175
Zombis játék XBOX 360ra
-
FoToS #95 Neke az tetszett a legjobban eddidg amikor a vödröt a fejébe húzta és fejeb baszta a kalapáccsal akkor feküdtünk :) -
#94 Súlyzóval én is sokat henteltem ám. Sokáig bírja és hatásos. -
#93 ja amugy a legzsirabb fegyver szerintem az egykezes sulyzo
(omg.. kocsog amerika.. remelem ly vel irjak:D:D:D)
sokaig tart es szvsz jobb mint a nagykalapacs vagy a baseball uto... -
#92 ki lehet oket kerulni nagy nehezen... amugy meg van egy olyan resz odakint hogy le leht ulni valami fedeles bodek ala.. valami kor alakba van rakkva... ott van valami nagy maci is a foldre teve.. nah vhol ott van egy gazpalack.. en azota nem talaltam ( egyszer lattam csak..) de szvsz olyannal lehet oket megolni.. ize.. az egyik csavot meg tudtam olni pisztollyal. kaptam erte pontokat.. muahahaha....
amugy zsir lenne a jatek de tuuuuuul sok zombi van neha:((((((( meg tok keciseg hogy, a lancfuresz hamar eltunik akezedbol... nameg a kard...... lol... hat azert birjon mar ki egy kard 3 percnel tobbet.... nomeg a a benzin is tovabb tart a fureszben..szal az is mukodhetne mondjuk 10 percig... nem 2..... :( -
#91 Azokkal én is szopok. Lőfegyver kell hozzá, de én inkább hagytam őket, inkább elmentem. -
#90 Nos tudom hogy meg az elejet simitom de amikor a belso udvarban megjelenik az a harom idiota a kocsival... azokat hogy a turoba szedjem le ?:D -
#89 Jó lesz az, megéri. Néhány játék pixeles rajta, de sokkal szebb mint egy kis TVn. 360 monitoron vagy HDTV-n jó. Meg persze projektoron, ha van (nekem pl nincs). -
#88 Hat nekem 72-es TV-em van... oszt na nem tudnam megszokni de majd veszek olyan kabelt.
19-es Philips monitorra kotom majd... -
#87 Nem, egy 19 colos XEROX LCD monitoron. Elég szép. -
#86 Ugyertem jaccod? -
#85 Te HDTV-en nezted? -
#84 Elkaptak a szektások és elhurcoltak a ki mittudoménmijükbe. Megpróbáltam kiirtani őket, de hát eléggé esélytelen volt, így hát meghaltam, viszont megtaláltam a kardjukat, ami eléggé hatásosnak tűnt. Kérdésem, hogy ki be lehet oda jutni simán is, vagy csak akkor, ha elraboltak? -
#83 Óóóóó Köszi! -
Jissi #82 Az emeleti étteremben a pult mellett korlátlan Orange Juice van, tölts fel ott. Ha kiugrassz az ablakon, akkor a piros napfénytetőn találsz egy katanát is, azzal könnyebb lesz. -
#81 De meg akarom menteni a csajt. De ezek a seggfejek követnek és késsel vagdalnak! Hülyék. -
Gabe18 #80 Jo hát most azokat nem kell mind lemészárolni.Simán fuss el közöttük,aztán jol van... -
#79 Na most rendesen megszívtam ám. Most találkoztam a zöldfejű szektásokkal és 1 az életem. Az egyetlen kajaforrás az emeleti étterem, de ott meg csak 3 pite van, az meg szarra sem elég, mert közben szépen le is veszik, ha más nem, akkor meg később. -
#78 elemet az egyik muszaki boltban talalsz.. allvanyra van teve..odamesz es leveszed............ kis bolt volt a demoban -
#77 Írd be Google-be, hogy Dead Rising map. A képeknél a 3. és 4. találaton vannak save pointok jelezve. Amúgy én sem találtam olyat és azon, amit én találtam meg amit Gabe is írt, azon meg télleg nincsenek. -
#76 nem tud vki olyan térképet,amin fel vannak tüntetve a mentési lehetőségek? -
satya26 #75 Ezt is érdemes megnézni ww2.capcom.com/deadrising/ -
satya26 #74 Menteni még a moziban a wc-nél is lehet. -
#73 Köszi, a hozzászólásom után 30 másodperccel pont ezt találtam meg :D
De elemet hol találok? Mert azt még nem sikerült kihámoznom erről. -
Gabe18 #72 http://files.xboxic.com/xbox-360/dead-rising/dead-rising-mall.jpg -
#71 Lenne 2 kérdésem:
1. Hol találok element a fényképezőbe?
2. Hol van fegyverbolt? -
#70 Hogyan lehet megcsinálni azokat a "fogásokat", amiket a játék töltésnél mutat, mint pl a football tackle-t vagy mit meg a fejet a földbe, meg a kibelezést vagy micsodát? Nem tudok rájönni, hogy hogy lehetne megcsinélni ezeket. Ja és hol van a vadászbolt? -
#69 Nincs és idp sincs a 72 órás módban. Én is most csak ezt a csajt meg még néhányat ha útba esnek, de külön nem szándékozok ezzel időzni. Kellemesebb társaságot nyújt egy fűnyíró :D -
adam99 #68 Ha megmentem a túlélőket annak nincs túl nagy szerepe a sztoriban ugye, mert én már nagyon unom magammal rángatni őket. -
#67 Aha....... Köszi. -
Gabe18 #66 Nem.Egy "töltési helyen" belül lehet őket otthagyni,akkor ott várnak ahol hagyod őket,de ha te átmész egy másik területre (tehát tölt egyet a game) akkor az otthagyott emberke önálló életre kell,ennek pedig rövid úton zombivá alakulás lesz a vége. -
#65 Ajj bazz..... Az rohadt messze van! Tényleg kegyetlen nehéz ez a játék. Ott lehet ket hagyni valami biztonságos helyen? Nem fognak elmenni? Mert nincs túl sok kedvem visszamenni oda, viszont nincs szívem otthagyni őt. -
Gabe18 #64 Erre konkrétan nem emlékszem,de mindenkit a safe room-ba kell visszavinned.Ahonnan kimásztál a szellőzőn. -
#63 Na sikerült elmenekülnöm előlük és elvinnem a csajt, akinek kinyírták az apját. Most ott van velem, de hova kell vinnem? -
Gabe18 #62 Raboknál az a jó ha tudsz szerezni egy snipert a fegyverboltból.De ott egy psychoval végezni kell ha nem egyből odamentél a játék elején.Vagy shotgunt esetleg.
Na akkor kimész a parkba.Elkezdenek jönni feléd,akkor ugy kell helyezkedni hogy nekimenjenek egy fának,te meg gyorsan a fa ellentétes oldalára álj.Egyrészt a fa kitakar,meg ha közel vagy akkor nem nagyon lönek hanem mindenáron el akarnak ütni,de mivel köztetek van a fa,folyamatossan annak mennek neki.Te meg közben lövöd őket.Persze a sniper-el azt is lehet hogy mig a zombikat gyilkolják addig te messzebről lövöd őket.
-
#61 Hát én még nagyon a játék elején járok. Mindig megölnek a rabok a bevásárlóközpont udvarán. Amúgy mi van, ha nem érek oda amikor a helikopter jön? -
Gabe18 #60 Vannak benne pontatlanságok,de nem rossz. -
Papesz #59 Dead Rising játékteszt. -
Gabe18 #58 Kell valami lőfegyver és mássz fel az ott lévő épitkezési pallókra,aztán onnan lődd.
Vagy ott van egy bolt ahol katana kard szerezhető.Ode bemész kard felvesz.Csaj folyamatossan az ajtó előtt megakad,akkor kirohansz aztán rávágsz egyet,utánna vissza a bolt ajtajába hogy ne tudjon elütni.
Valahogy igy. -
adam99 #57 ez tényleg mocsok nehéz!A motoros csajszihoz(a neve nem megy) tudtok adni valami tippet mert nem adja magát könnyen. -
#56 Lehet, már csak a játékot kéne megvárni. De manapság még nem nagyon vannak olyan PCk, amik normálisan futtatnák.