313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
-
#192 Átlehetne költöztetni a fórumot? Mert egy kínszenvedés kivárni mire betölt. Nemtom, egyre szarabb az uw.hu... -
#191 neoreg ne menj,de ha elmész,akkor ugyis vissza fogsz jönni :) ;) -
#190 más lesz,ez télleg nem jó forum,de lehet alakitani külön forumot hozzá,vagy forumot át lehet alakittatni valakivel ... -
Sitnyikk #189 persze -
#188 ne csináld már!! ez még csak a beta verzió!! Sitnyikk a teljesben lehet más a fórum? -
#187 szeretnék kilépni, kedvem sem nagyon van hozzá, meg azt a fórumot egyszerűen nem tudom megszokni, bocsi:\ -
Sitnyikk #186 naaa! Nem pörög a játéktesztelés! Regelünk, de kilépünk, vagy mi? :) pörrrrrrenjen az a billentyűzet, he! :D -
#185 kihaltunk vagy mivan? -
#184 Nemnagyon pörög a játék.. -
#183 death ? -
#182 üdvözletem itten is és a forumon is ! -
#181 tévedés..:D kérdezd meg sitnyikket!:D -
Sitnyikk #180 remélem eddig tetszik a dolog :) a történetvezető az izgalmas kalandért felel, szal nem vezethetitek ti teljesen -
#179 hajrá macs, csinálj, eddig csak a száj ment :D:D:D:D -
#178 márcsak valami jó kis dizájn kéne.
Mert hát ugye egy ilyen véres gyilkolós játéknak nem lehet fehér a háttere, nemigaz?:D Mert há ugye ez is lesz benne, vér és gyilkolás. -
Nuki #177 egy mesélő elég egy sztorihoz...egyenlőre elég. amíg 'kis' kalandok lesznek max 1-2 emberesek addig elég ez.
amúgy így van, minden sztorinak új téma lesz nyitva :) a többit majd meglátjuk holnap ^^
csak nem mindenki lehet mesélő :P (asszem) :D:D
én úgy gondoltam, az pl tök jó buli lesz, hogy több kaland megy egyszerre, és naggyából 1-2 mesélő úgyis összebeszél, összehozzák úgy a kalandot hogy lehessen közös pont :P
most folyik a kiképzés, a rendszer tesztelése, finomítgatások a mesélés menetén....
.....'kemény' kiképzés és tapasztalgatás folyik :)
-
#176 A küldetéseket úgy kéne hogy a mesélő nyitja, leírja az alapsztorit, és ott ahol leírta, ott menne a küldetés menete.
Tehát pl nyitok egy topicot hogy "ellopták a söröm"...
Leírom hogy hogy történt az eset, az 1. hozzászólásban...
utána meg lehet tárgyalni hogy ki vállalja el, majd én, mint a küldetés kiagyalója, vezetem a történetet, egészen a végéig.
A több történetvezető lenne egy sztoriba, akkor azt mittomén a kocsmába meg lehet beszélni, aztán az is írogathat oda. -
Nuki #175 lesz majd ^^
a mesélőnk most aludni tért, folytatjuk holnap :) (bár én akkor holnap később leszek) -
#174 énis szivesen beállok, bármily szerep legyen is az... -
Nuki #173 jóvan.....
viszont egyre többen regisztrálnak de nem sokat tudni róluk :] -
Dexantreal #172 Én viszont kilépek mégiscsak. Elvagyok ezzel a Thrillion kincsei-vel -
Nuki #171 mán megint valami időtúllépés van :|
"HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDŐLIMITET!" -
Nuki #170 nehezen de induló van :] -
#169 elkezdtük, gyertek már:) -
#168 kezdjükk máááááááááááááááááá :D
-
Nuki #167 páj ^^ -
#166 jah láttam a lovagi kardot is ottan :D
hát azzal eléggé könnyen tudnám itthon szelni a gyümölcsöket vele :D
én inkább csak a kezem lábamat használtam eszköz nélkül :)
bár néha megfogtam a könyvemet,meg volt mikor a mobilomat,és ugy fenyegetöztem xDDDDDD
nah de most el TV,még talán ma este beugrok ide,ha nem akkor holnapra viszlát !
Viszontlátásra!
Szép estét ! -
Nuki #165 karatéztam 3évig ez inkább kardmüvészet :) karácsony óta csinálom :)
egésségtelen kaják jöhetnek :D abban nem vagyok (annyira) válogatós :DDD -
#164 ugyérzem kicsit gyorsan irok vissza :D -
#163 bármi. :D
kaja mi kéne ? talán egy luxus föfogás ? vagy chips,meg ilyen egészségtelen dolgok ? :D
látom a képek alapján hogy karatés vagy ! king ... 1 évet kung fu-ztam,aztán kis karate de abba hagytam :) -
Nuki #162 kóla, fanta? :) -
Nuki #161 csomóan azt mondták hogy játékos, pedig tudták hogy lehet más is.... referenciánk nincsen, mindegy, abban bízunk hogy a sok szpem miatt "meg lesz engedve" nekünk hogy segítsünk XD
vagy legalábbis egyikünk :P -
#160 nem lesz mindenki kalandterelgetö.
már van játékos is,de a játékosok száma is nöni fog,szoval azért majd kell ebböl is abbol is elég . -
#159 kit fogtok terelni, ha mindenki terelgető lesz? :D:D:D -
#158 te miis leszel,mert jolenne ha összedolgoznánk a kalandterelgetöben vagy sztoriiroban ! -
#157 akkor külön fogok neked venni naracslevet,meg almalevet,meg juicet,meg akármit :D
nálam csak pia de azis mértékelten :=)
akkor rendezünk egy barátságos mérközést :D
-
Nuki #156 figy. most alakulnak ki játékon kívüli kapcsok. ha megengedik hogy mesélők legyünk, akkor két kaland között így tudunk kapcsolatokat létesíteni hogy ismerjük egymást, és élet helyzetben nem pazaroljuk szpemmre :P -
Nuki #155 szüzkurva életet élek, no pia, no cigi, no brog. megtűröm magam mellett, de csajban ilyet nem kérek kösz :D -
#154 felyezzuk be az offot plsthx,
kezd mukodni a honlap, van már küldi meg vmi más részleg is:) -
#153 asszem jól,de alapbol ha megérti amit te irtál akkor az böven elég :=)
én sztoriiro és kalandterelgetö vagyok ,vagyis leszek ha elkészült :=)
dexant jelentkezz priviben a föadminnál.