313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
-
Sitnyikk #313 bocsánat, hogy kicsit flame-elek, csak az előzőből kimaradt, hogy arra is gondoltam, hogy ugyanez a rendszer lenne csak email alapú, program által generált feladatmegoldásokkal. vagyis nem lene mesélő, meg ilyenek, hanem véletlenszerű megoldások, minden a szerencséden és a tárgyaidon, illetve játékbeli tudásodon múlna. (értem ezalatt azt, hogy ha tudsz tüzet gyújtani a semmiből, akkor nem lenne akadály, hogy jégfal áll előtted, mert a program automatikusan figyelmen kívül hagyná ezt a lehetőséget ;)) -
Sitnyikk #312 milyen gyorsan szállnak az évek, mintha tegnap lett volna hogy nyitottam a fórumot XD érdemes visszaolvasni, hogy mi volt ez, mert egy komolyabb rendszerű hasonló játékot szívesen bevállalnék. állandó térképpel, előre megírt feladatokkal, satöbbi satöbbi :) Bárkit érdekel, jelezze, akit nem, az is jelezze XD:D -
Sitnyikk #311 RIP?:D pedig sztem jó ötlet volt, csak ugyebár folyamatosan gépelnem kellett a sztorit, amit nem is naon vettetek komolyan. jut eszembe! Doomista-nak én átadtam volna valamikor is az oldalt?:O:D -
#310 tudom,ha az lennél,akkor a neved olyan sárga izé lenne -
Nuki #309 még nem vagyok az....:| -
#308 ennél könnyeb lesz ne aggodj :D -
#307 máris admin vagy ? :D
hát hajrá,nem nehéz,véggignézed a gombokat :D
-
Nuki #306 nekem ilyenem van:
http://cegklan.fw.hu/galeria/
ennél csak nem lehet nehezebb kezelni :D -
Nuki #305 kitapasztalom np :D -
#304 hát elöször is megkel tanulnod kezelni a forumot,hogy mit hol kell csinni,aztán megtalálod :D -
Nuki #303 hogy tegyelek adminná ha nem tudlak hogy? :D -
Nuki #302 dehogy, attól még hogy egy-két napig nem ír senki! :] -
#301 forumnak is löttek ... zárható :=) -
#300 hm ? -
#299 nah mivan ? lesz vezetö vagy nem ? ha nuke lesz akkor tégy adminná,és majd karbantartom az oldalt :) -
#298 itthon vagyok egész nap.max csak leesek a lépcsöröl vagy megráz az áram .. :_D -
#297 666....
hátha elüt egy auto vagy vmi... :D -
#296 ? -
#295 sok szerencsét.... a túléléshez! :D -
#294 LOOOOOOOOOL :_D -
#293 jah télleg kaptál most nézem a felhasználo fiokodat... :D -
#292 hm... -
Nuki #291 képzeld úgy hogy kaptál ezügyben PM-t :D -
#290 sziasztok! remélem valaki elolvassa még, amit írok! mivel (mint látjátok) nincs időm az oldalra! átadnám a site-ot! ha valakit érdekel, pm-ben jelezze! köszi
Ehez hajrá,itt a lehetöség barátom ^^ -
Nuki #288 majd meglátjuk. azé remélem nem ^^ -
#287 nincsenek a többiek..már senki sincs :D
már nem akarok jáccani evel,de olvasni akarom meg hogy mi hogy van ... -
Nuki #286 majd kinövöd... többiek? -
#285 nekem már nem :D -
Nuki #284 biztos akadna valamelyikünk aki magára vállalná a főnökséget. ha senki hát én igen!
gondolom játszani lenne tovább kedvetek...(remélem) -
#283 itt vok,csak büntipont miatt nem éltem.
a vezetö meghalt.szoval vége... -
Nuki #282 jóvan :] többiek? -
#281 uinkább runescape :DDD -
Nuki #280 valakinek van kedve egyáltalán folytatni? -
#279 te fenntartás ;) -
Nuki #278 kihalás? -
Nuki #277 :D
maj utána újra fellendülünk ^^ -
#276 jah uj desing jeha...nekem bejön,a háttért meg ugyis kicsit sötétebb kékre rakom és nem lesz gond...de most nem nagyon forumozgatok a 3 büntipont miatt...és sok pihenésre is van szükségem...
-
Nuki #275 nem jól használtad azért kaptál büntit.
új design rulz :P -
#274 what ? -
Nuki #273 akkor nem jól :P