó tényleg brutál! :D