313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
  • Siluro
    Átlehetne költöztetni a fórumot? Mert egy kínszenvedés kivárni mire betölt. Nemtom, egyre szarabb az uw.hu...
  • Doomista
    neoreg ne menj,de ha elmész,akkor ugyis vissza fogsz jönni :) ;)
  • Doomista
    más lesz,ez télleg nem jó forum,de lehet alakitani külön forumot hozzá,vagy forumot át lehet alakittatni valakivel ...
  • Sitnyikk
    persze
  • macselek #188
    ne csináld már!! ez még csak a beta verzió!! Sitnyikk a teljesben lehet más a fórum?
  • NEOreg3
    szeretnék kilépni, kedvem sem nagyon van hozzá, meg azt a fórumot egyszerűen nem tudom megszokni, bocsi:\
  • Sitnyikk
    naaa! Nem pörög a játéktesztelés! Regelünk, de kilépünk, vagy mi? :) pörrrrrrenjen az a billentyűzet, he! :D
  • ColdFire
    kihaltunk vagy mivan?
  • macselek #184
    Nemnagyon pörög a játék..
  • Doomista
    death ?
  • Doomista
    üdvözletem itten is és a forumon is !
  • macselek #181
    tévedés..:D kérdezd meg sitnyikket!:D
  • Sitnyikk
    remélem eddig tetszik a dolog :) a történetvezető az izgalmas kalandért felel, szal nem vezethetitek ti teljesen
  • ColdFire
    hajrá macs, csinálj, eddig csak a száj ment :D:D:D:D
  • macselek #178
    márcsak valami jó kis dizájn kéne.
    Mert hát ugye egy ilyen véres gyilkolós játéknak nem lehet fehér a háttere, nemigaz?:D Mert há ugye ez is lesz benne, vér és gyilkolás.
  • Nuki
    egy mesélő elég egy sztorihoz...egyenlőre elég. amíg 'kis' kalandok lesznek max 1-2 emberesek addig elég ez.
    amúgy így van, minden sztorinak új téma lesz nyitva :) a többit majd meglátjuk holnap ^^
    csak nem mindenki lehet mesélő :P (asszem) :D:D

én úgy gondoltam, az pl tök jó buli lesz, hogy több kaland megy egyszerre, és naggyából 1-2 mesélő úgyis összebeszél, összehozzák úgy a kalandot hogy lehessen közös pont :P
    most folyik a kiképzés, a rendszer tesztelése, finomítgatások a mesélés menetén....
    .....'kemény' kiképzés és tapasztalgatás folyik :)
  • Match
    A küldetéseket úgy kéne hogy a mesélő nyitja, leírja az alapsztorit, és ott ahol leírta, ott menne a küldetés menete.
    Tehát pl nyitok egy topicot hogy "ellopták a söröm"...
    Leírom hogy hogy történt az eset, az 1. hozzászólásban...
    utána meg lehet tárgyalni hogy ki vállalja el, majd én, mint a küldetés kiagyalója, vezetem a történetet, egészen a végéig.

A több történetvezető lenne egy sztoriba, akkor azt mittomén a kocsmába meg lehet beszélni, aztán az is írogathat oda.
  • Nuki
    lesz majd ^^
    a mesélőnk most aludni tért, folytatjuk holnap :) (bár én akkor holnap később leszek)
  • VRSDM
    énis szivesen beállok, bármily szerep legyen is az...
  • Nuki
    jóvan.....

viszont egyre többen regisztrálnak de nem sokat tudni róluk :]
  • Dexantreal
    Én viszont kilépek mégiscsak. Elvagyok ezzel a Thrillion kincsei-vel
  • Nuki
    mán megint valami időtúllépés van :|

"HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDŐLIMITET!"
  • Nuki
    nehezen de induló van :]
  • ColdFire
    elkezdtük, gyertek már:)
  • ColdFire
    kezdjükk máááááááááááááááááá :D

• Nuki
    páj ^^
  • Doomista
    jah láttam a lovagi kardot is ottan :D
    hát azzal eléggé könnyen tudnám itthon szelni a gyümölcsöket vele :D

én inkább csak a kezem lábamat használtam eszköz nélkül :)
    bár néha megfogtam a könyvemet,meg volt mikor a mobilomat,és ugy fenyegetöztem xDDDDDD

nah de most el TV,még talán ma este beugrok ide,ha nem akkor holnapra viszlát !
    Viszontlátásra!
    Szép estét !
  • Nuki
    karatéztam 3évig ez inkább kardmüvészet :) karácsony óta csinálom :)
    egésségtelen kaják jöhetnek :D abban nem vagyok (annyira) válogatós :DDD
  • Doomista
    ugyérzem kicsit gyorsan irok vissza :D
  • Doomista
    bármi. :D
    kaja mi kéne ? talán egy luxus föfogás ? vagy chips,meg ilyen egészségtelen dolgok ? :D

látom a képek alapján hogy karatés vagy ! king ... 1 évet kung fu-ztam,aztán kis karate de abba hagytam :)
  • Nuki
    kóla, fanta? :)
  • Nuki
    csomóan azt mondták hogy játékos, pedig tudták hogy lehet más is.... referenciánk nincsen, mindegy, abban bízunk hogy a sok szpem miatt "meg lesz engedve" nekünk hogy segítsünk XD
    vagy legalábbis egyikünk :P
  • Doomista
    nem lesz mindenki kalandterelgetö.
    már van játékos is,de a játékosok száma is nöni fog,szoval azért majd kell ebböl is abbol is elég .
  • ColdFire
    kit fogtok terelni, ha mindenki terelgető lesz? :D:D:D
  • Doomista
    te miis leszel,mert jolenne ha összedolgoznánk a kalandterelgetöben vagy sztoriiroban !
  • Doomista
    akkor külön fogok neked venni naracslevet,meg almalevet,meg juicet,meg akármit :D

nálam csak pia de azis mértékelten :=)

akkor rendezünk egy barátságos mérközést :D
  • Nuki
    figy. most alakulnak ki játékon kívüli kapcsok. ha megengedik hogy mesélők legyünk, akkor két kaland között így tudunk kapcsolatokat létesíteni hogy ismerjük egymást, és élet helyzetben nem pazaroljuk szpemmre :P
  • Nuki
    szüzkurva életet élek, no pia, no cigi, no brog. megtűröm magam mellett, de csajban ilyet nem kérek kösz :D
  • ColdFire
    felyezzuk be az offot plsthx,
    kezd mukodni a honlap, van már küldi meg vmi más részleg is:)
  • Doomista
    asszem jól,de alapbol ha megérti amit te irtál akkor az böven elég :=)

én sztoriiro és kalandterelgetö vagyok ,vagyis leszek ha elkészült :=)

dexant jelentkezz priviben a föadminnál.