Veszélyes gyógyszerre bukkantak
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor én is írok egy példát. Van 1 mber, aki egész életében sokat mozgott. fekvõtámasz, ugribugri, súlyzógyakorlatok, séta, futás, lépcsõfutkosás, lift nuku.
Namost. Emberünk ahogy öregszik, egyszer csak meghúzódik valamije. Kicsit pihen, aztán folytatja addigi életmódját.
De ahogyan telnek az évek, egyre gyakrabban, egyre elhúzódóbban "húzódik" meg hol ez, hol az. Egyre több idõt kell bemelegítéssel töltenie, és egyre tovább tartanak a gyulladt idõszakok. Bedagad a térde (cipónyira), senki se tudja mitõl. Idõjárásra érzékennyé válik minden tagja. A folyamat pedig évrõl évre halad elõre.
Gyanakszik vírusfertõzésre, autoimmun problémára (amit szintén esetleg virus is okozhat), valami táplálkozási hiánybetegségre, meg mindenre. Kipróbál mindent, de a gyulladáscsökentõk kivételével semmi sem hat. Azok viszont drágák, megtámadják a gyomrot, és csak tüneti kezelést jelentenek.
Orvoshoz bejutnia egyyre nehezebb, a magyar egészségügy lassan szétveretik.
Na, meg ennyit arról a baromságról, hogy aki egészséges akar lenni és tesz is érte annak megvannak a lehetõségei... lófaszt!
Namost. Emberünk ahogy öregszik, egyszer csak meghúzódik valamije. Kicsit pihen, aztán folytatja addigi életmódját.
De ahogyan telnek az évek, egyre gyakrabban, egyre elhúzódóbban "húzódik" meg hol ez, hol az. Egyre több idõt kell bemelegítéssel töltenie, és egyre tovább tartanak a gyulladt idõszakok. Bedagad a térde (cipónyira), senki se tudja mitõl. Idõjárásra érzékennyé válik minden tagja. A folyamat pedig évrõl évre halad elõre.
Gyanakszik vírusfertõzésre, autoimmun problémára (amit szintén esetleg virus is okozhat), valami táplálkozási hiánybetegségre, meg mindenre. Kipróbál mindent, de a gyulladáscsökentõk kivételével semmi sem hat. Azok viszont drágák, megtámadják a gyomrot, és csak tüneti kezelést jelentenek.
Orvoshoz bejutnia egyyre nehezebb, a magyar egészségügy lassan szétveretik.
Na, meg ennyit arról a baromságról, hogy aki egészséges akar lenni és tesz is érte annak megvannak a lehetõségei... lófaszt!
Mondjuk meghuzom a labam, letrejon a gyulladas. Hogy kezeled az okat? Nem lehet es nem is kell, tuneti kezeles kell, hogy lemenjen a gyulladast es felgyorsuljon a gyogyulas.
Vagy beszivok egy bacit, begyullad a torkom, az immunerosites mellett is fontos a gyulladas csokkentese. (mivel legtobbszor spontan gyogyul, ez a legjobb amit tehetsz vele)
Vakbelgyulladas: mire egyaltalan kiderul, hogy van altalaban mar menthetetlen szerencsetlen.
Mondjuk trauma nelkuli izuleti panasz: a gyulladast csokkentese mellett megvizsgaljak es kezelik a kivalto okot is, mert itt van ertelme tudni mi az, es kezelni.
Par random pelda, de a lenyeg amilyen betegseg-tunetnek gyogyithato a forrasa, altalaban megteszik, a dokik sem hulyek es nincs titkos kozos osszeeskuvesuk sem. Sok kozuluk tenyleg gyogyitani akar.
Vagy beszivok egy bacit, begyullad a torkom, az immunerosites mellett is fontos a gyulladas csokkentese. (mivel legtobbszor spontan gyogyul, ez a legjobb amit tehetsz vele)
Vakbelgyulladas: mire egyaltalan kiderul, hogy van altalaban mar menthetetlen szerencsetlen.
Mondjuk trauma nelkuli izuleti panasz: a gyulladast csokkentese mellett megvizsgaljak es kezelik a kivalto okot is, mert itt van ertelme tudni mi az, es kezelni.
Par random pelda, de a lenyeg amilyen betegseg-tunetnek gyogyithato a forrasa, altalaban megteszik, a dokik sem hulyek es nincs titkos kozos osszeeskuvesuk sem. Sok kozuluk tenyleg gyogyitani akar.
Sokat tudsz róla, látom.
Te,egy nagyon tudatlan ember vagy,de legalább büszke vagy rá!
"A tanulmány az elrettentés mellett alternatívát is kínál a naproxen formájában"
aki fizet azt szopják. A Nature is már csak egy a sok prosti lap közül
aki fizet azt szopják. A Nature is már csak egy a sok prosti lap közül
szart se érnek ezek a gyógynövények csak a süket duma van velük kapcsolatban. Kedvencem a "méregtelenítés" kezdetû vaker. Mintha az emberi szervezet egy elfuserált szarrakás lenne amibe csak dobáljuk a moslékot hogy aztán gyûljön a dzsuva bokától szemgolyóig...
A placebo gyógyszercsalád 😊.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Van olyan gyógyszer ami nem veszélyes?
Ennyit errõl<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Ennyit errõl<#bdead>#bdead><#bdead>#bdead><#bdead>#bdead>
Aki egészséges akar lenni, és tesz is érte, annak megvannak a lehetõségei, aki a sültgalambra vár a gyógyszeripartól, az várhat rá.
el=ez (nem színész😊)
Na azért van egy olyan fogalom, hogy pszichoszomatikus. Pszichés alapú testi tünetek. Sok betegségben játszik el fontos szerepet, vagy egyesesen a kiváltó ok. Meg ilyen is van, hogy stresszelmélet, ami ennek részbeni fiziológiai hátterével foglalkozik.
Kimondottan a gyulladásokról nem sokat tudok, csak talán azt, hogy normális esetben csak átmeneti, bizonyos gyógyulási folyamatok velejárója lehet, stb. Akkor van baj, ha állandósul, vagy legalábbis elhúzódik. Azért én olvasgattam már több okról is. Csak ez egy olyan terület, ahol inkább csak alapos gyanúk vannak, de sziklaszilárdan még nem tudják bizonyítani, mert ahhoz még sokkal jobban kellene ismerni a test mûködését.
Kimondottan a gyulladásokról nem sokat tudok, csak talán azt, hogy normális esetben csak átmeneti, bizonyos gyógyulási folyamatok velejárója lehet, stb. Akkor van baj, ha állandósul, vagy legalábbis elhúzódik. Azért én olvasgattam már több okról is. Csak ez egy olyan terület, ahol inkább csak alapos gyanúk vannak, de sziklaszilárdan még nem tudják bizonyítani, mert ahhoz még sokkal jobban kellene ismerni a test mûködését.
gyogynovenyek altalaban nem, meg akkor sem ha alapvetoen tartalmaznak olyan anyagokat amelyek onmagukban mergezoek lehetnek.
Pl kamilla hogy ne menjunk nagyon messzire, hatekony gyulladascsokkento-nyugtato. Vagy kulsoleg aloevera, stb.
Pl kamilla hogy ne menjunk nagyon messzire, hatekony gyulladascsokkento-nyugtato. Vagy kulsoleg aloevera, stb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az a fõ baj, hogy a gyulladáscsökkentõket a legtöbb esetben folyamatosan kell használni. Ahogy a szedést abbahagyják, elõjön a gyulladás.
Miközben a másik ember mindenféle gyógyszer nélkül is vígan elvan. Soha nem olvastam olyan kutatásokról, sõt még kérdés feltevést sem, hogy vajon mi a különbség a két ember szervezete között?
Miközben a másik ember mindenféle gyógyszer nélkül is vígan elvan. Soha nem olvastam olyan kutatásokról, sõt még kérdés feltevést sem, hogy vajon mi a különbség a két ember szervezete között?
Az okok gyógyítása valóban sokkal jobb lenne. De manapság nem szokás foglalkozni az okokkal (máshol se).
Szerintem a gyulladások oki gyógyítása kb. olyan messze van, mint az öregedés (folyamatainak) kezelése. Ha egyszer majd elkezdõdik, akkor elõször csak a nagyon gazdagokon, ott is csak néhány esetben, aztán majd terjed kifelé a tudás meg a kezelés, olcsóbbá válik... így szokott ez lenni.
Jelenleg azonban még a leggazdagabbak esetében sem hallottam-olvastam semmi különleges gyógymódról.
Szerintem a gyulladások oki gyógyítása kb. olyan messze van, mint az öregedés (folyamatainak) kezelése. Ha egyszer majd elkezdõdik, akkor elõször csak a nagyon gazdagokon, ott is csak néhány esetben, aztán majd terjed kifelé a tudás meg a kezelés, olcsóbbá válik... így szokott ez lenni.
Jelenleg azonban még a leggazdagabbak esetében sem hallottam-olvastam semmi különleges gyógymódról.
Konkrétabban melyeket?
Ezek nem okoznak mellékhatásokat?
Ezek nem okoznak mellékhatásokat?
Tudom ajánlani a gyulladáscsökkentõ gyógynövényeket. De az oki gyógyítás a tuti.
apám gyógyszerész, és már évek óta mondta hogy az algopyrin (is) rombolja a szívet. nesze neked amcsi tanulmány 😛 persze ha szarul vagyok akkor néha pár szemtõl nem lesz bajom, viszont vannak akik elég gyakran szednek ilyeneket.
← ElőzőOldal 3 / 3