NFS : Carbon Garage

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

misirulez
ÚÚÚÚristen milyen színû az a felni <#falbav><#boxer><#rinya><#rinya>

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

DJ Skyline
<#hawaii>

kár,hogy nem lehet forgatni a kamerát! :| legalábbis én még nem jöttem rá hogyan kell! (az AUT7N;V az Autosclupt helyett az nem bug, csak így kaptam el, miközben pörögtek a betûk! 😊 )

itt van vegre! 😊

http://teddike.freeblog.hu

Kongy
<#vigyor><#kacsint><#worship>ÁLLATI YÓÓÓÓÓ!!! Csak a feltelepítés nehéz!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
WoW Király játék nekem már megvan!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

doxadmin
Na erre mondtam hogy ez ami ide ben van linkelve gy rakás szar!

Az a kiba***tt torrent meg kiba***tt lassú hogy rohadna meg!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

The FlashBack
várom😊

The FlashBack
várom😊

vannak kepek mar fennt par helyen, foleg masik topicba...
szerintem az este folyaman rakok majd fel en is parat 😊

http://teddike.freeblog.hu

The FlashBack
Hát remélem nem túl korai, mire hazaérek, énmár a teljeset szeretném tolni, és most kivételesen a demót ki is hagynám, hogy nagyobb legyen a meglepi

The FlashBack
Nah várjuk a sok szép CarbonCárt😊
Valszeg egész este leszek, szal képek jöjjenek, hamár nem tudok játszani:|

SLICK
csak most nézem itt nem tok törölni 😄
amúgy ott vannak a Carbon topikban a linkek csak olvassatok vissza!

omg<#banplz>

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

ElekAdam
Mikor lesz kész kb a Pc demó????????

DJ Skyline
jól van gyerekek! nem hiszem el, hogy nem tûnt fel a carbon topikban, hogy rég kijött a demo! de ti még a ps2-es demot akarjátok leszedni!

doxadmin
Ja amúgy megpróbálom föltörni a kódot, ha csak betûk vannak benne akkor már csak másfél óra kell!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

doxadmin
De k***a gyorsan mert már szeretnék jáccani vele! Azon csodálkozom hogy csak 200 mega, az EA szerverén a demó 650Mb-t!

Ez lehet hogy PS2-re lenne???

LiPTON
tényleg jó lenne a pass, elõre is thanks

doxadmin
Mégis mi a szar a jelszó a rarhoz?????

SLICK
Na mivel megjelent a demó, kinyittattam a topikot...
Aki esetleg nem tudná ez a topik mire van:
Ide a játékban készített autóidról teheted be a képeket, idõvel lehet rendezünk versenyeket is, mármint h kié a legjobb autó... de ez majd csak idõvel.
Addig jó lenne ha itt se szpemmelnétek!

Dragooon
lol már ilyen is van? :S

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Kontrakcio

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Csabesz6
XD
zödcar ruzlz:-}

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Shiwo
azt én is..pláne ha megy expé alatt...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Pheaper
ezt megnyitod
rámész a premium meletti free re és megvárod mig visszaszámlál és rámész a downloadra

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Hogy lehet elkezdeni tölteni, mire kell kattintani?

DjDano
PC demó csak szeptember végén, október elején lesz....

Pheaper
😄D

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

ColdFire
nem... ték

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

acsati
pcre lesz?
maffioso
van de csak ps2re

\"If in doubt, flat out!\"

acsati
van demo?
ColdFire
de ez jó 😄

ColdFire
engem is 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ngcsnet
szánalmas

bazs1
annyira iritál ez a szmötyi!

ColdFire
en erre meg ezt:

KapuBen
erre csak ezt tudom mondani:

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
JEEEEEEE!

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Sland
csináltam videót, töltöm fel rapidra

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Balázs 15 te nagyon szmötyi vagy XD

OrioN the S
de képzeld ismerjük ..... de én inkább megvárom az eredeti pc-s verzsöünt...

pff de gáz vagy ...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Balazs15
ha érdekel lehet számitogépen playstation 2 Lemezzel játszani tudjátok vannak playstation emulátorok pfffff még ezt se ismeritek de gáz

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

alert
Nos? 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Barney Tech
Bezze már behougyoztam.

OrioN the S
😄DDDDDD benehugyozz :Ð

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Barney Tech
Megy??????