O. City (Fórumos kalandjáték)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Ez nem hülyeség. (Sose találom a linket.)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Match
írassátok már be a fórum címét a téma címébe...

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Doomista
nem kell hírlevél még,de majd késõbb igen .

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

szerintem nem kell hírlevél 😊 ami fontos azt mindenki megnézi magának. mellesleg bétateszten kiforratlan rendszernél ne várjunk sok embert, szerintem elég jó ez a 3-4 aránylag aktív ember 😊 ahhoz képest hogy alig pár napja kezdtük ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

na! emberek! kell hírlevél? és picit akítvabban, ha lehet... köszi
macselek
doomista! te törölted a topicomat?

Doomista
nyugi,az elsõ hónapokban sosincs forgalom,majd utána lesz,igy megy ez minden honlapkezdésnél 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

macselek
regelhetne még pár ember! Reklámozzon csak mindenki!😄 Nem hiszem hogy Sitnyikk megharagudna😄D

Doomista
hát annyival érjél be hogy vannak rengeteg helyrõl kapcsolataim 😄

éttem, deazthogy? 😄

akkor én nem is szenvedek 😄

Doomista
meg csinyj a térképre iránytüt hogy honnan van észak,dél,stb 😄

Siluro
OK, azt hittem globális a probléma. akkor nemszóltam 😊 Amúgy a térkép kész, már csak a házakat, erdõket, fõbb pontokat kell rajta megcsinálni.

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Doomista
hát nemis 1 nap alatt lesz meg :SS

Doomista
domain !
nem ingyen domain,mint a uw,atw,v1,freeweb,awo,freebase,extra,stb stb,hanem igazi .hu-s domain,fizetéses,de én elintézem hogy ingyé legyen 😊

freeweb?

okéoké... a béta még jó itt
Doomista
nekem kiválóan megy !

sitnyikk keresek egy embert aki ad ingyen domaint ! .hu-s vagy még meglátjuk !
hanem jön össze akkor extrára megy,mert gyors,nagy hely van rajta,és jol birja a forumokat,és a flasht !

nekem is jól megy....
macselek
nekem hamar behozza közbe korlátozták a netem

Siluro
Átlehetne költöztetni a fórumot? Mert egy kínszenvedés kivárni mire betölt. Nemtom, egyre szarabb az uw.hu...

\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"

Doomista
neoreg ne menj,de ha elmész,akkor ugyis vissza fogsz jönni 😊 😉

Doomista
más lesz,ez télleg nem jó forum,de lehet alakitani külön forumot hozzá,vagy forumot át lehet alakittatni valakivel ...

persze
macselek
ne csináld már!! ez még csak a beta verzió!! Sitnyikk a teljesben lehet más a fórum?

NEOreg3
szeretnék kilépni, kedvem sem nagyon van hozzá, meg azt a fórumot egyszerûen nem tudom megszokni, bocsi:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

naaa! Nem pörög a játéktesztelés! Regelünk, de kilépünk, vagy mi? 😊 pörrrrrrenjen az a billentyûzet, he! 😄
ColdFire
kihaltunk vagy mivan?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
Nemnagyon pörög a játék..<#szomoru1>

Doomista
death ?

Doomista
üdvözletem itten is és a forumon is !

macselek
tévedés..😄 kérdezd meg sitnyikket!😄

remélem eddig tetszik a dolog 😊 a történetvezetõ az izgalmas kalandért felel, szal nem vezethetitek ti teljesen
ColdFire
hajrá macs, csinálj, eddig csak a száj ment 😄😄😄😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

macselek
márcsak valami jó kis dizájn kéne.
Mert hát ugye egy ilyen véres gyilkolós játéknak nem lehet fehér a háttere, nemigaz?😄 Mert há ugye ez is lesz benne, vér és gyilkolás.

egy mesélõ elég egy sztorihoz...egyenlõre elég. amíg 'kis' kalandok lesznek max 1-2 emberesek addig elég ez.
amúgy így van, minden sztorinak új téma lesz nyitva 😊 a többit majd meglátjuk holnap ^^
csak nem mindenki lehet mesélõ 😛 (asszem) 😄😄

én úgy gondoltam, az pl tök jó buli lesz, hogy több kaland megy egyszerre, és naggyából 1-2 mesélõ úgyis összebeszél, összehozzák úgy a kalandot hogy lehessen közös pont 😛
most folyik a kiképzés, a rendszer tesztelése, finomítgatások a mesélés menetén....
.....'kemény' kiképzés és tapasztalgatás folyik 😊

Match
A küldetéseket úgy kéne hogy a mesélõ nyitja, leírja az alapsztorit, és ott ahol leírta, ott menne a küldetés menete.
Tehát pl nyitok egy topicot hogy "ellopták a söröm"...
Leírom hogy hogy történt az eset, az 1. hozzászólásban...
utána meg lehet tárgyalni hogy ki vállalja el, majd én, mint a küldetés kiagyalója, vezetem a történetet, egészen a végéig.

A több történetvezetõ lenne egy sztoriba, akkor azt mittomén a kocsmába meg lehet beszélni, aztán az is írogathat oda.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

lesz majd ^^
a mesélõnk most aludni tért, folytatjuk holnap 😊 (bár én akkor holnap késõbb leszek)

VRSDM
énis szivesen beállok, bármily szerep legyen is az... <#smile>

u dont have to listen anybody else but me

jóvan.....

viszont egyre többen regisztrálnak de nem sokat tudni róluk :]

Én viszont kilépek mégiscsak. Elvagyok ezzel a Thrillion kincsei-vel<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

mán megint valami idõtúllépés van :|

"HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDÕLIMITET!"

nehezen de induló van :]

ColdFire
elkezdtük, gyertek már😊

ColdFire
kezdjükk máááááááááááááááááá 😄

páj ^^

Doomista
jah láttam a lovagi kardot is ottan 😄
hát azzal eléggé könnyen tudnám itthon szelni a gyümölcsöket vele 😄

én inkább csak a kezem lábamat használtam eszköz nélkül 😊
bár néha megfogtam a könyvemet,meg volt mikor a mobilomat,és ugy fenyegetöztem xDDDDDD

nah de most el TV,még talán ma este beugrok ide,ha nem akkor holnapra viszlát !
Viszontlátásra!
Szép estét !

karatéztam 3évig ez inkább kardmüvészet 😊 karácsony óta csinálom 😊
egésségtelen kaják jöhetnek 😄 abban nem vagyok (annyira) válogatós 😄DD

Doomista
ugyérzem kicsit gyorsan irok vissza 😄

Doomista
bármi. 😄
kaja mi kéne ? talán egy luxus föfogás ? vagy chips,meg ilyen egészségtelen dolgok ? 😄

látom a képek alapján hogy karatés vagy ! king ... 1 évet kung fu-ztam,aztán kis karate de abba hagytam 😊