Dead Rising

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ez? A Xbox360 alig birja. A Ps2 5 perc utan felrobbana.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Kaja az merre van a menhelyen? Es mivel dobaljam ?😄

Es naon sok dolgot nem ertettem meg sajnos a kis iras miat...
Magyarazott ott chapterekrol es idore elkeszitett kuldetesekrol... dehat semmi. Az orad mire jo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

cicai
Azért PS2-re kijöhetett volna😞

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Sephi
Kocc.

KILLER2
A TVre nincs megoldás. Én éppen ezért játszok monitoron, mert a TVn (pedig LCD csak kicsi) olvashatatlan az írás. Ez van. Azt a csávót én elsõre kinyírtam. Menj közelebb és fõként a fejét lõdd. Ha kifogyott a lõszer, akkor dobáld. Én mindig viszek magammal a menhelyrõl kaját, ajánlom neked is, így fel tudod tölteni az életed, ha lemegy. Ha gránátot dob, akkor meg ugorj arrébb.

Töltsük le az internetet!

Sephi
Bar masik topikba feltettem a kerdest , azert is is megteszem.

Nekem "sajnos" SD TV-em van es az iras az elolvashatattlan.

Mindenhol olvastam hogy szarnak ra... van esetleg valami megoldas?
Es igy jacchatattlan....elbaxa az egesz fiilinget.

Jah es ott ahol a fekete csavoval kell lovoldozni azt a pasit az emeleten... ott mit kell csinalni mert egyfeszt kifogyok a toltenybol es megol 😞 Bementem hatra lovoldozni de hiaba ha elfogyik a golyo...

Tegzes Bálint
Ez a játék nagyon jóóóóóóóó <#beka3><#beka3>

MucsaRöcsöge

Harly18
Nem 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Ez nem lesz PC-re? 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

KILLER2
Ne ez igaz!
Bazz tegnap mentettem egyet véletlen halálomkor és most baszhatom az egész állást, pedig nem vol az olyan rossz.

Ez egy nagyon kiraly jatek. Bar a save/load rendszere felettebb idegesito

SötétBarom
Hogyezt mér csak 360ra tolták ki.. Leg irritálóbb =(

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

sector512
Szerintem az összes elõzmány játék közben derül ki, annyit lehet tudni amit az elején mutatnak.

PSN: s3ctorHU

KILLER2
Valaki tudja a játék elõzményeit vagy arról magyar oldalt?

Az gondolom Core.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Victor1103
Miskolci Media Markt-ban 69990huf😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

A játékban egy fotóriporter alakitunk,aki helikopterel érkezik egy város fölé,amit már kivülrõl lezárt a katonaság.A város felett átrepülve láthatjuk a mindenfelé tántorgó halottakat.Egyetlen biztos pontnak a városban lévõ bevásárlóközpont tünik,ahová láthatóan még nem tudtak betörni a hullák.Ennek a tetjén landolunk,megállapodva a pilótával hogy 72 óra mulva visszajön értünk.Innentõl kezdve a bevásárlóközpont felfedezése a cél,na persze hamar bonyolódnak az események,zombik betörnek,mi a tulélõk egy kis csoportjával biztonságos helyre húzódunk,és innen kijárva a szellõzõn keresztül, teljesitünk különbözõ feladatokat.Karakterünk némi fejlõdésre is képes a kapott pontok föggvényében.Pontot a teljesitett feladatokért,leginkább túlélõk megmenekitése,illetve a minél jobb fotókért kapunk.Igy nõhetnek a képességek.Egyre több energia,gyorsaság,több tárgy egyidejü birtoklása.Ez fontos mert a zombi hordák ellen szinte minden bevethetõ amit utközben találunk.A focilabdától a fûnyiróig,mindenel irthatjuk a gaz halottakat.Egyetlen gond az idõ,mert minden feladatra megadott idõ van,elvileg ugy is el lehet rontani hogy egy kulcsfontosságú dolgot már nem tudunk teljesiteni,ilyenkor csak az ujrakezdés marad.
A grafika talán nem világmegváltó,cserébe viszont néha iszonyatos tömegek mozognak a képernyõn.
A játékot a CAPCOM készitette,és egyenlõre csak Xbox360-ra készült el.

köszi
Fido4life
vatera.hu

KILLER2
105e-ért már veszel egy újat. Azzal jobban is jársz, emrt gari is van rá. például a Konzolstudioban már 100ért is van. Én is ott vettem csak én még 105ért.

üdv!tudom hogy nem ide tartozik de érdeklödnék hogy nem e tudtok eladó xbox 360-at? max 105e-ig nem kell hogy uj lehyen
Laky
info, képek, miegymás

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

KILLER2
ja meglehet. Az öreg néni az elején (aki beengedte õket) meg szórólapokat osztogatott nekik.

Amúgy nem lehet tudni, hogy mi a játék története? Mármint hogy miért lettek zombik az emberek?

Igen jó játék,most próbálok a végére érni én is.Na de ennyi zombi hogy keveredett az áruházba...biztos kiárusitás volt...<#vigyor4>

KILLER2
Mivel nem találtam ezért nyitottam egy topicot ennek a játéknak.

← ElőzőOldal 4 / 4