O. City (Fórumos kalandjáték)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom netes progi alatt php-re gondoltál, mert igen, ahhoz értek, bár php-s játékot még nem csináltam :)
De amúgy fórumon lesz.
Bár esetleg valami adatbázis rendszer lehetne, amiben a játékosokról lennének adatok, hogy mennyi pénze van, stb
Ergo pl béla elindul tejért a boltba, nincs pénze, de csak akkor tudja ellopni ha leghalább 4-est dob.
Ekkor béla bejelentkezik, dob egyet, és ide belinkeli hogy mit dobott...vagy mittomén hogy lehetne ezt automatizálni.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Úgy tom csak a házigazda moderálhat. Moderátori jogot meg nem fogsz ezért kapni =)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
játék:
feladat: zuzz el a boltba tejé
feladat megcsinálva
Fórum:
Fórumba beírás: sikerult
Fórumba olvasás: hurrá, király vagy, kapsz 100Ft-t he
Játék:
játékba meglepõdés, hõs Cold kapni 100Ft-t
Fórum
Hõs Coldi mondja: Thx a pézt, megkaptam jeee
vége, next missön
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"O. City (Fórumos kalandjáték)"
Úgy látom nem sikerült értelmezni a címben szereplõ szavak mindegyikét.
Btw én benne vagyok, de csak játékosként :)
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
ha progi lenne, akkor hivjuk dodo55öt, õ ért az ilyen baromságokhoz:)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
kell még ember -.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
xy te a másik topicban elvetted a 100000es hszem ezért most meghalsz mert elüt egy IFA :D:D:D ahogy borg mondta... szal ez igy nem jó.... irj össze 1000oldal feladatot, küldetést, kalandot és csinálj egy kis programot amik kiossza ezeket és azok vezetik :D
@
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
És ezt bárki bármikor benyögheti, mint ahogy be is fogják :)
hárman hozták ösze a kaland megoldását.... érthetõbb? :D
Ettõl függetlenül vállalnék egy kalandterelgetõ szerepet ha lesz belõle valami D: