313
Ha gondoljátok, belevághatunk, kifejlesztem a környezetet, és nekilódulunk :) érdekel valakit?
  • Doomista
    rémparty :SSSS
  • Sitnyikk
    jaja :) milyen stílusú buli legyen? :D:D
  • Doomista
    megünnepeljük egy bulival igaz :D
  • Nuki
    jeee :]
  • Doomista
    ^^
    várjuk ^^
  • Sitnyikk
    vasárnap este elvileg fullverzsön! hurrá ^^
  • Doomista
    hurrá -.-
  • Sitnyikk
    hamarosan megvan a 400!!!!
  • Sitnyikk
    azért örülök, hogy néhány nap a alatt több mint 300 belépés történt az oldalra :)
  • Doomista
    szép estét.
    my fáradt és számítógépre éhes. :-d-dDDD_d-DD_D_D_D_D_
  • Nuki
    egy egyszerü város, ahová most költöznek élőlények :D
    mellesleg jelenkorbaj játszódunk. asszem egyenlőre ennyi :D
    jó lenne valami interaktív városképet kitenni az oldalra, majd felvetem :D
  • Ottto
    np.

#220: Aham. Akkor lehet majd nézek egy ilyet. Csak tanulmányozgatok még egy kicsit (:
    Voltam már hasonló fórum alapú játékban (fantasy volt), de ott csak a világ volt megadva, a kalandokat mi írtuk. Mellesleg jó lenne valami képet kialakítani O. Cityről, mert nemtudom egy Sin city féle sötét, vagy egy Sim city féle tarka várost képzeljek el :j
  • Nuki
    meséltem már nem kevésszer ám egyenlőre csak játékos vagyok, úgyhogy kalandot nem indítok ;)
    (de nem biztos hogy kizárja az egyik a másikat:)
  • Nuki
    reméltem, azért nem akartam szájbarágós lennni :)
  • Ottto
    Imádok szerepjátékozni, tudom hogy működik (:
  • Ottto
    Ezt értem (és tetszik is), csak nem értettem minek ennyi "szerep"
    Játékos+Mesélő vagy ezesetben kalandterelgető, meg egy modi aki a fórumot rendbetartja, de ennél hova kell több?
    Felregetem az oldalra, majd szemmel tartom az eseményeket. Vagy teszemazt most én is indíthatok egy küldetést?
  • Nuki
    ha szerepjátékoztál már akkor KM=kalandterelgető('kt' azt hiszem?) (mint ahogy a nevébe is benne van :)

ha még nem, annyi a lényeg hogy ők irányítják a kalandot. ahol több mesélő van, ott valószínü improvizálás alapon megy a játék, egyenlőre előre megírt kalandról nem tudok, bár lehet hogy a III. számú küldetés nem csak fejben létezik :)
  • Nuki
    tulajdonképpen egyenlőre csak kalandterelgető és játékos van. a többi cím még kiosztatlan :)

fórumon van szerepjátékozás, és az ebben rejlő lehetőségeket szeretnénk kiaknázni.
  • Ottto
    Tehát, hogy is működik ez? Pl mi a szerepe a kalandterelgetőnek, kalandírónak, sztoriírónak, moderátornak, adminnnak, meg nemtom minek, láttam még egy párat összevissza...Eddig a "játékos" szerep az ami fixen áll. Akkor most kik vannak és mi a szerepük?
  • Doomista
    O.City BeTa Link ;)
    Sitnyikk majd ezek hozzászolás láttán felfogja rakni a linket :)
  • Ottto
    Ez nem hülyeség. (Sose találom a linket.)
  • Match
    írassátok már be a fórum címét a téma címébe...
  • Doomista
    nem kell hírlevél még,de majd később igen .
  • Nuki
    szerintem nem kell hírlevél :) ami fontos azt mindenki megnézi magának. mellesleg bétateszten kiforratlan rendszernél ne várjunk sok embert, szerintem elég jó ez a 3-4 aránylag aktív ember :) ahhoz képest hogy alig pár napja kezdtük ^^
  • Sitnyikk
    na! emberek! kell hírlevél? és picit akítvabban, ha lehet... köszi
  • macselek #207
    doomista! te törölted a topicomat?
  • Doomista
    nyugi,az első hónapokban sosincs forgalom,majd utána lesz,igy megy ez minden honlapkezdésnél :)
  • macselek #205
    regelhetne még pár ember! Reklámozzon csak mindenki!:D Nem hiszem hogy Sitnyikk megharagudna:DD
  • Doomista
    hát annyival érjél be hogy vannak rengeteg helyről kapcsolataim :D
  • Nuki
    éttem, deazthogy? :D
  • Nuki
    akkor én nem is szenvedek :D
  • Doomista
    meg csinyj a térképre iránytüt hogy honnan van észak,dél,stb :D
  • Siluro
    OK, azt hittem globális a probléma. akkor nemszóltam :) Amúgy a térkép kész, már csak a házakat, erdőket, főbb pontokat kell rajta megcsinálni.
  • Doomista
    hát nemis 1 nap alatt lesz meg :SS
  • Doomista
    domain !
    nem ingyen domain,mint a uw,atw,v1,freeweb,awo,freebase,extra,stb stb,hanem igazi .hu-s domain,fizetéses,de én elintézem hogy ingyé legyen :)
  • Nuki
    freeweb?
  • Sitnyikk
    okéoké... a béta még jó itt
  • Doomista
    nekem kiválóan megy !

sitnyikk keresek egy embert aki ad ingyen domaint ! .hu-s vagy még meglátjuk !
    hanem jön össze akkor extrára megy,mert gyors,nagy hely van rajta,és jol birja a forumokat,és a flasht !
  • Sitnyikk
    nekem is jól megy....
  • macselek #193
    nekem hamar behozza közbe korlátozták a netem