O. City (Fórumos kalandjáték)
← ElőzőOldal 7 / 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mégis miylen feladatokat?
ölj meg 130000 farkast
egy perc múlva beírok: feladat teljesítve D:
ölj meg 130000 farkast
egy perc múlva beírok: feladat teljesítve D:
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
aszittem szerepjáték, de kaland, így nincs exp:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ez az #5-re ment, amely sajnálatos okok folytán törölve lett :Cc
jó, bocsi :$ 😄 na szal elmondom mire gondoltam, csak ki kell alakítani. Egy városban játszódnának a dolgok, azaz kalandok. az egész játék fórumon keresztül játszódna (láttam már ilyet, és mûködik) és a város "lakói" lennének. (Nos, akár lehetne olyat is beletenni, hogy építetek házakat, a kalandokért pénzt kaptok, saját kalandot írhattok, stbstb) A városban mindig történne valami, és a lakóknak kellene elvégezni/javítani/megoldani a felmerülõ problémákat, feladatokat. Ha eldurvul a játék, ez akár másik személy gíilkolászását is jelentheti, persze csak a fórumon 😉 a feladatokat mindig el kell valakinek vállalnia, és ha nem sikerül végrehajtani, akkor mondjuk fizet annak, aki még el szerette volna vállalni, de lassú volt és megelõzték, vagy ilyesmi 😊 ha sikerül, játékbeli pénzt kap. akár minden játékosnak saját topicja is lehetne, így figyelemmel tudnánk kísérni az anyagi állapotot, tulajdonokat, megcsinált küldetéseket. ha gondoljátok, lehetne akár egyszer-egyszer egy játék vége is, pl xy nak van 2 háza, 60 teljesített küldetése, és 1500000nél több pénze. xy megnyerte a játékot. majd valami drasztikus történelmi változás lenne a várossal kapcsolatban, és újra kezdõdne az egész, új feladatokkal. erre gondoltam röviden. miccótok? 😄
vov de innovatív :0
Te dolgod lesz a harcrendszer kifejlesztése.
Te dolgod lesz a harcrendszer kifejlesztése.
kezdõ <#hehe>#hehe>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
az fasza lenne detélleg -.-
ezt akartam kb. irni... nem forditva kéne? 😄 kitalálod és utána jönnek a jelentkezõk? mert jelentkezek aztán egy sátánista perverz 18+ live élet-halál rpg gamma ez az egész 😄
@
Ha elmondod,h tulajdonképpen mi is ez, akkor lehet, h még érdeklõdök is lesznek😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
várom az érdeklõdõket, és elmondom, mi is ez. Ha van jelentkezõ játékos, akkor kifejlesztem, és hajrá. (Jelentkezni lehet: Moderátor, Kalandterelgetõ, Kalandíró, Játékos /egyelõre ennyi/)
← ElőzőOldal 7 / 7