2231
NFS : Carbon Garage
-
kis kocka #231
-
#230 Sorry de sztem kibaszott ocsmány ez a Skyline :S -
-
#228 akurva de állat föleg az eleje:)
Alig várom holnap reggel 9-kor kezdhetme a game-t:DDD -
#227 Nah az Alfát újítgattam:
-
#226 Most így néz ki, nagyon megy
Ez meg csak úgy van, mer' jó -
#225 Ha vkinek van már skyline-ja pls tegyen fel róla képet,és mondja el róla a véleményét... -
#224 #222 és #221 meg #212 KÖSZI! -
#223 http://www.sg.hu/forumxtreme.php -
#222 Igen faszányos:D -
#221 Ez über-állat !!!!! :D -
#220 Előbb írtad,hogy rendesen lehet ültetni a kocsit.Akkor nem csak a külsőt lehet változtatni,hanem a belső részeket is variálhatod? -
#219 ezt hogy érted?
-
#218 A perforanceokkal is lehet csesződni? >) -
#217 az teccik viszont a tuningban hogy lehet rendesen ültetni,tehát ne mcsak az hogy most beváok alá egy stage 3 rugót oszt jóvan:P -
#216 majd ha meglesz a játék! :) -
#215 Exoticot sem :) -
#214 úgylátom az izomautós vonalat nem sokan erősítik:P -
#213 Jaja.
Előtte egy 19-es sima felni volt rajta.
-
#212 nicehány %-nál lehet venni rx7-et?? -
#211 jah azt még elfelejtettem hogy a challengerem az pinkslip-es a alsó rész vezetőéjé volt,úgyhogy spórolt nekem 80rongyot:P -
Newfronter #210
Itt a jó kis RX7-em! -
#209 jó ez a spojler:P szép verda a felni sculptingos? -
#208 Nah most győztem le az Aston Martinos fazont.
Látom nem sokan kezdték a játékot Alfával...
-
#207 amúgy teccett hogy a tutorialt meg a kocsiálasztást ígyberaktá kaz introba.monjuk amikor a corvette-os tag elől menekülsz ott sztem felesleges az irányítás..dehát így interaktívabb:Pamúgy tipikus fásztendfjúriusz sztorija van de sztem bőven tűrhető,a szereplők jók,hát meglássuk mi sül ki a végén de én má sejtem:P -
#206 jah igen:D:D:D::D Hát nemhiába rendes csávók vagyunk mi!:D -
#205 mikor a útmutató csávót kirakja melléd meg mikor a neville hozza a piját:P -
#204 Talán nem kapok büntipontot ha ide is beirom, mert a másik topik full warez,itt meg ugye mindenkinek van valamilyen
Aki magyaritotta és nem a HKZondás releaset használja annak van a játék elején intro, meg nem játék engines videok? Mert nekem hiányoznak, ha meg visszateszem angolra akkor minden faxa (Razor) -
#203 az 1ik videóban a csaj megjedz hogy rendetraktam:P(mármint a játékos elvtárs:P) -
#202 Amugy igen ez egy lakás, mivel ide lettél elszállásolva! Game ugy hivják hogy a "rejtekhely". -
#201 Az én drágaszágom:P
-
Tessék itt van a kért 2 megás képed!.... csak hogy szebb legyen:D -
#199 OFF
ha nemvetted rossz néven neoreg megkérdem hogy tudjátok megváltoztatni a képetek mert én sehogyase tok VIP kell lenni fizetni kell vagy mi??? bárki lécci segiitsen!!! -
#198 ja, még épp költöznek, sok a karton doboz :D -
kis kocka #197 az én kis camarom
-
#196 bocsi de nem teccik proobájjatok meg ne maximumra kihuuzni minden autosculpting lehetőséget néhányat csak enyhén néhányat egyáltalán mert iigy nagyon csicsás hétvégén megmutatom hogy képzelem el
NE vegyétek rossz néven -
#195 karrier autóm 27%-nál:
-
#194 jaja,olyasmi -
#193 nagyon maszek! -
#192 ez egy nappali?:D