1688
Black Mesa: Source
-
#208 lehet kérdezni a fejlesztőktől -
#207 hááát... HL2-nek sztem már csak 1-2 fontosabb részét fogom újból tolni... így negyedszerre már a közepe nem volt olyan izgi... Epizódokat viszont szeretem ^^ olyan kis rövid kikapcsolódások :D sokkal pergősebbek :D csak tényleg jöhetnének éves szinten mint eredetileg akarták :S -
#206 Pedig ez csak majd jövőre jön, és addig még kétszer ki kell tolljad :DD -
#205 minél többször nézem annál jobban várom :D újból végigtoltam HL2-t meg az epizódokat miatta XD -
#204 HD hivatalos trailer -
RMarvin #203 kemény 10$... -
#202 Nem hinném. :( -
#201 HL1 Source ingyenes? -
RMarvin #200 Fájdalocsillapításként - legalábbis amíg meg nem érkezik ez a gyönyörűség - jó szívvel ajánlom a veterán HL1 rajongóknak a HL2 alá készített "Obsidian Conflict" c. mod legújabb (asszem 1.33-as) verzióját, ami a Cooperative mód rajongóit szolgálja ki (szerintem sokkal jobban, mint a Synergy vagy a Sven-coop) Viszont a futtatáshoz szükség van a Half-Life 1 Source verziójára. Nagyon jól eltalált mod, és ami nagyon fontos: működik a pályák közti oda és vissza lépés is! + néhány modellt lecseréltek, főleg a katonákat, amik eszméletlen jóra sikerültek. -
RMarvin #199 Ez a tréler is igen meredekre sikerült! A hangulata már most leragasztott a székhez. -
#198 jóas:) -
#197 vááárom... jobban mint eddig... valahogy úgy alakult hogy HL1t még sosem vittem végig :S bár cheattel már sztem minden pályán voltam... (az úgy volt hogy régi game, és akkor még kicsi voltam, és így problémás volt a játék :D de az eleje tetszett XD meg a többi is :D de azokat csak map c4a5 meg ilyen parancsokkal láttam :K) na majd most^^ ha kijött -
#196 ez nagyon jó lesz!! -
#195 Ígéretes. :) -
Banderas1990 #194 Itt van nagyobb felbontásban. Ha kiteszitek teljes képernyőre a képminőség akkor is jó lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=oGlhgVz5r6E&fmt=22 -
Banderas1990 #193 FIGYELEM, ITT A BEÍGÉRT TRAILER!!
http://www.moddb.com/mods/black-mesa/news/black-mesa-official-trailer-released
Végre akció közben is láthatjuk a játékot. Eddig tetszik. -
#192 Szóval haladnak vele az a lényeg... :D -
#191 The nineteenth of November might not be a date that many people think is significant, but it's of special importance to us. On this day ten years ago, Half-Life was unleashed on the world. In celebration, we've got lots of new media!
2008 has been a very eventful year for us. Making a 12+ hour game is a monumental task, but we're still powering ahead with development and making great progress. Our programmers have been hard at work overhauling and expanding the AI, and lots of our NPCs have been brought to life by our talented voice actors. Levels and chapters continue to be worked on and fine tuned, with large sections strung together and playable. We've also begun tackling the final content of the game, some of the most creative and technically challenging stuff we've had to do yet. And team members across the board continue to push the envelope and redefine what's possible in a Source game.
While known by some hardcore Black Mesa fans, we'd like to officially state that we've upgraded to the Orange Box build of the Source engine. We're also excited to announce that we've dropped Counter-Strike: Source as a requirement for Black Mesa, and from now on, the only thing you'll need to play the mod is a Steam account with any Source engine game installed! Black Mesa is now running completely off of our own content and base Source shared content, and we felt the vastly increased user base more then justified creating all the extra assets needed to make this switch.
We're all enjoying the new tools and technologies the Orange Box offers us, and are making heavy use of lots of exciting features. These include advanced particle effects, jigglebones, cinematic physics, combined maps, self-shadowing bump maps, dynamic shadows, and an entirely new graphical feature we're calling High Resolution Terrain Displacement, showcased in some of the Surface Tension screenshots and wallpapers.
Our most recent round of community projects has ended and winners have been selected. More so than ever before there was an overwhelming response with hundreds and hundreds of entries! Make sure you check out our favorites! We'd like to thank all who participated, and encourage everyone to get involved in the new ones as well.
In other news, we've also recently parted ways with our long-time host GamerNode, who have graciously hosted both the website and discussion forums for the last two years. It was an amicable split between both parties, and we wish them all the best in the future.
And last but not least, the team worked very hard to get a trailer out along with all the other media. But as we've always done when faced with the choice, we decided to take a few extra days to polish it to a mirror shine before releasing it to the community. Be sure and look for that in the days ahead!
+néhány kép, moddb-n is megtalálható nemakarom most azokat is beszúrni... -
#190 na, ennek örülök :)) -
#189 Nemhalt meg a project, moddb-n most jöttek ki pár új screenshottal, meg még olvasom, h van e valami egyéb frissítés...
-
#188 jah annyira jó lenne...:/ valve igazán támogathatná vagy valami :) -
bgabor #187 Én is nagyon aggódom miatta. Messze a legjobb mod, amivel valaha is találkoztam és 2007 karácsonya óta nincs aktivitás. -
#186 a Gerry's mod azért erős kivétel :P -
#185 Inkább csak lassan haladnak vele, mivel szabadidejükben csinálják... Ez van általába a modokkal, nézd meg pl ZP2-t az is mennyi ideig készült és kijött... Meg még van egy pár ilyen... Source alá viszont nemkeszélt túl sok sikeres mod... Meg úgy eleve manapság nemsok jó mod készül... -
#184 úgy tűnik elfelejtették ezt a mod-ot :( -
#183 hát az új engine lesz, a source nem? -
RMarvin #182 az addig oké, csak az a más nehogy az új engine legyen, mert akkor még másfél év csúszás, s az életben nem érik utol magukat. Nem egy mod pacsált már rá erre a taktikára. -
#181 most másra koncentrálnak -
RMarvin #180 Érdekes, hogy a január óta működő, 1-2 hetenként frissülő egyszerű parasztgyerek számára javarészt érthetetlen témájú blogbejegyzésekhez időközben elfogytak a kommentek. Az első bejegyzésekhez még özönlöttek a "keep the good work" meg hasonló kommentek, ma már gyakorlatilag senki sem tesz észrevételt. Ez már önmagában is elég erős jelzésértékkel bír a készÍtők felé, de azok valahogy nem veszik az adást... -
#179 nincsmit -
steweee #178 köszönöm a válaszokat! -
#177 igy van ,de amire ezek elkészülnek :S -
RMarvin #176 Szerintem azt jó pár millióan szeretnék még rajtad kívül megtudni...:) -
#175 mikor jön a Black Mesa Source? -
theodor #174 Nekem meg az Insurgency meg a Zombie Panic. Imádom a 3rd party módokat (ingyenes és hivatalos szintű játékélmény...) -
RMarvin #173 Az biztos, hogy a Source engine ritka nagy találmány. Baráti gépigény, dinamika...stb. Nekem a kedvenc Source engines gémem az a Dark Messiah, amit 4-szer vittem idáig végig. Ez utoljára a Wolf3D-nél fordult elő velem. Bocs a félOFFért. -
#172 Counter - Strike: Source
Day of Defeat: Source
Team Fortress 2 : ez igen jó :)
HL2:Deathmatch
HL2: Lost Coast
+ persze az összes HL2 mod, egyik ilyen amit megemlítenék (amiért fizetni is kell viszont igen jó) a Garry's mod, amiben te szerelhetsz össze járműveket, betehetsz kedved szerint ellenségeket mikor már benn vagy a játékban, együtt lehet építeni a többiekkel akármiket az összes HL2 tárgyakból, rengeteg szerszámmal -
steweee #171 ezen felbuzdulva valaki meg tudná mondani hogy hány és milen kiegészítők, vagy hogy mondjam sourcés motort használó kiegek jelnetek már meg a játékhoz?
temrészetesen az olyan ismerteken kívül mint pl:
ep1
hl2
ep2
portal
hf1 source
bm source -
Daza500 #170 Wow ! Hogyha az OF-ot egy orosz team csinálja, nem lesz rossz ! -
RMarvin #169 Néhány Youtube-s ingém videjó:
Anom. materials
c1a3
Office complex
NPC-k nincsenek, s bár nem tudom mikor készültek ezek a videók (remélem már régen) de nagyon szép munka