313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
-
#72 és pontosan mikor lesz befejezve ez a terv ? -
Csoder #71 Ha már játszani akartok, akkor szvsz egy már meglévő PnP játék szabálykönyvét nézegessétek, és abból vegyetek át elemeket/írjátok át, stb, mert így a semmiből elindulva, nem jósolok sok jót neki.
byez
sok sikert -
#70 Végülis tényleg jó ötlet lenne ez. megfigyelő lehet hogy leszek de játszani nem hiszem... az ilyen fórumos kalandjátékok nem igazán az én játékaim... sok siker hozzá! meg lehet valósítani, de nem lesz könnyű... -
moralosan #69 Van egy halom fórumos játék, itt az SG-n is. -
#68 ha Worluk kedves kicsiny morbid világában játszódik bármikor jöhet -
Goth #67 fantáziadús lesz - ez gondolom csak egy példa volt =) -
Szeszmester #66 Alapvetően nem egy rossz ötlet, talán be is szállnék, de kicsit fantáziadúsabb környezet kéne, az pánikbeteg embereknek való, hogy leírja, hogy hogyan menne le a boltba tejér. De nem volt más, csak kenyér. -
#65 +fav:) -
Sitnyikk #64 készül a tesztverzió! -
Sitnyikk #63 nekem a dobókockázás annyira nem nyerő.... bár most Macselekkel nagyon kitaláljuk a dolgokat :) -
Goth #62 jah, adatbázis jólenne, meg dobókockás ötletet sem tartom rossznak ^^ -
Sitnyikk #61 adatbázis rendszer lesz, viszont manuális, amíg nincsenek 20-nál többen.... -
Dodo55 #60 "ha progi lenne, akkor hivjuk dodo55öt, ő ért az ilyen baromságokhoz:)"
Gondolom netes progi alatt php-re gondoltál, mert igen, ahhoz értek, bár php-s játékot még nem csináltam :)
De amúgy fórumon lesz.
Bár esetleg valami adatbázis rendszer lehetne, amiben a játékosokról lennének adatok, hogy mennyi pénze van, stb -
#59 ha már nagyon kell valami program hozzá akkor sztem legyen egy kicsit szerepjáték felling, és legyen egy dobókocka, amibe be lehet jelentkezni, és csak 1-et pörgeti.
Ergo pl béla elindul tejért a boltba, nincs pénze, de csak akkor tudja ellopni ha leghalább 4-est dob.
Ekkor béla bejelentkezik, dob egyet, és ide belinkeli hogy mit dobott...vagy mittomén hogy lehetne ezt automatizálni. -
Goth #58 és az hogy lesz megoldva? :0
Úgy tom csak a házigazda moderálhat. Moderátori jogot meg nem fogsz ezért kapni =) -
#57 neménvoltam -
Sitnyikk #56 ColdFire!! Vissza kéne olvasni.... írtam konkrét példát! -
Sitnyikk #55 na, akkor gyűlünk, gyűlünk :) 4 játékos akkor eddig :) (1 modi + 1 kt) konkrét példa: http://swdecay.suddenlaunch3.com/ -
#54 "Fórumos kalandjáték"
játék:
feladat: zuzz el a boltba tejé
feladat megcsinálva
Fórum:
Fórumba beírás: sikerult
Fórumba olvasás: hurrá, király vagy, kapsz 100Ft-t he
Játék:
játékba meglepődés, hős Cold kapni 100Ft-t
Fórum
Hős Coldi mondja: Thx a pézt, megkaptam jeee
vége, next missön
-
Emmegki #53 Mutatnál egy konkrét, működő példát? -
#52 "de ez egy netes progi lesz, vagy csak a forumon ilyen baromság?"
"O. City (Fórumos kalandjáték)"
Úgy látom nem sikerült értelmezni a címben szereplő szavak mindegyikét.
Btw én benne vagyok, de csak játékosként :) -
#51 sok a pöcs az sg-n akik hajlamosak jó dolgokat szétbarmolni :) -
#50 Hú.. ez de zsír!!!! én a játékos szerepet vállalom:D -
Sitnyikk #49 ja, és én jelenkorra gondoltam -
Sitnyikk #48 Dodo55-t ismerem, majd hívom, ha kell :) szal akkor eddig van 2 spíler, egy moderátor és egy kalandterelgető. de a vérpistikés dolgot miért írtad? nem igazán értem azt a hszt -
#47 moderátor szerept vállalom ^^ -
Goth #46 ezt egyébként fantazi témájúnak tervezed vagy jelenkor vagy hogy? :0 -
#45 de ez egy netes progi lesz, vagy csak a forumon ilyen baromság?
ha progi lenne, akkor hivjuk dodo55öt, ő ért az ilyen baromságokhoz:) -
#44 játékosban énis, de szerintem tetesd át a sajátba, hogy a kalandterelgetők mellett tudd igazgatni a vérpistikéket. -
Sitnyikk #43 viszont tökjó!! több mint 40 hsz másfél óra alatt :) -
Sitnyikk #42 ok, szerzek! ;P -
#41 a játékos szerepben én is bennevagyok:P -
Goth #40 az ötlet jó [bennevan].
kell még ember -.- -
Sitnyikk #39 efelől ne aggódj, a reklámozással nincsenek problémáim. de ha nem igazán akarjátok ezt a játékot, akkor nem fogom erőltetni :D -
#38 -
#37 oda nem sokan fognak járni:\ -
Sitnyikk #36 saját fórumban miért ne lehetne moderálni?? :) -
#35 moderálási jog nélkül nehezen:| -
Sitnyikk #34 hát ha megvan a kellő bizalom, akkor sztem klassz lehet ez -
Sitnyikk #33 jaja! parasztgyerek nem fog kalandot terelgetni, és ha meg baromságokat ír, akkor először moderáljuk a hsz-t, és figyelmeztetjük, másodszor már kitiltjuk