2231
NFS : Carbon Garage
-
leipsig #271 törölt hozzászólás -
#270 Jó,kicsit fura.egy képet linkelsz a camaro ss-ről és annak van elől lámpi vagy lehet csinálni neki??THX -
#269 mitől van az hogy ha elindítoma játékot csak felete képernyőt dobbe? -
#268 Mazda rx8 11%nál
-
leipsig #267 törölt hozzászólás -
#266 azt hogy a garázsba látszik a feltuningolt camaro ss-nek a lámpája ha olyan lökháritot veszel rá??és egy képet vki küldene róla thx -
#265 fekete:P amúgy türhető,bár még mindíg a chargerem teccik legjobban:P
nem szertem ha naon FnF stílusba tuningolnak egy régi vasat(rengetegsok colos nem odaillő felni,húdespojler)
de sokkal jobb mint az előbb:P -
leipsig #264 törölt hozzászólás -
#263 sztem a szin nem áll jól neki -
#262 nem áll jól ez a tető neki! -
leipsig #261 törölt hozzászólás -
#260 azóta megynertem a tuner alak RX7esét,de eladom hogy legyen pénz az Elise tuningjára:P -
#259 Szerintetek melyik az élethübb?
bocs a kaki képekért amuigy minden maxon van csak a motion blur és 20-30 fps
-
#258 MOOÁÁRR!Jó lett a kis tigris.
De ezek a hülye motorháztetők még mindig nem tetszenek. :/ -
#257 ja, az más! :D -
#256 winyóról linkelt
"http://c:/Documents%20and%20Settings/a/Asztal" -
#255 te mit linkeltél be? mert még megjeleníteni sem tudom a képet, meg tulajdonságokat sem, hogy milyen oldalon van ez -
#254 ez a enyimé -
#253 [IMG]http://C:\Documents and Settings\a\Asztal[/IMG] -
#252 szal #247-re ment az előző ... nemtom h bírtam ekkorát mellényomni :DD -
#251 szal akkor 56%nál még nincs GTO :(
mend1... akkor ha találok 1 használható linket a razorra akkor majd tesztelem én :DD -
#250 törölt hozzászólás -
#249 törölt hozzászólás -
#248 úgy döntöttem RX7es riválisunkat japán autóval fogom legyőzni:P
megvettem hát az 1etlen stage 2-es tuner verdát és ez lett belőle:
-
#247 én úgy vettem észre hogy motorháztetőtől függ.
-Csori:56%-nál járok,a tuner résznél még le kell győznöm a csávót,a Exotic negyedben még 2 terület van asszem,és eddig sima járőrkocsik jöttek csak,az s max 12,és könnyű lerázni őket.gondolom a piros városrészben lesznek majd komojabb csaták met ot minden terület 5ös vagy 4es szinten felügyelt(aki nem tolná a játékot elmondom hogy minden kis területet ellenőriznek a fakabátok.ha egy területen sok a verseny vagy egyéb okok miatt jobban felügyelik(ezt mutatja a lángoló körbe írt szám) pl.az egyik versenyen ami egy 4es területen zajlott végig villogott a térkép a rendőri aktivitást mutatva aztán a kör végén feltőntek a zsaruk....) -
#246 Nagy kár, hogy nicsenek benne lámpák, az szvsz jó dolog volt :\ -
#245 benyomom ide is, a másik totyik túlzottan pörög. hátha itt jobban szem elé kerül.
van valaki akit már cop_gto, v esetleg cop_corvette üldöz ? elértétek már azt a szintet ? v egyáltalán hasonlóképpen megy a dolog mint MW-ben ?
nekem még nincs + a gém, és nincs kedvem visszalapozgatni emiatt. de aki méltat ezzel kapcs 1 válaszra, és van kedve 1 kis tesztelésre is (persze ha már az említett szinten jár) annak adnék 1 linket 1 lomra, amit sztem érdemes kipróbálni :)) -
#244 a kompresszorból több féle van? vagy mondjuk van a charger, ahoz csináltak egyet, aztán ennyi....camarohoz megint más, és így tovább! vagy van annyira igényes a játék, hogy azért lehet mondjuk 5 közül válogatni! vagy arra is gondoltam, hogy minden motorháztetőhöz más milyen van! melyik a 3 közül?:D -
#243 wazze... valamiről le kell mondanom. annyi lomot gyártok máá PS-al, h valamit ki kell ejteni. most h megjelent a gém, asszem lassan bele lehet túrni a matricákba :))) ez más kárára fog menni számomra, de azéé pár okosságot tuti összevágok hozzá :)
csakk máá le kék tőtni :P -
#242 a hasmagasságot lehet változtatni.neon,lámpák nincsenek,ablakfestés van. -
#241 na végre még 1 muscle caros:P -
#240 hát monjuk külső nézetből meek :P amúgy meg ha 100%-ra raknám magamasabb lene mint maga a kocsi...nekem így tecik és kész,a töbi motorháztető nem néz ki jól rajta.én pl azokat a tetőbeömlőket nem szeretem...mi célja van?hűti a tetőt?mer nemhiszem hogy meg van nyitva rendesen.......mindenbe bele lehet kötni,midenkinek más az ízlése,(vagy lehet hogy egy kocsi azzal néz ki jól)
Cseri:41%-nál -
#239 hali vissza olvasta ( illetve néztem a képeket) ti a képek alapján hány % nál tartotok?
-
bacow #238 Helló!
Az érdekelne hogy hogy van a tuningolás van benne külön tuning bolt mint az underground2-ben és ha van akkor megkell keresni öket? -
#237 pár szvsz:
-hogy tudtam már az első autoscupt-os videóba hogy tökmind1 hogy van-e ilyen részletes vagy nincs mert a sok n00bZli ugyis mindent maxra rak, ők az alsó kategóriás igénytelen vásárlóréteg ( itt sem marad belülőlük hiány ahogy elnéztem)
-aztán vannak az igényes tunerek akik valóban nézegetik többféle képpen mi mivel passszol és tényleg egy szép, és elegáns autót csinálnak
ezuton szeretném közölni, attolmég hogy ki lehet hozni a hengerfejet a háztetőn kivülre, nemcsak olyan lehetőség van hiába az a legujabb...
az a régebbi ocsmány kéményautó amit berakott még valaki, hááát hadne minősítsem, nevetséges .... :D:D hogy lász ki az ablakán???
on. -
#236 Hi all!
gyerekek később lesznek még lökösök vagy bekell érni ezzel a 4el? -
sftomee #235 muhaha :D -
#234 irj vissza a privátra pls! -
#233 grat,ez nagyon ütős lett -
#232 szép:D