Dead Rising
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Es naon sok dolgot nem ertettem meg sajnos a kis iras miat...
Magyarazott ott chapterekrol es idore elkeszitett kuldetesekrol... dehat semmi. Az orad mire jo?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Töltsük le az internetet!
Nekem "sajnos" SD TV-em van es az iras az elolvashatattlan.
Mindenhol olvastam hogy szarnak ra... van esetleg valami megoldas?
Es igy jacchatattlan....elbaxa az egesz fiilinget.
Jah es ott ahol a fekete csavoval kell lovoldozni azt a pasit az emeleten... ott mit kell csinalni mert egyfeszt kifogyok a toltenybol es megol 😞 Bementem hatra lovoldozni de hiaba ha elfogyik a golyo...
Bazz tegnap mentettem egyet véletlen halálomkor és most baszhatom az egész állást, pedig nem vol az olyan rossz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN: s3ctorHU
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A játékban egy fotóriporter alakitunk,aki helikopterel érkezik egy város fölé,amit már kivülrõl lezárt a katonaság.A város felett átrepülve láthatjuk a mindenfelé tántorgó halottakat.Egyetlen biztos pontnak a városban lévõ bevásárlóközpont tünik,ahová láthatóan még nem tudtak betörni a hullák.Ennek a tetjén landolunk,megállapodva a pilótával hogy 72 óra mulva visszajön értünk.Innentõl kezdve a bevásárlóközpont felfedezése a cél,na persze hamar bonyolódnak az események,zombik betörnek,mi a tulélõk egy kis csoportjával biztonságos helyre húzódunk,és innen kijárva a szellõzõn keresztül, teljesitünk különbözõ feladatokat.Karakterünk némi fejlõdésre is képes a kapott pontok föggvényében.Pontot a teljesitett feladatokért,leginkább túlélõk megmenekitése,illetve a minél jobb fotókért kapunk.Igy nõhetnek a képességek.Egyre több energia,gyorsaság,több tárgy egyidejü birtoklása.Ez fontos mert a zombi hordák ellen szinte minden bevethetõ amit utközben találunk.A focilabdától a fûnyiróig,mindenel irthatjuk a gaz halottakat.Egyetlen gond az idõ,mert minden feladatra megadott idõ van,elvileg ugy is el lehet rontani hogy egy kulcsfontosságú dolgot már nem tudunk teljesiteni,ilyenkor csak az ujrakezdés marad.
A grafika talán nem világmegváltó,cserébe viszont néha iszonyatos tömegek mozognak a képernyõn.
A játékot a CAPCOM készitette,és egyenlõre csak Xbox360-ra készült el.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Amúgy nem lehet tudni, hogy mi a játék története? Mármint hogy miért lettek zombik az emberek?