O. City (Fórumos kalandjáték)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, adatbázis jólenne, meg dobókockás ötletet sem tartom rossznak ^^

adatbázis rendszer lesz, viszont manuális, amíg nincsenek 20-nál többen....
"ha progi lenne, akkor hivjuk dodo55öt, õ ért az ilyen baromságokhoz:)"

Gondolom netes progi alatt php-re gondoltál, mert igen, ahhoz értek, bár php-s játékot még nem csináltam :)

De amúgy fórumon lesz.

Bár esetleg valami adatbázis rendszer lehetne, amiben a játékosokról lennének adatok, hogy mennyi pénze van, stb
Match
ha már nagyon kell valami program hozzá akkor sztem legyen egy kicsit szerepjáték felling, és legyen egy dobókocka, amibe be lehet jelentkezni, és csak 1-et pörgeti.
Ergo pl béla elindul tejért a boltba, nincs pénze, de csak akkor tudja ellopni ha leghalább 4-est dob.
Ekkor béla bejelentkezik, dob egyet, és ide belinkeli hogy mit dobott...vagy mittomén hogy lehetne ezt automatizálni.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

és az hogy lesz megoldva? :0
Úgy tom csak a házigazda moderálhat. Moderátori jogot meg nem fogsz ezért kapni =)

NEOreg3
neménvoltam

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ColdFire!! Vissza kéne olvasni.... írtam konkrét példát!
na, akkor gyûlünk, gyûlünk :) 4 játékos akkor eddig :) (1 modi + 1 kt) konkrét példa: http://swdecay.suddenlaunch3.com/
ColdFire
"Fórumos kalandjáték"

játék:
feladat: zuzz el a boltba tejé
feladat megcsinálva
Fórum:
Fórumba beírás: sikerult
Fórumba olvasás: hurrá, király vagy, kapsz 100Ft-t he
Játék:
játékba meglepõdés, hõs Cold kapni 100Ft-t
Fórum
Hõs Coldi mondja: Thx a pézt, megkaptam jeee
vége, next missön

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Mutatnál egy konkrét, mûködõ példát?

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Lacc
"de ez egy netes progi lesz, vagy csak a forumon ilyen baromság?"

"O. City (Fórumos kalandjáték)"

Úgy látom nem sikerült értelmezni a címben szereplõ szavak mindegyikét.

Btw én benne vagyok, de csak játékosként :)
sweech
sok a pöcs az sg-n akik hajlamosak jó dolgokat szétbarmolni :)

macselek
Hú.. ez de zsír!!!! én a játékos szerepet vállalom:D

ja, és én jelenkorra gondoltam
Dodo55-t ismerem, majd hívom, ha kell :) szal akkor eddig van 2 spíler, egy moderátor és egy kalandterelgetõ. de a vérpistikés dolgot miért írtad? nem igazán értem azt a hszt
ColdFire
moderátor szerept vállalom ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ezt egyébként fantazi témájúnak tervezed vagy jelenkor vagy hogy? :0

ColdFire
de ez egy netes progi lesz, vagy csak a forumon ilyen baromság?
ha progi lenne, akkor hivjuk dodo55öt, õ ért az ilyen baromságokhoz:)

Match
játékosban énis, de szerintem tetesd át a sajátba, hogy a kalandterelgetõk mellett tudd igazgatni a vérpistikéket.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

viszont tökjó!! több mint 40 hsz másfél óra alatt :)
ok, szerzek! ;P
ERykk
a játékos szerepben én is bennevagyok:P

az ötlet jó .
kell még ember -.-

efelõl ne aggódj, a reklámozással nincsenek problémáim. de ha nem igazán akarjátok ezt a játékot, akkor nem fogom erõltetni :D
BIG Money7
<#vigyor1><#hehe><#hehe><#hehe>

NEOreg3
oda nem sokan fognak járni:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

saját fórumban miért ne lehetne moderálni?? :)
NEOreg3
moderálási jog nélkül nehezen:|

hát ha megvan a kellõ bizalom, akkor sztem klassz lehet ez
jaja! parasztgyerek nem fog kalandot terelgetni, és ha meg baromságokat ír, akkor elõször moderáljuk a hsz-t, és figyelmeztetjük, másodszor már kitiltjuk
ERykk
Jó az ötlet de a megvalósitás nehezebb lesz:)

dejóleszaz, normális embereket kell mesélõnek választani, egyépkéntmeg del hsz

armageddon666
/me most kalandterelgetõ
xy te a másik topicban elvetted a 100000es hszem ezért most meghalsz mert elüt egy IFA :D:D:D ahogy borg mondta... szal ez igy nem jó.... irj össze 1000oldal feladatot, küldetést, kalandot és csinálj egy kis programot amik kiossza ezeket és azok vezetik :D

@

reaper4
akkor jön a kérdés ki vezette az ifát :) és miért?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

akkor benéztem, és a kalandterelgetõ le van tiltva az oldalról. ennyi :)
És ha a kalandterelgetõ azt mondja elsõre, hogy Sitnyikket elütötte egy IFA?
És ezt bárki bármikor benyögheti, mint ahogy be is fogják :)
de a rendszert csak ki kell építeni, ami nem nagy probléma. de mondom, az ötlet egy fórumos játékból jött, és ott mûködött a dolog! csak itt saját ötletek vannak
lesz! egyszerre egy feladatot egy ember vállalhat el... mondjuk.
ahham... de sztem nem lesz túlzottan követhetõ, fõleg ha népszerû lesz a topig... mert tegyükfel egy feladatot elvállalnak egyszerre hárman... egyszerre meg van 3 feladat, és akkor káosz lesz az egész. Szal kell hogy legyen valami rendszere

mert az az igazság, hogy láttam egy hasonlót, de nem értettem, és gondoltam készítek egy érthetõbbet, saját ötletekkel
viszont hogyha a bizalom, és a kellõ támogatás megvan, akkor ebbõl akár országos játék is lehetne :D
NEOreg3
igen, de attól még atommegatáp harcos leszek-.-

különben ez nem nagy cucc.... Kyle Donan pl kért egy csokit (jó, hülyeség, de ez van :D) Sitnyikk elvállalta (mindezt kalandok topikba írva, egyszerre több kaland is lehet) Erre a kalandterelgetõk (eggyeske, ketteske, hármaska) eggyeske: Sitnyikk elment a boltba venni csokit. (vége a hsznek) ketteske: De sajnos nem kapott (vége) Hármaska: Kifelé menet a boltból talált egyet a földön, így megmenekült a város

hárman hozták ösze a kaland megoldását.... érthetõbb? :D
NEOreg3
nem, de attól még atommegatáp harcos leszek-.-

meg... nyitok egy SG fórumot :D:D
ngcsnet
nem túlzottan :D
és te meg tudod valósítani az alapját?

kíváncsi vagyok ez hogyan mûködne :/
Ettõl függetlenül vállalnék egy kalandterelgetõ szerepet ha lesz belõle valami D:

értitek?
ja igen, bocsi! a feladatok olyanok lennének, hogy Kyle Donan eztmegezt követeli O. citytõl. és akkor xy elvállalja a feladat megoldását. és a "Kalandterelgetõk" megírják, hogy hogyan sikerült neki a kaland. persze közösen (mondjuk egy kalandot 5-en hoznának össze, összebeszélés nélkül, így a vége a véletlen dolga. persze ha van egy fegyvered, akkor azzal jobb vagy, mintha nem lenne, és ezt a "kalandterelgetõk" figyelembe is veszik)
és pl ha nem sikerül egy feladat, akkor azt a feladatot kihúzzuk a listáról, ami még nem is baj, de a következményei meglátszanak majd a városon. persze lesz csevegõ, meg hírek a városból, meg árus, meg ilyenek :D