O. City (Fórumos kalandjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én elsõsorban élõre gondoltam. M.A.G.U.S. egyéb ^^
mellesleg jó a szó 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
bár azokat is szeretem, de ezzek jobbak sztem😊
runescape ruleeee 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
mellesleg igen, imádok szerepjátékolni, bár csak 1 fajtát ismerek rendesen 😛
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kezdõdik 8kor a nekem nyolc...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
élõben is sokat KM-eskedem, csak egy kérdés: jelenkor-való-világ vagy fantasy-világ?
Akkor egyelõre csak játékos kell más egyéb szerep nem?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
akkor indítjuk el a játékot, ha megvan a minimális 5 jelentkezõ!!
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
kb ilyen szintû, komolyan?😊
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Gondolom életedben nem szerepjátékoztál. Ez elvileg úgy nézne ki, hogy jelentekzik 4-5 karakter a feladatra. Törp, lovag stb, fegyverekkel, speckó tulajdonságokkal és hátrányokkal. Mellettük van egy mesélõ, ki mintha könyvet olvasnál, mondja a történteket.. elétek festi a világokat, kitalálja milyen nehézségekkel találkoztok. Hogy hogyan gördül elõre a történet, rajtatok, a szerencsén és a mesélõn múlik.
Pl azt mondja, hogy két út vezet elõre. Egy hatalmas kapu, mely mögött csak a sötétség honol, vagy fel a falon, a bástyákon, és így juttok be az udvarra. A mesélõ tudja, hogy ha a kaput választjátok egy sárkánnyal hozz össze titeket, ha a falakat, akkor egy rakatt ijásszal néztek majd farkas szemet. Ti döntötök. Aztán amerre mentek, azt a részét meséli tovább. Ha csata van, jöhet a dobokocka. Pl megcélzod ijjaddal a sárkány szemét, azt dobsz, hogy talál-e vagy nem. Egy átlagos szerepjátékban viszont nem igent vagy nem-et dobsz, hanem különféle értékeket, melyek bizonyos tulajdonságodhoz adodik hozzá (pl ebben az esetben a szerencse és az ügyesség). A mesélõ dobb a sárkánynak, és az õ értékeihez, tulajdonságpontjaihoz is hozzáadódik. Ha az övé nagyobb, akkor pec, csak a fülét találtad el, és a mesélõ kitalálja hogyan reagál erre a sárkány. Mondjuk sirva fakad és elfut.. vagy éppen feldühödik és tüzet fúj. A mesélõn mullik. Ha nagyobb az értéked, akkor is a mesélõ folytatja. Eltalálod a szemét, és félig vakon, feldühödve, szétkapja az egész várat a fejetek felõl.
Remélem kb érthetõ a dolog!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ott van példának a thrillion.hu . Tudom, most sokan ott játszok jönnek hogy az nem lett bukás, hogy mennyien játszanak benne stb.. Sok gondotok lesz ha hasonlót akartok itt összehozni. Sok sikert hozzá, de többet ér az asztalnál való szerepjáték, mint a neten. Kb 4 évig voltam a fentebb említett szerepjáték oldal tagja, szóval nem csak úgy a hasamra csapok azt vészmadárkodok 😛
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
byez
sok sikert
@
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
"The trees move. Do you not see it?"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz