313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
-
#232 rémparty :SSSS -
Sitnyikk #231 jaja :) milyen stílusú buli legyen? :D:D -
#230 megünnepeljük egy bulival igaz :D -
Nuki #229 jeee :] -
#228 ^^
várjuk ^^
-
Sitnyikk #227 vasárnap este elvileg fullverzsön! hurrá ^^ -
#226 hurrá -.- -
Sitnyikk #225 hamarosan megvan a 400!!!! -
Sitnyikk #224 azért örülök, hogy néhány nap a alatt több mint 300 belépés történt az oldalra :) -
#223 szép estét.
my fáradt és számítógépre éhes. :-d-dDDD_d-DD_D_D_D_D_ -
Nuki #222 egy egyszerü város, ahová most költöznek élőlények :D
mellesleg jelenkorbaj játszódunk. asszem egyenlőre ennyi :D
jó lenne valami interaktív városképet kitenni az oldalra, majd felvetem :D -
#221 np.
#220: Aham. Akkor lehet majd nézek egy ilyet. Csak tanulmányozgatok még egy kicsit (:
Voltam már hasonló fórum alapú játékban (fantasy volt), de ott csak a világ volt megadva, a kalandokat mi írtuk. Mellesleg jó lenne valami képet kialakítani O. Cityről, mert nemtudom egy Sin city féle sötét, vagy egy Sim city féle tarka várost képzeljek el :j -
Nuki #220 meséltem már nem kevésszer ám egyenlőre csak játékos vagyok, úgyhogy kalandot nem indítok ;)
(de nem biztos hogy kizárja az egyik a másikat:) -
Nuki #219 reméltem, azért nem akartam szájbarágós lennni :) -
#218 Imádok szerepjátékozni, tudom hogy működik (: -
#217 Ezt értem (és tetszik is), csak nem értettem minek ennyi "szerep"
Játékos+Mesélő vagy ezesetben kalandterelgető, meg egy modi aki a fórumot rendbetartja, de ennél hova kell több?
Felregetem az oldalra, majd szemmel tartom az eseményeket. Vagy teszemazt most én is indíthatok egy küldetést? -
Nuki #216 ha szerepjátékoztál már akkor KM=kalandterelgető('kt' azt hiszem?) (mint ahogy a nevébe is benne van :)
ha még nem, annyi a lényeg hogy ők irányítják a kalandot. ahol több mesélő van, ott valószínü improvizálás alapon megy a játék, egyenlőre előre megírt kalandról nem tudok, bár lehet hogy a III. számú küldetés nem csak fejben létezik :) -
Nuki #215 tulajdonképpen egyenlőre csak kalandterelgető és játékos van. a többi cím még kiosztatlan :)
fórumon van szerepjátékozás, és az ebben rejlő lehetőségeket szeretnénk kiaknázni.
-
#214 Tehát, hogy is működik ez? Pl mi a szerepe a kalandterelgetőnek, kalandírónak, sztoriírónak, moderátornak, adminnnak, meg nemtom minek, láttam még egy párat összevissza...Eddig a "játékos" szerep az ami fixen áll. Akkor most kik vannak és mi a szerepük? -
#213 O.City BeTa Link ;)
Sitnyikk majd ezek hozzászolás láttán felfogja rakni a linket :) -
#212 Ez nem hülyeség. (Sose találom a linket.) -
#211 írassátok már be a fórum címét a téma címébe... -
#210 nem kell hírlevél még,de majd később igen . -
Nuki #209 szerintem nem kell hírlevél :) ami fontos azt mindenki megnézi magának. mellesleg bétateszten kiforratlan rendszernél ne várjunk sok embert, szerintem elég jó ez a 3-4 aránylag aktív ember :) ahhoz képest hogy alig pár napja kezdtük ^^ -
Sitnyikk #208 na! emberek! kell hírlevél? és picit akítvabban, ha lehet... köszi -
#207 doomista! te törölted a topicomat? -
#206 nyugi,az első hónapokban sosincs forgalom,majd utána lesz,igy megy ez minden honlapkezdésnél :) -
#205 regelhetne még pár ember! Reklámozzon csak mindenki!:D Nem hiszem hogy Sitnyikk megharagudna:DD -
#204 hát annyival érjél be hogy vannak rengeteg helyről kapcsolataim :D -
Nuki #203 éttem, deazthogy? :D -
Nuki #202 akkor én nem is szenvedek :D -
#201 meg csinyj a térképre iránytüt hogy honnan van észak,dél,stb :D -
#200 OK, azt hittem globális a probléma. akkor nemszóltam :) Amúgy a térkép kész, már csak a házakat, erdőket, főbb pontokat kell rajta megcsinálni. -
#199 hát nemis 1 nap alatt lesz meg :SS -
#198 domain !
nem ingyen domain,mint a uw,atw,v1,freeweb,awo,freebase,extra,stb stb,hanem igazi .hu-s domain,fizetéses,de én elintézem hogy ingyé legyen :) -
Nuki #197 freeweb? -
Sitnyikk #196 okéoké... a béta még jó itt -
#195 nekem kiválóan megy !
sitnyikk keresek egy embert aki ad ingyen domaint ! .hu-s vagy még meglátjuk !
hanem jön össze akkor extrára megy,mert gyors,nagy hely van rajta,és jol birja a forumokat,és a flasht ! -
Sitnyikk #194 nekem is jól megy.... -
#193 nekem hamar behozza közbe korlátozták a netem