2231
NFS : Carbon Garage
-
#471 nagyon rövid a game nem?
-
#470 már megvan:D -
#469 hogyan raktok be képeket?:D
azt tom hogy kell de nekem csak 20kb ig engedi!
olyan kéne ahova felnyomom és berakom ide a linket:D -
#468 szépen megcsináltad -
#467 legjobb
-
#466 Vki megtudja mondani új autót hogy lehet tuningolni (nitro, motor), most vettem 1 rx7-et és alig enged pár dolgot? -
#465 a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ? -
#464 nem lenne hátrány. kíváncsi lennék illik e a skinem ebbe a játékba. (elvileg miért ne illene, sztem csak átemelték)
nekem még mindig lefelé nyüszög szal messze vok a dologtól :DD -
csoola #463 nekem most lett elérhetö, ezután mikor fogok tudni autosculptot?
-
#462 a magyar változatban szivárvány-nak van írva (mármint úgy kell kiválasztani mint a fémest, meg krómost stb) azon belül pedig a színskálán a balszélső és azon belül a palettán a bal felső szín -
Szabi DEMON #461 Én meg imádom és sztem addig maradok ezzel amíg csak lehet. :) -
Szabi DEMON #460 Van Fabricator a csapatodban? SAL COLIN pl. -
csoola #459 szép csak nem szeretem az alfákat:D -
csoola #458 ez aztán olyan mint egy állat, egy tank, de nagyon pöpec, nekem bejön! -
#457 miért nem enged engem még autoschlupt?(de csak felnik és kipufogoknál nem enged!)
pedig már 100% ban kivittem carrier moddot! -
csoola #456 inkább ide irok, itt segitetek sztem: az a bajom h a mazdához az elején a játéknak 4-5 %-nál, nemtok auto sculposat "játszani", mert egyszerüen nem enged a csuszka. késöbb unlockolodik ez vagy h tom testreszabni az alkatrészeket? -
Szabi DEMON #455 Na még 1x hátha msot összejön:
-
Szabi DEMON #454 Itt az én Alfám kicsit 50% előtt:
Vélemények? -
#453 Neon van a játékba? -
#452 Nagyon csesce. Egyénként a muscle caroknál a kiemelkedő motor az autó típusától, vagy az éppen aktuális motortól függ? -
#451 Ez milyen festés rajta?(Mármint az alapszín) -
#450 Üdv emberek!
Véleményetek szerint, hogy néz ki ez a gép...
most szermányoltam és megpróbáltam valami normális festést rárakni... sikerült? :D -
#449 Talán így:
-
#448 Jelenlegi autóm.Nincs sok csicsa rajta.42%-os stats:
-
#447 ez is szép
-
Samthek #446 bocs,az elöbb lemaradt a kép:) -
#445 thx:) -
#444 hali az audit meg tudta valaki már szerezni?
-
Samthek #443 én meg ezzel:) -
Samthek #442 hali,az online rész tényleg ilyen ratyi?nem is tudok szobát választani,meg semmit,valahová berak aztán indul a verseny. -
#441 Én még csak 50%-nál járok, jelenleg ezzel keserítem meg az ellenfelek életét :)
-
#440 ez nagyon szép!
#433 - ez se kutya :) -
#439 természetesen megvolt.. -
#438 adj egy kis pluszt a gammára, meg a fényerőre... -
Spe3do #437 Itt a következő művem : bónusz 2007-es Jaguar XK -
#436 egyébként ugye nem csak engem zavar h vmi kurva sötét tónusú az egész játék? attól függetlenül h éjszaka van.. alig látszanak rendesen a vinylek -
#435 Nem nehéz, csak 1-2 helyen. -
#434 olvass vissza 1 picit, nemrég egykét meberke szidta, mint a bokrot, hogy nehéz, mint a mocsok.... -
Még dolgozom rajta.
-
#432 Srácok nehéz a játék?Nehéz végig vinni?