dez#29
Ha esetleg a valóság is érdekel, nem csak a propaganda (és el is olvasod, nem csak benyögtél ide egyet)..
1. A gyógynövények nagy részének hatásossága rég óta bizonyított és hivatalosan elfogadott. Külön szakma a gyógynövényszakértői. Sok gyógyszer gyógynövények 1-1 hatóanyagának kivonata, vagy annak szintetikus változata. Ennek hatása nem feltétlenül ugyanaz, mint az adott gyógynövényé, mert ez csak egy anyag egy komplexum helyett. Sok olyan anyag van a gyógynövényekben, amit túl drága és nehéz lenne kivonni (lebomlik), vagy szintetikusan előállítani. Ezek csak a gyógynövényekben elérhetők!
2. Igenis sok nemkívánatos anyag jut a szervezetbe (pl. természetes és mesterséges szennyező anyagok az élelmiszerekben, káros anyagcseretermékek, stb.). Ezek egy részétől külső segítség nélkül is meg tud szabadulni a szervezet, de nem mindentől. Amitől nem, azt elkülöníti különféle helyeken, főleg a zsírszövetben, de más helyeken is. Ezzel mentesül a szervezet az töményebb jelenlét alól, de ezekről a helyekről lassan oldódik azért kifelé, és helyi hatásokat is kifejthetnek, ahova lerakódtak. A külső segítség olyan anyagokat jelent, amik segítenek ebben a méregtelenítési folyamatban. Évmilliók alatt mindenféle növényi anyagokat ettünk, melyek között ott vannak ezek az anyagok. Ma nem eszünk, csak szétfőtt zöldséget... Én már több méregtelenítő programot végigcsináltam, és nem bántam meg. Nem értem, hogy nem ismerik ezt el hivatalosan. (Bezzeg van gyógyszeres méregtelenítés, komolyabb esetekre.)