2231
NFS : Carbon Garage
-
#311 hogy lehet igy elrontani egy muscle cart hogy spoilert rkanak rá -
#310 Hm... ismerős. Nekem is hasonló van, de nem nagyon vezetem, mert a muscle autókat nagyon nehéz kormányozni. Ha lenne drag, abban mennék vele. -
#309 valaki?
#302 -
T1 #308
-
kis kocka #307 casseus carja tényleg jó -
#306 nice -
#305 Nem tudom mi ütött belém, talán a MW-ból maradt néhány szép emlék a kocsival, ugyhogy azonnal megvettem. Eddig kb 150.000-be van és nem is megy olyan jol,de nem adom fel ^^
Kép 2
Kép 3
Kép 4 -
meg casseus cuda-ja is -
#303 törölt hozzászólás -
#302 legyen szives valaki mondja el, hogy hogyan tudok netre menni játszani
a beállításoknál megvan a fiók létrehozása, ez megvan, be is jelentkeztem de innentől sehol nem találom, hogy hol lehetne netre menni, előre is köszi a választ, jöhet privibe is:) htx -
#301 eztecik, szépgratz
:)
-
Crazy Mate #300 TÉK -
LeePí17 #299 Kiraaaa! -
xxX69Xxx #298 bazz nem megy ez a ki****** képfeltöltés... na mind1, akkor leírom a címet:
http://www.callofduty.extra.hu/karrier1.jpg
http://www.callofduty.extra.hu/karrier2.jpg
http://www.callofduty.extra.hu/karrier3.jpg
véleményeket várom...
-
kis kocka #297 már a 4. autóm
-
BIZ0906 #296
Még csak ilyen de azért mutatom meg, mert qurwa jó a grafikája! -
#295 sajnos nem..........tud valaki csitet?elegam van hogy van egy fullos elisem 320ezerből,és eldhatom 60ezerér.........jah és az elise állítólag a csíkok alapján jobb az rx7-nél hát ehhez képest szart sem ér........amúgy a versenyző AI iszonyat gáz vonatoznak kanyarban meg hejben fordulnak annyia lelassulnak,meg csalnak is(főleg a muscle caros boss a 12sec-es hátrányt 2 kanyarban behozta,de ha megelőzött már nem tudtam elkapni)a kanyon futamok könnyűek,1lsőre megvolt mind......nah Csitet vagy trainert pls.a gugli nem talált gondoltam beírom ide...... -
xxX69Xxx #294 Bocsi! hogy ennyit bénáztam, de mindig valamit elbaxtam, remélem most jó lesz...
1.kép
2.kép
3.kép -
xxX69Xxx #293 1.kép
2.kép -
#292 Nem azé' de nem lenne jobb,ha levágnád a felesleges részeket?Ha paintbe csinálod a jobb alsó sarokban lehet összébb húzni a dokumentum méretét,PS-be meg mégkönnyebb,cak fel kell nagyítani a képet. -
xxX69Xxx #291 A karrier kocsim 44%-nál:
-
Bugge #290 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beállítani a hátranézést. Mert alapértelmezettben az "L" betű, az és nost elég nehéz nyomgatni azt verseny közben, a tükör meg zavar, ezért kikapcsoltam. Meg a map-ot is csak az m-el tudom előhozni. Nem lehet ezt valahol állítgatni? Mert csak az alapokat találtam a beállításoknál (gyorsulás, hátra, jobbra....)
Köszi a segítséget -
#289 érdekes de 1x pont iej nfelnit sculptoltam......... -
#288 sok szar rx8:P -
#287 rx8-am
-
#286 Az én Kis Hemi-m!
-
#285 miért nem vágod ki a képet(?), és akkor nem a kép 1/4-e lenne az autó! -
#284 American Muscle
-
#283 alul a kocsi szebb, felül viszont a táj sokkalta realisztikusabb -
#282 ne legyetek már restek rányomni lent a "kép beszúrása" gomb-ra ennyire sem tellik? -
#281 nem rossz,érdemes porcheval menni??mert épp most állok kocsi csere elött... -
#280 az alsoo élethűbb de mi a kulombség mármit beállitásban??? -
leipsig #279 kicsit meréz a szín -
sleepyhead #278 íme, hát nem nagy szám..
-
#277 ez jól néz ki! -
#276 thx
-
#275 törölt hozzászólás -
leipsig #274 törölt hozzászólás -
#273 egy camaro ss-ről képet tuniglova és hogy olyat leht hogy elől látod a lámpáját??,:D -
leipsig #272 Nem értem pontosan mire gondolsz sorry