313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
-
Jó az ötlet de a megvalósitás nehezebb lesz:) -
Goth #31 dejóleszaz, normális embereket kell mesélőnek választani, egyépkéntmeg del hsz -
/me most kalandterelgető
xy te a másik topicban elvetted a 100000es hszem ezért most meghalsz mert elüt egy IFA :D:D:D ahogy borg mondta... szal ez igy nem jó.... irj össze 1000oldal feladatot, küldetést, kalandot és csinálj egy kis programot amik kiossza ezeket és azok vezetik :D -
akkor jön a kérdés ki vezette az ifát :) és miért? -
Sitnyikk #28 akkor benéztem, és a kalandterelgető le van tiltva az oldalról. ennyi :) -
Borg #27 És ha a kalandterelgető azt mondja elsőre, hogy Sitnyikket elütötte egy IFA?
És ezt bárki bármikor benyögheti, mint ahogy be is fogják :) -
Sitnyikk #26 de a rendszert csak ki kell építeni, ami nem nagy probléma. de mondom, az ötlet egy fórumos játékból jött, és ott működött a dolog! csak itt saját ötletek vannak -
Sitnyikk #25 lesz! egyszerre egy feladatot egy ember vállalhat el... mondjuk. -
Goth #24 ahham... de sztem nem lesz túlzottan követhető, főleg ha népszerű lesz a topig... mert tegyükfel egy feladatot elvállalnak egyszerre hárman... egyszerre meg van 3 feladat, és akkor káosz lesz az egész. Szal kell hogy legyen valami rendszere -
Sitnyikk #23 mert az az igazság, hogy láttam egy hasonlót, de nem értettem, és gondoltam készítek egy érthetőbbet, saját ötletekkel -
Sitnyikk #22 viszont hogyha a bizalom, és a kellő támogatás megvan, akkor ebből akár országos játék is lehetne :D -
igen, de attól még atommegatáp harcos leszek-.- -
Sitnyikk #20 különben ez nem nagy cucc.... Kyle Donan pl kért egy csokit (jó, hülyeség, de ez van :D) Sitnyikk elvállalta (mindezt kalandok topikba írva, egyszerre több kaland is lehet) Erre a kalandterelgetők (eggyeske, ketteske, hármaska) eggyeske: Sitnyikk elment a boltba venni csokit. (vége a hsznek) ketteske: De sajnos nem kapott (vége) Hármaska: Kifelé menet a boltból talált egyet a földön, így megmenekült a város
hárman hozták ösze a kaland megoldását.... érthetőbb? :D -
nem, de attól még atommegatáp harcos leszek-.- -
Sitnyikk #18 meg... nyitok egy SG fórumot :D:D -
nem túlzottan :D
és te meg tudod valósítani az alapját? -
Goth #16 kíváncsi vagyok ez hogyan működne :/
Ettől függetlenül vállalnék egy kalandterelgető szerepet ha lesz belőle valami D: -
Sitnyikk #15 értitek? -
Sitnyikk #14 ja igen, bocsi! a feladatok olyanok lennének, hogy Kyle Donan eztmegezt követeli O. citytől. és akkor xy elvállalja a feladat megoldását. és a "Kalandterelgetők" megírják, hogy hogyan sikerült neki a kaland. persze közösen (mondjuk egy kalandot 5-en hoznának össze, összebeszélés nélkül, így a vége a véletlen dolga. persze ha van egy fegyvered, akkor azzal jobb vagy, mintha nem lenne, és ezt a "kalandterelgetők" figyelembe is veszik) -
Sitnyikk #13 és pl ha nem sikerül egy feladat, akkor azt a feladatot kihúzzuk a listáról, ami még nem is baj, de a következményei meglátszanak majd a városon. persze lesz csevegő, meg hírek a városból, meg árus, meg ilyenek :D -
mégis miylen feladatokat?
ölj meg 130000 farkast
egy perc múlva beírok: feladat teljesítve D: -
aszittem szerepjáték, de kaland, így nincs exp:C -
Goth #10 ez az #5-re ment, amely sajnálatos okok folytán törölve lett :Cc -
Sitnyikk #9 jó, bocsi :$ :D na szal elmondom mire gondoltam, csak ki kell alakítani. Egy városban játszódnának a dolgok, azaz kalandok. az egész játék fórumon keresztül játszódna (láttam már ilyet, és működik) és a város "lakói" lennének. (Nos, akár lehetne olyat is beletenni, hogy építetek házakat, a kalandokért pénzt kaptok, saját kalandot írhattok, stbstb) A városban mindig történne valami, és a lakóknak kellene elvégezni/javítani/megoldani a felmerülő problémákat, feladatokat. Ha eldurvul a játék, ez akár másik személy gíilkolászását is jelentheti, persze csak a fórumon ;) a feladatokat mindig el kell valakinek vállalnia, és ha nem sikerül végrehajtani, akkor mondjuk fizet annak, aki még el szerette volna vállalni, de lassú volt és megelőzték, vagy ilyesmi :) ha sikerül, játékbeli pénzt kap. akár minden játékosnak saját topicja is lehetne, így figyelemmel tudnánk kísérni az anyagi állapotot, tulajdonokat, megcsinált küldetéseket. ha gondoljátok, lehetne akár egyszer-egyszer egy játék vége is, pl xy nak van 2 háza, 60 teljesített küldetése, és 1500000nél több pénze. xy megnyerte a játékot. majd valami drasztikus történelmi változás lenne a várossal kapcsolatban, és újra kezdődne az egész, új feladatokkal. erre gondoltam röviden. miccótok? :D -
ez mi ez :l -
Goth #7 vov de innovatív :0
Te dolgod lesz a harcrendszer kifejlesztése. -
kezdő
-
Goth #4 az fasza lenne detélleg -.- -
ezt akartam kb. irni... nem forditva kéne? :D kitalálod és utána jönnek a jelentkezők? mert jelentkezek aztán egy sátánista perverz 18+ live élet-halál rpg gamma ez az egész :D -
Ha elmondod,h tulajdonképpen mi is ez, akkor lehet, h még érdeklődök is lesznek:) -
Sitnyikk #1 várom az érdeklődőket, és elmondom, mi is ez. Ha van jelentkező játékos, akkor kifejlesztem, és hajrá. (Jelentkezni lehet: Moderátor, Kalandterelgető, Kalandíró, Játékos /egyelőre ennyi/)