175
Zombis játék XBOX 360ra
  • spR
    Ez egy nagyon kiraly jatek. Bar a save/load rendszere felettebb idegesito
  • SötétBarom
    Hogyezt mér csak 360ra tolták ki.. Leg irritálóbb =(
  • sector512
    Szerintem az összes előzmány játék közben derül ki, annyit lehet tudni amit az elején mutatnak.
  • KILLER2
    Valaki tudja a játék előzményeit vagy arról magyar oldalt?
  • Gabe18
    Az gondolom Core.
  • Victor1103
    Miskolci Media Markt-ban 69990huf:)
  • Gabe18

A játékban egy fotóriporter alakitunk,aki helikopterel érkezik egy város fölé,amit már kivülről lezárt a katonaság.A város felett átrepülve láthatjuk a mindenfelé tántorgó halottakat.Egyetlen biztos pontnak a városban lévő bevásárlóközpont tünik,ahová láthatóan még nem tudtak betörni a hullák.Ennek a tetjén landolunk,megállapodva a pilótával hogy 72 óra mulva visszajön értünk.Innentől kezdve a bevásárlóközpont felfedezése a cél,na persze hamar bonyolódnak az események,zombik betörnek,mi a tulélők egy kis csoportjával biztonságos helyre húzódunk,és innen kijárva a szellőzőn keresztül, teljesitünk különböző feladatokat.Karakterünk némi fejlődésre is képes a kapott pontok föggvényében.Pontot a teljesitett feladatokért,leginkább túlélők megmenekitése,illetve a minél jobb fotókért kapunk.Igy nőhetnek a képességek.Egyre több energia,gyorsaság,több tárgy egyidejü birtoklása.Ez fontos mert a zombi hordák ellen szinte minden bevethető amit utközben találunk.A focilabdától a fűnyiróig,mindenel irthatjuk a gaz halottakat.Egyetlen gond az idő,mert minden feladatra megadott idő van,elvileg ugy is el lehet rontani hogy egy kulcsfontosságú dolgot már nem tudunk teljesiteni,ilyenkor csak az ujrakezdés marad.
    A grafika talán nem világmegváltó,cserébe viszont néha iszonyatos tömegek mozognak a képernyőn.
    A játékot a CAPCOM készitette,és egyenlőre csak Xbox360-ra készült el.
  • Dosia
    köszi
  • Fido4life
    vatera.hu
  • KILLER2
    105e-ért már veszel egy újat. Azzal jobban is jársz, emrt gari is van rá. például a Konzolstudioban már 100ért is van. Én is ott vettem csak én még 105ért.
  • Dosia
    üdv!tudom hogy nem ide tartozik de érdeklödnék hogy nem e tudtok eladó xbox 360-at? max 105e-ig nem kell hogy uj lehyen
  • Laky
    info, képek, miegymás
  • KILLER2
    ja meglehet. Az öreg néni az elején (aki beengedte őket) meg szórólapokat osztogatott nekik.

Amúgy nem lehet tudni, hogy mi a játék története? Mármint hogy miért lettek zombik az emberek?
  • Gabe18
    Igen jó játék,most próbálok a végére érni én is.Na de ennyi zombi hogy keveredett az áruházba...biztos kiárusitás volt...
  • KILLER2
    Mivel nem találtam ezért nyitottam egy topicot ennek a játéknak.