313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
  • Doomista
    rendben akkor,öszintén én egyiket sem nézem,de akkor még mániám volt hogy ide meg oda is akarok regizni,és sikerült,ennyit akartam szoval ... :D

mi mehet? a meghívók ? akkor mailt pls amire akarod dobatni ezt a sok szemetet :D:)

munkák most nem folynak mivel a gép kihaloban,de nemsokára költözök egy másik házba,ahol szinte együl fogok lenni,ott lesz uj gépem is,akkor visszafog térni minden a régi kerékvágásba :))) házibuli lesz,majd jösz te is xDD
  • Dexantreal
    Szal akkor engem is vegyetek be játékosnak, vagy kalandírónak akárminek...kíváncsi lettem erre a cuccra.
  • Nuki
    eddig minden az. kapsz egy kalandot, vagy jelentkezel, és végigjátszod a mesélő, kalandterelő segítségével. konkrét rendszer nincs kidolgozva eddig, majd kapunk instrukciót, vagy a mesélőkre van bízva hogy játszatják végig (vagy az 1db mesélőre aki kitalálta:)

ugye jól mondom? ^^
  • Nuki
    a többin nem akarok má, ez is olyan sok, úgyse nézem őket :DDDD

tőlem is mehet ^^ biztos folynak a munkálatok a háttérben :P
  • Dexantreal
  • Dexantreal
    Igen, elolvastam, de sok következtetést nemtok levonni belőle. Mindegy, ha írkálós én benn e vagyok...csak valami faq meg ilyesmi...mármint hogyan kéne játszani...mer ez még mindig ködös nekem:S...
  • ColdFire
    nekem 8....
  • Doomista
    egy online forum játék,de az elsö hozzászolásokban olvashatod mi is ez :))
  • Dexantreal
    Mi a fene ez?Hasonló, mint a Thrillion kincsei? Itt olvashattok róla és bannerra katt az oldalért...az egy szerepjáték...de ez...ez gőzöm sincs mi:S...viszont, ha jó és időm engedi én beszállok
  • Doomista
    mivel most szr a gépem,eztán javitom,ezért csak trillian,mert az nem eszi a gépem mint az msn,azaz már a live messenger,de mikor jo a gépem akkor mind vagyok,még hamachi chatten is,meg egy lan chatten is :)

• Doomista
    szkennelj XDDDD
    jah igen millgrammon is vok,csak most ott vagyok uj,kb 1 hete mentem rá,igy nem emlékeztem :D ( milligramm,kilógramm is lehetett volna ennyi erövel xD ) :D
    jah igen baratikoron is vagyok !!
    jah meg statgep,de az meg megint mas cucc :D

hallod,ne csak iwiwen pereljél be,hanem a többin is,vagyis ahol te vagy,mivel ahol te vagy ott énis vagyok :D
    ha kell bingbox,baratikor,orkut meghivo dobok ! :))
  • ColdFire
    kezdjük mááááááárrrrr..... :)
  • Nuki
    msn,skype,yahoo van, de csak az elsőt használom atkívan.
  • Nuki
    :D

májvip, ziwiw, ppl, milgram, tvn van :) hi5re már lusta voltam feliratkozni. maj egy kis szabadidőm ha lesz :D
    most én is leszkennellek =)
  • ColdFire
    he?:|
  • Doomista
    élek még msn,trillian,skype,yahoo,mirc ;)

• Nuki
    mer?
  • Doomista
    oksa:)
    csak is iwiw? (myvip,ppl,orkut,bingbox,hi5,tvn? ) ;)

megvagy iwiwen :=)

iskola: Dózsa György Gazdasági, Műszaki Szakközépiskola és Szakiskola

2 sulibol áll,az egyik a müszaki,a másik a szakközép,a hasonloság az hogy a müszakiban alap a tanitás,a szakközépben meg felsöfokban tanitanak,egyszoval a szakközép nehéz nagyon,a müszaki meg könnyü :=)

egyböl kitaláltam hogy budapesti vagy,megnéztem iwiwen és télleg :D:D

• ColdFire
    általános nyolcadikos nem okos ruleee :D
  • Nuki
    keress meg ziwiw :)
    Szita Dávid :D

iskola? :) [bátyám valami hasonlót végzett a ganzban:]
  • Doomista
    közép-9es.és gépészet-cnc,cnc programozás,szakrajz.de elötte az alapok.
    hobbiját tessék szépen nekem elmondani ha publikus !
  • Nuki
    éne közép, 12ezs, és vegyész :)
    ön?
  • Doomista
    közép,és azon belül szakközép.
    tessék elmondani a szakmáját ! :_)
  • Nuki
    ált-közép-felsőoktatás-e? :)
  • Doomista
    10-11kor fekszem,és fél7kor kelek,kaját piát csinálok a suliba,aztán magamnak is,tv 7:15ig,aztán fel a biciklire,és go 2 km-t tekerni a suliig,az elsö sulis napom nem volt szerencsés,mentem a sulihoz biciklivel már kb 1 km megvolt,és puff ereszkedik mind a kerék,ugyhogy 1 km oda és vissza 2 kmét lapos kerékkel mentem,és k***va nehéz volt,én mondom,még a felnöttek is leelöztek bicajjal,mert olyan lassan haladtam,már végigizzattam a tekerést,már mindenki ott nézet hogy mit erölködök ott ...de azért nem gyalogolhatok haza,bár ugy gyorsabb lett volna :)

a suli azért eléggé kegyetlen,de az életbemaradásért az életben bármit -.-
  • Nuki
    6kor kelek és éfjélkor fekszem :) nagy ritkán becsúszik 1-1 alvás magyar órán. amúgy ennyi :D
  • Nuki
    nem offolunk: ismerkedünk ;D
  • Doomista
    de tök offolunk gcc :D
  • Doomista
    látom neked jo az esti felfogásod,avagy te este vagy délutáni hangulatban :)
    egész éjjel fenntmaradás és reggel fél 7 kor nyüszögés hogy nem akarok suliba menni mert fáradt vagyok rulzz :D
  • Nuki
    suli után&lefekvés előtti tanulás beszt :)
  • Doomista
    ezis egy megoldás:)

bár én 6tol este nem birok már semilyen sulis dolgot felfogni,viszont ha gépnél ülök akkor csak ugy jön belölem a sok anyag hehe...maradok a 3tól 5óráig cimü dolognál:)

online games rulzz _____

üdvözöljétek uj sztoriírotokat,avagy engem,vagy lehet még kalandterelgető is leszek :=)

• ColdFire
    mért lenne nagy hiba? :P
  • Nuki
    én lefekvés előtt XD
    nem muszáj párhuzamosan lenni, ő max később 'loggol be' :D
  • Doomista
    vagy tegyük holnapra ...
    most akarsz tanulni ? ez nagy hiba .-.

• ColdFire
    nekem is film: nekem8 :D

tegyuk már előrréb, pl fél hét hétre, mert nem olyan nagy munka ez, vagy adj egy admint, és segítek...

tanulnom is kéne...
  • Doomista
    most ráérek 8ig,8tol már nem mert film és holnap suli .
    :)
  • Doomista
    helyes :)
  • Nuki
    gondolom csak frissítés lehet a dologban... :|
  • Nuki
    debuta vagyok hisz tényleg!!! :D
    (megj. 1-2 téma nem jön be rendesen: pl kocsma)
  • NEOreg3
    nem jön be az oldal:\