175
Zombis játék XBOX 360ra
-
amdrula #55 Akinek van most pénze olyan PC-re amin elfutna, annak van még kis pénze, akár egy xbox360-as vezetékes gamepadra is.
Mellesleg nekem is itt figyel egy Logitech rumblepad 2 a PCbe dugva, szal a gamepad nem a konzolok kiváltsága. (inkább a gyengéje) -
#54 PC beleszakadna. Nem az, hogy nem mutatna rajta jó, de az irányítás nem lenne túl jó. Ez konzolra való. -
#53 Hat en nem ertek annyita a PC-hez de az teny hogy ilyen magaslatu grafot en meg PC-en nem lattam :D -
Fre576 #52 Nagyon remélem hogy nem... Milyen videó kártya kellene hozzá? valami 170 ezer forintos. Meg 1 nagyon erős proci.meg amúgy is... ez pc-n hogy mutatna? áhhhhhhhhh -
#51 Nem rakom monitorra. 70+os TV-em van...nem birnam a kulombseget :D -
#50 Vagy monitoron. Én minden jétékot a 19"os monitoromon játszok. Néha-néha tolom őket az LCDn is, de az kicsi, szóval a monitor jobb. Azon vettem észre, hogy a GoW meg van nyújtva a monitoron. Dead Rising meg az írásos játékok csak HDTVn vagy monitoron játszhatóak. Átlag méret TVken szinte lehetetlenség elolvasni a szövegeket, hacsak nem pengeéles a TV, de azt nem hinném. -
#49 csak demot tolok. de nagyon zsir a game:D:D
az iras tenyleg csak nagy tv-n olvashato... -
#48 En nem is eroltetem mig meg nem lesz a HD-em... -
#47 Hát nem könnyű, az tény és a mentés is elég szar benne. -
#46 Szerintem eleg nehez jatek...
Megprobaltam egy helyszinen minden zombit megolni... nem sikerult :D -
#45 Szeritnem nincsenek hozzá. Legfeljebb trainer lehetne, de az meg nincs 360ra tudtommal. -
Dosia #44 Üdv !
Valaki véletlenül nem tudna segiteni abban hogy hol lehet hozzá csalást találni? -
#43 Köszi. Lufit fúj? Na ezt megnézem ugyis van a környéken csomó rendőrzombi, azoknál van stukker. A japán nyelvkönyvre szinte rögtön rájöttem, nem is azzal van a baj, hanem hogy nem leállnak harcolni és kinyírják őket. Tulképpen mindegy már kimentettem nem volt cérnám szarakodni velük. a törött lábú csávót meg ki nem viszed onnan, asszem a North plaza-ban van. Oda valami trükk kell. -
#42 Pedig ebbo az jon le :D
Szal sima XBOX-ra nincs Dead Rising , csakis 360-ra. -
Gabe18 #41 Bohóchoz valami löfegyver kell.Amikor fúj egy lufit,vagy amikor éppen elengedi a felfújtat,meglövöd a lufit és már sérül is.Ezt betanulaod,onnan egyáltalán nem nehéz.Közel menni nem érdemes mert szétvagdal a fűrészekkel pillanatok alatt.
Japánokhoz van egy nyelvkönyv a boltban,azt vedd fel akkor "megtanulsz" japánul és már jönnek is vele.Addig meg maguktól rohangálnak össze vissza,hát ugy tényleg sansztalan.
Aki meg sérült,azt fel tudod venni a hátadra,ugy gyorsabban lehet szállitani,persze akkor harcolni nem tudsz,csak a futás megy. -
#40 oksz:D -
#39 Teccik a játék, csak szerintem picsa nehéz... Őszintén, ti hogy tudjátok vissza eszkortálni a túlélőket a security-be? Én csak az elején tudtam egy párat, de pl. a japcsikat már esélytelen plusz van egy csávó akinek törött a lába vagy mi, és kb. 1000 zombi van egy rakáson. Beszarás lehetetlen. Akkor a bohócot hogy a gecibe lehet kinyírni? ESÉLYTELEN! Aki ezt végignyomja az vagy kattant vagy csítel. :) Na de komolyan, tippeket lécci... -
Gabe18 #38 Ez a játék CSAK Xbox 360-ra jelent meg.
Előző generácios gépekre technikailag is megoldhatatlan lenne,ugyhogy ha esetleg olyan kiírás volt rajta,akkor a bolt volt hülye. -
#37 nem vagyok analfabéta -
#36 az 1.ik szupermarketben éáttám és nem 360-ra volt bazz -
Gabe18 #35 Ezt azért még nézd meg jobban... -
#34 Fijam te nagyon , de nagyon el vagy tajolodva.
De ha neked megvan Xbox (sima)-ra a Dead Rising , es meg mukodik is akkor te vagy az elso ember a foldon.
GRAT! -
#33 Jah n a funyiroval szorakoztattam magam :D Megahent volt amig ra nem jottek hogy hafturol nem ved semmi es kezdtek kikerulni :D -
#32 érdekes, Xbox-ra (sima) kijött -
#31 Es azok a pontok amiket fotozasert kapok... jo gyujteni oket nemde? -
Gabe18 #30 Menni nem mennek,csak ha kinyirod őket,akkor asszem következő éjfélig nincsenek ott,addig szabadon lehet átkelni a parkon.
Máshol azt irták hogy ha a kocsijukat is tönkreteszed akkor egyáltalán nem jönnek vissza,de nekem ugy is megjelentek ujra.
Viszont ha kinyirod őket akkor a kocsiról leszdheted a gépágyút valami 500 töltényel,na azzal lehet irtani... -
#29 Mikor jönnek és mennek ezek a fegyencek? Mindig azok ölnek meg. -
#28 Megenni/inni a támadás gombbal tudod. Ott van biztos lelőhely, ahol a csaj ül a m onitorok előtt. Ott ahova a túlélőket kell vinned.
PS2 addig bírná, míg elkezded a játékot, utána bumm. Ha 360 alap htéssel kb 2 óra alatt szétolvadhat tőle, akkor a PS2 a fele akkora teljesítményével hogy bírná? Egy model olyan részletes, mint egy PS2 játékban a főhős és abból kéne kb 50-100at megjelenítenie és mozgatnia egyszerre. Ha beleszakadna sem bírná. -
Gabe18 #27 Az óra azért fontos,mert egyes események megadott időben törtébbek.
Pl asszem 19.00-kor sötétedik,azután a zombik a az épületek belselyében sokkal többen lesznek,tehát nem árt tudni hogy egy 4-5 fős embercsoportot már ne akarjunk ilyenkor menteni,mert csunya vége lesz.
Vagy pl. a parkban feltünnek a fegyenc ruhába öltözött alakok a kocsin,akik minket és a tulélöket is kedvtelésből lelönek-elgázolnak.Öket ugyan likvidálhatjuk de mindem éjjel éjfélkor visszatérnek,tehát a parkon éjfél után szintén nem tanácsos 4-5 túlélövel átvágni. -
Gabe18 #26 Hát minden kaja ami ehetőnek-ihatónak tünik.Alma,bor az üvegban,zacskós chips,stb... -
#25 Ez? A Xbox360 alig birja. A Ps2 5 perc utan felrobbana. -
#24 Kaja az merre van a menhelyen? Es mivel dobaljam ?:D
Es naon sok dolgot nem ertettem meg sajnos a kis iras miat...
Magyarazott ott chapterekrol es idore elkeszitett kuldetesekrol... dehat semmi. Az orad mire jo? -
#23 Azért PS2-re kijöhetett volna:( -
#22 Kocc. -
#21 A TVre nincs megoldás. Én éppen ezért játszok monitoron, mert a TVn (pedig LCD csak kicsi) olvashatatlan az írás. Ez van. Azt a csávót én elsőre kinyírtam. Menj közelebb és főként a fejét lődd. Ha kifogyott a lőszer, akkor dobáld. Én mindig viszek magammal a menhelyről kaját, ajánlom neked is, így fel tudod tölteni az életed, ha lemegy. Ha gránátot dob, akkor meg ugorj arrébb. -
#20 Bar masik topikba feltettem a kerdest , azert is is megteszem.
Nekem "sajnos" SD TV-em van es az iras az elolvashatattlan.
Mindenhol olvastam hogy szarnak ra... van esetleg valami megoldas?
Es igy jacchatattlan....elbaxa az egesz fiilinget.
Jah es ott ahol a fekete csavoval kell lovoldozni azt a pasit az emeleten... ott mit kell csinalni mert egyfeszt kifogyok a toltenybol es megol :( Bementem hatra lovoldozni de hiaba ha elfogyik a golyo... -
#19 Ez a játék nagyon jóóóóóóóó -
#18 Nem :( -
#17 Ez nem lesz PC-re? :( -
#16 Ne ez igaz!
Bazz tegnap mentettem egyet véletlen halálomkor és most baszhatom az egész állást, pedig nem vol az olyan rossz.