NFS : Carbon Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
kár,hogy nem lehet forgatni a kamerát! :| legalábbis én még nem jöttem rá hogyan kell! (az AUT7N;V az Autosclupt helyett az nem bug, csak így kaptam el, miközben pörögtek a betûk! 😊 )
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az a kiba***tt torrent meg kiba***tt lassú hogy rohadna meg!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
szerintem az este folyaman rakok majd fel en is parat 😊
http://teddike.freeblog.hu
Valszeg egész este leszek, szal képek jöjjenek, hamár nem tudok játszani:|
amúgy ott vannak a Carbon topikban a linkek csak olvassatok vissza!
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Ez lehet hogy PS2-re lenne???
Aki esetleg nem tudná ez a topik mire van:
Ide a játékban készített autóidról teheted be a képeket, idõvel lehet rendezünk versenyeket is, mármint h kié a legjobb autó... de ez majd csak idõvel.
Addig jó lenne ha itt se szpemmelnétek!

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
zödcar ruzlz:-}
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
rámész a premium meletti free re és megvárod mig visszaszámlál és rámész a downloadra
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"If in doubt, flat out!\"
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pff de gáz vagy ...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.