2231
NFS : Carbon Garage
-
#551 gyönyörű:)
-
#550 ez sem rossz, sőt...
-
#549 fuu.. paint jo rondan ment:( -
#548 csakmerhogy (ertelme) clk mercit eddig meg nem lattam:
amugy tenyleg tok rondak ezek a sotet autok. talaljatok mar ki valami mast is..... thx -
#547 Mért kell belinkelni egy rohadt 67-es gt 500-ast 30x, ezt nemértem, főleg hogy mindenkinek ugyanolyan -
Mester01 #546 Ez milyen kocsi? :p -
Szabi1991 #545 -
#544 Mazda RX8
Mitsubishi Eclipse
Mazda RX7
1iken sem hajtottam végre radikális változtatást, de nekem így teteszenek :) -
Neoncsoves #543 Íme az én verdám:
Karrier: 15% -
bolka #542 törölt hozzászólás -
-
#540 Volt ilyesmi a MW-ben is csak ott kukásautóval kellett menni -
#539 teherautóval?? képet! -
trialboy #538 srácok!!!a bonusz versenyeknél ha arra mentek ami ien zsarulerázos és idöre megy a 2. veresenyében egy tehrautóval kell menni nemtom probáltátok-e már de érdemes kiprobXD
-
#537 Why should i NEVER send my savegame to anyone?
The savegame contains your EA Nation private CD Key. Sending out the savegame means revealing the Key to everybody who will have access to your savegame and potentially loosing the access to play online. Read more on NFSCarbon_Savegames page.
AJÁNLATOS NEM MEGOSZTANI EGYMÁSSAL A SAVEGAMEKET, HA EREDETI A JÁTÉKOD! -
#536 itt van oldalról:D -
#535 Jó nekem teccik:) -
#534 talán egy képet oldalról...-.- -
#533 vélemények???:D -
#532 ismerős a helyzet igaz nekem azt csinálja hogy amikor kirugom kilép a játékból.egyszerűen nem kell kirugni:)igaz nem tudom hogy akkor mit fogok csinálni amikor megszerzem magamnak a "szélárnyékosat" -
#531 hát nem tudom de az a lényeg h fafa a drift:DD a kanyart bevettem 200-al és olyanb jólki ment a kocsinak a feneke hogy az egy álom volt:) -
#530 basszus nem igaz az utolso ellöti ellenfél el nyomtam elnyertem az autoját is és fölvettem valakit vagy kirugtam valakit kiugrott:@:@ nincs patch vagy valami ez ellen???? -
kis kocka #529 nm -
KoPf04 #528 Köszönöm!
Megtaláltam -
#527 jah meg azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom a felni "autószkluppolni":D.mert amikor kiválasztom hogy meiket szeretném akkor szürkén mutatja az állításokat...ugyanígy nem tudok pufót se alá lökni.pedig már 50%-nál járok -
kis kocka #526 autosculp-al amikor motorháztetőt csiszolod van amilyeiknél előkön egy kiba***tt nagy kályha -
#525 Hát jah...nehéz volt 120-as tempóval lerázni őket.Buli volt amikor beleakadtam egy Suv torlaszba...1 mm se kellett hogy elkapjanak köszönhetem a menekülésem a no2-nak:)) -
KoPf04 #524 Áruld már el légyszives hogyan lehet ilyen madárfogót szerkeszteni a motorházra
A kompresszor légbeömlőjére gondolok -
kis kocka #523 hát igen az kicsit nehéz lehet. ezt lagalább kijavították a mw-hez képest mert abba csak 1 is elszált akkor vége volt -
#522 Nah ez egy jó kérdés :)
Careerem 100%-os.
Egy csomó jutalomkártya nincs meg, mert nem tudtok ki ellen versenyezni free roamingban pl.
Challenge Seriesben meg már 6 vagy 7 ilyen 3-as sor kész van.
Ha meglesz minden kártya amit kétlek, meg a Challenge Series is fullos lesz, talán akkor megkapom a Zondát...
De az idegesít hogy a legjobb autókat nem lehet tuningolni...
Ott a Koenigsegg, a BMW. Nekem ez a 2 kéne... DE NEM LEHET :((
Vagy szóljon valaki ha tévedek. :/ -
#521 nekem tegnap a dodge altt mind a 4 kerék ki volt lőve és nagy nehezen leráztam őket:) -
KoPf04 #520 A driftelés lényege ebben a játékban ellenkezik az eddigiekkel,ugyanis itt nem kell ellenkormányozni.
Ha megfigyeled amikor mondjuk jobbra kormányzol akkor a kocsi befordul jobbra és már magától ellen is kormányoz.Tehát amíg csúszik a fara neked csak mindíg apro helyenként határozott mozdulattal kell az íven tartani,ennyi kb....
máshogy nemtom elmondanide ha megnézed amiről beszélek,rájösz te is hogy nem nehéz egyántalán. -
kis kocka #519 2 keréken de migcsináltam
-
Szabi1991 #518 nem , de azt mikor adja ? -
#517 Van már valakinek Pagani Zondája? -
#516 BTW az a Ford mustang meg a Chevi Camaro mennyi pénz(és mikori évjárat?)?Nem tutningolva meg sehogyse,csak üzemképes és eredeti. -
#515 Én azt nem értem miért kanyarodik ilyen ratyiul.Még vmikor a másik topikban be volt linkelve hogy kell 1 millás driftet csinálni.Ahogy ott fordult a kocsi,a NEM lehet.Nekem miért nem fordul úgy?Egy kicsit is lenyomom a jobbra v a balra nyilat,úgy keresztbefordul,hogy...Na jó keresztbe nem,de eléggé befordul és azt ellenkormányozni?Ezért döntöm romba mindig a pályát.Vmi jó taktikát vagy tippeket nem tudtok adni? -
#514 Egyetértek. Amugy miért csak 20 szorzo van? meg mekkora g***ség már hogy le van szektorozva a pálya nem lehet 1 driftet végignyomni. A hegyi driftek meg abszolute királyok ;)
Ennek ellenére a játék nálam a "Csak seed miatt marados" kategoriába jutott, miután végigvittem a karriert -
#513 nekem a kedvencem a drift;DDD sztem naon zsír a játékba -
Szabi1991 #512