2231
NFS : Carbon Garage
-
#391 valahol jól néz ki -
#390 hogy kapjak friss levegőt
de amúgy neked nem muszály rárakni -
#389 aki a kocsi tetejére rak olyan légbeömlőt az mondja meg mire jó!!!!!!!!!!!!!!!
sztem qva idegesítő hogy mindenki rárakja és csak rontja az autó kinézetét...nemtom mikor láttatok életben tuning auzón ilyent...szánalmas xD.
rosszulvagyok.lamborgini és légbeömlő :D.hova megy a alevegő?a motorhoz még véletlen se.az utastérbe?még jóhogy a jó kis benzingőz xD -
#388 Hát nálam az auto úgy néz ki ,hogy csak a MUSCLE! semmi matrica :S fúj... semmi agyonspoilerezés... choptop meg felni és csuma... meg persze ültetés.. -
Szabi1991 #387
karrierbe még csak 10% nál vagyok :( -
#386 felnibe a króm, v max arany :)
én csak a redbull gallardomnak festettem felnit, kékre de érthető okok miatt :) + esetleg a matricafeltöltéshez csináltam ijjen csiricsáré autókat a letöltőknek az összkép miatt :) -
#385 felnit sosem szinezek, a lila pedig jó szín:)
-
#384 nemis értem, egy ilyen autó, a maga eleganciájával és robosztusságával hatásos, nem igy hogy igy néz ki mint egy anyahajó :S
hová tünnek igy a vonalak? a szép forma? sehol
"mert neem mindenből a 100%os kelll " -
#383 hehe :P -
#382 Vki megtudja mondani autót h. lehet eladni? -
#381 kellene gyártani rá valami matricát :)
nekem tuti, h névfeliratos autóim lesznek :P -
#380 csúf -
#379 ez sztem nem lett olyan jó :) -
#378 ez tényleg tetszk:) Gratz
-
#377 -
#376 a cayman gyönyörü -
#375 Na ezt szépen leírtad! :D -
Szabi1991 #374
sajna még csak 20%nál vagyok
tegnap ,este kaptam meg.. -
#373 Remélem másnak is tetszik, nemcsak nekem :)
Én beleszerettem! :] -
-
#371 Proba verziós Supra:
-
#370 5 ora alatt?? az szep -
#369 Autoim:
Van egy olyan érzésemhogy ezt a játékot csak 1-szer fogom végigtolni.
-
#368 Jaja érted kb 5 óra altt végigtoltam és akit nem érdekel a vége az most ne olvassal el-> szóval várom milyen jo lesz a vége, erre megverem a főcsávot kanyonba ugy hogy megelözöm szval lol és annyi hogy kiszáll azt mondja " lesz aki legyőz nem te vagy a leggyorsabb" és elhuz... ennyi és a drága staff amiből ki sem lehet lépni..
Jah és a vége felé ugy mennek az autok hogy 250-el veszik be a hajtükanyart-> probáld majd meg hogy felfogadsz egy szélárnyékost, mennyit leeht rajta röhögni:D:D:
-
#367 Kell Nikki és még egy csávo legyőzöd a 3 bosst akkor már tudod. -
#366 ennyire gaz a jatek? tegyuk hozza hogy az ug halali volt annak az idejen. az ug2 ben volt egy ket kis ujdonsag. az mw-t jatszottam egy ideig. kb 30-40% nal meguntam. most jatszottam a carbonnal kb 5-6 versenyt de mar nem erdekel szal GRATULALOK AZ EA nak! -
#365 az autosculptban vagy miben csak akkor tudtok majd mindenfelet allitgatni ha felvettetek a megfelelo egyent a csapatotokba... -
#364 A végén hálábol végig nézhetjük kik készitették ezt a csodás rakás szart... és egy nyomorult esc-sincs a menübe...
-
Itt az enyém :)
Tudom, nem vittem túlzásba az optikai tuningot (a performance-ot annál inkább :D), de ennek a kocsinak nem is áll az jól, így a legjobb sztem.
(Itt is ez a leggyorsabb kocsi, mint MW-ben?) -
[Walaki]D`Lair #362 ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez gyönyörű -
#361 Már nem azért, de ez nagyon csúnya lett. Legalábbis nem az én ízlésem, plusz egy Mustangon nem ez a fajta tuning mutat jól... persze ez csak magánvélemény -
OLIII #360 itt az enyém
-
#359 minnyá berakom az én kicsikéimet is -
#358 uhh ez nagyon jól néz ki(Y) -
#357 spoiler nem illik hozzá, amúgy jó-.- -
#356 Itt az én kicsikém.
-
#355 törölt hozzászólás -
#354 Nem fog menni? :S
Akkor ezt bebukt(am)uk? -
#353 hasonló a szitu nálam is, sajnos hiába küldenének mentést, annak a karrierét sem tudnád betölteni:( -
#352 Vvegyél fel msnre.